EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα της Αλβανίας!

Επόμενη πρόβα αυτή της γειτονικής χώρας. Η Eneda Tarifa εμφανίστηκε προφανώς με το φόρεμα που έχει επιλέξει για τον ημιτελικό, μια χρυσή τουαλέτα. Στο βάθος της σκηνής 3 άτομα στα φωνητικά. Κυριαρχούν οι προβολείς που κατακλύζουν τη σκηνή σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του τραγουδιού ενώ τα γραφικά, χρυσές λάμψεις, που βλέπουμε από κάποιο σημείο και μετά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ καλή ερμηνεία από την Eneda ενός τραγουδιού ωστόσο που δύσκολα θα ξεχωρίσει.

[youtube id=”pVBEzzDPl5U” width=”600″ height=”350″]

Λουκάς Βλαβιανός

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Egw den exw tin idia apopsh kurie Vlaviane. Einai fanero oti auto to tragoudi tha einai sta 10 tragoudia pou tha perasoun teliko. Kai tha ksexwrisei. i Ellada pou prin ligo eida tin prova mas, peistika oti pername me xilia teliko k maista an mpoume kai dekada, den tha ekplagw sto teliko. I Kupros me apogohteuse. Auta. Kalo sas vradu

  2. Λατρευω. Υπεροχο. Ωραια καλλιτεχνης. Αν και θα επρεπε να κρατησουν το αρχικο τραγουδι και στη μητρικη τους γλωσσα.
    ΥΓ> Αυτο που καθε χρονο ολοι οι ξενοι τραγουδιστες μιλανε αξιοπρεπως αγγλικα και οι δικοι μας πανε στουρνοι με ξεπερναει.
    Μην παρεξηγηθω. Αναφερομαι σχεδον σε ολους και οχι μονο στους φετινους.
    Επιτελους…ας μαθουν ολοι οι τραγουδιστες μας αγγλικα. Τοσο δυσκολο ειναι πια;;;;;;;

  3. Μπορεί οι Argo να μην μιλάνε τέλεια Αγγλικά, αλλά τουλάχιστον το παλευουν.
    Η Αλβανία δεν ξέρω αν έχει ελπίδες για τελικό…θα δειξει

  4. 10/10…Μία ακόμα υπέροχη συμμετοχή από τη γειτονική μας χώρα, με πάρα πολλές πιθανότητες πρόκρισης στον Τελικό!!! Μπράβο!!!

  5. Αυτό το μανταμσουσουδίστικο υφάκι του ποιος μιλά Αγγλικά ή όχι, μου τη δίνει απίστευτα!!! Σε διαγωνισμό τραγουδιού πάνε, όχι για να πάρουν το Lower!!! Μια χαρά Αγγλικά μιλάνε!!!

    • Εγω δεν σε ειπα μανταμ και καλο ειναι να προσεχουμε ολοι τι λεμε.
      Ζουμε στο 2016 και θεωρω ΛΥΠΗΡΟ καθε χρονο να βλεπω νεους απο ολη την ευρωπη να μιλουν αρκετα καλα αγγλικα, ενω οι δικοι μας να μην κατανοουν τις ερωτησεις στη συνεντευξη τυπου οπου παιζονται πολλα και να απαντουν αλλα αντι αλλων. Δεν το λεω με καχεντρεχεια, αλλα για να βοηθησω. Τι γνωμη νομιζεις αποκομιζουν οι ξενοι δημοσιογραφοι οταν ακουν απαντησεις του στυλ *Γιουροβιζιον ηρθαμε τραγουδισουμε, καλα ολα, παμε, κλπ κλπ;;;* Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που θα γραψουν αρθρα στις χωρες τους για την ελληνικη συμμετοχη. Να ειμαστε σοβαροι.
      Το τραγουδι λεγεται Γιουτοπιαν Λαντ. Και οχι ΛΑΝ. Ουτε τον τιτλο δεν λενε σωστα. Δεν ειμαι κακος, αλλα αρκετα σοβαρος. Μετα απο 4 μηνες θα επρεπε τουλαχιστον να ερμηνευουν το τραγουδι σε αψογα αγγλικα.
      Νομιζεις οτι μιλανε αγγλικα!!!! Προφανως δεν εχεις τις γνωσεις για να το κρινεις αυτο γι αυτο και την καλοπροαιρετη κριτικη των αλλων τη θεωρεις κακια. Εδω γραφουμε μονο ελληνες και ειναι οκ. Κακια ειναι να βλεπεις στο γιου τιουμπ ελληνες να προτρεπουν τους ξενους στα αγγλικα να μην ψηφισουν το τραγουδι μας.
      Φυσικα και ειναι διαγωνισμος τραγουδιου, αλλα αν οι αλλοι που ψηφιζουν δεν καταλαβαινουν τι λες υπαρχει προβλημα. Ας στελνουμε ελληνικα τραγουδια. Θα ειναι καλυτερο.

  6. Μακάρι να περάσει πραγματικά μακάρι…..η eneda έχε φωνάρα!!!Το τραγούδι Καλό!!!Τι λέτε παιδιά εσείς λέτε να περάσει;;

  7. Εurosound, ανάθεμα και κατάλαβες τί έγραψα, αλλά ΟΚ!!! Δε νομίζω πως πρέπει ν’ ασχοληθώ άλλο μαζί σου!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ