EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Ουγγαρίας!

Ο Freddie από την Ουγγαρία παρουσίασε ακριβώς όσα έκανε και στην πρώτη του πρόβα. Απλά ντυμένος με το καφέ δερμάτινο μπουφάν, τα τρία αγόρια στα φωνητικά και τον χορευτή με το τύμπανο. Επικρατούν κόκκινες αποχρώσεις ενώ ο ερμηνευτής φωνητικά ήταν άψογος. Η πρόκριση δεν φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη για την Ουγγαρία.

Αλέξανδρος Λιάπης

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό το τραγούδι και ο Freddie έχει φωνάρα, αλλά το σκηνικό τίποτα το ιδιαίτερο. Εκτός αυτού, πρέπει να βγάλουν και τον χορευτή με το τύμπανο, φαίνεται πολύ κιτς.

  2. Το αγαπημένο μου για φέτος μαζι με γαλλία! Το λατρεύω το τραγούδι!

  3. πολυ καλο τραγουδι…..το στησιμο οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα δεν νομιζω οτι το εχει και αναγκη….σιγουρα στον τελικο….

  4. Το κομμάτι αυτό θα περάσει καθαρά λόγω τραγουδιού και Freddie.Αλλά δεν ξέρω κάτι λείπει για να μπει 5αδα ,10δα μπορεί!!

  5. Πολύ καλό τραγούδι!! Έχω σχεδόν αποφασίσει ότι αυτό θα ψηφίσω στον ημιτελικό μας!

  6. Θα πλασαριστει πολυ ψηλα στις επιτροπες πιστευω…ειδικα με τ φετινο συστημα μπορει ν φτασει κ τοπ5

  7. ενδυματολογικα δεν υπαρχει μια ομοιομορφια! ο τραγουδιστης με σκισμενο τζιν και δερματινο jacket???? και ο χορευτης με την κουρτινα απο το σπιτι του;;;; οτι τι δλδ?

    θα περασει τελικο αλλα νομιζω δεν θα παει καλα μετα!

  8. Θα ηθελα καλυτερη παρουσιαση ωστε να γινει ακομα ποιο δυνατη συμμετοχη!

  9. Πολλύ υπερεκτιμημένο κατα την γνώμη μου. Ναι, αξίζει να είναι στον τελικό, αλλά δε με ξετρελένει κι ολας.
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ: θέσεις 4-7 στον ημιτελικό

  10. Ηταν ενα απο τα φαβορι οταν επιλεχθηκε αλλα σταδιακα νομιζω εχει χασει την δυναμικη του στους φανς. Στο κοινο που θα το ακουσει για πρωτη φορα στον ημιτελικο θα του αρεσει τοσο η φωνη οσο και ο τραγουδιστης αλλα η σκηνικη παρουσια δεν εχει κατι το ιδιαιτερο και θα το καπελωσουν αλλες. Σιγουρη προκριση αλλα οχι στις πρωτες θεσεις και μια μετρια πορεια στον τελικο.

    • Το ίδιο έπαθα και εγώ στην αρχή..μετά την συνήθισα,Πάντως είναι ιδιαίτερη και περίεργη φωνή ,όπως και του Εσθονού (θεωρώ ότι έχει την καλύτερη male φωνή φέτος) και Λετονού.

  11. Ωραίο τραγούδι αλλά εμένα η φωνή του μου γρατζουνάει τ’αυτιά.Λογικά όμως θα περάσει.

  12. Εγώ κρατάω πάντως μικρό καλάθι για την πρόκριση του. Δεν είναι κακό τραγούδι (αν και οι στίχοι του όσο περνάει καιρός μου φαίνονται μάλλον ψιλοαφελείς), αλλά είναι σφαγείο ο συγκεκριμένος ημιτελικός και επιπλέον ο Freddie εμφανίζεται νωρίς, χωρίς κατι το ιδιαίτερο στη σκηνική του παρουσία

  13. Πολύ καλή φωνή με πολύ απλή σκηνική παρουσία. Πολλές φορές το απλό αρέσει περισσότερο και η υπερβολή καταντάει κουραστική. Το αγαπημένο μου από τον 1ο ημιτελικό και #2 στο τοπ μου!

  14. 2/10…Κάκιστο τραγούδι, μετριότατος τραγουδιστής, κακόγουστη εμφάνιση!!! Το μόνο που αξίζει είναι το σφύριγμα των φωνητικών!!! Ίσως προκριθεί οριακά, λόγω φάτσας!!!

  15. Προσωπική εκτίμηση :
    #4-8 στον ημιτελικό της Τρίτης.
    Καλή επιτυχία!

  16. Ωραιο τραγουδι, αλλα το παρουσιαζουν ακριβως οπως στον εθνικο τελικο. Κριμα…
    Ο τυπος εχει φωναρα ομως…
    Θα ψηφιστει τρελα απο κοριτσακια και τους Ογκαε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ