EUROVISION 2016: Το πρόγραμμα της πέμπτης ημέρας των προβών!

Πέμπτη ημέρα προβών αύριο Παρασκευή στο Globen Arena της Στοκχόλμης, πολύ μεγάλη μέρα, καθώς περιλαμβάνει τη δεύτερη τεχνική πρόβα όλων των χωρών του πρώτου ημιτελικού, Μεταξύ των οποίων φυσικά και η Ελλάδα (10.25) και η Κύπρος (15.10), καθώς και την πρώτη πρόβα της Γαλλίας και της Ισπανίας! Το αυριανό, λοιπόν, πρόγραμμα έχει ως εξής:

10.00  Φινλανδία

10.25  Ελλάδα

10.50  Μολδαβία

11.15  Ουγγαρία

11.40 Κροατία

12.05  Ολλανδία

13.30  Αρμενία

13.55  Άγιος Μαρίνος

14.20  Ρωσία

14.45  Τσεχία

15.10  Κύπρος

15.35  Αυστρία

16.20  Εσθονία

16.45 Αζερμπαϊτζάν

17.10  Μαυροβούνιο

17.35  Ισλανδία

18.00 Βοσνία-Ερζεγοβίνη

18.25  Μάλτα

19.55  Γαλλία

20.35  Ισπανία

Να θυμίσουμε πως οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι έχουν πρόσβαση στο στάδιο στη δεύτερη πρόβα των χωρών του πρώτου ημιτελικού, που σημαίνει ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε βίντεο από ολόκληρο το τρίλεπτο της κάθε χώρας. Επίσης, οι χώρες του πρώτου ημιτελικού θα δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την πρόβα: τους Argo θα τους δούμε στο χώρο των συνεντεύξεων στις 11.30, ενώ τους Minus One στις 16.15.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θέλω να ρωστησω κάτι το οποίο το εχω απορία μέρες και το ψάχνω άλλα δεν βρίσκω τίποτα… οι διοργανωτές είχαν πει ότι τα τραγούδια που είναι στον τελικό απευθείας, φέτος είχαν πει ότι θα τραγούδαγαν χωρίς να διαγωνιστούν στους ημιτελικούς 3 και 3 όπως είναι χωρισμένες για να ψηφίσουν, από ότι εχω καταλάβει για να μην κάνουν πρόβες μαζί με τις χώρες τον ημιτελικών αυτό δεν θα ισχύει ε?

  2. SOS
    Θέλω να ξαναδώ στη σκηνή τις εξής χώρες:
    1)Ρωσία…γιατί είναι το απόλυτο-souper φαβορί για την νίκη εδώ και μήνες!!!
    2)Γαλλία…έχω αγωνία για την σκηνική παρουσία του Amir,θα των πλαισιώνουν άραγε οι όμορφες κοπέλες με τα ντέφια στα φωνητικά και στον χορό??? Επίσης,μην ξεχνάμε ότι βγήκε πρώτο στις ψηφοφορίες στα ogae σε όλη την Ευρώπη και μην ξεχνάμε ότι είναι το δεύτερο στη σειρά ακλόνητο φαβορί για την νίκη!!!
    3)Αρμενία…γουστάρω να ξαναδώ επί σκηνής LIVE STRIP SHOW…!!!!!!!!!!xaxa
    4)Ισπανία…μου αρέσει να δω επιτέλους επί σκηνής την ευρηματική χορογραφία με τα πόδια…

  3. Αύριο η Γαλλία έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στα στοιχήματα. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει!

  4. SEMI FINAL 1

    RUSSIA
    MALTA
    ARMENIA
    HUNGARY
    AZERBAIJAN
    ICELAND
    GREECE
    CYPRUS
    CZECH REPUBLIC
    AUSTRIA
    —————————
    CROATIA
    BOSNIA & HERZEGOVINA
    FINLAND
    ESTONIA
    THE NETHERLANDS
    MOLDOVA
    SAN MARINO
    MONTENEGRO

    SEMI FINAL 2

    AUSTRALIA
    BULGARIA
    UKRAINE
    LATVIA
    LITHUANIA
    SERBIA
    NORWAY
    ISRAEL
    FYR MACEDONIA
    POLAND
    —————————
    SWITZERLAND
    DENMARK
    BELGIUM
    SLOVENIA
    IRELAND
    ALBANIA
    BELARUS
    GEORGIA

  5. Μακάρι να κάνουν καλή εμφάνιση τα Παιδιά αύριο στην πρόβα, επειδή θα την παρακολουθήσουν και οι δημοσιογράφοι τους οποίους και πρέπει να τους εντυπωσιάσουμε (και όχι μόνο αυτούς). Όλα είνα δυνατά αρκεί να το πιστέψουμε. Τα ψέματα τελειώνουν την ερχόμενη Τρίτη! Καλή μας επιτυχία 🙂

  6. Έχω παρα πολλύ αγωνία για την αυριανή μας πρόβα!
    Δυστηχώς είναι σχεδόν σίγουρο οτι η Ελλάδα μας δε θα τα καταφέρει…(ας μην παρασυρόμεθα απο τα καλά σχόλια των τελευταίων ημερών και μετά απογοητευτούμε…)

    Προσωπικά θεωρώ οτι η Ελλάδα αξίζει να είναι στον τελικό, αλλά προβλέπω κυριολεκτικά “σφάξιμο” απο τις επιτροπές (θέσεις 12-17) ενω το κοινό ίσως είναι πιο γεναιώδορο (θέσεις 6-10) .

    Εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά γιατί έχουν δουλέψει σκληρά. Οι χώρες που πιστεύω θα προκριθούν είναι:

    1) Ουγγάρια
    2) Ολλανδία
    3) Αρμενία
    4) Ρωσία
    5) Τσεχία
    6) Εσθονία
    7) Βοσνία
    8) Ισλανδία
    9) Μάλτα
    10) Αυστρία

    * Σε περίπτωση που προκριθεί η Κύπρος πιστεύω οτι εκτώς θα μείνει μια των: Εσθονία,Ολλανδία,Αυστρία,Ισλανδία

  7. Αγαπώ αυτή την Ελλάδα της δημιουργίας, της αλληλεγγύης, της αγάπης για τον άνθρωπο και τα οράματά του,είμαστε πόντιοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ! είμαστε όλοι ένα!
    καλή επιτυχία ποντιόπουλά μας.

  8. Ένα συγκινητικό βίντεο είναι αυτό που σας παραθέτω παρακάτω.Η εκπρόσωπος της Μολδαβίας μαζί με δημοσιογράφους τραγουδάει το τραγούδι της Ρουμανίας γιατί σήμερα στις 13:40 θα έκανε την πρώτη της πρόβα. https://www.youtube.com/watch?v=hDppQn_QgjA

  9. Μόνο σε μένα φέτος μ αρεσουν πιο πολύ τα κουπλε από ότι τα ρεφρέν? Όπως π χ Ελβετία Λευκορωσία Αυστρία Νορβηγία

  10. Η Κροατια θα ειναι το “φαβορι” που δεν θα περασει καν τελικο.
    5.5.2016

    • Διαβάζω από Έλληνες ότι η Ελλάδα μας δεν θα προκριθεί.Μα πως είναι δυνατόν;Η λύρα, το νταούλι, ο πυρρίχιος χορός, το στήσιμο, το ελληνικό πνεύμα, η ομαδικότητα, η χαρά, η αισιοδοξία και η ελπίδα θα περάσουν απαρατήρητα;Όσο για την Κροατία, συμφωνώ.Παρά είναι εκκεντρική η τραγουδίστρια για να προκριθεί και ο μέσος τηλεθεατής θα κατακρίνει την εμφάνισή της με αυτό το φόρεμα που στη συνέχεια το βγάζει(πόσες φορές θα το δούμε αυτό επί σκηνής;).

  11. Έχω την αίσθηση ότι αύριο θα φανεί κι ο νικητής του διαγωνισμού. Νομίζω ότι αν η Γαλλία δεν παρουσιάσει κάτι αξιόλογο επι σκηνής, η Ρωσία θα κάνει περίπατο…
    Επίσης περιέργεια έχω και για την Ισπανία, που πιστεύω ότι θα τα πάει αρκετά καλά φέτος μετά από πάρα πολλά χρόνια.
    Για την Ελλάδα, είμαι σίγουρος ότι θα μας δείξει για πιο λόγο θα πάει στον τελικό!!!
    Καλή μας επιτυχία!!!!!!!

  12. Μακάρι να κερδίσει η Γαλλία τη προτιμώ απτή Ρωσία.μας έχει κουράσει κ η Ρωσία φέτος υπερβολικά σιγά τη ευρηματικότητα του Ευαγγελινού!!!!ωραίο τραγούδι κ ωραία παρουσία όσο αναφορά τη Ρωσία ήταν η περσινη.η περσινη ναι άξιζε να νικήσει.

  13. Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να μην περασουμε τελικο?
    Στα στοιχηματα του 1ου ημιτελικου σχετικα με το ποιοι θα περασουν ειμαστε 14οι και με μεγαλες διαφορες.
    Δηλαδη την Ισλανδια που την δινουν 10η να περασει δινουν 0,4 ενω εμας 14ους με 2.
    Τεραστιες διαφορες.
    Αναμενουμε και την αυριανη προβα μηπως και αλλαξει κατι!

    • Η Ισλανδια άνετα μπαίνει στην πεντάδα του ημιτελικού αναρωτιέμαι γιατι ειναι τόσο χαμηλά στα στοιχήματα

  14. Εχω βαρεθει με τα ακουσματα:Η ελλαδα δεν θα ναι μεσα κτλπ
    Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..εντελως τυχαια πλανσαρουν την ελλαδα στις τελευταιες θεσεις και οτι δεν θα περασει στον τελικο και παντα εντελως συμπτωματικα μετα την δευτερη προβα μας βαζουν μεσα στην δεκαδα για να περασουμε!!
    Φετος ειναι οντως περιεργα τα πραγματα..πολυ φοβαμαι κριτικες επιτροπες αλλα λογικα θα περασουμε!!

  15. Παιδιά τόση ώρα διαβάζω τα σχόλια σας και εκνευριζομαι.Μην λέτε πράγματα συνέχεια για να τα ακούσετε του στυλ : πάντα έτσι κάνουν , πάντα έχουν την Ελλάδα εκτός και περνάει , είναι δυνατόν να μην περάσουμε? Και άλλα τέτοια.

    Ή Ελλάδα ΔΕΝ θα περάσει φέτος (και χωνεψτε το καλά αφού κατά βάθος το ξέρετε) Για τους εξής λόγους:

    1 : Ο πρωτος ημιτελικός είναι σφαγείο και σίγουρα 2 καλά και αξια τραγούδια ( εκτός της Ελλάδας ) θα αδικιθουν οποτε δεν υπάρχει χώρος!
    2: Συμφωνω ότι η σκηνική μας παρουσία είναι πολύ δυνατή ΑΛΛΑ το τραγούδι παραμένει ένα από τα χειρότερα φετος που πιστεύω ότι αν στον διαγωνισμό υπάρχει ακόμα αίσθηση του ωραίου η Ελλάδα σε κοινό και επιτροπές ( ειδικά στο δεύτερο ) θα πατωσει.
    3 : Μην επαναπαύεστε ότι η Ελλάδα πάντα έχει περάσει στον τελικό. Δεν έχει καμία σημασία αυτό από την στιγμή που ένα τόσο αδύναμο τραγούδι βρίσκεται σε έναν τόσο δυνατό ημιτελικό. Στο κάτω κάτω και η Βοσνια έχει περάσει πάντα αλλά δεν σας βλέπω να την έχετε μέσα στα προγνωστικά σας! ( που αν και αδιάφορο το τραγούδι είναι έστω ανώτερο από το δικό μας.

    Παρόλα αυτά για την Ελλάδα για την Κύπρο αντιθετως πιστεύω ότι το είχε πάρει πολύ πιο σοβαρά από εμάς από την αρχή και έχει βάλει μπρος για μία καλή θέση στον τελικό. Ή πρόκριση ειναι δεδομένη.

    Για εμένα αυτά τα 12 αξίζουν σε τυχαία σειρά

    Αρμενία Τσεχία Ρωσσία Μάλτα Κύπρος Ολλανδία Κροατια Ουγγαρία Αζερμπαϊτζάν Εσθονία Ισλανδία Αυστρία . Από αυτά περιμενω σίγουρα πρόκριση από τα πρώτα 9 ενώ πιστεύω η 10 η θέση θα είναι μάχη ανάμεσα σε Εσθονία και Ισλανδία η από Εσθονία και Αζερμπαϊτζάν καθώς πιστεύω ότι η Εσθονία αξίζει το εισητήριο. Για την Αυστρία δεν είμαι αισιόδοξη αλλά δυστυχώς σε έναν τέτοιον ημιτελικό δεν γίνεται να θέλουμε την πίτα ολοκληρη και τον σκύλο χορτατο.

  16. Οσον αφορα την Ελλαδα, δεν ειναι ανθελληνικο να λες οτι δεν θα περασει. Αυτια εχεις, ακους και κρινεις οπως θα εκανες με
    Οποιαδηποτε αλλη χωρα. Το να στηριζω μια συμμετοχη που δεν μου αρεσει μονο και μονο επειδη ειναι η χωρα μου εγω το λεω κακο εθνικισμο. Απο την αλλη, γιατι λετε οτι η Γαλλια πρεπει να κανει μια δυναμικη εμφανιση στη σκηνη για να κερδισει τις εντυπωσεις; Σημασια εχει το τραγουδι , που ειναι τελειο, οχι οι φιοριτουρες στη σκηνη. Και το 2010 η Λενα μονη της βγηκε και κερδισε. Ας μην ειμαστε υπερβολικοι. Ποσω μαλλον με την eurovision που στοιχηματα και φαβορι ανατρεπονται απο εκει που δεν το περιμενεις.

  17. πολύ καλή σκηνική παρουσία θεωρώ ότι είχε η ελληνική συμμετοχή σήμερα, πιστεύω ότι αξίζουμε να είμαστε στον τελικό. καλή επιτυχία στα παιδιά!!!!

    • Άμα αυτη ειναι καλή σκηνική παρουσία δεν θελω να δω τις κακές ! Ειλικρινά ειναι τελείως ανοργάνωτοι και φαινεται σαν να μην εχουν κανει ούτε μια πρόβα ! Ο ράπερ κανει τις ίδιες κινήσεις συνέχεια ενώ η χορογραφία των κοριτσιών ειναι επιπέδου δημοτικού ! Πέρσι ειχε γίνει καλύτερη δουλειά αλλα είχαμε και την Μαρια Ελενα που φωνητικά απογείωνε το τραγούδι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ