EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Αυστραλίας!

Τελευταία πρόβα του σημερινού προγράμματος και στη σκηνή του διαγωνισμού η Dami Im για την Αυστραλία. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της εμφάνισης της, είναι καθισμένη πάνω σε ένα ψηλό βάθρο, που με τη χρήση ειδικών φωτισμών δίνει την αίσθηση κάποιες στιγμές ότι είναι καθισμένη πάνω σε μία κούνια. Είναι ντυμένη με ένα όμορφο λευκό φόρεμα με στρας, αρκετά αποκαλυπτικό μπροστά με πολύ ψηλό σκίσιμο. Το σκηνικό που έχει στηθεί είναι εντελώς ψηφιακό με οθόνες να περνούν μπροστά της και αυτή να φαίνεται ότι έχει διαδραστική επικοινωνία με διάφορα πρόσωπα ενώ τραγουδά. Προς το τέλος του τραγουδιού κατεβαίνει και περπατά στη σκηνή, πριν τη τελική κορύφωση του τραγουδιού της. Αρκετά άνετη και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα φωνητικά, κλείνει με το καλύτερο τρόπο το πρώτο μισό του 2ου ημιτελικού, με μία άκρως επαγγελματική εμφάνιση,αφήνοντας μας με την απορία, αν έχει ακόμα κάτι να μας αποκαλύψει στη δεύτερη πρόβα της.

Γιώργος Πεσίνης

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από την Αυστραλία περίμενα υπερπαραγωγή…!!!!
    Βέβαια δεν βοηθάει και το τραγούδι γι’αυτό.
    Κλασική μπαλάντα με το ίδιο στήσιμο που βλέπουμε πολλά χρόνια τώρα…!!!!!
    Το μόνο όπλο της νοτιοκορεάτισας Dami Im πάνω στη σκηνή είναι η φωνάρα της….!!!!
    ΑΑΑ ξέχασα…και τα ωραία καλίγραμμα πόδια της!!!!χαχα…
    Το τραγούδι μέτριο…με κουραστικό επαναλαμβανόμενο ρεφρέν…sound of silence….sound of silence…sound of silence…sound of silence…sound of silence…sound of silence…………

  2. φετος πολυ αστρο φετος ολοι εχουν αστρα και συμπαν δλδ στον πρωτο ημιτελικο την διαφορα την κανει πεισοτερο το μαυροβουνιο η ισλανδια η αυστρια και η εσθονια ενο στον δευτερο η λετονια

  3. Μετά το Αζερμπα’ι’τζάν είναι η επόμενη αγαπημένη μου συμμετοχή για φέτος.Εχει φωνάρα η κοπέλα τι να λέμε…..Το σκηνικό απλό αλλά ωραίο.Χίλιες φόρες καλύτερο απο της Ρωσίας που το είδα σήμερα και με έπιασε πονοκέφαλος….

  4. Για σήμερα (και μόνο)
    1.Αυστραλία
    2.Πολωνία
    3.Λετονία
    4.Σερβία
    5.Ισραήλ
    6.Λιθουανία
    7.Π.Γ.Δ.Μ
    8.Λευκορωσία
    9.Ελβετία

    • χαχα και έλεγα κάτι λείπει :p
      1.Αυστραλία
      2.Πολωνία
      3.Λετονία
      4.Σερβία
      5.Ισραήλ
      6.Λιθουανία
      7.Ιρλανδία
      8.Π.Γ.Δ.Μ
      9.Λευκορωσία
      10.Ελβετία

  5. Απλό στήσιμο από την Αυστραλία χωρίς κάτι που να θυμίζει υπερπαραγωγή. Η φωνή της θαυμάσια και από το τραγούδι (όπως έχω πει σε προηγούμενο σχόλιό μου), μου αρέσει μόνο το ρεφρέν. Όλο το υπόλοιπο απλά συνηθισμένο. Στον τελικό είναι σιγουράκι.

  6. μακρααααααααν το ποιο υπερτιμημενο τραγουδι για φετος…πολυ καλη φωνη η Dami,αλλα ρε παιδια το τραγουδι ειναι μονοτονο,ειδικα το ρεφρεν κουραζει απιστευτα…στα θετικα οτι σου μενει σαν ακουσμα,αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει…

  7. So για σήμερα :
    Λετονία: Η Λετονία ακολουθεί πιστά το δόγμα less is more. Δεδομένου πως ό,τι ακολουθεί είναι σχεδόν υπερφορτωμένο, θα αποδώσει και σίγουρα θα πάει τελικό.
    Πολωνία: Επίσης απλή εμφάνιση τυπικής φεστιβαλικής μπαλάντας στη Eurovision. Δεδομένου οτι το πολύ πιο μοντέρνο Heartbeat προηγείται τα πράγματα δυσκολεύουν και μόνο η πολωνική διασπορα μπορεί να το σώσει λαμβάνοντας υπ’όψιν πως πέρυσι οι επιτροπές την έσφαξαν την μπαλάντα τους και σε ημιτελικό και σε τελικό.
    Ελβετία:No Hope! Στον τελικό τους ηταν Merylin Monroe. Τώρα με το μωβ μαλλί τι είναι; Δεν νομίζω πως σώζεται με τίποτα και ίσως τερματίσουν τελευταίοι στον ημιτελικό για 2η χρονιά σερί. Δυστυχώς δεν θα τιμήσουν τα 60 χρόνια από την πρώτη τους νίκη το 1956…
    Ισραήλ: Και αυτό λιτό (σε σχέση με αυτό που ακολουθεί κυρίως) αλλά συνάμα πολύ βαρετό. Νομίζω θα κριθεί στο κατά πόσο οι επιτροπές θα το εκτιμήσουν. Το κοινό μάλλον θα αδιαφορήσει.
    Λευκορωσία: Ειλικρινά, μπορούσαν να βάλουν κάτι άλλο στη σκηνή; Τα έχουν βαλει όλα και άνευ λόγου γιατί δεν νομίζω πως έχει ελπίδες πρόκρισης.
    Σερβία: Πολύ classy συμμετοχή (κι ένας επιπλέον λόγος για να μην προκριθεί η Λευκορωσία στον τελικό). Πραγματικά μου φαίνεται πολύ καλή και δεν έχω δει καν ολόκληρο το 3λεπτο. Θετικό που δεν διατήρησαν την έντονη κινησιολογία της τραγουδίστριας από το preview video κι ελπίζω να μην υιοθετήσει και το στύλ Amy Winehouse στις επόμενες πρόβες.
    Ιρλανδία: Δεν υπάρχει ελπίδα! Τσάμπα πανηγύριζαν οι Ιρλανδοί όταν δημοσιεύθηκε το Sunlight. Πέραν του ότι δεν επικεντρώνονται στο “Sunlight” o Nicky Byrne είναι άφωνος. Προτελευταίο;
    ΠΓΔΜ: Κατ’αρχήν credits γιατί δεν έκρυψαν τα φωνητικά τους, ειλικρινά αυτό το trend που εδραιώθηκε πέρυσι δεν το κατανοώ. Από’κει και πέρα δεν… Δεν τραβάει. Το μόνο θετικό για την Kaliopi είναι οτι έχει προηγηθεί ένας άφωνος…
    Λιθουανία: Χιλιοακουσμένο αλλά θα περάσει με τα χίλια γιατί είναι το μόνο κάπως χορευτικό και γενικά πιο up-tempo μετά το Heartbeat.
    Αυστραλία: Δεν το έχω δει ολόκληρο, αλλά μάλλον η Αυστραλία έβαλε τα γυαλιά σε όλη την Ευρώπη. Στη studio version είναι κάπως μονότονο αλλά η Dami απ’ότι είδα και κυρίως διάβασα το απογείωσε. Μάλλον πάλι top 5 στον τελικό (δεν ρισκάρω ακόμη να πω για νίκη) και πιθανότατα θα κερδίσει τιν ημιτελικό.Αν όχι τότε θα κερδίσει η Ουκρανία και θα φανεί αύριο ποια θα κερδίσει εν τέλει.

  8. Βάζει πλώρη για κορυφή και μάλλον ετσι θα παει το θεματάκι και όσο για αυτούς που λέτε οτι ειναι απλή η σκηνική παρουσία θέλω ν σας δω τι θα πείτε όταν δείτε αυτο π ετοίμασαν στην τηλεόραση η ακομα κ στο ολόκληρο βιντεο απο πρόβα … Η επικρατέστερη για το βραβείο για εμένα !!!

  9. Για την Αυστραλία θα πω ότι το φόρεμα ήταν υπέροχο όπως και το backround ενώ η φωνή της είναι καταπληκτική ένιωσα ότι τσίριζε παρά τραγουδούσε δεν είμαι σίγουρος αν φτάσει πολύ ψηλά φέτος η Αυστραλία ωστόσο 7/10

  10. Κάτι μου λέει ότι φέτος θα το σηκώσει η Αυστραλία. Αν και δεν είναι το αγαπημένο μου θεωρώ πως έχει όλο το πακέτο του νικητή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ