EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Πολωνία!

Δεύτερη πρόβα για την Πολωνία και ο Michal φοράει το γνωστό κόκκινο σακάκι, στα αριστερά του τρεις κοπέλες παίζουν βιολί ενώ στα δεξιά μια κοπέλα παίζει βιολοντσέλο και ένας άνδρας πιάνο. Η παρουσίαση είναι πολύ στατική καθώς ο τραγουδιστής δεν κινείται καθόλου από τη θέση του. Τα φώτα παίζουν σε λευκό και κόκκινο ενώ πίσω του εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ρεφρέν οι λέξεις που σχηματίζουν τη φράση “What color is your life”. Η ερμηνεία είναι πολύ δυνατή για αυτό το πολύ κλασικό μελωδικό κομμάτι όμως ίσως η εμφάνιση ξενίσει και του στερήσει τη θέση στον τελικό.

[youtube id=”PweKHhPhIAE” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα περασει…εχει φωναρα…το τραγουδι ειναι παλιομοδιτικο,αλλα εχει ωραια μελωδια…το βλεπω 10-15η θεση στο τελικο…

  2. Απο την αρχη αυτο το τραγουδι δεν μου αρεσε καθολου. Και συνεχιζει να μη μ αρεσει. Μπορει ο τραγουδιστης να εχει δυνατη φωνη, αλλα η φωνη του για καποιο λογο με εκνευριζει απιστευτα.
    Θα του βαλω 3 που του αρεσει κιολας.

  3. μ αρεσει αυτο το κομματι πολυυυ!!πιστευω οτι η πολωνια θα πλασαριστει καλα φετος!

  4. 10/10…Εξαιρετικό styling ενός υπέροχου τραγουδιού, αν εξαιρέσει κανείς τα βαμμένα νύχια του!!! Σιγουράκι για τον Τελικό!!!

  5. Παλιακό και ψιλοαδιάφορο για τα δικά μου ακούσματα το τραγούδι της Πολωνίας. Ωραία η φωνή του τραγουδιστή, η οποία μου θυμίζει Conchita καθώς και η παρουσία του, ούτε κρύο ούτε ζέστη το σκηνικό στήσιμο, όμορφη μελωδία. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει και αυτή η συμμετοχή και η μπαλάντα του Ισραήλ, με περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στη δεύτερη, αλλά προς το ναι κλείνω…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ