EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Αζερμπαϊτζάν!

Με λευκό κορμάκι την πρώτη, με ολόσωμη φόρμα από χρυσαφί πέτρες τη δεύτερη φορά εμφανίστηκε η Samra στη σημερινή δεύτερη πρόβα της, ενώ οι χορευτές γύρω της φοράνε επίσης λευκά με χρυσές λεπτομέρειες. Στο κίτρινο, το χρυσό και το λευκό είναι και οι χρωματισμοί στο background. Μια τυπική συνηθισμένη παρουσίαση ποπ κομματιού, που δεν έχει να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Η τραγουδίστρια είναι καλύτερα φωνητικά από την προηγούμενη φορά, παραμένει όμως αδύναμη σχετικά σε αυτό το κομμάτι. Αν ήταν άλλη χώρα θα κινδύνευε. Με το Αζερμπαϊτζάν όμως οι πιθανότητες αποκλεισμού είναι σχεδόν μηδαμινές.

Αλέξανδρος Λιάπης

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το τραγουδι ειναι καλο,ομορφη η τραγουδιστιρια,αλλα ψιλοαφωνη…θα περασει…

  2. εδώ πρόκειται για έγκλημα… πια Κροατία εδώ το διέλυσαν τελείως το τραγούδι….. δεν μπορώ να το πιστέψω αλήθεια αυτό που βλέπω και ακούω…

    • παιδιά είστε υπερβολικοί το τραγούδι είναι πολύ κάλο μην ακούω χαζομάρες άλλα έχει παρουσιαστεί πολύ άσχημα και μάλλον η τραγουδίστρια δεν μπορεί να το τραγουδήσει επειδή δεν είναι στα μετρά τις όπως πέρσι με την Αλβανίδα… κρίμα πφφφ……….το είχα και πρώτο στο top μου…….

  3. Για ποιο λογο να ψηφισεις τωρα το αζερμπαιτζαν; Δεν αξιζει τελικο για εμενα! Το τραγουδακι ειναι παντελως αδιαφορο κ οι κινησεις των χορευτων τελειως χαλια κυριως αυτο με τα μικροφωνα που κανουν.. Αηδια κ τελειως αντιπαθητικη η ολη συμμετοχη

  4. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ο ήχος του βίντεο είναι κακός ή όντως η τραγουδίστρια είναι άφωνη.Το τραγούδι επίσης δεν με ξετρελαίνει ιδιαίτερα,συνηθισμένη παρουσίαση ,δεν θέλω αλλά πιστεύω θα περάσει..

  5. Τωρα αυτη να ειχε την φωνη και το τραγουδι της Κροατιας τι θα λεγατε??Εμενα με εχουν κουρασει οι Σουηδικες μπαλαντες εχει καταντησει γελοιο μια λεξη επαναλαμβανομενη μιρικαλ μπλα μπλα μπλα.Η κοντουλα ομως ομορφουλα και απο χωρα που εμμεσα εχει αγορασει και νικη δεν νομιζω να την αφησουν εκτος οι επιτροπες(ψηφιζει και η σουηδια πρωτο ημιτελικο).Παντως καποιος να της σφυριξει οτι μπορει ναναι ομορφουλα αλλα μπρος στην Αρμενια σβηνει.

  6. Τι καρναβάλι είναι αυτό;Την κράζουν οι πάντες κάτω στα σχόλια από το βίντεο της δεύτερης πρόβας(και στην πρώτη πρόβα την έκραζαν) τόσο για την αφωνία της όσο και για την εμφάνισή της.Πολλά dislike…Λέτε να μην περάσει τελικά;Μήπως είχαμε κάποιες χώρες δεδομένες για την πρόκριση;Εμείς γιατί δεν έχουμε πυροτεχνήματα και φωτιές ή έστω καπνούς;

  7. Και επίσημα εκτώς! Φυσικά οι επιτροπές θα το έχουν στην 5αδα (λόγω Σουηδών) οπότε ίσως να έχει και κάποιες τελευταίες ελπίδες.

    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 10-15 στον ημιτελικό και τελικό 15-23 αν περάσει

  8. Το τραγούδι μου αρεσει πολύ και το κορίτσι είναι συμπαθέστατο και πανέμορφο. Δεν είναι άφωνη αλλά πολύ αδύναμη φωνητικά. Ίσως να χάνει και στο βίντεο. Ομως σκηνικά δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να δούμε σε ένα ποπ φρέσκο τραγούδι. Θα προκριθεί αλλά οριακά ίσως όπως και πέρσι.

  9. Άλλη μια πλαστική και φθηνή εμφάνιση…κι αν ακούω και καλά, η κοπέλα παίζει να είναι και ψιλό άφωνη!

  10. νομιζω οτι ειναι η πιο “αδυναμη” συμμετοχη του αζερμπαιτζαν μεχρι στιγμης στον διαγωνισμο!

  11. Εμένα προσωπικά το Αζερμπαϊτζάν φέτος δν μου αρέσει καθόλου αδιάφορο τραγούδι δν αξίζει τελικό αλλα κάτι μου λέει ότι θα περάσει.το Αζερμπαϊτζάν μας έχει προσφέρει πολύ καλύτερες συμμετοχές από αυτην

  12. Έχω απογοητευτεί με το πώς προσέγγισαν σκηνοθετικά το τραγούδι. Στο βίντεο κλιπ μου άρεσε πάρα πολύ. Βασικά ήταν το 1ο-2ο αγαπημένο μου μαζί με την Ουκρανία (δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξωω χαχαχα). Εξακολουθώ να λατρεύω το τραγούδι όμως. Νομίζω ότι θα περάσει αλλά κάτι μέσα μου λέει ότι θα μείνει εκτός για πρώτη φορά έξω το Αζερμπαϊτζάν!

  13. Η πιο αδυναμη φωνη με διαφορα απο την δευτερη του φετινου διαγωνισμου. Η κοπελα απλα δεν ακουγεται. Το τραγουδι οσο καλο και να ειναι (ενα τυπικο σουηδικο τραγουδι) χανει απιστευτα απο την τραγουδιστρια. Οκ, ειναι ενας τηλεοπτικος διαγωνισμος τραγουδιου και η εικονα παιζει σημαντικο ρολο αλλα τουλαχιστον να υπαρχει μια στοιχειωδης φωνη. Θα ειναι εγκλημα οι επιτροπες να την εχουν ψηλα γιατι ετσι κι αλλιως το Αζερμπαιτζαν θα κανει τα κουμαντα του στο τελεβοτινγκ. Το εχει χασει το Αζερμπαιτζαν τα τελυταια χρονια. Για μενα θα πρεπει φετος να μεινει στον ημιτελικο.

  14. Οχι και μηδαμινες εδω περυσι ηταν 11η στο televoting με ενα πολυ ανωτερο κομματι και περασε οριακα!

  15. Την εχω ακουσει σε βιντεο να λεει το ρεφρεν ακαπελα αψογα. Φωνή εχει. Το ζητουμενο ειναι αν θα μπορεσει να αντεπεξελθει στον ημιτελικο γιατι εδω οντως ακουγονται οι παραφωνιες της. Η παρουσιαση παντως κινειται στα επιπεδα του κιτς που αρεσκονται οι ανατολικές κυριως χωρες.

  16. 7/10 για το τραγούδι, αλλά η εμφάνιση και η ερμηνεία είναι για τα μπάζα!!! Δε βλέπει τελικό φέτος το Αζερμπαϊτζάν!!!

  17. Στο YouTube έχει περισσότερα dislike από τα like και τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχή και κάνουν λόγο ακόμα και για αποκλεισμό.

  18. Μετά την Κροατία σειρά έχει το Αζερμπαϊτζάν για να μας αποδείξει ότι τίποτα δεν πρέπει να χρήζεται φαβορί πριν από τις πρόβες…ήδη στα στοιχήματα έχει πέσει στην 9η θέση για πρόκριση (από την 4η).
    Δεδομένω της δυσκολίας της συγκεκριμένης χώρας με τις οριακές προκρίσεις τα δύο τελευταία χρόνια, θεωρώ πως και φέτος θα κινηθεί μεταξύ 9ης και 13ης θέσης στον ημιτελικό. Στα σύν η πιθανή υποστήριξη από Μάλτα και Σαν Μαρίνο/Ουγγαρία (όπως πέρσι). Στα πλην το κουλούρι που θα πάρει από Αρμενία 😛

  19. Οπως ο Κοντοπουλος εγραψε μια ελληνικη γιουροβιζιονια στους Ρωσους, ετσι κι εδω αλλη μια σουηδικη γιουροβιζιονια για το Αζερμπαιτζαν.
    Οποτε…
    Οι επιτροπες θα το ψηφισουν λογω σουηδου συνθετη (ναι, ετσι ακριβως ειναι!!!)
    Το τηλεβοουτιγκ λογικα θα το εχει 5αδα, εξαιτιας των τουρκων της ευρωπης που αισθανονται τους Αζεριους σαν αδελφια τους.
    Οποτε περναει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ