EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Εσθονίας!

Ένα διαρκές παιχνίδι με την κάμερα παίζει ο Juri, όπως άλλωστε λέει και το τραγούδι του. Κόκκινοι και μπλε χρωματισμοί πίσω από τον ερμηνευτή με τα σύμβολα της τράπουλας τριγύρω. Κάποια στιγμή κάνει ένα κόλπο με ένα τραπουλόχαρτο που αποτελεί και το μόνο έξτρα στοιχείο της παρουσίασης. Κατά τ’άλλα πολλά κοντινά και μια μεστή ερμηνεία χωρίς εξάρσεις.

Αλέξανδρος Λιάπης

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απο τα ποιο υποτιμημενα τραγουδια του θεσμου…αξιζει να περασει!!!

  2. My name’s Bond,James Bond!! χαχα. Μία από τις καλύτερες φωνές του φετινού διαγωνισμού (αν όχι η καλύτερη),πολύ θα το θάψετε,αλλά εμένα μου αρέσει.Το μαγικό τρικ με το τραπουλόχαρτο,επίσης μου αρέσει σε σχέση με τον τίτλο του τραγουδιού και οι κινήσεις του συνδυάζονται άψογα με τους στίχους.Με η χωρίς τα γυαλιά δεν με ενδιαφέρει αφού ο Juri δείχνει να το χει με την κάμερα..Αξίζει να περάσει και να μπει δεκάδα ,από τα πιο υποτιμημένα τραγούδια.

  3. Και υπερτιμημένο από πολλούς που το θεωρούν εξαιρετικό και υποτιμημένο από τους πολλούς που το θεωρούν αδιάφορο!
    Είναι ένα οκ τραγούδι από μια καλή φωνή.
    Αλλά πρώτον το στυλ James Bond το έχουμε ξαναδεί και σε καλύτερες version και δευτερον οπτικά δεν νομίζω θα καθηλώσει. Το τρικ με το τραπουλόχαρτο περιττό ίσως και φτηνό και δεν έχει το εκτόπισμα πιστεύω ή την τραγουδάρα για να εμφανιστεί μόνος στη σκηνή. Μια γενικά καλή συμμετοχή που θα παλέψει για την πρόκριση.

  4. Λατρεύω την φωνή του!Θα μπορούσα να την ακούω όλη μέρα!Και το τραγούδι είναι από τα αγαπημένα μου αλλά το staging δεν είναι ότι καλύτερο.Εύχομαι να περάσει στον τελικό!Yuri έχεις την ψήφο μου!

  5. Ίσως το αγαπημένο μου τραγούδι για φετος (μαζί με Ισλανδία και αυστραλια).
    Με τα μπούνια στον τελικό και διεκδικεί και top10 imo..
    Καλή τύχη !!!

  6. 7/10…Ούτε κλαίει, ούτε γελάει!!! Ήταν πολύ καλύτερος στον εσθονικό τελικό! Μάλλον θα προκριθεί οριακά!!!

  7. εμένα πάλι αυτός ο κύριος Ripley μού κάνει αρκετά ταλαντούχος τελικά…διαφορετικό άκουσμα σε σχέση με τα υπόλοιπα φέτος..οπότε γιατί να μην περάσει..το αξίζει για μένα..

  8. Εξαιρετικο τραγουδι απο εναν εξαιρετικο, ταλαντουχο νεο με υπεροχη φωνη και στοφα καλλιτεχνη (γιατι αυτο ειναι το νοημα της Γιουροβιζιον. Η αναδειξη τετοιων καλλιτεχνων).
    Μακραν το καλυτερο μου!!!
    Το οτι μπορει να μην ειναι στην 5αδα του τελικου θα αποδειξει για αλλη μια φορα την επιλεκτικη ψηφο του κοινου και την κακογουστια της επιτροπης.

  9. Οι στοιχηματικές εταιρείες επιμένουν να έχουν την Εσθονία οριακά ΕΚΤΟΣ τελικού.
    Εγω διαφωνώ!
    Καλή επιτυχία στις 14 Μάη!

  10. To τραγούδι αυτό πρέπει να είναι στην δεκάδα του τελικού…μία τέτοια θέση του αξίζει…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ