EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Π.Γ.Δ.Μ!

Δεύτερη πρόβα για την έμπειρη στο διαγωνισμό Kaliopi και την Π.Γ.Δ.Μ. Η ερμηνεύτρια βρίσκεται σε όλο το τραγούδι στο κέντρο της σκηνής φορώντας μαύρο και λευκό φόρεμα ενώ πίσω της βρίσκεται ένας ντράμερ και τέσσερις κοπέλες στα φωνητικά. Αρχικά οι φωτισμοί είναι λευκοί και πέφτουν πάνω της ενώ στη συνέχεια βλέπουμε κόκκινα χρώματα στο background. Μια απλή παρουσίαση από τη γειτονική χώρα αλλά και μια δυνατή ερμηνεία από την Kaliopi που όπως φαίνεται θα την δούμε και στον Τελικό.

[youtube id=”iQGl6R1lS-g” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κατι μου λεει πως θα περασει…φωναρα,αλλα το τραγουδι δεν με ενθουσιαζει…

  2. παντως καλα κανουν οι σκοπιανοι και επιμενουν στη γλωσσα τους.το τραγουδι ψηλοαδιαφορο αλλα το ανεβαζει η φωνη και η ερμηνεια της ερμηνευτριας..50-50 νομιζω να περασει.

  3. Βγαλμενο απο τη δεκαετια του 80.
    ΧΑΛΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ 2016!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΓ> Εδω δυσκολευτηκε να περασει περυσι η δικη μας που ειχε φωναρα, θα περασει φετος η Καλλιοπη που ζοριζεται να το βγαλει το τραγουδι σωστα αν και την υποστηριζουν αλλες 4 πισω στα φωνητικα; Τι λεμε τωρα. Με τιποτα τελικο.

  4. Όσο την υποστήριζα το 2012 τόσο με ενοχλεί φέτος. Μεγάλη ερμηνεύτρια δεν το αμφισβητεί κανείς. Το τραγούδι είναι καθαρά ’90s. Ότι πιο παλιακό κυκλοφορεί φέτος. Αν το έλεγε άλλη θα ήταν καταδικασμένο. Οι επιτροπές δεν θα την ξεχάσουν. Στο κοινό είναι το θέμα τι πέραση θα έχει. Έχει σύμμαχούς μια Σερβία και μια Σλοβενία αλλά δεν ξέρω αν αυτό αρκεί για να προκριθεί.

  5. Η κορώνα στο τέλος δεν της βγήκε ούτε στη 2η πρόβα και τις δυο φορές που το προσπάθησε. Το τραγούδι ειναι παλιομοδίτικο, παλιομδίτικο και το στήσιμο, απλα σώζεται ως ένα σημείο από τη χαρακτηριστική φωνή και ερμηνεία της αχώνευτης καλλιτέχνιδας (η οποία με τα καμώματά της και το 2012 & φέτος προκαλεί εκνευριστικά), αλλα προφανώς να μην είναι αρκετό. Το ενδυματολογικό με πήγε στα ’80s.

  6. 4/10…Ντόνα, Μαντόνα, Πριμαντόνα…Μετριότης μετριοτήτων, τα πάντα μετριότης!!! Αχτένιστη, κακοντυμένη με άψογο μανικιούρ όμως, η περήφανη εκπρόσωπος της…Macedonia (άσε μας μπεμπεκοκουκλίτσα μου) μπορεί να προκριθεί οριακά, για να εξαφανιστεί στον πάτο του Τελικού!!!

  7. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις του 2012 να θεωρηθεί κάτι παραπάνω από τυχαία… Θα μείνει στον ημιτελικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ