EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Λευκορωσίας!

Σειρά της Λευκορωσίας για την πρώτη της πρόβα. Εδώ έχουμε ό,τι μπορεί να παρέχει η διοργάνωση σε μία συμμετοχή. Τεχνολογικά εφέ και φωτισμοί εναλλάσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας του Ivan. Στην αρχή εμφανίζεται να τραγουδά γυμνός στα γόνατα έχοντας δίπλα του ένα λύκο που χαϊδεύει, ενώ καθώς εξελίσσεται το τραγούδι, ένα κοπάδι λύκων δείχνει να τον ακολουθεί. Στην πορεία βλέπουμε τον ολόγραμμα του να τον συνοδεύει παίζοντας ντραμς και ηλεκτρική κιθάρα, ενώ αυτός σε κάποιο σημείο καλύπτεται στο σκοτεινό μέρος της σκηνής και εμφανίζεται μέσω σκηνοθετικού τρικ. Το όλο φόντο δείχνει την εντύπωση μιας άγριας και παγωμένης ερημιάς όπου βρίσκεται μόνος του με τον καιρό να είναι μελαγχολικός, άλλοτε βροχερός. Έχει στο πρόσωπο του τρεις άσπρες κάθετες γραμμές, που ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι συμβολίζουν, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού, όπως και ο Μανς, τη περασμένη χρονιά, χρησιμοποιεί ένα ανθρώπινο ολόγραμμα που ενώ πετάει στα σύννεφα, ένας κεραυνός τον προσγειώνει και βλέπουμε ένα μωράκι με πάνες να διασχίζει τη ψηφιακή σκηνή. Μία ιδιαίτερα φορτωμένη και αρκετά μπερδεμένη για το μέσο θεατή εμφάνιση.

Γιώργος Πεσίνης

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το τραγουδι της Λευκορωσιας μ αρεσει αλλα η εμφανιση ειναι απεριγραπτη

  2. Το παρακάναν. Δεν περιμενα πως μετά τη Ρωσία ίσως και τη Μάλτα θα βλέπαμε κάτι πιο φορτωμένο αλλά τα καταφεραν! Η διαφορά με τις 2 προαναφερθείσες χώρες είναι πως εκείνες θα περάσουν, αλλα η Λευκορωσία θα μείνει εκτός… Sometimes less is more!

  3. η κιβωτός του Νώε με οθόνες LED, καθρέπτες και οπτικές ίνες..τέτοιο παραλήρημα δεν εχω ξανά δει σαν το φετινό..

  4. Ενας ακομα που ξεχασε εδω και χρονια να κουρευτει 😛 το τραγουδι δεν.. η φωνή του επισης δεν… οποτε οτι και να κανει επι σκηνης δεν το σωζει

  5. Καταρχήν ή όλη παρουσίαση δεν βγάζει κανένα νόημα. Οι λύκοι δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν και το ότι εμφανίζεται γυμνός αυτό λέγεται “στην ιδέα πως θα αποκλειστώ κάνω ότι μπορώ για να ενθουσιασω”. Ούτε φέτος θα δει τελικό η κολλητή της Ρωσίας.

    • Αν ήταν γυμνός κανένας εκπρόσωπος από τη Ρωσία, τη Λετονία, την Ουγγαρία, την Εσθονία, τη Λιθουανία ή τη Γαλλία δε θα είχες κάποιο πρόβλημα να φανταστώ, σωστά;

  6. Το ότι το τραγούδι της Λευκορωσίας έχει την τιμητική του στα σχόλια (από τα υπόλοιπα ) είναι καλό η κακό χαχαχαχα

    • Και εγώ παρατήρησα ότι έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια από τα υπόλοιπα άρθρα.

  7. Το backround είναι αρκετά ταιριαστό με το τραγούδι.Η ιδέα με τους λύκους δίνει κάτι φυσικό και όμορφο.Η φωνή του για μένα είναι κακή σε ακραίο επίπεδο.Δεν περνά τελικό για μένα.
    4/10

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ