EUROVISION 2016: Δεύτερη πρόβα Μολδαβίας!

Σειρά έχει η Μολδαβία με την Lidia Isac στη σκηνή. Η τραγουδίστρια φοράει μαύρο κοντό φόρεμα με μπλε λαμέ τελείωμα. Μαζί της ο αστροναύτης που είδαμε και στην πρώτη πρόβα, αυτή τη φορά με ολόκληρη τη στολή του. Ένα μικρό μέρος του κομματιού αυτή τη φορά το δοκίμασε στα Γαλλικά αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα το κρατήσει και στον Ημιτελικό. Μια σχετικά αδύναμη συμμετοχή από τη Μολδαβία.

Αλέξανδρος Λιάπης

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Μια σχετικά αδύναμη συμμετοχή από την Μολδαβία”. Συγγνώμη, αλλά ποιος σου είπε ότι είναι αδύναμη; Εγώ την βρίσκω πολύ δυνατή και η φωνή της Lidia έχει βελτιωθεί. Το σκηνικό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ούτε ο “αστροναύτης” με εντυπωσιάζει, αλλά το τραγούδι είναι το πιο υποεκτιμημένο της χρονιάς. Επίσης, προτιμώ το φόρεμα που φορούσε στην πρώτη πρόβα.

  2. Ένα άσχημο τραγούδι που ανήκει στη δεκατία μέχρι το 2010 (και πολυ λεω).. Ένα τραγούδι που δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό στα σίγουρα!

  3. Μέτριο τραγούδι. Χάλι μαύρο τα ρούχα, παντελώς αδιάφορη σκηνική παρουσία……

  4. τι να πρωτοσχολιασω? την ιδεα που την εκλεψε απο το κλιπ της BRITNEY SPEARS ? το αδιαφορο κομματι το αθλιο ρουχο???? δεν περναει!

  5. Η σκηνική παρουσία μου θυμίζει Μαυροβούνιο 2013 και μάλλον θα έχει την τύχη της και η Μολδαβία.

  6. και τραγουδαρα να ειχε που δεν εχει με τετοια παρουσιαση και με τον αστροναυτη επι σκηνης προκριση δεν βλεπει με την καμια ομως!

  7. ρε παιδιά έμενα αυτό το τραγούδι μου αρέσει και δεν πα να λένε δεν θα μ φανεί περίεργο αν κλέψει την πρόκριση από καποια άλλη…

  8. Ομολογουμενως η τραγουδιστρια κατεβαλε σημαντικη προσπαθεια και καταφερε τοσο φωνητικα οσο και κινησιολογικα να βελτιωθει παρα πολυ απο τον Μολδαβικο τελικο. Παρολα αυτα το τραγουδι δεν μπορει να ανταγωνιστει τα υπολοιπα ποπ κομματια του ημιτελικου. Η σκηνικη παρουσια δεν το βοηθαει καθολου σ’ αυτο. Η εμφανιση του αστροναυτη στην σκηνη θα τραβηξει την προσοχη και τα σχολια και οχι με θετικο τροπο και καπου εκει η συμμετοχη θα θαφτει. Θα ειναι στις τελευταιες θεσεις στις επιτροπες και λιγο παραπανω στο televoting. Σιγουρος αποκλεισμος για την Μολδαβια.

  9. Αυτο το κομμάτι μου αρέσει και είναι στο τοπ 5 μου και πείτε ότι θέλετε
    Δε νομίζω όμως να πάει καλά:/

  10. Πολυ υποτιμημένο και από τους books και από τα polls αυτό το κομμάτι. Εγω πτοσωπικά δεν το θεωρώ τόσο αδύναμο, και καθολου απίθανο να βρεθεί εντός τελικού. Τώρα με υον αστροναύτη λίγο δυσκολότερο, έπρεπε να στησει χορογραφια με 4 χορευτες, έτσι θα είχε περισσότερο την αισθηση του dance το κομμάτι και θα ξεσηκωνε περισσότερο, το θεωρω πόλυ καλύτερο από άλλα ποπακια του ημιτελικού.

  11. Ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης.
    #15-18 στον ημιτελικό
    Καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ