EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Γαλλίας!

Μεγάλη μέρα η σημερινή καθώς οι 18 χώρες του 1ου ημιτελικού εκτέλεσαν την πολυαναμενόμενη δεύτερη πρόβα τους. Aκολούθησε διάλειμμα μίας ώρας για δείπνο και ήρθε η σειρά της πρώτης πρόβας, για δύο χώρες από την ομάδα των big five. Η σκυτάλη δόθηκε στην Γαλλία που αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα φαβορί του παρόντος διαγωνισμού. Επί σκηνής ανέβηκε ο O Amir Haddad απλά γνωστός ως Amir. Κομψά ενδεδυμένος φορώντας ένα μπλέ κουστούμι, λευκό μπλουζάκι εσωτερικά και λευκά υποδήματα, άνετος και χαρούμενος ερμήνευσε το J’ai cherché (έψαξα) μόνος στην σκηνή. Στο παρασκήνιο παρατηρήσαμε ένα κινούμενο σύμπαν αποτελούμενο από πλανήτες ενώ στο πάτωμα εμφανίστηκε το φεγγάρι και ο Amir στεκόταν στη μέση. Το μπλε χρώμα κυριάρχησε για ακόμη μία φορά. Στο τέλος της ερμηνείας του Amir, η σκηνή φωτίστηκε με τα χρώματα της Γαλλικής σημαίας.
[youtube id=”9mzi7Qms9IE” width=”600″ height=”350″]

Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο τύπος είναι τέλειος. Δυστυχώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να κερδίσει τη γιουροβίζιον.
    Τελεσίδικο: ή Ουκρανία, ή Ρωσία.

  2. Απλα συμαθητικο δεν εχει δυναμικη και ποτε δεν το εβαλα 20αδα πιστευω θα ειναι χαμηλα.Αστερια φεγγαρια τα εχουμε δει απειρες φορες,παμε για αλλα!!!

  3. πςςςςςς υπερπαραγογαρα… -_-………περίμενα κάτι άλλο ολομόναχος να πούμε? που πάει ξυπόλητος να ανταγωνιστεί την Ρωσία?

    • Είδες κάτι πράγματα; Άλλοι βασίζονται στο τραγούδι τους κι άλλοι στα computers.

      • μου αρέσει το τραγούδι τις Γαλλίας έμενα πάρα πάνω από Ρωσία… άλλα εδώ κοτζαν Patricia Κaas βγήκε 8η αυτός θα περάσει την Ρωσία? με τίποτα ήθελε κάτι πάρα πάνω όταν θες να νικήσεις και ξέρεις ότι παίζουν και άλλα ρόλο δεν πας μόνος παίρνεις και ενισχύσεις, ακόμα και τα φωνητικά από πίσω για έμενα έδιναν άλλη εικόνα που είχε !!!!

    • Σε πληροφορώ ότι η Ρωσία έχασε το παιχνίδι.Οι προβολές της δεύτερης πρόβας καθόρισαν άλλον νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από την Αρμενία με 56.263 προβολές έναντι 48.352 που έχει η Ρωσία.Στην 3η θέση συναντάμε την Ελλάδα(ευχάριστη έκπληξη) με 29.375 προβολές.Άρα περνάμε!

  4. Μερικές φορές το λιτό είναι και το δυνατό σημείο σε ένα τραγούδι!!!Δεν είναι τόσο χάλια όσο το παρουσιάζουν στο wiwi,έλεος.. Go Amir!! My#2/43

  5. Προσωπικά γουστάρω που ενώ η Ρωσία υπερφορτωσε την σκηνή με τόσα αχρείαστα πράγματα, ο Αμιρ βγήκε απλός και χωρίς υπερβολές! !!..Χάνει στα στοιχήματα, γιατι προφανώς περίμεναν κάτι ανάλογο με την Ρωσία, αλλα καλύτερα μία νορμάλ παρουσία, παρά η υπερβολή. Για το αν μπορεί να κερδίσει? ??..Το απέδειξε η Γερμανία το 2010…Περιμένω και την 2η πρόβα για καλύτερο συμπέρασμα.

    • Μπράβο, συμφωνώ απόλυτα. Απλό, λιτό και απέριτο. Δεν χρειάζονται περισσότερα πλουμίδια όταν μιλάει η ποιότητα. Πολλές φορές τα πολλά φρού φρού κι αρώματα, έρχονται για να καλυφθούν άλλες αδυναμίες.

  6. δεν μου έβγαλε αερα νικητη….νομιζω μαλιστα οτι θα μπει οριακα στη 10αδα τιποτα το εντυπωσιακό και φωνητικά οχι πολυ καλος….
    Ουκρανία Ρωσία και Αρμενία για εμενα ειναι οι διεκδικητές της νίκης!

  7. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά έκανε πάνω από 10.000 προβολές αλλά δυστυχώς έχει πληθώρα αρνητικών σχολίων…Γιατί όμως;

  8. Παιδια γιατι δεν ανεβαινουμε καθολου στα στοιχηματα; Οκ, δεν ακουμε τι λενε τα στοιχηματα αλλα να μην εχουμε ανεβει ουτε θεση;
    Περυσι πχ μετα την 1η μας προβα απο την 12η θεση που μας ειχαν στον ημιτελικο πηγαμε 6 και καποια στιγμη και 5η θυμαμαι. Φετος ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα; Ας με φωτησει καποιος

    • Μην βλεπεις τα στοιχηματα ηταν πολυ καλη εμφανιση και μπορω να σουπω εκτος απο Ελλαδα ,Ρωσια,Αρμενια,Τσεχια και με χιλια ζορια Εσθονια τα αλλα ειναι τοσο βαρετα κακογουστα και μονοτονα εως αθλια που απλα τα στοιχηματα ειναι ακυρα.

  9. εμενα παντως μ αρεσει η απλοτητα και η λιτη παρουσιαση σε ενα τετοιο κομματι!θελω παντως να τη δω ψηλα τη γαλλια φετος!

  10. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ…
    Δεν ξέρω τι να πω???
    Δεν το περίμενα έτσι…πραγματικά δεν το πιστεύω!!!
    Μα καλά….είπαμε η απλότητα κάνει την διαφορά, αλλά όχι και έτσι ρε αδερφέ…!!!!!
    Μόνος του με ένα μικρόφωνο!!!!
    Ποιός είσαι ρε φίλε???
    Ο Johny Logan μήπως είσαι ????χαχαχα
    ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ….ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ…!!!!!!!!
    ΤΕΛΟΣ.

    • Πάλι καλά που υπάρχεις και εσύ σε αυτό το σάιτ γιατί με τους άλλους δεν βγάζεις άκρη :p

  11. @James ,μακαρι! Θελω πολυ να περασουμε στον τελικο ,εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την εμφανιση μας! Τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν τα παιδια; Ο,τι μπορεσαμε, με περιορισμενους οικονομικους πορους, κανανε, κ με το παραπανω! Αν δεν προκριθουμε θα ειναι αδικο!

  12. AndEsc Δυστυχώς και γω παρατηρώ πως ήμαστε κολλημένοι στην 14η θέση ενώ με τόσα θετικά σχόλια που ακούμε θα πρεπε να ανέβουμε μια με δύο θέσεις τουλάχιστον. Εντυπωσιακή πτώση για Κροατία και Αζερμπαϊτζάν. Η Κροατία από 5η που ήταν έπεσε 10η και το Αζερμπαϊτζάν που ήταν στην 4η θέση κατρακύλησε στην 9η..

  13. Στο wiwibloggs τον έθαψαν αρκετά… Λιτή παρουσία συγκριτικά με την υπερφόρτωση της Ρωσίας. Στις επιτροπές θα πάει καλά… με το κοινό παίζει να τα βρει σκούρα… Κάπου στη 10αδα ελπίζω. Για πρωτιά πλέον Ρωσία, εκτός αν γίνει καμιά εκπληξάρα από Αρμενία ή Ουκρανία…
    ΤΟΠ 5 (προσωπική εκτίμηση)
    1. Ρωσία
    2. Γαλλία
    3. Αρμενία
    4. Μάλτα
    5. Ουκρανία

    ΤΟΠ 5 (που λογικά θα ισχύσει)
    1. Ρωσία
    2. Ουκρανία
    3. Αρμενία
    4. Aυστραλία
    5. Μάλτα

  14. Περίμενα κάτι πιο συμβατό με το νόημα του τραγουδιού (ένα εύθυμο τραγούδι που μιλάει για τα προσωπικά όνειρα και την διαδρομή του κάθε ανθρώπου κόντρα στις δυσκολίες). Δεν νομίζω ότι κατόρθωσαν να το μεταφέρουν αυτό και είναι κρίμα. Και δεν πρόκειται για επιλογή μεταξύ ”λιτού” ή ΄΄εφετζίδικου” όπως πολλοί σπεύδουν να σημειώσουν. Το κάθε τραγούδι πρέπει να αποπνέει την αισθητική που του αρμόζει και αυτό είναι δύσκολο να γίνει μεσα σε 3 λεπτά on stage και όχι μέσα από ένα καλοδουλεμένο βιντεοκλιπ. Ο τραγουδιστής είναι χαρισματικός και αυτό ίσως βοηθήσει. Πάντοτε με τρομάζουν τα καλά ποπ τραγούδια γιατί από την φύση τους στερούνται συναισθηματικής δυναμικής και πρέπει να στηθούν με πολύ προσοχή για να έχουν το αποτέλεσμα που τους αρμόζει. Δυστυχώς οι λεγόμενες big 5 παραδοσιακά στερούνται καλής σκηνικής παρουσίας και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Εύχομαι να κάνω λάθος και η Γαλλία να πάει πολύ καλά γιατί σαν τραγούδι μου αρέσει πολύ και το αξίζει.

  15. Γαλλια,Γαλλια,Γαλλια…j’adore!!! Εμενα προσωπικα δε με ενδιαφερουν υπερθεαματα και καλοπληρωμενες παρουσιασεις,απαξ και ενα τραγουδι ειναι καλο θα φανει η αξια του(εκτος και αν η παρουσιαση ειναι τοσο χαλια που θα το χαντακωσει,βλεπε:Κροατια)Εγω το αγαπω δε παει να τραγουδησει και απο τo backstage με πυτζαμες!!!Παρολο που συνηθως προτιμω μπαλαντες ή outsider φετος θελω αυτο το ξεσηκωτικο κομματι να σκισει!!!

  16. εγω θα το ξαναπω η νικη ειναι της ρωσιας και το λεει καποια που παρακολουθει παραπολλα χρονια τον διαγωνισμο 30 χρονια οπως ημουν σιγουρη οτι δεν θα περασουμε τελικο οταν εμαθα ποιο συγκροτημα θα στειλουμε ετσι αιμαι σιγουρη οτι θα νικησει η ρωσια ηταν μολις το τριτο τργουδι που ακουγα ουτε βιντεο κλιπ ειδα ουτε πως θα εμφανιστει πανω στην σκηνη καλα οταν ειπαν οτι θα κανει την σκηνοθεσια εκει ο φωκας ευαγγελινος εκει το σιγουρεψα ειμαι κατα 99,99% οτι θα νικησει η ρωσια δεν λεω 100% γιατι στην eurovision παντα θα υπαρχουν οι εκπληξεις

  17. Ποτέ μην κρίνουμε απο αυτές τις πρόβες που μας δίνουν. Μας δίνουν ελάχιστα δευτερόλεπτα και με μακρυνά πλάνα. Επ ουδενί δεν θα ναι έτσι την τελική βραδιά. Αλλοιμονο κι όλας αν τα αποκαλύπτανε όλα απο τώρα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ