EUROVISION 2016: Η έβδομη μέρα προβών – Απόψε η τελετή έναρξης!

Τελευταία ημέρα τεχνικών προβών και στη σκηνή του Globen Arena θα ανέβουν οι Big 5 και η διοργανώτρια Σουηδία για τη δεύτερή τους πρόβα. Πριν τις πρόβες θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου των διοργανωτών. Το πρόγραμμα, λοιπόν, των προβών έχει ως εξής:

13.30  Σουηδία

13.55  Γαλλία

14.20  Ισπανία

15.05  Γερμανία

15.30  Ιταλία

15.55 Ηνωμένο Βασίλειο

Αργά το απόγευμα στο Euro Club θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης του φετινού διαγωνισμού, απ’όπου θα παρελάσουν όλοι οι φετινοί συμμετέχοντες. Μείνετε συντονισμένοι!

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανυπομονώ να ξαναδώ ολόκληρη την πρόβα του Γάλλου επί σκηνής!
    Εχθές η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε πάρα πολύ ο Amir Haddad.
    Για να δούμε…
    Αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι…

  2. Χαμός στα στοιχήματα στο ίντερνετ!!!
    Σε μερικές στοιχηματικές εταιρείες η Ουκρανία είναι δεύτερη και η Γαλλία τρίτη!
    Η Ρωσία παραμένει εδώ και τρεις μήνες το απόλυτο φαβορί για την νίκη…!!!!!!!!!

  3. Αυριο θα αλλαξουν θέσεις στα στοιχήματα και η Γαλλία και η Σουηδία .Πιστεύω οτι αυτες οι δυο θα κονταροχτυπηθουν για την νικη.

    • Σοβαρέψου ρε!Δεν μπορεί να κερδίσει πάλι η Σουηδία και με ένα ανύπαρκτο τραγούδι.Τι διαβάζω ρε;

    • Αν το φετινο τραγουδι της Σουηδιας το ειχε οποιαδηποτε ΜΗ Σκανδιναβικη χωρα θα ηταν στα στοιχηματα μετα την 20η θεση.
      Ας ξυπνησουμε επιτελους……γιατι διαφορετικα οι νοτιες χωρες καθως και οι φτωχες δεν θα ξαναδουν νικη ΠΟΤΕ!!!

  4. Όλοι ανυπομονούν για την Γαλλία, αλλά νομίζω ότι ούτε αύριο θα βγάλει κανείς άκρη…Στο τελικό θα φανούν όλα τα πλάνα που έχουν σχεδιάσει…Από την στιγμή που είναι μόνος στη σκηνή, τι να δει κάποιος αύριο?

    • Στον ημιτελικό θες να πεις αφού από φέτος θα τραγουδήσουν και εκεί άσχετα με το ότι δεν θα ψηφίζονται από το κοινό!

  5. Μετά την περίεργη νίκη της Σουηδίας, νομίζω θα ήταν παρακινδυνευμένο να έχουμε και φέτος το ίδιο σενάριο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Δυσκολεύομαι βέβαια να πιστέψω ότι η EBU θα είναι άνετη σε μια ενδεχόμενη ρωσική νίκη. Το τραγούδι της Ρωσίας κατασκευάστηκε για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να πω την αμαρτία μου, δε με τρελαίνει, αλλά έχει όλο το πακέτο. Και κακά τα ψέμματα, δεν υπάρχει φέτος κάποιος που να μπορεί να “απειλήσει” τη Ρωσία. Το να παίζουν τη Γαλλία τόσο ψηλά το θεωρώ γελοίο. Όσο για την Ουκρανία, πολύς ντόρος για το τίποτα.

  6. Παίδες μην τα παραφουσκώνουμε τα πράγματα. Η Ελλάδα μια φορά κέρδισε και πολύ δύσκολα θα μας ξανά τύχει κάτι τέτοιο. Στόχος μας πλέον είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και όχι πρωτιές και τέτοιες υπερβολές..Όσον αφορά τον νικητή του φετινού διαγωνισμού, κάτι υποψιάζομαι πως ίσως το πάρει η Ουκρανία που μ’αρέσει χίλιες φορές από τη Ρωσία. Η Σουηδία χλωμό να πάει πάλι για τη νίκη και ειδικά με ένα μέτριο τραγούδι. Η Γαλλία ωραίο ραδιοφωνικό τραγούδι αλλά στη σκηνή δεν έδειξε ότι μπορεί να γίνει το νούμερο ένα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ζωντανό.

  7. Συγγνώμη κιόλας αλλα θα μου έρθει εγκεφαλικό με αυτά που διαβάζω εδω μέσα!
    1ον ΤΙ ΘΑ ΝΙΚΉΣΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΛΕΤΕ? Με αυτο το αδιαφορο και αντιeurovision τραγούδι? Γιατί? Επειδή ειναι ψηλά στα στοιχήματα και στα charts? Για να συνέλθουμε… αν ήταν να νικήσει μια χώρα απανωτά , δεν θα ήταν με τέτοιο τραγούδι!
    2ον Τι έχει να δείξει παραπάνω οι Γαλλία? Δυστυχώς στην Γιουροβίζιον παίζουν πολυ μεγαλο ρόλο τα υπερθεάματα κάτι που η Γαλλία δεν έχει. Με αυτή την απλούστατη θα νικήσει λόγω των πλάνων? Χαχαχαχα
    3ον Στον τελικο θα παλέψουν οι εξής: Ρωσία , Ουκρανία , Αυστραλία. Απο αυτες η Αυστραλία ή Ουκρανια θα ειναι πρώτα στις επιτροπές με την Σερβία Ισως να ακολουθεί! Στο κοινό την πρωτιά θα έχουν Ρωσία ή Ουκρανία αλλα η Ρωσία θα ειναι χαμηλά στις επιτροπές που δεν σώζεται! Αρα μάλλον θα νικησει η Ουκρανία . Πάντως δεν αποκλείεται να το πάρει κ η Αυστραλία, που το προτιμώ διότι αν η Ουκρανία δεν είχε πολιτικό μήνυμα ούτε πεντάδα δεν θα ήταν! Ντροπή και αίσχος!

  8. ωραιο και δυναμικο το μηνυμα της ουκρανιας αλλα αν νικησει που χλωμο το βλεπω του χρονου δε θα θυμομαστε ουτε τραγουδι ουτε τιποτα!Για μενα ολα παιζονται μεταξυ ρωσιας και γαλλιας,θα παιξει ρολο και η σειρα εμφανισης στον τελικο παντως ειναι πολυ δυσκολο να κανει κανεις προβλεψεις ποσο μαλλον και με σιγουρια!

  9. Οι Σουηδοι οπως ειναι ικανοι να κανουν καλα show αλλο τοσο ικανοι ειναι να μαγειρευουν αποτελεσματα…το χουμε δει τα τελευταια χρονια

  10. Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το ποιος θα κερδίσει. Νομίζω δεν έχει πάει καν το μυαλό μας στον φετινό νικητή. Σίγουρα δεν κερδίζει η Ρωσία. 1ον) Η EBU θέλει μια πλούσια χώρα να κερδίσει αλλά όχι την Ρωσία άρα οι επιτροπές θα κάνουν την δουλειά τους και οι Ρώσοι θα είναι κάτω από την 5η θέση στην βαθμολογία τους. 2ον) Ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια ο νικητής δεν έχει το ίδιο concept επί σκηνής με τον προηγούμενο νικητή. 3ον) Κακά τα ψέμματα είναι ένα μέτριο τραγούδι και ο Φωκάς το έχει παραφορτώσει.

    Η Ουκρανία από την άλλη είναι μια χώρα σε εμφύλιο. Πως θα γίνει ο διαγωνισμός το ’17 στο Κίεβο. Σίγουρα θέλουν μια θέση στην 5αδα αλλά όχι την 1η.

    Η Αυστραλία από την άλλη δεν θα ήταν μια σοφή επιλογή για νικήτρια.

    Εν κατακλείδι αυτό που σκέφτομαι είναι ότι φέτος, λόγω Mans σίγουρα, όλοι φόρτωσαν τις συμμετοχές τους… αλλά πάρα πολύ, σε σημείο εμετού. Νομίζω ο νικητής είναι στην απλότητα. Το απλό φέτος θα κάνει μεγάλη διαφορά.

    • Συμφωνώ με οσα είπες, αλλά προσωπικά πιστεύω πως η Ρωσία πάει για νίκη φέτος (εκτώς αν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες). Δε μου αρέσει κάθολου το τραγούδι και όπως είπες είναι υπερφωρτομένο…Απο την άλλη οι επιτροπές θα κάνουν οτι τους πει η EBU, είτε θα το αναδείξουν 1ο ή κάτω απο την 5η θέση…
      Έπειτα, αν νικήσει η Ουκρανία ας μην ξεχνάμε οτι δεν είναι υποχρεωτικό η χώρα που νικάει να διοργανώνει την επόμενη χρονιά την eurovision. Μπορεί η ουκρανική τηλεόραση να δηλώσει αδυναμία και να βρεθούμε σε κάποια άλλη ευρωπαική χώρα.

  11. @Hey_There
    Οι επιτροπές θα έχουν σίγουρα πρώτη την Ρωσία, μόνο και μόνο επδ το λένε τα προγνωστικά και επίσης για να μην αλλοιώσουν το αποτέλεσμα όπως πέρυσι

  12. Λίγα σχόλια για οτι έχουμε δει μέχρι τώρα και απο εμένα… μετά τις πρόβες ενα έχω να πω:
    ________________________________________1. Ρωσία

    2.Ουκρανία

    3.Αρμενία
    ________________________________________

    – Για την φετινή διοργάνωση:
    Απο άποψη τεχνολογίας καλύτερη απο την Βιέννη, ολα τα άλλα όμως…σκέτη απογοήτευση. Το κλίμα φέτος είναι κάπως άχρομο, σαν να είναι κουρασμένοι οι φετινοί διοργανωτές, σαν να μη το πέρνουν στα σοβαρά. Η σκηνή και γενικά το κλίμα που επικρατεί θυμίζει απίστευτα Melodifestivalen.
    Τι γίνεται με το μπλέ φέτος; Δεν έχω δει άλλο χρώμα μέχρι στιγμής, κάθε χώρα έχει και απο λίγο μπλέ στο backround (εκτώς κάποιων εξαιρέσεων). Πολλύ προχειρότητα.
    – Για τα “φαβορί” :
    Αν στις επόμενες μέρες η Ρωσία έρθει έστω και για 1 δευτερόλεπτο δεύτερη στα στοιχήματα, θα αρχίζω να πιστεύω οτι ίσως μπορεί και να νικήσει κάποια άλλη χώρα, μέχρι στιγμής η Ρωσία πάει για πρωτιά. Η Γαλλία δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει την 13η θέση στον τελικό. Η Ισπανία επίσης, πιστεύω απο 10η-20η θέση. Η Αυστραλία ίσως καταφέρει να μπει στη δεκάδα αλλά δε θα καταφέρει πολλά εκεί.. Την Σουηδία την βλέπω στη δεκάδα δυστηχώς λόγω επιτροπών. Η Μάλτα πιστεύω θα είναι η μεγαλύτερη ανατροπή… Αν περάσει στον τελικό, θα “σφαχτεί”… απο 17-26η θέση.
    Η Ελλάδα όπως έχω πει δε νομίζω να τα καταφέρει…κρίμα.
    Αυτά για την ωρα.. αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες…See you in Moscow 2017

  13. O monasticism edo mesa pou mallon kserei Arleta ti einai Eurovision einai o Rum-Tum…I Russia de kerdisei kai as per kai ena tragoudi, pou tha to pei, alla eutixos 1 xrono argotera…

  14. η υπόθεση ειναι καθαρα πρωην σοβιετική!
    Ουκρανία ρωσια Αρμενία μια απο αυτες θα κερδίσει… προσωπικά προτιμώ την Αρμενία και την ουξρανια γιατι οπως έχω ξανα πει οι συμμετοχές τους έχουν ποιότητα και δε βασίζονται σε “φθηνά” κόλπα με τα visual effects οπως η συμμετοχή της Ρωσίας (καλη αλλα οχι για νικη!)
    προσωπικά αν λαβω υπόψη το τραγούδι τη διασπορά και τις φιλικα προσκείμενες χωρες στις τρεις προαναφερθείσες θα στοιχηματιζα σε Ουκρανία και Αρμενία…

  15. Νομίζω πως μου λείπει ο Μανς. Συγνώμη αλλά το Heros ήταν κλάσεις ανώτερο απ’ ολα τα φετινά!!Και ήταν τόσο εύστοχη η χρήση των εφέ και έξυπνη και αστεία και καλόγουστη.Τι να μας πει ο Σέργεη που έβαλε να πούμε στην σκηνή την Αρτα και τα Γιάννενα. Ελεος!

    • Όχι απλά λείπει .κατά την γνώμη μου είναι από τα ωραιότερα τραγούδια του διαγωνισμού τουλάχιστον την τελευταία 15ετια..Το βάζω τρίτο μετά το Euforia,Fairytale

      • Εχουμε το ίδιο top με άλλη σειρα.Εχω 1ο το fairytale, 2o το Heros και 3ο το Euforia.

  16. Κατα τη δηκη μου αποψη ο νηκιτης θα ειναι καποιος που δεν περιμενουμε γιατι φετος εχουμε χρονια 2014 και θυμαστε πολυ καλα….

  17. Όσο κι αν ήθελα Γαλλία,το κόβω χλωμό…. Όλα δείχνουν Ρωσία, αλλά δε με πείθει. Ουκρανία μπορεί να διεκδικήσει πρωτιά, αλλά την κόβω για 2η ή 3η… Πιστεύω πως θα κάνει την έκπληξη η Αρμενία, αν και έπεσε από 7η σε 8η στα στοιχήματα, παρόλο που σάρωσε στις πρόβες.
    1. Αρμενία
    2. Ρωσία
    3. Ουκρανία
    4. Αυστραλία
    5. Μάλτα
    Τη Γαλλία τη κόβω ανάμεσα σε 10η και 13η θέση.

  18. Συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια. Θεωρώ ψηλά θα παίξει και η Σερβία. Είναι καλό το τραγούδι, έχει μήνυμα και η κοπέλα είναι πολύ καλή φωνή. Εγώ θα το είχα στα outsider ακόμη και για νίκη, με αγαπημένο μου φέτος αυτό της Αρμενίας. Για μένα μεγάλο ερωτηματικό η Μάλτα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ