EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα της Γεωργίας!

Κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια με τους Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz και το τραγούδι τους Midnight Gold. Μια διεκπεραιωτική πρόβα για το συγκρότημα που σίγουρα στον ημιτελικό θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ πιο ζωντανό. Έντονα χρώματα, έντονοι φωτισμοί που γεμίζουν τη σκηνή αλλά και την αρένα, συνεχείς και γρήγορες εναλλαγές στα γραφικά που ίσως κουράζουν κάποιους αλλά σίγουρα ταιριάζουν με το ύφος του τραγουδιού. Μια πρόταση από τη Γεωργία που μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες επιλογές και συνήθως καταφέρνει να προκριθεί.

[youtube id=”CQ6G2nbWTvw” width=”600″ height=”350″]

Λουκάς Βλαβιανός

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο και της Ολλανδιας φετος εχουν μουσικη που ουτε ακουω, ουτε και μ αρεσει. Οποτε δυσκολο να κρινω.
    Δε θα λειψει καθολου αν δεν ειναι στον τελικο.
    Ηχορυπανση.

  2. 1/10…Μακράν το χειρότερο τραγούδι (αν αυτό το κατασκεύασμα μπορεί να θεωρηθεί τραγούδι) του φετινού Διαγωνισμού!!! Μάλλον θα παλέψει με την Ελβετία για την τελευταία θέση του Β’ Ημιτελικού!!!!

  3. Ίσως είμαι από τους ελάχιστους που τους αρέσει η φετινή εναλλακτική συμμετοχή της Γεωργίας, η οποία, αν μη τι άλλο, αποτελεί πρόταση συγκριτικά με άλλες πλαστικές και κιτσάτες επιλογές… Το φόντο μαζί με τους τρελά έντονους φωτισμούς δίνουν συν στο τραγούδι, αλλά δεν μου άρεσε η στατικότητα του τραγουδιστή. Η σειρά εμφάνισης και η δυναμική της χώρας ίσως τη βοηθήσουν να παλέψει για μία από τις τελευταίες 2 θέσεις για τον τελικό, κάτι που της το εύχομαι!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ