EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Ιρλανδίας!

Ώρα για την Ιρλανδία και για τη δεύτερη πρόβα της. Στο κέντρο της σκηνής ο Nicky Byrne και πίσω του οι μουσικοί. Κόκκινοι και πορτοκαλί χρωματισμοί και ένας ήλιος στο πίσω μέρος όπως λέει και ο τίτλος του τραγουδιού. Ο τραγουδιστής κάποια στιγμή διασχίζει την πασαρέλα και βρίσκεται στη δεύτερη μικρή σκηνή που δείχνει έναν ήλιο. Μάλιστα είναι ο πρώτος μέχρι στιγμής στο Δεύτερο Ημιτελικό που κάνει χρήση της πασαρέλας. Αρκετά αδύναμος φωνητικά και φαίνεται λίγο αγχωμένος. Αν δεν διορθωθεί σε αυτά τα σημεία θα τα βρει μάλλον σκούρα.

[youtube id=”xNAXabS2ZRo” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το τραγουδι της ιρλανδιας ειναι ενα καλο τυπικο ποπ κομματι!θελω να το δω τελικο!καλη επιτυχια!

  2. α η συμπαθεια μου απο τους westlife…ελπιζω να περασει αν και ειναι σε εναν δυσκολο ημιτελικο και η καημενη η ιρλανδια δεν εχει πολλες φιλες χωρες…εμενα παντως μ αρεσει το κομματι και η φωνη του και ευελπιστω να τον δω στον τελικο!

  3. ThrakiBoy αν ο δεύτερος ημιτελικός είναι δύσκολος, τότε ο πρώτος τι ειναι;;

  4. Αυτον τον ανθρωπο τον ζηλευω. Ειναι απιστευτα πραος, χαμογελαστος ακομα και οταν ζοριζεται για να βγαλει το τραγουδι. Απιστευτη κινηση χεριων. Στυλατος. Με αρκετα συμπαθητικη βραχνη φωνη. Ναι, το χανει το τραγουδι σε καποια σημεια, αλλα ειναι πολυυυυυ συμπαθης. Θα παρει πολλες ψηφους πιστευω. Προσωπικα ελπιζω να ειναι τελικο. Το τραγουδι ειναι ευχαριστο και μου αρεσει αρκετα. Αλλα απο 20η θεση και κατω εννοω.

  5. 8/10…Όμορφο κομμάτι, συμπαθέστατος ερμηνευτής!!! Σιγουράκι για τον Τελικό, όπου κι εκεί θα ξεχωρίσει!!!

  6. Από τα καλύτερα φετινά pop και συμπαθέστατος ο Ιρλανδός! ΑΛΛΑ… Άνευρος και άνευ σκηνικής παρουσίας… Πώς περιμένει να προκριθεί?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ