EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Ισπανίας!

Say Yay! και Barei για Ισπανία! Ντυμένη με ένα χρυσό φόρεμα και πλαισιωμένη από τέσσερις cheerleaders, η φετινή εκπρόσωπος της Ισπανίας επιχειρεί να μεταδώσει ενέργεια! Στα συν της εμφάνισης τα γεωμετρικά σχήματα που επικρατούν πάνω στη σκηνή, η χορογραφία σήμα κατατεθέν της Barei αλλά και το καθρέφτισμα που χρησιμοποιείται προς το τέλος του τραγουδιού, όπου αντί για μία Barei έχουμε δύο. Παρόλα αυτα και αν και η Barei φωνητικά είναι πολύ καλή, η εμφάνιση μοιάζει κάπως στατική και σίγουρα όχι τόσο Yay! όπως λέει το τραγούδι. Στο μέσο του τραγουδιού υπάρχει μία παύση, όπου η Barei εξαφανίζεται από το πλάνο για να εμφανιστεί λίγα δευτερόλεπτα μετά πεσμένη πάνω στη σκηνή, μία εναλλαγή που δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα λειτουργήσει θετικά για την Ισπανία…

Σπύρος Μαλλιάδης

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ μουντι και βαρετη παρουσιαση ουτε οι κοπελες με της αφενες δε την βοηθανε ουτε που δεν εχει δυο χορευτες επανω να ξεσηκωσει ουτε τιποτα.Αλλη μια ισπανικη συνηθισμενη παρουσιαση που η θα βγαινει κιτσ βλεπε 2015 η βαρετη βλεπε 2016* το 2015 ειχε και τραγουδαρα.

  2. Θα έχει την ίδια κατάληξη με το περσινό. Που πας καλή μου με τα μπούτια παλαιστή και το μίνι χρυσό φόρεμα και τα αθλητικά παπούτσια; Ο χορογάφος που της έδειξε τη συγκεκριμένη κίνηση των ποδιών πρέπει να είναι πολύ σαΐνι.

  3. 5/10…Δε σε πολυβλέπω καλά ούτε και φέτος, Ισπανία μου!!!

  4. Πλάκα έχει που οι ισπανοί κάθε χρόνο μικούν για νίκη και φέτος παντού γράφουν Madrid 2017! Tο έχουν πάθει τόσες φορές γιατί το συνεχίζουν? Ειδικά το 2009 (ο απόλυτος πάτος), το 2012, 2014, και το ντελίριο που έπαθαν πέρσι με την Edurne (ξανά πάτος).
    Τέλος πάντων η Barei είναι πολύ καλή τραγουδίστρια το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο, τα κορίστια πίσω μου φαίνονται πολύ υποτονικά και η Barei θα μπορούσε να δώσει περισσότερα. Ίσως κρατάει δυνάμεις για τον τελικό. Έχει ένταση και ενέργεια η συμμετοχή αλλά θεωρώ ψιλοαπίθανο να μπεί μέσα στην 10αδα μη πω 15αδα. Πάντως και μόνο που έχει κατακτήσει τα ισπανικά charts είναι μεγάλη επιτυχία.

  5. οχι οχι οχι….κακη παρουσιαση….ακομα ενα καλο τραγουδι που καταστρεφεται πανω στην σκηνη….η χορευτριες πισω τι ρολο ακριβως βαρανε;;;;;τα ποδια τους δεν μπορουν να παρουν…..και γιατι πεφτει ετσι;;;;;εγω στην αρχη τρομαξα….λεω κατι επαθε η κοπελα…..στην αρχη το πιστευα για νικη…τωρα 10αδα και μια χαρα…για ακμα μια χρονια οι ισπανοι θα μεινουν με το ονειρο….

  6. Το σύμπαν συνωμοτεί για τη χώρα μας.Η Ελλάδα μετά τις κάκιστες εμφανίσεις άλλων χωρών που θεωρούνταν ως αδιαμφισβήτητα φαβορί, απέδειξαν πόσο λίγες είναι σκηνικά αφού κάποιες από αυτές υπερτίμησαν τις δυνατότητές τους είτε με κιτς διάθεση είτε με υπερβολικό ζήλο.Η Ισπανία δεν έχει ελπίδες να μπει στη 10άδα όπως πολλοί επιθυμούν διότι η σκηνική της παρουσία είναι συνηθισμένη, δεν την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες χώρες, το χορευτικό παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες.Προβλέπω μια θέση ανάμεσα στις 15-20.

    • Οι εμφανίσεις των άλλων χωρών ειναι αριστουργήματα μπροστά στην δίκη μας βαρεμάρα !

  7. Επειδή έχει κουράσει πολύ το πράγμα ,θα κερδίσει μια εκ των Αυστραλία,Ρωσία,Γαλλία η Λετονία.

  8. αν και λατρευω την ισπανια τοσο σαν χωρα οσο και σαν συμμετοχες στο διαγωνισμο φετος δεν μ αρεσει!δεν της παει αυτο το ξεπερασμενο και παλιακο κομματι!και ειναι δυνατον να μην ακουγονται ισπανικα αλλα αγγλικα???ηρθε η ωρα μου φαινεται να πατωσει προς γνωσην και συμμορφωσιν!
    α και απο του χρονου ισπανικα και λατιν μουσικη οπωσδηποτε!

    • Ήρθε η ώρα να πατώσει? Γιατί τόσα χρόνια τι κάνει με εξαιρεση το 2012 και 2014?Τόσα χρόνια με ισπανικά και λάτιν τραγούδια πατώνει ε φέτος θα προτωτοτυπήσει με αγγλικό και ίσως πατώσει και μ’αυτό!

      • το 2012 και 14 εστειλε αξιοπρεπεις συμμετοχες γι αυτο και τα πηγε καλα..επισης αμιγως λατιν ισπανοφωνο κομματι η ισπανια εχει να στειλει απο το 03 και 04 με τη μπεθ και τον ραμον που τα ειχαν παει επισης περιφημα(εντος 10αδας)!
        οταν εννοω να πατωσει εννοω την τελευταια θεση και οχι χαμηλα στο βαθμολογικο πινακα..αν και συναισθηματικα ειμαι δεμενος με την ισπανια δυστυχως φετος ολη αυτη η παρωχημενη αμερικανια μου την εχει δωσει ασχημα

  9. Επιτελους μια αξιοπρεπης παρουσια. Ωραια ρουχα, μοντερνα, ωραιο σκηνικο. Λιγο μουντο, αλλα οκ. Μπορει να φαινεται καλυτερα στην τβ. Δεν ειναι το αγαπημενο μου, αλλα θα κερδισει θεσεις απο τη σκηνικη της παρουσια η Ισπανια. ΗΟΛΑ

  10. Αδιαφορο τραγουδι, βαρετη παρουσιαση και η πιο αντιπαθητικη τραγουδιστρια, κατα τη γνωμη μου, για φεετος.

  11. Μέτριο τραγούδι, μήνες τώρα υπερτιμημένο από τους φανς, σκοτεινή, υποτονική παρουσίαση, ευτελή τεχνάσματα (πέσιμο επί σκηνής, ποδαράκια Μάλτας 2012). Όλα συνηγορούν υπέρ #20-26 στον Τελικό.
    Λυπάμαι.
    Και του χρόνου ας επιστρέψουν στα Ισπανικά. Δε φταίει η γλώσσα!

    • Οι συμμετέχουσες χώρες στον τελικό είναι 27 εκτός & αν δε διεκδικεί την τελευταία θέση κατά τη δική σου άποψη.

  12. οι ισπανοι και οι eurofan κάθε χρονο ζουν με ψευδαισθήσεις! ακομα γελαω με την “Madrid 2016” και την 21η θεση της edurne…(που ηταν πιο καλα στημενο)αν το 12 κι το 14 έφτασαν 10οι φετος δε ξεχωρίζει το say yay με τίποτα!18η με 23η θεση….

  13. Τι αλλο θα ακουσω!!! -.-
    Μπορει οντως να μην κατακτησει υψηλη θεση στον τελικο αλλα για μενα ειναι το #1..με διαφορα!! Ειναι το μονο ανεβαστικο τραγουδι απο την αρχη ως το τελος!! Γι αυτο και το Σαββατο θα το ψηφισω οχι μονο 1 φορα ουτε 2 ουτε 3 😉 Καλη επιτυχια Ισπανια!! 😀

  14. ισπανια γυρνα στις ριζες σου!και το ξαναλεω για χιλιοστη φορα ειναι κριμα μια χωρα με τετοια μουσικη παραδοση να πηγαινει γιουροβιζιον με αγγλικο στιχο και ενα τοοοσο αδιαφορο τραγουδι σαν το φετινο..δεν μ αρεσει καθολου ομως..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ