EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Αυστρίας!

Με φόρεμα σε σομόν απόχρωση εμφανίζεται στη μέση της σκηνής η συμπαθέστατη Zoë για τη δεύτερη πρόβα της για χάρη της Αυστρίας. Η όλη παρουσίαση στηρίζεται πολύ στο video clip με την ίδια να βρίσκεται στη μέση ενός μονοπατιού. Πεταλούδες, πολύχρωμα λουλούδια, ένα ουράνιο τόξο και γενικά επικρατούν στοιχεία που κάνουν την παρουσίαση υπερβολικά γλυκερή ακόμη και για ένα τέτοιο τραγούδι. Μετά το φιάσκο της τελευταίας θέσης με μηδέν, η περσινή διοργανώτρια χώρα έχει αρκετές ελπίδες για πρόκριση, χωρίς όμως να την έχει και στο τσεπάκι της.

Αλέξανδρος Λιάπης

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανθοπωλείον: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
    Και μόνο που σκέφτομαι ότι κάτι Αυστρίες και Εσθονίες απειλούν την πρόκριση της χώρας μας, γελάω…

  2. έχει ελπίδες…είναι στο borderline μαζί με την Κύπρο (προτιμώ Κύπρο)
    Η κρτική επιτροπή θα ξετρελαθεί !!!
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 7-14 στον ημιτελικό κ αν περάσει τελικό 19-26

  3. Αν αυτό το τραγούδι ήταν στα αγγλικά δεν θα είχε καμία τύχη.Δεν μου αρέσει επαναλαμβανόμενο και πιο πολύ για junior esc μου κάνει..

  4. Βαρετο και αυτο και πολυ κοντα με την Τσεχια που η διαφορα τους ειναι μονο στην γλωσσα.Μου κανει κατι παιδικο εντελως.

  5. Από τα αγαπημένα μου φετινά κομματια…
    Έλα να βλέπω άνετη πρόκριση !!

  6. Αν θα περασει θα ειναι με την βοηθεια των επιτροπων. Δεν βλεπω να ταυτιζεται ο μεσος τηλεθεατης με το τοσο girly σκηνικο και το τοσο γλυκαναλατο τραγουδι.

  7. Πάντως θαναι πολύ κρίμα να μείνει εκτός η Ελλάδα η οποία έχει ένα ξεχωριστό τραγούδι κ μια πολύ ωραία παρουσίαση κ μα περάσει καμια τέτοια βαρετή γλυκανάλατη δευτεραντζα όπως Αυστρία Εσθονία Κροατία κ κάτι τέτοιες αποτυχίες

  8. Το σκηνικό θυμίζει εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Ταιριάζει νομίζω με την όλη αισθητική του τραγουδιού. το οποίο είναι αρκετά γλυκερό για τα γούστα μου. Ο ορισμός του borderline Q/NQ κατά τη γνώμη μου.

  9. Απο γαλλια 10 η 12…απο ισπανια και σουηδια γυρω στο 5….οποτε 20 βαση..και εχουμε αλλες 17 να ψηφισουν…μαλλον περναει…

    • Υπάρχουν και άλλες γαλλόφωνες χώρες (Βέλγιο, Ελβετία (+γείτονας)). Τον τελικό τον έχει στο τσεπάκι. Στον τελικό θα δείξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία των OGAE -άσχετα με τη θέση- φάνηκε ότι ξεχώρισε από το σωρό και όλο και κάτι τσίμπαγε. Στην Eurovision αυτό είναι το ζητούμενο και η Αυστρία φέτος τα κατάφερε καλά,

      • Mακη : γαλλόφωνες υπαρχουν αλλα δεν ψηφιζουν στον πρωτο ημιτελικο για αυτό αναφερθηκα μονο σε γαλλια .

  10. θελω πολυ να το δω τελικο!ομορφο,ξεγνοιαστο,παραμυθενιο!καλη επιτυχια στην αυστρια!

  11. Σίγουρα, το old school γαλλικό τραγούδι, σαν είδος, έχει αρκετούς φίλους παντού. Δεν ξέρω όμως αν βλέπουν γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια όλοι αυτοί. Άγνωστη η τύχη του κομματιού λοιπόν.
    Εμένα δεν μου αρέσει, αλλά το θεωρώ καλό στο είδος του.
    Η παρουσίαση τού ταιριάζει.

  12. 10/10…Υπέροχο, ονειρώδες, μελωδικό!!! Δεν είναι σίγουρη η πρόκριση, αλλά από μένα έχει τις θερμότερες ευχές για πρόκριση!!! Γλυκύτατο πλάσμα!!!

  13. Βγαλμενο απο τη δεκαετια του 80.
    Αργησες Αυστρια……
    ΥΓ> Πολυ χρυσοσκονη ρε παιδι μου… Τελειως παιδικο.

  14. Η Αυστρία διεκδικεί το τελευταίο εισιτήριο του ημιτελικού μας και θα κονταροχτυπηθεί με Βοσνία, Αζερμπαιτζάν ίσως και Ελλάδα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ