EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Ισλανδίας!

Ώρα για τη δεύτερη πρόβα της Ισλανδίας και η γνώριμη στους fans Greta Salome μόνη επί σκηνής, φοράει μαύρη ολόσωμη φόρμα με κρόσσια, ενώ μέσα από τα γραφικά την κατατρέχουν γίγαντες, σκιές, κοράκια. Άλλη μια συμμετοχή που στηρίζεται στα γραφικά, το αποτέλεσμα όμως είναι αρκετά εντυπωσιακό αν και λίγο αγχωτικό. Φωνητικά είναι αρκετά δυνατή η ερμηνεύτρια αν και ο αέρας φέρνει συνεχώς τα μαλλιά στο πρόσωπό της κάτι που φαίνεται να την ενοχλεί.

Αλέξανδρος Λιάπης

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επικο, πρωτοτυπο, καθηλωτικο! Αξιζει μια θεση στο top 3 αν οχι τη νικη.

    • Πρωτότυπο;Δε με γελούν τα μάτια μου;Διάβασα σωστά;Που την είδες την πρωτοτυπία;Αφού το λένε οι πάντες ότι αντιγράφει ξεκάθαρα τις νικητήριες συμμετοχές της Σουηδίας το 2012 και το 2015.Γελάνε και οι πέτρες με το comment σου.

      • Πρωτοτυπο το τραγουδι, οχι η σκηνικη παρουσιαση. Μιλαω αποκλειστικα για το τραγουδι καθως καμια χωρα δεν εχει στειλει kati παρομοιο με το Hear them calling στο διαγωνισμο.

    • Συμφωνώ μαζί σου.Είναι δυναμικό τραγούδι αλλά το χάνει στην παρουσίασή του.

  2. Αν δεν είχε προηγηθεί η εμφάνιση του περσινού νικητή μπορεί να μιλάγαμε για νίκη αυτή τη στιγμή κάρα τη γνώμη μου..
    Τώρα θα πλασαριστει σε μια καλή θέση (μέσα στα πρώτα 12)..
    Καλή επιτυχία στην Greta!!!

  3. Ανετη, φωνητικά άψογη σε ένα δυνατό τραγουδι. Το πιο εντυπωσιακό σκηνικά. Οι Ισλανδοί μπορεί να βασίζονται στα γραφικά αλλά τουλάχιστον έφτιαξαν ένα άκρως εντυπωσιακό επιβλητικό σκηνικό με συγκεκριμένο concept. Αυτό που βλέπω το θεωρώ εξαιρετικό. Να μη λέμε πάλι τα ίδια για τις αντιγραφές.
    Αυτό δεν σημαίνει πως η πρόκριση είναι δεδομένη. Βασικά μόνο Ρωσία και Αρμενία τις έχω σίγουρες!

  4. Δεν πιστευω οτι θα περασουν και τα 2 τραγουδια που βασιζουν την σκηνικη τους παρουσια στο ιδιο κονσεπτ και μαλιστα του περυσινου νικητη. Και οπως ειναι λογικο αυτη θα ειναι η Ισλανδια. Αν ομως περασει θα καταλαβει μια πολυ μετρια θεση στον τελικο.

  5. Μας έχει κουράσει κ η Greta με τα χέρια να την κυνηγούν πέρα δώθε ωραία θαταν να την έπιαναν τα χερια κ να την έβγαζαν εκτός σκηνής να ησυχάσουμε κ μεις κ αυτήν.το είδαμε πέρσι αυτό το σκηνικό με τον Mans βαριόμαστε ξανά.

  6. Η 1η πρόβα δεν μας έδειξε πολλά .Η 2η όμως ναι!!Μου άρεσε σήμερα η Ισλανδία και προσωπικά το staging περισσότερο από της Ρωσίας.Είναι αυτό που χρειάζεται, όχι τόσο υπερφορτωμένο και αυτό στο 0:38 του βίντεο απλά φανταστικό!! Η Greta επίσης συμπαθητική και πολύ καλή φωνητικά.Μπράβο θεωρώ ότι αξίζει την πρόκριση!!

  7. ωραιο τραγουδι,φωναρα,καλο live αν και δεν κερδιζει οσκαρ πρωτοτυπιας…εννοειται οτι αξιζει τη προκριση και ενα καλο πλασαρισμα στο τελικο…

  8. για 2η συνεχομενη χρονια η ισλανδια θα ειναι εκτος τελικου.ξερω οτι καποιοι θα το θεωρησουν εκπληξη αλλα αν δουν ποιες χωρες συμμετεχουν στον α ημιτελικο θα καταλαβουν..προσωπικα δεν μ αρεσει το θεωρω κακιστη αντιγραφη του περσινου.

  9. ωραιο πολυ αλλα εχει γελιο με τις αντιγραφες των επιτυχημενων προηγουμενων…χαχαχαχαχα…..οπως με το νορβηγο με το βιολι και μετα ολοι με βιολι,η σερνταπ ξυπολητη μετα ο ρωσος ο νικητης του 2008 ξυπολητος στο παγοδρομιο κι αυτος(τι γελοια συμμετοχη ακομα την βλεπω και γελαω απορω πως νικησε) ,απο την καλομοιρα ευχαριστο κοριτσακι η γερμανιδα η λενα,εμεις με τη λυρα μας εκει σταθερα και το ραπ(βλεπε λουκας γιορκας και freaky fortune) και τωρα εχουμε αυτο με τα γραφικα…κατανταει λιγο γραφικο….χαχαχαχαχα

  10. 9/10…Πολύ δυναμικό κομμάτι, αλλά όχι σίγουρη η πρόκριση, αφού θυμίζει αρκετά το EUPHORIA!!! Προσωπικά μου αρέσει, και θέλω να προκριθεί!!!

  11. Ακουει φωνες.
    Μαυρη μαυριλα.
    Νυχτεριδες.
    Α παρατα μας μανταμ.
    Τουλαχιστον η Λοριν ειχε χαρισμα, γουστο και τραγουδαρα.
    ΥΓ> Οι σουηδοι αρχισαν το προμοταρισμα. Ιαχες ικανοποιησης με το τελος της προβας. Ετσι, για να βλεπουμε που θα πανε οι ψηφοι της καθε χωρας.

  12. Θεωρώ πως θα περάσει !
    Τουλάχιστον ως τραγούδι έχει μια “φρεσκάδα”.
    Ωστόσο για λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με έλλειψη φαντασίας στην παρουσιάση δυσκολεύομαι να το δω μέσα στα πρώτα 6 του ημιτελικού!

  13. Ειναι εξοργιστικο αυτο που συμβαινει!!! Οτι και καλα τι? Αυτο το πραγμα δικαιουται προκριση?
    Το τραγουδακι οκ ακουγεται σχετικα ευχαριστα αλλα ειναι εξευτελιστικο το ολο θεαμα! Και να βλεπεις τπυς ευρωπαιους να μενουν εκστασιασμενοι. Τοσο στενομυαλοι,τοσο πνευματικα κατωτεροι μας ειναι δλδ τι αλλο πρεπει να πω?
    Πραγματικα ειμαι εξοργισμενος! Φτηνιαρικη,κακιστη αντιγραφη σουηδιας 2012+2015 δλδ τοσο δυσκολο ειναι να το δει καποιος?
    Η δε καλλιτεχνης αξιοθρηνιτη,μονο κ μονο που δεχθηκε να κανει κτ τετοιο.
    Φθηνια,ξεπεσμος και κακογουστια στο μεγαλειο της! Ελπιζω να μην περασει!
    Παντα με αγαπη! :’)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ