EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Ρωσίας!

Ώρα για τη Ρωσία με τον Sergey Lazarev και το χιτ του φετινού διαγωνισμού. Με τον αέρα του νικητή αλλά χωρίς έπαρση, ο Sergey ακολουθεί κατά γράμμα τη χορογραφία με τις δοκιμές να γίνονται κυρίως στα πλάνα και το φωτισμό. Ο τραγουδιστής είναι ντυμένος στα μαύρα όπως και οι τέσσερις χορευτές που εμφανίζονται για πολύ λίγο μαζί του στη σκηνή. Η παρουσίαση είναι πολύ εντυπωσιακή αλλά και πολύ απαιτητική καθώς ο Sergey πρέπει να συγχρονιστεί απόλυτα με όσα συμβαίνουν πίσω του καθ’όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Φωνητικά δεν το έχασε σε καμία από τις τρεις φορές που το παρουσίασε στη σημερινή πρόβα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα περάσει στον Τελικό, και αποτελεί σίγουρα μια από τις συμμετοχές που θα βρίσκονται πάρα πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

Αλέξανδρος Λιάπης

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέτριο τραγούδι, η παρουσίαση του ειναι μια αντιγραφη απο τον περσινο νικητη.. με απογοητευσε ο Φωκας.. εκανε κατι πολυ εντυπωσιακο, δεν τιθεται καμια αμφιβολια για αυτο, αλλα ειναι μια αντιγραφη… κι αυτο μπορει να επηρεασει πολυ κοσμο!

  2. Εντυπωσιακο live,πρεπει και στην τηλεοραση να φαινεται πολυ καλυτερο…πολυ καλος performer ο Sergey,αλλα το τραγουδι ειναι ΜΕΤΡΙΟ και ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ…και περσι το τραγουδι του Mans δεν ηταν καποια τραγουδαρα,αλλα τουλαχιστον ηταν ενα συγχρονο ακουσμα…δεν θελω να κερδισει η Ρωσια!!!

  3. ποιο χιτ ρε παιδια ? θα μας τρελανετε? σιγα το τραγουδι. ενα μετριο τραγουδι με μια εφετζιδικη παρουσιαση ειναι… ελεος εξυμνειτε τη ρωσια επειδη ειναι μεσα ελληνες συντελεστες…

  4. Χλιαρό τραγούδι, μπιχλιμπίδια κ φωτιές για να εντυπωσιάσει = ο φετινός νικητής.
    Δεν βρίσκω ενα λόγο να νικήσει το συγκεκριμένο, θεωρώ Αρμενία και Ουκρανία πολλύ ανώτερες συμμετοχές.
    Ο μοναδικός λόγος που ίσως χαρώ αν νικήσει, είναι γιατί του χρόνου θα πάμε ανατολικά. Βαρέθηκα σκανδιναβία ολη την ωρα.

  5. αν ειναι να νικησει η Ρωσια ας νικησει με ενα πολυ καλυτερο τραγουδι απο αυτο του 2008

  6. πάντως έξυπνος ο Κοντόπουλος..ότι έχει στο χρονοντούλαπο το πλασάρει στο πρώην ανατολικό μπλοκ..και γίνεται αποδεκτό..από εκεί..

    αυτό όμως δε ακυρώνει το γεγονός ότι το τραγούδι είναι άκρως μέτριο και σε χιλιοακούσμενους τόνους από γνωστό σταρ(..?) της εγχώριας αγοράς..που του γράφει εδώ και χρόνια ο ίδιος ο συνθέτης..

    δεν είναι για πρωτιά for sure..τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα όσο και αν το δούλεψε ο Ευαγγελινός που μάλλον τελικά δείχνει ότι το παραφόρτωσε..

  7. Τόσο επιτηδευμένο και υπολογισμένα κατασκευασμένο με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάζει οπτικά. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητα κάτι το θετικό. Σε μια γιουροβίζιον όμως, που, όπως έχει αποδειχθεί το θέαμα μετράει περισσότερο απ’ότι η ουσία, είναι σχεδόν σίγουρος νικητής. Εκτός κι αν ξαφνικά, κοινό και επιτροπές, δουν το φως το αληθινό και δώσουν την πρωτιά και το βραβείο στο καλλιτέχνημα που ακούει στον τίτλο: 1944 (προσωπικά δε δίνω καμία τύχη στη Γαλλία της οποίας την πρόβα, παρόλα αυτά, περιμένω με περιέργεια).

  8. Γιατί σοκάρεστε και αγανακτείτε?
    Αυτό δεν ήταν πάντα η eurovision? Φιγούρα και λεζάντα! Άλλωστε πέρασε στη νέα εποχή εδώ και χρόνια με τα visual effects να έχουν τον πρώτο λόγο. Το 2013 και κυρίως το 2010 που οι σκηνές ήταν μόνο με φωτισμούς χωρίς γραφικά δεν σας άρεσε έτσι δεν είναι?
    Τα έχουμε ξαναπεί. Η ιστορία συνεχίζεται από πέρσι. Θα νικήσει ακόμα ένα μέτριο τραγούδι με το πιο εντυπωσιακό – ευρηματικό σκηνοθετημένο αποτέλεσμα. Σίγουρα τηλεοπτικά πάντως θα είναι πολύ καλύτερο. Φωνητικά είναι καλός αν και τα φωνητικά τον καλύπτουν σε κάποια σημεία, αλλά φαντάζομαι είναι λόγω κακού ήχου στο βίντεο.
    Ας το πάρουμε απόφαση λοιπόν. Τουλάχιστον εύχομαι να υπάρχει κάποιο σασπενς στη βαθμολογία.
    Μετά το περσινό βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις. Ξαφνικά το κοινό μας βγήκε ποιοτικό και ψήφισε 1η την Ιταλία και 3ο το κατασκευασμένο για πρωτιά heroes. Να γίνει κάτι τέτοιο και φέτος? Λίγο δύσκολο πιστεύω. Οι επιτροπές όπως πέρσι θα ψηφίσουν αυτό που είναι κανονισμένο και συμφωνημένο. Ποιό να είναι άραγε?

  9. Λοιπόν, πρώτον η φωνή του είναι καλύτερη από εκείνου του γελείου που κέρδισε το 2008. Από κεί και πέρα κουράστηκα με τα μέτρια (εως κακά) τραγούδια του Κοντόπουλου που πρέπει μετά να σώσει ο Ευαγγελινός. Αυτή τη φορά όμως δεν το σώζει (όπως δεν έσωσε τον Ρουβά το 09). Μετά την παρουσιάση του περσινού νικητή αυτούνο το τραγουδάκι φαίνεται ως κακή ρέπλικά (η καλύτερη παρουσιάση που έστησε ποτέ ο Ευαγγελινός ήταν το 2013 για το αζερπαιζαν (που το έφερε και δεύτερο). Αν κερδίσει θα νευριάσω.

  10. Ο Sergey είναι πολύ καλός perfomer και αυτό από μόνο του τον κάνει φαβορί για τη νίκη.Όμως πιστεύω ότι με αυτή τη παρουσίαση αυτό θα χαθεί.Αν είχε πολύ πιο λυτή παρουσίαση με απλό χορευτικό ας πούμε θα ήταν πολύ καλύτερο το όλο σύνολο.Δεν παύει πάντως να είναι το πρώτο φαβορί για τη νίκη..

  11. δεν το θελω αλλα του χρονου ο διαγωνισμος επιστρεφει στην μοσχα….ευκολη νικη ,με πολυ μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο….η ρωσια παντα τα πηγαινε καλα ακομα και με μετρια τραγουδια… δεν κερδισει με τετοια παρουσιαση;;το τραγουδακι πολυ μετριο βεβαια….

  12. Πολύ δυνατή παρουσίαση, μ’ ένα ένα καλό τραγούδι. Δικαίως είναι το φαβορί για την νίκη φέτος. Σαφώς και υπάρχουν πιο καλά τραγούδια, αλλά χωρίς να υποστηρίζονται ανάλογα από την σκηνική τους παρουσία κι απ’ τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Κακά τα ψέματα στην eurovision πρέπει να συνδυάζονται όλα μαζί ή καποιο απ’ αυτά να είναι ξεχωριστά. Και η Ρωσία φέτος νομίζω ότι έχει φτιάξει αυτόν τον συνδυασμό που θα της δώσει τη νίκη (και μάλλον άνετα).
    Όσο για τα σχόλια περι αντιγραφής της Ρωσίας με τον περσινό νικητή, εγώ τουλάχιστον δεν βρίσκω τίποτα, μα τίποτα όμως, που να θυμίζει τη περσινή σκηνική παρουσία με αυτήν εδώ. Εκτός αν μερικοί θεωρούν ότι η χρήση της τεχνολογίας και των φωτισμών είναι αντιγραφή…

  13. WINNER και φωνάζει από χιλιόμετρα και μην δυσανασχετείτε όλοι εσείς που κράζετε τα ευκόλως εννοούμενα..
    Όλη η ευρώπη το βλέπει ξεκάθαρα.. Εσείς ακόμα..

    • αυτό που είπε ένας πάρα πάνω ότι κατά βάθος σε όλους αρέσει είναι πραγματικότητα.. στην αρχή που είναι πάνω στην οθόνη η κοπέλα και πέφτει το φως και είναι από κάτω ο Ρώσος μου θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα στο μπαλκόνι λες είναι…. κλαίω χα χα χα χα κατά τα άλλα καλά φωνητικά και λίγο από Λευκορωσία 2007 λίγο Ουκρανία και Ελλάδα 2008-2009 πολύ Σουηδία 2015 συνθέτουν στην σκηνική παρουσία που είναι παραφορτομενη επειδή έχουν πάρει το βίντεο κλιπ και το έχουν κάνει ολόιδιο στην σκηνή απορώ στο τελείωμα π είναι ίδιο του Work your magic Λευκορωσία 2007 δεν πετάγονται πυροτεχνηματα όπως και εκεί φοβήθηκαν μην γίνει υπεροβολικη η σκηνική παρουσία? χα χα δεν είμαι σίγουρος ακόμα ότι έχει κλειδώσει η νίκη άλλα σίγουρα κοντά η μέσα στο top 3.

  14. Dimitris σε πολλα σαητ της γιουροβιζιον ειδα τις ίδιες αρνητικες αντιδρασεις που βλεπω και εδω.Μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα κερδισει. ..

  15. Ένα από τα πιο υπερτιμημένα τραγούδια φέτος. Από σχόλια που διαβάζω οι περισσότεροι λένε ότι το 99% είναι τα εφέ και 1% το τραγούδι. Αλλά επειδή η Ρωσία είναι αυτή που είναι στο τοπ 3 θα είναι 100% αν όχι πρώτο. Στον ημιτελικό Θα κάνει περίπατο εκτός και αν την απειλήσει η Αρμενία. Σίγουρα και από εμάς θα πάρει 8 ή 10 βαθμούς + τα 12αρια που θα μαζέψει οπότε ο νικητής του ημιτελικού.

  16. Κρίμα που ένας τόσο καλός καλλιτέχνης όπως ο Σεργκέι, δεχτηκε αυτόν τον σκηνικό αχταρμά!!!!…Θα τον προτιμούσα σε μια πιο απλή σκηνική παρουσία.

    Ρε φίλε Άκη…όχι ότι με αφορά, αλλά παίζει να μας τρολαρεις έτσι??..Στην αρχή ήσουν φόλα Αυστραλία, μετά Ρωσία και τώρα λες Γαλλία? ??..Σειρά έχει η Ουκρανία μήπως?

    • εγω λεω θα πει βουλγαρια γιατι το παει με τους ποντους στο ογκαε δλδ το πρωτο δωδεκαρι απ το ρεστ αυστραλια μετα φολα το φευτερο ρωσσια μετα φολα το τριτο γαλλια μετα τρελα μετα λεω θα πει βουλγαρια επειδη βγηκε 4η :p

  17. Θα κερδισει. Δεν θα ειχα προβλημα μεχρι που ειδα το στησιμο. Ο Sergey ειναι εξαιρετικος περφορμερ και χορευτης και σε συνδυασμο με τον Φωκα θα μπορουσαν να εχουν κανει θαυματα. Αντ’ αυτου παραμερισαν το ταλεντο και τις ικανοτητες τους προς ωφελος της τεχνολογιας και μαλιστα για κατι που το ειδαμε περυσι και θα το δουμε φετος και απο την Ισλανδια. Ετσι δεν προκαλει εκπληξη πια. Παρολα αυτα σιγουρη νικη γιατι ειναι η Ρωσια και γιατι την θελει την νικη και αφου η Ρωσια θελει κατι τοσο πολυ θα το παρει. Θα ειναι μεγαλη αποτυχια για την Ρωσια εστω και η 2η θεση. Επιστρατευσαν την Dream Team, δαπανησαν χιλιαδες ευρω και δεν θα αφησουν να χαθει η πρωτια. 2ες θεσεις πηραν ανετα με τις γιαγιαδες και με την Πωλινα περυσι φετος στοχευσαν εξ’ αρχης στην πρωτια και θα την κατακτησουν. Θα ειναι ενα ακομα μετριο τραγουδι που κερδιζει.

  18. Ένας άψογος performer με ένα μέτριο τραγούδι!
    Πολύ δύσκολο αυτό που έχει να κάνει..συνδυάζοντας χορό και τραγούδι.
    Θα περάσει άνετα τελικό..όμως όχι πρωτιά!
    Πολύ φορτωμένο..
    Η Αρμενία φαίνεται να την απειλεί.. !!!!

  19. η χορογραφια του φωκα αδιαφορη! νομιζω ηρθε η ωρα να σταματησει να ασχολειται με τον διαγωνισμο!
    ο κοντοπουλος εγραψε ενα ποπ κομματι που εχει δωσει παρομοια κομματια σε ελληνες , μια απο τα ιδια
    ΒΑΡΙΕΜΑΙ !

  20. 2/10…Το απόλυτα καλοπαρουσιασμένο γιουροσκούπιδο!!! Πάντως ο ερμηνευτής είναι απίστευτα συμπαθής!!! Για να δούμε αν θα καταφέρει να νικήσει η Ρωσία!!!!

  21. Αυτο το τραγουδι παει για νικη? Κριμα.. ειναι λυπηρο το ποσο περισσοτερο μετραει πια εδω και χρονια το οπτικο απο το ακουστικο κομμάτι. Εντουτοις συνεχιζει να ονομαζεται διαγωνισμός τραγουδιού. Στο δρομο που χαραξαν οι Σουηδοι με το Måns. H Σουηδια btw που φαινεται να εχει “υιοθετήσει”τη γιουροβιζιον δε θα αρχισει να κλεψει το στεμμα απο τη βασιλισσα Ιρλανδια και ισως και να γινει συντομα η big 6th

  22. Το 12άρι της Ελλάδος στον Τελικό (έστω 10άρι). Κρίμα…
    Η νικήτρια για φέτος είναι η Ουκρανία!!!
    Όπως πέρσι έπρεπε να ειναι η Ιταλία, το 2014 η Ολλανδία και πάει λέγοντας…
    Η εναλλακτική εκ των έσω ανάθεση νίκης είναι στην Αυστραλία, μην αυταπατάστε…

  23. Θα συμφωνισω με τους περισσοτερους. Εξαιρετικος περφορμερ. Μετριο και παλιο/τραγουδο.
    Ελπιζω για το καλο του διαγωνισμου να μην κερδισει. Καλυτερα να κερδισει η Μις Γιανγκ. Αυτη με το ολοσωμο μαγιω. Εννοω την Αρμενια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ