EUROVISION 2016:Πρώτη πρόβα Βουλγαρίας!

Δεύτερη πρόβα του προγράμματος η γειτονική μας Βουλγαρία. Η Poli Genova είναι ντυμένη με ένα πολύ φουτουριστικό φόρεμα που προς το τέλος του τραγουδιού φωτίζεται.Κινείται πολύ όμορφα και επαγγελματικά πάνω στη σκηνή, χωρίς να δείχνει αγχωμένη φωνητικά,ενώ και η κίνηση της, ενισχύεται με ένα ολόγραμμα από χορευτές, που η Poli ακολουθεί τη χορογραφία τους. Δεν διέφυγε της προσοχής μας ότι στη χορογραφία της φαίνεται έστω και λίγες φορές να χρησιμοποιεί τη κίνηση με τα πόδια που κάνει και η Ισπανίδα εκπρόσωπος.Στο δε φινάλε της ανεβαίνουν στη σκηνή, δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, που την πλαισιώνουν φωνητικά, δίνοντας την αίσθηση μιας μουσικής παρέας που τραγουδάει και περνάει καλά.

Γιώργος Πεσίνης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φορεμα δεν το λες στολη σουπερ ηρωα μπορει και να το πει καποιος χαχαχα

  2. Tί οπτικό έκτρωμα είναι αυτό; Έγραψαν που έγραψαν Σουηδοί το τραγούδι, δεν επιμελούνταν και την παρουσίαση;

  3. από το λίγο πάντα που βλέπουμε μέχρι στιγμής αντιλαμβάνεται κάποιος πώς μπορεί να καταστραφεί ενα πολύ καλο “υποτιθέμενο” πλασάρισμα της γείτονος από ένα τσίτι δυο ξεσκιμένων υφασμάτων..κρίμα..!

    όλα μετράνε σε μια επιτιδευμενη παρουσια..και ειδικά όταν το άκουσμα είναι καλό..μη σου πω κατακρεουργείται κιόλας σε ψήφους..μέτρωντας και την τελευταία λεπτομέρια!

    παρολαυτά ψηφίζω με χίλια φετος γείτονα (που και για ηθικούς λόγους πρέπει να παρει υψηλή βαθμολογία απο Ελλάδα έφοσον βεβαια πάει καλα φωνητικά και σκηνικά πάντα!)..

    ίσως και η μοναδική αξιοπρεπής παρουσία της στο διαγωνισμο μαζι με το τραγούδι που ειχε πει η ίδια performer το 2011 παρά τον αποκλεισμό της!

  4. Αρχισατε παλι με τα ολογράμματα…..Πείτε το βιντεοπροβολες, projections ή ότι άλλο, ολόγραμμα είναι όταν το είδωλο είναι τρισδιάστατο χωρίς να προβάλλεται πανω σε καποια επιφανεια. Στη Eurovision παίρνετε 10 με τόνο, στην τεχνολογία όμως κόβεστε πανηγυρικά!

  5. Το τραγούδι της το 2011 είναι ακόμα ένα από τα αγαπημένα μου! Και αυτό πάρα πολύ ωραίο είναι, αλλά συγγνώμη, είναι εμφάνιση αυτή; Θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο James.

  6. γι αυτο δεν κερδιζουν ποτε αυτες οι χωρες….γιατι ενω εχουν καλα τραγουδια τα στηνουν τοσο αθλια που τα καταστρεφουν…..αλλα θα περασει ευκολα γιατι σαν τραγουδι ξεχωριζει απο τα υπολοιπα….

  7. OK .Ας είμαστε ψύχραιμοι! Η Poli ξέρει τι πρέπει να κάνει στη σκηνή,ώστε να αποφύγουμε αυτό το κιτς…Παραμένει ένα τραγούδι με πιθανότητες νίκης !

  8. Εμενα παλι η αμφιεση της μου θυμηζει αυτη της Ρουσλανας που βγηκε πρωτη. Αλλη δεκαετια θα μου πειτε, αλλα και τοτε κιτς ητανε, οχι προχο.
    Το τραγουδι μπορει να παρει τη νικη.

  9. Η Βουλγαρία πάντα αυτό το κακό έχει,ενώ στέλνει ωραία τραγούδια όχι μόνο φέτος αλλά κ άλλες χρονιές κάτι γίνεται το βράδυ του διαγωνισμού με την όλη παρουσία της επί σκηνής,με τα ρούχα, με τα χορευτικά κ συνήθως την πατάει κ μένει εκτός.ελπίζω όχι κ φέτος γιατί το τραγούδι είναι πολύ ωραίο.

  10. Γιατι,γιατι και παλι γιατι???αλλα τι να μου πεις,καποιοι ανθρωποι δεν εχουν απλα στυλ ή ακομα χειροτερα ετσι νομιζουν πως θα τραβηξουν την προσοχη.Μενουμε εμεις να τραβαμε τα μαλλια μας με οσα βλεπουν τα ματακια μας…

  11. Ειλικρινά είναι απαίσιο αυτό που φοράει.γιατί βρε Poli τοκανες αυτό.ενω το τραγούδι είναι τέλειο κινδυνεύει να καταστραφεί από την παρουσίαση.κρίμα.πολλοι καλλιτέχνες ψάχνουν κ ψάχνουν κ ψάχνουν μήνες τι να βάλουν για να εντυπωσιάσουν τη βραδιά της Eurovision κ πολλοί στο τέλος καταλήγουν να φοράνε εκτρώματα.μαλλον η Poli θέλει να κερδίσει φέτος το Barbara Dex Award!!όπως η Ολλανδία πέρσι ενώ είχε ωραίο τραγούδι καταστράφηκε απτή σκηνική παρουσία

  12. Το φόρεμα άθλιο με όλη τη σημασία της λέξης..σπορ πως το επέλεξε αυτό το χάλι…και κάπως έτσι μπορεί εύκολα να καταστραφεί μια ωραία συμμετοχή.

  13. δε νομίζω να φορέσει αυτό την βραδιά του ημιτελικού. Απο τώρα θα μας το έδιχνε?

    Θέλω να περάσει τελικό κυριώς για την ίδια την poli…θα είναι μεγάλο χαστούκι εαν δε τα καταφέρει και φέτος. Στον τελικό προβλέπω θέσεις 7-20… μπορεί να ξεχαστεί την βραδιά του τελικού και να “σκάσει” η φούσκα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ