EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Δανίας !

Μετά από την Βουλγαρία και το διάλειμμα μιας ώρας που ακολούθησε για δείπνο, σειρά έχει η δεύτερη πρόβα για το Δανέζικο γκρουπ Lighthouse X με το τραγούδι Soldiers Of Love. Σε αντίθεση με την πρώτη τους πρόβα τα τεχνικά προβλήματα που είχαν ξεπεράστηκαν και όλα λειτούργησαν σωστά. Δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλαγές στην παρουσίαση του τραγουδιού. Κατά την διάρκεια της ερμηνείας τους φάνηκαν να έχουν αυτοπεποίθηση και κινούμενοι στην σκηνή έχοντας πολύ καλή αλληλεπίδραση με τις κάμερες, χάρισαν την ευχάριστη παρουσία τους. Ενδυματολογικά παρέμειναν ίδιοι σε σχέση με την πρώτη πρόβα φορώντας τζιν και πανωφόρια μαύρου χρώματος σε μοντέρνες γραμμές. Ο φωτισμός εναλλάχτηκε κυρίως σε μπλε και άσπρο χρώμα. 

[youtube id=”2tRyFX7kJQo” width=”600″ height=”350″]
Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποσο αδιαφοροοοοο
    Τι απιστευτη γιουροβιζιονια και μαλιστα 90ς.
    ΥΓ> Εννοειται η Δανια στις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ θα ΣΚΙΣΕΙ.
    Του χρονου παλι…..

  2. 7/10…Όταν είχε επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη Δανιμαρκία, είχα φρίξει!!! Τώρα, όσο το ακούω, τόσο το εκτιμώ περισσότερο!!! Κλασσική σκανδιναβική συμμετοχή και εμφάνιση, που έχει πολλές πιθανότητες να δει Τελικό, κυρίως εξαιτίας της προσεγμένης εμφάνισης!!!

  3. Κλασική επιλογή Δανίας τελευταίων ετών… Αν και ακουστικά θυμίζει πλαστικό boyband περασμένων δεκαετιών, θεωρώ ότι έχει οριακές ελπίδες πρόκρισης, λόγω αδύναμου ημιτελικού, καλής παρουσίασης, συγκριτικά και με την παρεμφερή Ιρλανδία που δεν εντυπωσίασε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ