EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Γαλλίας!

Ώρα για την διαστημική Γαλλία και τον Amir. Με ένα background που γεμίζει από αστέρια και πλανήτες, ο Αmir καταφέρει να δώσει μία αρκετά κεφάτη σκηνική παρουσία. Η κίνηση του είναι γεμάτη ενέργεια και φωνητικά ακούγεται πολύ καλά. Καθόλη τη διάρκεια του τραγουδιού, ο Αμίρ παραμένει μόνος του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η σκηνή φαίνεται άδεια. Προς το τέλος της εμφάνισης ένα φεγγάρι προσγειώνεται πάνω στη σκηνή και εκρήγνεται δίνοντας το έναυσμα στον τραγουδιστή να προχωρήσει προς το κοινό και να ολοκληρώσει την ομολογουμένως καλή προσπάθεια της Γαλλίας στον φετινό διαγωνισμό.

Σπύρος Μαλλιάδης

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το τραγουδι ειναι εξαιρετικο,ο Amir πολυ καλος performer…ok η παρουσιαση αρκετα απλη,αν και στη τηλεοραση θα φαινεται πολυ καλυτερη…προτιμω τον Γαλλο,απο τα εντυπωσιακα εφε του Ρωσσου…

  2. Στην αρχη ηταν η πολωνια…..καλως η κακως επελεξε αλλο τραγουδι απο αυτο που περιμεναμε ολοι..
    και η ρωσια εγενετο φαβορι …. μεχρι που ξαφνικα ξεπεταχτηκε ο γαλλος……..διπλα του να τον κονταρει
    παντου ηταν ,
    οπου καμερα πρωτος, οπου eurovision party εκει…….και πιστεψαμε οτι επιτελους η γαλλια μετα απο 40 χρονια θα κερδισει……αμ δε

    εμφανιζεται εντελως μονος στη σκηνη νομιζωντας οτι ειναι ο logan? οτι εχει την εξαιρετικη φωνη και θα μεινουμε αποσβολωμενοι ? τι ?

    απο το tae kwon do του video clip και το μηνυμα που ηθελε να περασει ξαφνικα μονος στο διαστημα ψαχνει???????? πως προεκυψε αυτο?

    εψαξα λεγεται το τραγουδι και μου φαινεται 3 μηνες ακομα τιποτα δεν βρηκε 🙂

    Οσο για το σημερινο φωνητικα θα διαφωνησω κ.καρατζικο δεν ηταν καλος και οπως επελεξε ηταν παλι μονος στο διαστημα ……τωρα αν αυτο το τελευταιο μπορει τηλεοπτικα να βγει ωραιο …..τι να πω μακαρι…..

    εν κατακλειδι, φροντιζουν ολοι να κανουν πιο ευκολο το εργο της ρωσιας ..που εκανε ΑΠΛΑ αυτο που ΕΠΡΕΠΕ να κανει …με ενα απλα – μετριο – συνηθισμενο τραγουδι.

    ΥΓ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΑΜΙΡ………..

    • Αγαπητέ φίλε

      Επειδή με αναφέρατε να πω πως δεν υπογράφω εγώ το άρθρο…

      Αντώνης Καρατζίκος

    • Αυτό που τον συγκρίνεις ειδικά με τον Logan το βρίσκω κάπως άκυρο. Προσωπικά θεωρώ τον Logan ότι πιο υπερεκτιμημένο έχει βγάλει η γιουροβίζιον. Θεωρώ τον Amir πιο χαρισματικό.

  3. Ας ξεχάσει την νίκη η Γαλλία φέτος… ούτε δεκάδα για να είμαι ειλικρηνής…ποτέ δεν πίστεψα στο τραγούδι, αλλά το μύνημα που θέλει να περάσει είναι πολλύ ωραίο. Παρά είναι catchy για τα γούστα μου

  4. τελικά ξεφούσκωσε τελείως το φαβορί… ωραίο τραγούδι άλλα στην σκηνή δεν λέει πολλά τουλάχιστον από αυτό π βλέπω εδώ… θεωρώ ότι θα πάει τόσο καλά όσο και η Ιταλία του 2013 και ίσως και πιο κάτω..

    • Καλύτερα μια απλή σκηνική παρουσία που θα κάνει στον τελικό το μεγάλο μπαμ, παρά μια υπερβολική που να βαριέσαι να την βλέπεις. Θέλει να περάσει ένα αρκετά προσωπικό μήνυμα και το βρίσκω σωστό να είναι μόνο! Βαρεθήκαμε πια της φαντασμαγορικές παρουσίες θέλουμε εκπληκτικά τραγούδια!

  5. Αυτό είναι πραγματική απλότητα και αμεσότητα και όχι του Σουηδού!
    Οκ νικητής δεν θα είναι αλλά έχει τόση φωτογένεια και θετική ενέργεια και μπράβο του που έχει μια καλή παρουσία στη σκηνή χωρίς τσίρκα και άλλα τεχνάσματα.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί απογοήτευσε πολλούς φανς, δηλαδή τι περίμεναν χορευτικά και εφέ με λύκους? Και η Γαλλία στο παρελθόν μας έχει παρουσιάσει κιτσαριά, και μπράβο τους που φέτος δεν έπεσαν στην παγίδα.
    Ελπίζω να μπει στη 10αδα. Το σίγουρο είναι πως είναι ένα ραδιοφωνικό κομμάτι που θα ακουστεί και μετά το διαγωνισμό.

  6. Τον αγαπώ… ! Είναι στην 1η θέση του τοπ μου από την πρώτη στιγμη! Η Lena το έκανε, γιατί να μην το κάνει και ο Amir! The simplier, the better! 😀

  7. Η Γαλλία έχασε το παιχνίδι της διεκδίκησης της νίκης.Περισσότερες πιθανότητες για την Ελλάδα μας που χαρακτηρίζεται από όλους Dark Horse ένας πολύ τιμητικός χαρακτηρισμός παρά τα δεινά που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

    • Ούτε καν Dark Horse δεν ειναι η χώρα μας ,ο χαρακτηρισμός αυτός δηλώνει οτι μια χωρα εχει δυνατότητες να πάρει μια πολυ καλή θέση (απο 15αδα και πάνω ) ενώ εμείς ειναι ζήτημα αν θα προκριθούμε

  8. Μπα, δεν κανει για νικητης αυτος, δεν κολλαει. Ουτε του ρωσου. Νικητρια η Jamala με διαφορά για εμενα! Τι να λεμε τωρα; Ή θα κερδισει το θέαμα (Ρωσια) ή η φωνή (Ουκρανία) επισης να θυμισω πως ειναι διαγωνισμος τραγουδιου! 🙂

    • xaxaxaxaxaxaxνα σε καλα βρε με εκανες και γελασα AndEsc ακου διαγωνισμος τραγουδιου διγωνισμος καλυτερου τσιρκολικι δεν λες καλυτερα την eurovision την παρακολουθω εδω και 30 χρονια ειμαι απο τις πολυ φανατικες του διαγωνισμου μεχρι και τεφτερι κρατω σε καθε διαγωνισμο για να δω αν καταφερω να βρω την δεκαδα εχουν αδικιθει πολλα τραγουδια που ηταν πολυ καλυτερα απο αυτα που κερδισαν αυτα που κερδιζουν συνηθως ειναι η προτοτυπια τσιρκολικι εφε για εμενα το περσινο δεν επρεπε να κερδισει γιατι ταν με καλο τραγουδι αλλα αντιγραφη tou //www.youtube.com/watch?v=BPiW0tkWfeg

  9. ΣYΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΗ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΕΤΖΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ

  10. Που πας ξυπολητος στα αγκαθια?δεν νομιζω να μπει 10αδα αν μπει θα ναι οριακα,πολυ απλοικο για ενα φαβορι,καλη φατσα που σου μεταδιδει αυτο που θελει να πει πιστευω θαυτικε και αυτο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο η παρουσιαση που κανει και δεν μπορει να ξεχωρισει η παρουσιαση πχ της Ουκρανιας που δεν εχει τα εφε του Ρωσου αλλα εχει ολο το πακετο και δουλεψε επανω σε αυτο μπορει ανετα να σου σφηνωσει στο μυαλο για πολλους λογους οπως για παραδειγμα οι κορωνες της που και νεκρους ανασταινουν.Με λιγα λογια γλυκαναλατο αποτελεσμα!!!

  11. Δεν το λες και καλό φωνητικά .Νομίζω ότι χρειάζεται να βελτιώσει τους υψηλούς τόνους ,στα σημεία που αλλάζει τη χροιά του.Εμένα η παρουσίαση δεν με ενοχλεί .Το τραγούδι είναι πολύ ωραίο και αυτό θέλω να δω στην τηλεόραση.GO France!

  12. Καταρχάς η Γαλλία κάνει το ίδιο λάθος όπως και το 2001 χρησιμοποιώντας αγγλικά στο τραγούδι. Αυτό από μόνο του λειτουργεί αρνητικά. Το “you-ou-ou-ou” μου θυμίζει Σουηδία 2013. Το backround με τους πλανήτες και το γαλαξία είναι εντελώς άκυρο. Αυτός μόνος πάνω στη σκηνή με το χαριτωμένο μεν, χαζοχαρούμενο δε βλέμμα. Τι άλλο να σχολιάσω τώρα. Το έχω γράψει και σε άλλο σχόλιο μου, κανείς δεν μπορεί να απειλήσει φέτος τη Ρωσία. Μπορεί της EBU να μην της κάθεται καλά μια ρωσική νίκη, αλλά είναι γελοίο να προσπαθούν να βγάλουν τη Γαλλία πρώτη. Θα μου πεις, δε θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε ξαφνικά & από το πουθενά μια κουλή πρώτη θέση. Έγινε αρκετές φορές στο παρελθόν. Να περιμένω παρατράγουδα και φέτος;

  13. εμενα αυτο το κομματι μου αρεσει πιο πολυ απο της ρωσιας! για μενα η γαλλια πρεπει να νικησει!

  14. Υπάρχει κάποιος που πραγματικά πιστεύει πως το τραγούδι του Κοντόπουλου είναι καλύτερο από το τραγούδι της Γαλλίας; Δεν ακουσα; Α, ευτυχώς κανείς! Αυτός είναι ο χαρακτήρας του γάλλου αυτή τη παρουσιάση θέλει να κάνει τι να κάνουμε τώρα. Απλά και όμορφα.

    • Οχι, σαφεστατα και το ρωσικο ειναι χειροτερο απο αυτο. Αλλα, το κοινο δεν θα ψηφισει καποιον που φαλτσαρει. Δεν το ειπε καλα σημερα ο συμπαθεστατος Αμιρ. Και οπως και να το κανουμε η γιουροβιζιον ειναι ενα οπτικοακουστικο θεαμα. Δηλαδη…θελει και θεαμα και ο Αμιρ δεν ειναι ογκολιθος, ουτε καποιος καταξιομενος σταρ. Δεν ειναι ο Μαικλ Τζακσον. Νομιζω οτι ηθελε βοηθεια και θα τα βρει σκουρα στον τελικο. Μην ξεχνας επισης οτι η Ρωσια εχει 10 χωρες δορυφορους απο την πρωην ΕΣΣΡ που την ψηφιζουν ΠΑΝΤΑ. Οτι παπαρια και να στειλει η Ρωσια θα ειναι στη 10αδα. Λυπηρο, αλλα ειναι η αληθεια. Προσωπικα, δεν θελω φετος να κερδισει η Ρωσια με τη φετινη παλιομοδιτικη πλαστικουρα που μας πλασαρει.

  15. Η διαφορά πολιτισμού ανάμεσα στις χώρες φαίνεται από το στήσιμο των τραγουδιών. Η Γαλλία έχει την αυτοπεποίθηση του παλιού ενώ η Ρωσία ή μάλλον οι Ευαγγελινός και λοιποί το κιτσαριό του καινούριου και απολίτιστου.

    • Τι θελεις να πεις;
      Οτι ο Ευαγγελινος ως ελληνας ειναι απολιτιστος;;;
      Και οι γαλλοι ειναι οι πολιτισμενοι;;;
      Μαλιστα….
      Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ θα μας φαει ως χωρα.

  16. Μετριος φωνητικα σημερα. Το εχασε τουλαχιστον 3 φορες απο αυτο που ειδαμε.
    Αν και ειναι αγαπημενο μου….ΔΕΝ.
    Απο θεση 5 μεχρι 15.

  17. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!
    1)Χαζοχαρούμενο τραγούδι…
    2)Μέτρια φωνούλα…
    3)Άκυρα εφέ…
    4)Ψεύτικο χαμόγελο…
    5)Παλιομοδίτικο κουστούμι…

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  18. αλλη μια χωρα που θα μεινει για ακομα μια χρονια με το ονειρο…..που πας ρε φιλε να κερδισεις ετσι;;;δεν βλεπεις τι εχει φερει ο ρωσος;;;5αδα και βλεπουμε…..καλο τραγουδι παντως….μακαρι να ειχαμε και εμεις τετοια τραγουδια….καθε χρονο στην αθηνα θα γινοταν ο διαγωνισμος με τις χορογραφιες που κανουμε….

  19. Απορώ όλοι εσείς που λέτε να ξεχάσει την νίκη, τι ακριβώς περιμένατε? ??..Να δείτε τα αίσχη της Ρωσίας ή της Λευκορωσίας που με το ζόρι πάνε να εντυπωσιασουν??..ή μήπως τα πυροτεχηματα από κάτι σλοβενιες ή ελβετιες???…Το 2010 κέρδισε η Γερμανία με απλή εμφάνιση, γιατι και φέτος να μην ξεχωρίσει πχ το απλό και να πάνε ψηλά οι φτηνές αντιγραφές της περσινής Σουηδίας?

    • Το 10 η Γαλλια ειχε τραγουδαρα. Ηταν πολυ μπροστα το κομματι. Η Λενα ηταν και ειναι μια ΣΤΑΡ που θα τη θυμουνται στη γιουροβιζιον. Ειχε μια γλυκητατη αγγλικη προφορα. Η σκηνικη παρουσιαση ηταν απλη αλλα ΚΛΑΣΑΤΗ.
      Τι να συκγρινουμε με το φετινο της Γαλλιας;;;;;;;;
      ΥΓ> Το οτι δεν το ειπε καλα σημερα και δεν αρεσε, δεν σημαινει αυτοματα οτι μας αρεσουν οι αλλες χωρες που ανεφερες. Μη βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα.

      • Διαφωνώ στο ότι ήταν τραγουδάρα…Για μένα η τραγουδάρα της Τουρκίας άξιζε περισσότερο την νίκη εκείνη την χρονιά…Επίσης,απο που κι ως που ήταν σταρ η Λένα???…Τώρα μπορεί να θεωρείται,αλλα τότε ήταν πολύ μικρη και της ηταν κάτι το καινούριο ολο αυτο…Η σκηνική εμφάνισή της δε,τίποτα το ιδιαίτερο…Πολύ αγχωμένη..Θύμιζε σκιάχτρο..!
        Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι…οτι είναι λίγο άδικο να κρίνουμε τον Αμιρ απο το συγκεκριμένο βίντεο..Απο ότι διάβασα,μπορεί στη σκηνή να είναι μόνος του,αλλα αυτο που θα δούμε το Σάββατο θα είναι πολύ καλό και αναφέρομαι στα πλάνα που θα φανούν στη τηλεόραση..

      • Μπορει να διαφωνεις αλλα η Λενα ηταν το απολυτο φαβορι απο την αρχη τοτε. Δεν ειχαμε καμια αμφιβολια ως το ποιος θα κερδιζε εκεινη τη χρονια. Σε αντιθεση με φετος που αν εξαιρεσουμε την Ουκρανια δεν κανει γκελ κανενα τραγουδι. Η Λενα λοιπον ηταν σταρ απο πριν. Και το απεδειξε με το καλο της πλασαρισμα και την επομενη χρονια. Οποτε παει ξανα η Γερμανια με τη Λενα θα ειναι ανετα στην 5αδα. Και στο λεω εγω αυτο που η Γερμανια ειναι η ποιο μισητη μου χωρα και κανω εμπαργκο στα προιοντα της απο την αρχη της ελληνικης κρισης. Αλλα η αληθεια να λεγεται.

      • Ίσως να μου διαφευγει αυτο που λες για το φαβορί..αλλα αυτο που θέλω να πω,είναι ότι μπορεί η απλή σκηνική παρουσία να τερματίσει πάνω απο 1 υπερπαραγωγή..Παραδείγματα πολλά..Οπως πχ το 2011,που Αζερμπαιτζαν και Ιταλια τερμάτησαν πάνω απο τον Eric Saade χωρίς να έχουν και κάτι το τρομερό..!

      • Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Κι εμενα μου αρεσουν οι απλες παρουσιασεις και οχι οι υπερπαραγωγες. Νομιζω ομως απο αυτο που ειδα και ακουσα δεν εχει τυχει για πρωτια. Αυτο μονο. Ελπιζω να δειξει καλυτερος στην τβ ο Αμιρ. Μου ειναι πολυ συμπαθης. Ο Ερικ Σααντε ειναι αφωνος. Και η παρουσιαση με τα τζαμια ηταν τραγικη. Χωρις τα φωνητικα ο Σααντε…δεν ακουγεται. λολ

  20. εμενα παντως αν και απλη η παρουσιαση μ αρεσει και αυτο που ακουω και αυτο που βλεπω!!θελω η γαλλια να τα παει καλα φετος,της αξιζει εξαλλου μετα απο τοσες αδικιες που εχει υποστει στο διαγωνισμο…επισης ειναι ενα τραγουδι που δεν θα του πηγαινε το ακραιο show και το τσιρκολικι επι σκηνης!ειναι ωραιο λιτο και απεριττο!!καλη επιτυχια στην αγαπημενη γαλλια!

  21. Άλλη μία περίπτωση Ιταλίας 2015 όπου έχασε την νίκη λόγω της απλής παρουσίασης της και θα νικήσει η Ρωσία λόγω των εντυπωσιακών εφέ. Αν και το τραγούδι της Γαλλίας είναι μακράν καλύτερο από της Ρωσίας. Αλλά στην Eurovision δεν παίζει ρόλο μόνο το τραγούδι..

  22. Πολυ καλη συμμετοχή απο τη Γαλλία που ομως μας αγνοεί βαθμολογικά στο διαγωνισμό.

  23. Περίπτωση περσινής Ιταλίας! Θυμάστε μετά τις πρόβες που λέγαμε οτι δεν είχαν ενέργεια δεν ήταν επικοινωνιακοί ήταν απλοί και παρόλα αυτά σάρωσαν στο κοινό;;;; Βέβαια δεν συγκρίνω την περσινή τραγουδά με αυτό αλλά κάτι τέτοιο μπορεί ν συμβεί κ φέτος!

  24. @κάποιους εδώ μέσα: έχετε ακούσει αυτό που λένε, less is more?

    • εδω δε φταίει το less, αλλά το οτι στη σκηνή το τραγούδι δεν αποδίδεται καλά , ακούγεται μονότονο και σαν να επαναλμβάνεται συνέχεια… ενω το μύνημα που θέλει να περάσει δεν αναδεικνύεται επ’ ουδενί.

      • inspector..
        Πως το γνωρίζεις αυτο??..Μήπως είδες πλάνα απο την θεματολογία??Αν ναι,στείλε λινκ…γιατι μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι τέτοιο εγω.

  25. Γαλλία – Γερμανία – Ιταλίδα
    ΟΛΕΣ τους στο πρώτο μισό του τελικού!!

  26. Η μάχη όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα γίνει ανάμεσα σε Ρωσία Ουκρανία και Αρμενία! Από κοντά θα ναι η Αυστραλία και σίγουρα μια χώρα που θα ξεχωρίσει από τους ημιτελικούς και μετά…

  27. για τα δεδομένα της Γαλλίας θα παει καλα!σίγουρα οχι για τη νικη….Ρωσία Ουκρανία Αρμενία θα έλεγα! οσο για τη Γαλλία 8η με 13η θεση στον τελικο

  28. Ενω στα στοιχηματα η ψαλιδα ανοιξε (υπερ της καταπληκτικης ρωσιας )αυτο που με φοβιζει ειναι οτι το τραγουδι του γαλλου υποστηριζεται απο την warner αφενος οπως και του περσινου νικητη αφετερου μηπως τελικα η φατσα αλλα καλομοιρα (τι καλο παιδι που ειμαι ,χαμογελω συνεχως) κερδισει το κοινο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ