EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Σουηδίας!

Πρώτη πρόβα της σημερινής ημέρας για την διοργανώτρια χώρα Σουηδία. Με τίτλο If I were sorry και με ερμηνευτή τον Frans, το τραγούδι παρουσιάζει πραγματικά πολύ λίγες αλλαγές από την εμφάνιση στο Melodifestivalen. Ο ίδιος ο Frans δίνει μία αρκετά χαλαρή ερμηνεία, ίσως πιο χαλαρή από ότι θα έπρεπε για να μπορέσει να ξεσηκώσει την αρένα του Globen. Στο background κυριαρχεί το μαύρο και κίτρινα LED που αναγράφουν λέξεις από το τραγούδι. Στο τέλος της εμφάνισης, ο Frans προχωράει προς το κοινό προσπαθώντας ξεκάθαρα να μεταδόσει μια αμεσότητα που είναι και το κυρίαρχο μοτίβο του τραγουδιού.

 Σπύρος Μαλλιάδης

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραιο τραγουδι,αν και πολυ κουραστικο…δεν εχει καποια φωναρα ο Frans,αλλα εχει ενδιαφερον χροια και αμεσοτητα με το κοινο…δεν κερδιζει με τιποτα,αλλα θα ειναι δεκαδα…

  2. Δεν μαρεσει καθολου ειναι το βαρετο ΖΖΖ που κανταει γραφικο το θελω εκτος 20αδας γιατι ειχαν τραγουδαρες και διαλεξαν αυτο το τραγουδι.Το θεμα ειναι οτι η Σουηδια μπορει να ξαναμπει 10αδα για μερικους λογους οπως οι επιτροπες,αν μπει θα ειναι πολυ αδικο.

  3. Το συγκεκριμένο μουρμουρητό με την ελεινή προφορά είναι το τραγούδι που φέτος σιχαίνονται οι φανς και είναι παράδοξο για Σουηδία. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτό το πράγμα θα είναι μέσα στην 20αδα του τελικού. Και οι επιτροπές μετά την περσινή προκλητική και συμφωνημένη νίκη που έδωσαν στη Σουηδία δεν νομίζω πως και φέτος μ’αυτό εδώ το νιαούρισμα να της χαιδέψουν τ’αυτιά και να την έχουν ψηλά. Άλλο απλότητα και αμεσότητα και άλλο μουρμουρίζω και βαριέμαι σαν να τραγουδάω σε σχολική εκδήλωση.

  4. Απλό τραγούδι που αν εκπροσωπούσε την Ελλάδα θα έβλεπε την έξοδο από το διαγωνισμό. Ο Φρανς είναι πολύ εγωπαθής, καθόλου επικοινωνιακός, μετριόφρονας, μου είναι αντιπαθής και από εμφάνιση δε λέει και πολλά.Το γεγονός ότι δέχεται τόσο αρνητικά σχόλια και τόσες αρνητικές ψήφους είναι 1ον) επειδή το τραγούδι είναι αισχρό και 2ον) επειδή υπήρχαν πολύ καλύτερα τραγούδια που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα.Φέτος, η Σουηδία μετά από πολύ πετυχημένες χρονιές, θα βρεθεί στη δεξιά πλευρά του βαθμολογικού πίνακα.

  5. Οι επιτροπές θα το έχουν πεντάδα εδώ το YOU το είχαν 3ο παρακαλώ!!!!! Απίστευτα βαρετό. Εύχομαι να πατώσει

  6. Βαριέται πολύ ο μικρός. Με το ζόρι τον τράβηξε η καημένη η μάνα του απ’ το κρεβάτι. “Σήκω ρε τεμπελχανά να πας στη γιουροβίζιον!”
    Εντάξει, δεν τραγουδάει το παιδί, αλλά τουλάχιστον μιλούσε μέχρι χθες. Σήμερα απλώς γρύλισε από μέσα του λιγάκι.
    Το μόνο θετικό που είδα είναι ότι ξεσκόνισε πολύ καλά το δάπεδο της σκηνής με το σύρσιμο των ποδιών του. Λαμπίκο μιλάμε!
    -Μήπως φυλάει τη φωνή του ρε σεις?? λολ!

  7. έλεος με αυτή την καραμέλα με συμφωνημένη νίκη πέρσι έλεος πια, δεν μπορούν πάντα οι επιτροπές να είναι σύμφωνες με τα αποτελέσματα του κοινού.. γίνεται λίγο αντικειμενικοι δεν είναι νοοτροπία αυτή ότι πρέπει πάντα να είναι και οι δυο πλευρές ίδιες, τουλάχιστον από την στιγμή που στους κανόνες για να βγει το τελικό αποτέλεσμα είναι και οι επιτροπές μέσα και παίζουν μεγάλο ρόλο, και πάει στο διάολο για να μην βγάλουν κανένα νικητή άκυρο και κλαίγεστε όλοι π.χ. Λετονία…ας συμφωνήσω οι επιτροπές ψηφίσαν κοντά στα αποτελέσματα των ημιτελικών στα οποία πρώτες είχαν βγει Ρωσία στον πρώτο, και με μεγάλη διάφορα στον 2ρο η Σουηδία όποτε και έριξαν την βαρύτητα τους και σε ένα τραγούδι που άρεσε πολύ εξαρχής, και σε ένα τραγούδι που ήταν πρώτο στα στοιχήματα 3 μήνες χωρίς να κουνηθεί λεπτό.. το οποίο σημαίνει ότι ο κόσμος την πόνταρε για νίκη, και σε ένα τραγούδι το οποίο στον ημιτελικό σάρωσε….και στο κοινό και στις επιτροπές με διάφορα από δεύτερο κοντά στους 50 βαθμούς και σε κοινό και επιτροπές και η τελική διάφορα άγγιξε τους 62 στον ημιτελικό πάντα αυτά.. όποτε και ψηφίσαν αυτό που είδαν ότι είχε την μεγαλύτερη και μην πω τεράστια απήχηση στο κοινό για να βγάλουν ίδιο αποτέλεσμα…κάτι που εγώ δεν πιστεύω, άλλα πιστεύω ότι ψηφίσαν καθαρά αυτό που έβλεπαν στην οθόνη τους.. δηλαδή ένα καθαρά πρωτότυπο σκηνικό εποχής εν έτη 2015 σύγχρονο.. και ραδιοφωνικό κομμάτι το οποίο ακούγεται παντού ακόμα..από έναν πολύ κάλο φωνητικά τραγουδιστή, και κάλο άνθρωπο από ότι φαίνεται..το οποίο τραγούδι πέρναγε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε πότε πάνω από όλα όπως λέτε όλοι ο διαγωνισμός αυτός είναι ανθρωπιάς.. κάτι που φάνηκε με την νίκη του 2014 που εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος άλλα δεν γκρινιαξα πότε γιατί νίκησε…εχω βαρεθεί να ακούω τραγούδια για έρωτες.. τέτοια τραγούδια θέλω να ακούω που να έχουν μια ιστορία όπως αυτή που είχε πέρσι το τραγούδι του Mans, και εννοείτε όχι αυτό που γίνεται φέτος που όλοι τον αντιγράφουν με κάκιστο τρόπο..χωρίς να έχουν ίχνος τις ευαισθησίας που είχε το τραγούδι στο νόημα που έβγαζε ότι έδειχνε στο προτζεκτορα…αυτά άπλα με ενοχλεί πολύ αυτό και ήθελα να το πω..

    • Καλά έκανες και τα είπες αλλά αν και περσινά ξινά σταφυλλιά να πω πως:
      Δεν είναι όλα αθώα και διαφανή και ναι πολλές νίκες ήταν συμφωνημένες. Δεν το μάθαμε αυτό πέρσι. Δεν διαφωνώ οτι το heroes άρεσε, όμως είναι τελείως ύποπτο οτι πολλές επιτροπές που υποτίθεται ψηφίζουν και φωνές και ερμηνείες να είχαν την Ιταλία 20η θέση. Το διανοείσαι? Όχι 3η ή 5η. 20η ανάμεσα στα 27 τραγούδια. Για να έχει χαμηλό μέσο όρο γι’αυτό και βγήκε 6η στις επιτροπές. Οπότε ναι αυτό ήταν κανονισμένο και καθόλου τυχαίο. Οκ το ξεπεράσαμε αλλά δεν γίνεται να μη το αναφέρουμε. Κάποιες επιτροπές έχουν καθοδήγηση.
      Από κει και πέρα σπουδαίο τραγούδι είναι αυτό που μιλάει στην καρδιά του καθενός μέσα από τη μουσική και την ερμηνεία. Αν είναι ένα σπουδαίο ερωτικό τραγούδι ναι να νικήσει. Το οτι ένα τραγούδι δηλώνει οτι έχει βαθύ νόημα αλλά η σύνθεση του είναι μέτρια δεν σημαίνει οτι ντε και καλά είναι σπουδαίο.Αυτά για πέρσι.

    • Κακιζεις τους αλλους επιλεκτικα οτι αντιγραφουν τον Μονς, οταν αυτος εκανε περυσι την ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ απο πασιγνωστο και πολυ επιτυχημενο ξενο τραγουδι. Ετσι, χανεις το οποιο δικιο μπορει να εχεις.

    • giannismits πρώτα από όλα σε χαιρετώ γιατί ακούω ότι γράφεις, γιατί ξέρω ότι το αγαπάς διαγωνισμό και μέσα από δουλεία σου στο youtube, που ξέρεις ότι σε παρακολουθώ… τώρα στο άλλο θέμα εγώ τις περισσότερες νίκες δεν είμαι σύμφωνος άλλα όταν δεν εχω απολύτως ένα στοιχείο για να κατακρίνω δεν το κάνω, ακόμα και για το Αζερμπαϊτζάν δεν το έκανα..δεν είναι λόγος αυτός που μου λες αν ήταν έτσι όπως το λες θα την ψήφιζαν στο 1-2-3-4-5-6 πόντους και έτσι από την 6τη να πήγαινε 4τη η 3τη και πάλι θα είχατε να λέτε…και έτσι ούτε θα φαινόταν σαν στημένο και η Σουηδία πάλι θα κέρδιζε, αν δεν άρεσε στις επιτροπές και το έβαλαν στην 20 θέση είναι θέμα τους είχαν μια αποστολή και την κάνανε, και εγώ την Ιταλία την είχα εκτός 15αδας και αν ήμουν μέσα στην Ελληνική επιτροπή δεν Θα την ψήφιζα ψιλά αν ήταν να το έστηναν θα το κάνανε πιο κάλο φτιαγμένα λοιπόν για να μην έχουν να λένε.. δηλαδή θα την ψήφιζαν πιο πάνω έτσι ώστε να μην φανεί.. άλλα άπλα ψηφίσαν όπως ήθελαν αυτή είναι η άποψη μου έμενα…επίσης στον άλλο φίλο πραγματικά δεν εχω ασχοληθεί πότε να ψάχνω σε πιο τραγούδι μοιάζει πιο στην Εurovision εγώ το παρακολουθώ γιατί μου αρέσει και δεν ψάχνω σκάνδαλα για να ακυρώνω μια δουλειά κάποιου ότι και καλά είναι αντιγραφή.. το ίδιο κάθε χρόνο και σε αυτό το θέμα…

  8. Πάντα ήταν υπερτιμημένη η Σουηδία στον διαγωνισμό από τις επιτροπές. Το φετινό θα είναι σίγουρα στη δεκάδα και σε αυτό θα βοηθήσουν οι οι γνωστοί. Απορώ με τη 2η θέση που το έχουν για τη νίκη…

  9. καταπληκτικο!!!!!πραγματικα!!!!οποιος εχει προβλημα αυπνιας βλεπει 1 λεπτο τον σουηδο και κοιμαται σαν πουλακι….ενταξει θα ειναι ντροπη να βαλουνε παλι την σουηδια 10αδα….

  10. Εγώ σε σχέση με την πλειοψηφία των σχολίων, θα πω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι μόνο βαρετό δεν το βρίσκω. Μην ξεχνάμε ότι την βραδιά του τελικού παίζει εντός έδρας και όπως είδαμε και στον εθνικό τελικό, με την βοήθεια του κοινού η εμφάνιση ανεβαίνει πολύ και παίρνει τρομερή δυναμική. Μια θέση στη 5αδα δεν θα με χάλαγε καθόλου.

  11. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ κι αυτο, οπως και το περσινο.
    Πιτσιρικας τυπου….θελω να γινω τραγουδιστης.
    Αφωνος.
    Οι μπουκ το εχουν 4ο γιατι γνωριζουν οτι η Σουηδια ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ θα ειναι 1η στις επιτροπες.
    Ετσι…….γιατι ειναι η Σουηδια.
    Ο διαγωνισμος πρεπει να απαγκυστρωθει επειγοντως απο τη Σκανδιναβια και να γινει επιτελους πιο δημοκρατικος.

  12. Πολυ όμορφο τραγουδι κι εχω την αίσθηση πως θα παει αρκετα καλα (δεκάδα)

  13. Συμφωνώ για το απαράδεκτο της συμφωνημένης νίκης πέρσι της Σουηδίας. Ήταν δυστυχώς η απόδειξη της σωστής επιλογής της Τουρκίας να απέχει. Το φετινό της Σουηδίας επίσης χάλια τραγούδι όπως ήταν και το περσινό χάλια και δεν έπρεπε να κερδίσει. Δεν θα με ξενίσει οποιαδήποτε θέση πάρει ψηλά. Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο αδιάβλητο του θεσμού. Και τον ενθουσιασμό που είχα επίσης.

  14. Μέτριο εώς κακό, άμα ήταν άλλη χώρα θα περνούσε απαρατήρητο, θυμόμαστε όλοι τα περσινά αίσχη με την υποτιθέμενη “νίκη” της Σουηδίας και το θάψιμο των επιτροπών στους πραγματικούς νικητές του διαγωνισμού Ιταλούς, μάλλον θα ξαναβάλλουν ξανά το χεράκι τους οι κύριοι για να είναι ψηλά αυτό το κομμάτι!

  15. Αντιγραφή ,αντιγραφή ,αντιγραφή.. έλεος πια όταν μιλάμε για το ίδιο είδος μουσικής λογικό είναι να μοιάζουν δυο,τρία και όσα θέλετε τραγούδια
    .Τα λαικα δεν μοιάζουν μεταξύ τους???
    Τα pop-dannce oxi ???Σταματήστε πια αυτές τις ανούσιες συγκρίσεις.Όταν αντιγράφατε στο δημοτικό από τον διπλανό σας δεν σας πείραζε ,τώρα σας πειράζει που δυο τραγούδια του ίδιου ΕΙΔΟΥΣ μπορεί και να μοιάζουνε…Έλεος πια

  16. Το τραγούδι είναι σχετικά οκ αλλά βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εφηβική ψήφο. Αν αποτύχει σε αυτό το target group ας ξεχάσει το τοπ 10…
    Συγγνώμη ξέχασα είναι και αυτές οι επιτροπές που εντελώς “τυχαία” ΚΑΘΕ χρόνο σαγηνεύονται από τις “εμπνευσμένες” Σουηδικές συμμετοχές…

  17. Διαφωνούσα και διαφωνώ έντονα που τελικά δεν κέρδισε ο Oscar Zia με το “Human” που ήταν απλά τέλειο. Βέβαια, ο Frans σάρωσε στο κοινό με τεεράααααααστια διαφορά στο τελικό του Melodifestivalen και αυτό γιατί ψηφίστηκε από τις μικρότερες ηλικίες. Το Σάββατο όμως που δεν θα είναι τόσο δημοφιλής στους Ευρωπαίους όπως στους Σουηδούς φοβάμαι ότι θα φτάσει πολύ χαμηλά. Προσωπικά μου αρέσει το τραγούδι, αλλά χρειάζεται να το ακούσεις αρκετές φορές. Σου μένει στο μυαλό αλλά οπωσδήποτε μεταξύ των άλλων συμμετοχών θα χαθεί.

  18. δε μου αρεσει πολυ αλλα λογικα θα βρεθεί κοντα στη 10αδα(κατι σαν το you το 13…) 11η με 15η θεση κυρίως λογω των επιτροπών/ανάδοχων της Σουηδίας που για αλλη μια χρονια θα φροντίσουν να ναι στη 5αδα τους(3ο το “you”το 2013??)οκ…

  19. σιγουρα δεν ειναι απο τα καλυτερα τραγουδια που χει στειλει η Σουηδια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ