EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Λιθουανίας!

Ένας ακόμη καλλιτέχνης που επιστρέφει στο διαγωνισμό, ο Donny Montell για τη Λιθουανία, παίρνει θέση στη σκηνή για τη δεύτερη πρόβα του. Όπως φαίνεται μάλλον δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα φοράει γιατί δοκίμασε διαφορετικά μπουφάν. Μια ένα μαύρο δερμάτινο με διάφορες φράσεις τυπωμένες, μια ένα μπλε με γυαλιστερά μαύρα μανίκια και μια ενα λευκό δερμάτινο. Ο Donny κινείται σχετικά ελεύθερα στη σκηνή και παίζει με την κάμερα ενώ πίσω του επικρατούν μπλε και λευκοί φωτισμοί. Δεν αποκλείεται να προκριθεί αν όμως δεν τα καταφέρει, το μπουφάν που τους απασχόλησε τόσο, θα είναι το τελευταίο που θα φταίει.

[youtube id=”8hXWnAa2r-c” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το τραγουδι,αν και χιλιοακουσμενο μαρεσει…καλος performer ο Montell…οριακα αν προκριθει…

  2. Τι ειδαν τα ματακια μου; Τι καρακιτσαριο; Τι να πω;
    Ενα στυλιστα και ενα χορογραφο επειγοντως για τη Λιθουανια!!!!!
    Ενα χαλι μαυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπλιαχ.

  3. Γενικά η Λιθουανία έχει περάσει και με χειρότερα τραγούδια απ’ αυτό. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι είναι το χειρότερο τραγούδι σκηνικά από τα φετινά. Ο Donny καταντά γελοίος. Πιθανότητες πρόκρισης: 50-50

  4. 5/10…Το συμπαθέστατο πλάσμα του 2012 μεταλλάχτηκε σ’ ένα απίστευτο καρακατσουλιό 4 χρόνια μετά!!! Σκούρα τα πράγματα φέτος για τον ταλαντούχο καλλιτέχνη!!! Χάλια ντύσιμο και μαλλί, μέτριο τραγούδι!!! Ακριβώς όπως και η κυράτσα που προηγείται, και με την οποία είχαν και πάλι βρεθεί στην ίδια γιουροβιζιονική σκηνή στο Μπακού το 2012!!!

  5. Γιατί επιμένει αυτό το παιδί να εμφανίζεται για δεύτερη φορά μόνο on stage…? Άκυρο ενδυματολογικά – σκηνικά (Ένας ήταν ο Ρουβάς με τις τούμπες του, εξάλλου έχουμε 2016, hello!). Το, δε, τραγούδι ένα απλώς o.k. pop, τίποτα ιδιαίτερο. Δύσκολη η πρόκριση, δεν την αξίζει, αν την πετύχει οριακά 10η θέση, δεν το ξεγράφω γιατί είναι Λιθουανία, έχει περάσει (γιατί?!?!?) και (με) χειρότερα…

  6. Χαχα το διασκεδασα το ολο θεαμα! Για μενα ειχε οριακες πιθανοτητες να προκριθει κ εκνευριζομουν γτ τον θεωρουσα λιγο. Με αυτο το μαλλι κ αυτο το μπουφαν ενα θα πω:θεος! Απλα εκανεσ τις διαθεσεις μου πιο ρεαλιστικες! Next time lithuania!(για μενα μια απο τις πιο αντιπαθητικες χωρες του θεσμου!)
    Μονο το love-2009 ηταν αξιοπρεπη τραγουδι ολο ηλιθιοτητες στελνει κ πολλες φορες περναει κ μεσα σε αυτες συγκαταλεγετε κ το αγορι το 2012!

  7. Αυτό που η Λιθουανία στέλνει οτι πιο άκυρο και περνάει, με ξεπερναει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ