EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Τσεχίας!

Αλέξανδρος Λιάπης

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσος ντόρος για την Τσεχία φέτος. όπου μπω, μόνο θετικά σχόλια… Άκουσα και το τραγούδι για να δω τι του βρίσκουν οι περισσότεροι, τίποτα….. Χλιαρή μπαλάντα χιλιοακουσμένη στη eurovision. Για μένα η Ελλάδα αξίζει πιο πολλύ το εισητίριο για τον τελικό παρα η Τσεχία.
    θα χαρώ όμως αν περάσουν, γιατί θα είναι για πρώτη φορά σε τελικό.
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: θέσεις 6-10 στον ημιτελικό και 17-25 στον τελικό

  2. Πολύ ωραία παρουσίαση η Τσεχία φέτος! Κακά τα ψέματα αξίζει μια θέση στον τελικό!

  3. για καποιο λογο εχει απηχηση τις τελευταιες μερες το τραγουδι της Τσεχιας…ωραια φωνη,αλλα ενταξει το τραγουυδι ειναι αρκετα υποτονικο…η παρουσιαση επισης αδιαφορη…στα στοιχηματα θεωρειται δεδομενη η προκριση,εγω εχω τις αμφιβολιες μου..

  4. Δε μου αρέσει αυτό το είδος μουσικής (big ballad), αλλά είναι αξιοπρεπές γι’αυτό που είναι. Μάλλον θα περάσει γιατί ίσως κάποιοι να θεωρούν ότι τους χρωστάει (τους Τσέχους) κάτι… η τύχη. Προσωπικά το περσινό μου άρεσε περισσότερο.

  5. Πολύ απλό στήσιμο και συνηθισμένο. Δεν βρίσκω κάτι το ΟΥΑΟΥ στο σύνολο. Φωνητικά πολύ καλή αλλά το τραγούδι δεν έχει κορύφωση. Παρόλα αυτά η Τσεχία είναι στην 5αδα των στοιχημάτων αλλά ποτέ δε ξέρεις.

  6. Για εμενα ειναι βαρετο μερικοι εχουν τρελλαθει εγω φετος ειναι σαν να ακουω 15 παρομοια τραγουδια ο κοσμος που θα ακουσει τα τραγουδια πρωτη φορα θα αποκοιμηθει.

  7. Θα περάσει σχεδόν σίγουρα..
    Από τα ωραία κομμάτια του φετινού διαγωνισμου

  8. Αν ηταν αλλη χωρα και οχι η Τσεχια θα μιλουσαμε για σιγουρη προκριση και ενα καλο πλασαρισμα. Η Τσεχια δυστυχως δεν ψηφιζεται στο televoting, η σκηνικη παρουσια και το τραγουδι ειναι απλα οκ και οχι κατι σουπερ για να ωθησει σε μαζικες ψηφους. Στις επιτροπες θα τα παει πολυ καλα αλλα δεν ξερω αν αρκει. Θα περασει λογικα αλλα στον τελικο θα χαθει αναμεσα στα υπολοιπα.

  9. 6/10…Ίσως φέτος η Τσεχία καταφέρει την πρόκριση που τόσο άδικα στερήθηκε πέρσι!!! Όμορφο, ταλαντούχο κορίτσι, που ενισχύεται από το γεγονός πως ερμηνεύει τη μοναδική αμιγώς μπαλάντα του Α’ Ημιτελικού (στον Β’ Ημιτελικό θα χανόταν)!!!

  10. Σύμφωνα με τα στοιχήματα ΑΝΕΤΗ πρόκριση μέσα στην τετράδα ενός ομολογουμένως πολύ ανταγωνιστικού ημιτελικού! Δεν πείθομαι, όμως τα στοιχήματα σπάνια κάνουν σφάλματα τέτοιου βεληνεκούς…
    Θα δείξει… Πάντως και μια απλή πρόκριση θα είναι για τη χώρα (και το συγκεκριμένο τραγούδι) τεράστιο επίτευγμα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ