EUROVISION 2016:Πρώτη πρόβα Αλβανίας!

Προτελευταία πρόβα του σημερινού προγράμματος η γειτονική μας Αλβανία. H Eneda Tarifa είναι ακίνητη στο κέντρο της σκηνής, ουσιαστικά ασχολούμενη με το πως θα καταφέρει να φτάσει τη φωνή της στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, έχοντας ελάχιστη κίνηση με τα χέρια. Στο βάθος και πίσω αριστερά τρεις την υποστηρίζουν στα φωνητικά. Η σκηνή στο ξεκίνημα της εμφάνισης της, θυμίζει πολύ την εμφάνιση της νορβηγίδας που προηγήθηκε, όμως στη πορεία αλλάζει σε χρυσό χρώμα που κατακλύζει τόσο το πάτωμα, αλλά και όλη τη σκηνή γενικότερα. Η όλη εμφάνιση δείχνει πολυ φτωχή, ναι μεν επικεντρωμένη στο τραγούδι, αλλά πολύ αδύναμη σε σχέση με τα τραγούδια που προηγούνται της εμφάνισης της Αλβανίας, σ ένα θεωρώ πιο εύκολο 2ο ημιτελικό.

[youtube id=”ixCwm_ExniA” width=”600″ height=”350″]

Γιώργος Πεσίνης

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απιστευτα απλο….και να πω οτι ειναι καμμια τραγουδαρα για να εχει σιγουρη την προκριση…..

  2. ο ορισμός τις καταστροφής η Αλβανία ΚΑΙ φέτος… χα χα…. και δεν έχει τελειωμό πως έγινε έτσι? ΧΑΛΚΙΝΟ μαλλί? πέρσι γλίτωσε τον αποκλεισμό στο πάρα πέντε.. φέτος δεν δεν γλιτώνει με τίποτα!

  3. Δεν εΊμαι σίγουρος για την πρόκρισή της.Θέλω να δω ολοκληρωμένη την πρόβα ώστε να ξεχωρίσω ανάμεσα στο Βέλγιο,στην Φυρομ και στην Αλβανία.

  4. Μπορει να περασει και θα το θελα.Αχ βρε Αλβανια ηταν τοσο ωραιο το τραγουδι σου,κριμα!

  5. Ο κύριος δημοσιογράφος επάνω γράφει ότι η όλη εμφανιση φτωχή αλλά επικεντρωμένη στο τραγούδι.επιτέλους να κ μια χώρα που την ενδιαφέρει πιο πολύ το τραγούδι της κ επικεντρώνεται σαυτό παρα να νοιάζεται για το τι λογής τσίρκο θαχει γύρω της για να μας εντυπωσιάσει δήθεν.επιτέλους θέλουμε απλότητα βαρεθήκαμε κάθε είδους εφέ!!μακάρι να περάσει κ θεωρώ θα περάσει είναι πολύ ωραίο.

  6. Είναι ωραίο τραγούδι, αλλά στην αρχική του μορφή ήταν μακράν καλύτερο! Επίσης, η Eneda έχει φωνάρα! Πιστεύω ότι θα περάσει. Αλλά ρε Αλβανία μου, δεν ξεχωρίζει που δεν ξεχωρίζει το τραγούδι, γιατί τόση απλότητα; Απ’το χάλι της Ρωσίας όμως, προτιμώ ένα λιτό σκηνικό.

  7. Με την Αλβανία η βερσιόν ένα ωραίο φόρεμα και γενικά ένα κλασικό στήσιμο μπαλάντες σε μια χρονιά με πολλά εφέ λόγο του περσινού νικητή θα μπορούσε να είναι στην αριστερή πλευρώ του πίνακα 8-12 αλλά αυτό είναι ένα τραγούδι που θα βρεθεί σίγουρα στην δεξιά
    Τον τελικό το έχει σίγουρο λόγο φωνής αλλά εκεί θα πάρει λίγους βαθμούς από εμάς σκοπια αντέ και καμμια Βοσνια η Ιταλία

  8. Πολυ καλο τραγουδι. Αξιζει τελικο. Με αφηνει αδιαφορο τι χρωμα θα βαψει τα μαλλια της. Ελεος πια. Σαν τις κατινες κανετε.

  9. Πεστα ρε Eurosound γιατί μας επρηξαν!όλοι ασχολούνται με το ποιος θα έχει το μεγαλύτερο τσιρκολικι επί σκηνής κ με το ποιος θα κάνει τα μεγαλύτερα καραγκιοζιλίκια.σημασία έχει το τραγούδι κ η φωνή η μάλλον αυτά πρέπει ναχουν σημασία αλλα μπα!!!

  10. Δύσκολη αλλά όχι αδύνατη η πρόκριση.Εμένα μου άρεσε μακράν η αλβανική εκδοχή του τραγουδιού.Τώρα είναι πολύ κοινό.Φωνάρα αναμφισβήτητα η Ταρίφα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ