EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα της Νορβηγίας!

Σειρά να ανέβει στη σκηνή έχει η εκπρόσωπος της Νορβηγίας που δίνει και αυτή μια πολύ καλή ερμηνεία στο τραγούδι της Icebreaker. Ενδυματολογικά η Agnete δεν άλλαξε κάτι καθώς εμφανίστηκε με το ίδιο άσπρο σύνολο. Η χορεύτρια ωστόσο, η παρουσία της οποίας δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο στο τραγούδι, άλλαξε τα ρούχα της. Αλλαγές είχαμε και στο φωτισμό με προσπάθεια να ακολουθούν την μεταβολή της έντασης του τραγουδιού. Στην αρχή του τραγουδιού καπνός και έντονες ακτίνες φωτός και στη συνέχεια γραφικά που θυμίζουν πάγους, σε μπλε χρώμα αλλά και στις πράσινες αποχρώσεις του βόρειου σέλας στο ενδιάμεσο του κομματιού.

[youtube id=”A3bjhMC6-j8″ width=”600″ height=”350″]

Λουκάς Βλαβιανός

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για ενα ειμαι σιγουρος. Επειδη η Νορβηγια ανηκει στη Σκανδηναβια…..θα ΣΚΙΣΕΙ στις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.
    Η ιδια καραμελα καθε χρονια.
    Το τραγουδι δε μου αρεσε ποτε. Ειναι ομως μετριο, οχι κακο. Νομιζω οτι τηλεοπτικα θα δειχνει πολυ καλο. Οποτε νομιζω οτι πρεπει να ειναι στον τελικο.

  2. 8/10…Φορώντας το ίδιο συνολάκι που την οδήγησε από τον Τελικό του Όσλο στη Στοκχόλμη, η συμπαθής ερμηνεύτρια νικά κατά κράτος την Kalliopi στο θέμα μανικιούρ!!! Μάλλον στον Τελικό, με μία μέτρια θέση εκεί!!!

  3. Borei kapoios na m exigisei giati i tipissa den emfanizete kyriolektika se kamia suneteuxi tupou einai san einai afanti!!!

  4. @BobyDude92.Διαγνωστηκε με μανιοκαταθλιψη και ωσ αποτέλεσμα δεν μπορει να ανταπεξελθει στο αγχος της συνέντευξης. Ειπε οτι θελει να συγκεντρωθει καθαρα στο τραγούδι της και στην εμφανιση της.. Αλλωστε εκει περα δεν ειναι για να δινει συνεντεύξεις αλλα για να τραγουδά… ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ..ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΊΤΑΙ.. **ΑΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ!!

  5. Πολύ όμορφο το τραγούδι της κουκλάρας από τη Νορβηγία! Το φόντο εξαιρετικό, αλλά θα ήθελα τη σκηνική παρουσία με την χορεύτρια, όπως παρουσιάστηκαν στον εθνικό τελικό… Χρειάζεται αρκετές ακροάσεις για να το συνηθίσεις και γι’ αυτό δε νομίζω ότι θα πάει πολύ ψηλά στον τελικό, η πρόκριση όμως σίγουρη

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ