EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Γερμανίας!

Ακόμη μία μεγάλη μέρα για τον κόσμο της Eurovision έχει ξεκινήσει. Συνολικά 21 χώρες θα εκτελέσουν τις πρόβες τους, ξεκινώντας με την πρώτη πρόβα των υπολοίπων της ομάδας big five Γερμανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο που ανήκουν στον δεύτερο ημιτελικό. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι δεύτερες πρόβες των εναπομεινασών 18 χωρών του δεύτερου ημιτελικού. Η Globe αρένα στη Στοκχόλμη υποδέχθηκε πρώτη την Γερμανία και η εκπρόσωπός της Jamie-Lee Kriewitz ανέβηκε στη σκηνή χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στο μέχρι τώρα γνωστό ενδυματολογικό της ύφος που παραπέμπει σε Γιαπωνέζικο καρτούν γνωστό ως Manga. Ειδικότερα είναι ενδεδυμένη με κοντή θαλασσιά φούστα με ένα μεγάλο φιόγκο στο πίσω μέρος, λαμέ ασημί μπλουζάκι με περίτεχνα υφασμάτινα σχέδια στους ώμους, χρωματιστά βραχιόλια στα χέρια, ψηλές κάλτσες και υποδήματα με φιογκάκια σε χρώμα θαλασσί και μοβ, ενώ το κεφάλι της ήταν στολισμένο με την γνωστή σύνθεση που αποτελείτε από λουλούδια και μινιατούρες από ζωάκια. Η Jamie-Lee ερμήνευσε το τραγούδι Ghost μέσα σε ένα σκηνικό από παραμύθι με δέντρα και πράσινα λέιζερ. Το φεγγάρι εμφανίζεται στο παρασκήνιο. Κάποιες επιπλέον υψηλές νότες προστέθηκαν στο τραγούδι για την περαιτέρω βελτίωσή του ενώ η Jamie υποστηρίζεται φωνητικά από τέσσερις τραγουδίστριες.

[youtube id=”2UtqbyaGKUQ” width=”600″ height=”350″]

Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για μενα ειναι μεσα στα 5 καλυτερα τραγουδια για φετος…χανει λιγο στο live,αλλα πιστευω θα παει καλα…στα στοιχηματα ειναι χαμηλα..το βλεπω top 10 στο τελικο!!!

  2. Με ανοιχτα ματια μου ερχεται αναγουλα απο τη μικρη ζουζουνιτσα που θα επρεπε να ειναι σπιτι και να κανει τα μαθηματα της που λεει και η μαμα Μερκελ.
    Με κλειστα ματια ομως μου αρεσει το τραγουδι. Μετα την 20η θεση εννοω.

  3. για 2η συνεχομενη χρονια η γερμανια παιζει να παρει το απολυτο 0!
    χαλια παρουσιαση,αδιαφορο κομματι!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ