EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Ιρλανδίας!

Σειρά για τη πρώτη πρόβα και για την πολυνίκη του διαγωνισμού Ιρλανδία με τον Nicky Byrne και το τραγούδι του,με το τίτλο Sunlight. Βέβαια σε αντίθεση με το τίτλο του τραγουδιού το όλο σκηνικό είναι πολύ βαρύ κυριαρχεί το κόκκινο και το μαύρο. Ο τραγουδιστής δείχνει να στερείται έντασης, αρκετά στατικός και χωρίς διάθεση, σ’ ένα κομμάτι που θέλει έντονη κίνηση και ζωντάνια. Συνοδεύεται στη τρίλεπτη παρουσία του από τρεις  μουσικούς, έναν ντράμερ, έναν κιθαρίστα και έναν σε συνθεσάιζερ. Στην τελευταία τεχνική πρόβα ο Nicky, προς το τέλος του τραγουδιού χρησιμοποιεί τη μικρή εξέδρα που βρίσκεται ανάμεσα στους φανς του διαγωνισμού στην αρένα, δίνοντας μία μικρή ενέργεια στο κομμάτι του.

Γιώργος Πεσίνης

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραιο τραγουδι!πανεμορφος και συμπαθεστατος ερμηνευτης!ευχομαι τα καλυτερα φετος για την ιρλανδια!!

  2. τον συμπαθουσα ακομη απο τους westlife!τι υπεροχο γκρουπ κι αυτο..φετος θα περασει πιστευω στον τελικο.εχει δυναμικο κομματι που θα βρει το κοινο του.
    go ireland!!!!!!!go nicky!!!!!!!

  3. Ειναι οκ καλη παρουσιαση τραγουδι μετριο αυτος παρα πολυ ωραιος ισως περασει.

  4. Έχει πολλά προβλήματα ,που πιστεύω στην πορεία θα τα διορθώσει.Ωραίο τραγούδι αλλά πρέπει να το υποστηρίξει λίγο παραπάνω διαφορετικά θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει την πρόκριση..

  5. Μέτρια προς κακή η εμφάνιση της Ιρλανδίας. Το backround τίποτα το σπουδαίο, το τραγούδι μου φαίνεται μια απ τα ίδια και ο ίδιος στέκεται μονίμως σε μια μεριά αντί να κινηθεί λίγο και παρατήρησα ότι δεν είχε καθόλου ενέργεια, σαν να τον έβαλαν ,ε το ζόρι. Η πρόκριση παίζεται αλλά κάτι μου λέει πως δεν..

  6. Το 2013 ήταν αυτός που ανακοίνωνε τη ψηφοφορία της Ιρλανδίας και φέτος αυτός που την εκπροσωπεί επί σουηδικού εδάφους και τις 2 φορές.Άραγε η Πέτρα θα τον θυμάται τώρα που θα συναντηθούν;

  7. Η εμφάνιση βαρετή και ξενέρωτη η φωνή του επίσης μέτρια το τραγούδι κάπως συνηθισμένο ωστόσο αποτυχία η Ιρλανδία φέτος.
    3/10

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ