EUROVISION 2016:Πρώτη πρόβα Ουκρανίας!

Επόμενη πρόβα του σημερινού προγράμματος η Ουκρανία. Σκοτεινό το φόντο μέσα στο οποίο εμφανίζεται η Jamala με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της. Όπως και στον εθνικό τελικό της χώρας της είναι μόνη της πάνω στη σκηνή ,χωρίς να αλλάζει κάτι από την προηγούμενη εμφάνιση της. Ενώ τραγουδά στο πάτωμα σχηματίζονται χρωματιστά γεωμετρικά σύμβολα και κύκλοι με απίστευτα όμορφες λεπτομέρειες, ενώ στο τραγούδι,όταν η Jamala φτάνει στον αμανέ,η λήψη από τη κεντρική κάμερα αλλάζει και από το δάπεδο, δείχνει την ερμηνεύτρια πάνω στη κορύφωση της , να δημιουργεί με τη φωνή της ένα μεγάλο δέντρο που ανθίζει και γεμίζει όλη τη σκηνή πίσω της. Φορά ένα μαύρο φόρεμα με μια τεράστια ουρά. Φωνητικά ήταν μεν καλή,αλλά φαίνεται σαν να κρατάει τη φωνή της,καθώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.

 

 

Γεώργιος Πεσίνης

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και μονο απο τις φωτο της προβας στη βασικη σελιδα φαινεται εντυπωσιακοτατηηηηη η παρουσιαση. χμμμμμ

  2. το φετινό αριστούργημα μαζι με την Αρμενία για εμένα! (και Σερβία φυσικά)
    εύχομαι να κερδίσει η λιτότητα και η μουσική φέτος και οχι κανενα ανουσιο ποπ/μπαλάντα με ένα σωρό εφέ! βλ.Ρωσία Αυστραλία Γαλλία….

  3. Nα δούμε τι θα πάρει από Αυστρία, Γερμανία και λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις το 1944;;;

  4. Άψογο! Την λατρευω, θελω να την παντρευτώ, την αγαπάω, την εχω ερωτευτεί..τα πάντα… Και φυσικάθα την ψηφίσω στον τελικό! <3 #Jamala #Ukraine #Love

  5. Εξαιρετικό, το 2/42 στη λίστα μου (το 1 είναι η Αρμενία) !

    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο πιο πάνω..θεωρώ οτι το 1944 είναι κλάσεις ανώτερο απο το you are the only one… στο πρώτο μιλάμε για ΠΟΙΟΤΗΤΑ και αυθεντικότητα ενω στο δεύτερο για εντυπωσιασμούς με φωτιές κ μπιχλιμπίδια. Η jamala αξίζει την νίκη περισσότερο απο τον sergey.

    Ελπίζω να νικήσει τον ημιτελικό (για την Αυστραλία ισχυεί περίπου το ίδιο που έγραψα για την Ρωσία) .
    Λίγο δύσκολο να νικήσει και τον τελικό καθώς σήμερα δεν μετράει το τραγούδι αλλά το πόσα πυροτεχνήματα θα πεταχτούν… Με την νίκη τόσο της Σουηδίας 2015 οσο και της Ρωσίας φέτος (αν νικήσει) υποβαθμίζεται ο διαγωνισμός.

  6. πιθανοτατα ο νικητης του δευτερου ημιτελικου…θα δωσει μαχη με την Αυστραλια,αλλα θα υπερισχυσει λογω συμμαχιων…

  7. Και ξαφνικά 3η στα στοιχήματα. Ωστόσο δεν νομίζω να κερδίσει για πολλούς λόγους!

  8. Το υπέρτατο!
    Τι να καταλάβεις από λίγα δευτερόλεπτα. Ίσα ίσα που φουντώσαμε! Πέριμένω πως και πως να την καμαρώσω στον ημιτελικό.
    Τα έχουμε ξαναπεί. Ερμηνεία, φωνή, έκφραση, συναίσθημα. Όλα καθηλωτικά. Αξίζει να νικήσει πανηγυρικά. Θέλω να πιστεύω πως την 5αδα την έχει εξασφαλισμένη. Πήγε και 3η στα στοιχήματα!
    Η Jamala, η Sanja και η Iveta είναι τα τρια κορίτσια μου φέτος!

  9. απο την 7η στη 3η θεση στα στοιχηματα και πρωτη για νικητρια του ημιτελικου…υποτιμαται αρκετα η Ουκρανια και σημερα παει στη θεση που τις αξιζει…παραδοσιακη δυναμη του θεσμου με πολλες συμμαχιες και στον ημιτελικο της,τραγουδι με νοημα,δυνατο live και φωναρα…θα παιξει ψηλα…σιγουρα δεκαδα..δεν το βλεπω για νικη παντως…παντως πιστευω θα κερδισει τον ημιτελικο..στο televoting σιγουρα πρωτη και πιθανοτατα στη πρωτη τριαδα στην κριτικη επιτροπη…

    • Συμφωνώ για την δυναμική της Ουκρανίας στον διαγωνισμό, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι για την βαθμολογία των επιτροπών..
      Πέρσι ενώ οι περισσότεροι το χαμε σίγουρο ότι θα ψηφιστούν οι τενόροι της Ιταλίας από τις επιτροπές, παραδόξως τους χαντάκωσαν…
      Το ότι ανέβηκε στα στοιχήματα (για μένα) δεν σημαίνει ότι μπορεί και να κερδίσει. Θεωρώ σίγουρο ότι θα πάει πολύ καλά (top5), όχι όμως 1ο.

    • Νομιζω οτι θα συμβεί το αντίθετο ,οι επιτροπές θα την στηρίξουν και θα την χαντακώσει το televote ! Ελάχιστοι ειναι αυτοί που θα ψηφίσουν ενα τέτοιο τραγούδι

      • δεν παιζει να ειναι χαμηλα στο televoting…εκτος οτι σε γενικες γραμμες το τραγουδι εχει απηχηση,η Ουκρανια εχει αρκετες συμμαχιες στον ημιτελικο της και παρα πολλοι Ταταροι ζουν σε πολλες χωρες…στην κριτικη επιτροπη δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι ψηλα..αποτι εχει δειξει μεχρι στιγμης η γιουροβιζιον οι επιτροπες κοιτουν κυριως τις φωνητικες ικανοτητες…αν δεν τραγουδησεις καλα εισαι χαμηλα…επισης κοιτουν το συνολικο αποτελσμα,την ολη εμφανιση…παρολα αυτα θελουν και συγχρονα ακουσματα…ποπ up tempo κομματια τα ενισχυουν…εκει ισως χανει η Ουκρανια…παντως εχω αμφιβολιες αν ο κοσμος και ειδικα οι βαλκανικες χωρες στηριξουν την Αυστραλια,που ειναι η αμεση ανταγωνιστρια….πιστευω θα βγει πρωτη η Ουκρανια…

  10. Αυτή είναι η πραγματική νικήτρια!Θέλει η Ουκρανία όμως τη Eurovision με τα προβλήματα που έχει?Και μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση?

  11. Πολυ κακο για το τίποτα. Ενα μέτριο τραγουδι απ αυτα που τα βαριέσαι στο τρίτο άκουσμα. Και υπερεκτιμημένη χωρα στο διαγωνισμό.

  12. mετριοτατο τραγουδι που αν δεν ειχε ιστορικο-πολιτικο υποβαθρο θα περνουσε απαρατηρητο!

  13. Πολυ ενδιαφερον για το τραγουδι της Οκρανιας… Τι μας εδιαφερει εμας τι εκαναν οι Ρωσοι με τους Ουκρανους…αν η Κυπρος εστελνε ενα τραγουδι με τον τιτλο ”1974″ ποσοι απο τους Ευρωπαιους θα τους ενδιεφερε..

    • είχε στείλει η Ελλάδα το Παναγιά μου Παναγία μου με τη Μαρίζα Κωχ που μιλούσε για τα γεγονότα της Κύπρου… και πήγε άπατο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ