EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Ισραήλ!

Πρώτη τεχνική πρόβα και για το Ισραήλ.  Ο Hovi είναι ιδιαίτερα κομψός ντυμένος με μαύρο κοστούμι και πουκάμισο με στρασάκια από μέσα, χωρίς υπερβολές τουλάχιστον σ’ αυτή τη πρόβα. Πλαισιώνεται σκηνικά από δύο κοπέλες που κάνουν ακροβατικά με δακτύλιο που στο τέλος του τραγουδιού φωτίζεται. Η όλη φιλοσοφία της εμφάνισης του είναι τ’αστέρια, που στην αρχή του τραγουδιού δημιουργούν ένα πρόσωπο στο δάπεδο που τραγουδά, ενώ στη συνέχεια ένα μεγάλο άστρο καλύπτει το δάπεδο σχεδόν όλης της σκηνής, έχοντας τον στο επίκεντρο του. Στην τελευταία δοκιμή και εδώ χρησιμοποιείται χρυσή βροχή, που ίσως χρησιμοποιηθεί στην εμφάνιση του ημιτελικού τους. Είναι ιδιαίτερα δυνατός φωνητικά, σ’ αυτή την τελική εκτέλεση του τραγουδιού και λιγότερο επιτηδευμένος από ότι θα περιμέναμε ίσως.

Γιώργος Πεσίνης

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3 τραγουδια στη σειρα παρομοια τοσο τραγουδιστικα οσο και σκηνικα,μπραβο στους διοργανωτες για την σειρα εμφανισης,το ψαξαν πολυ οπως φαινεται!!!

  2. το Ισραηλ εχει το χειροτερο τραγουδι για φετος αλλα μπορει να το σωσει η σκηνικη παρουσια

  3. Αυτό το πράγμα με τα αστέρια πρώτα με τη Μολδαβία και τώρα με το Ισραήλ, έχει αρχίσει να με κουράζει. Το έχω δει εκατό φορές το σκηνικό. Ο τραγουδιστής έχει δυνατή φωνή και το τραγούδι μελωδικό και στο μεταδίδει. Σε έναν τόσο αδύναμο ημιτελικό έχει ελπίδες πρόκρισης.

  4. Φωνητικά απλά υπέροχος το σκηνικό μ αρέσει και ο καλλιτέχνης κάνει το τραγούδι δυναμικό.Πάρα πολύ καλό μπράβο.Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει τελικό.

  5. Μπορεί να ειναι για πολλούς δευτερεύουσας ή και μηδενικής σημασίας αλλα το γυναικείο μακιγιάζ του τυπου με ξεπερναει και με απωθει.. η φραντζα επισης τη θελει την ψιλή της αλλα αφου ο ανθρωπος ετσι αισθανεται καλά περιττευουν τα σχόλια μου

    • εμένα πάλι… μετά την κοντσίτα όλα πλέον μου φαίνονται φυσιολογικά…

  6. Φωνητικά ο Hovi είναι σαν άγγελος το όλο σκηνικό σε ταξιδεύει και μαγεύει κατά μεγάλο βαθμό το Globen Arena.Το Ισραήλ για μια ακόμα χρονιά στέλνει μια αξιοπρεπής και αξιόλογη συμμετοχή.Επομένως 8/10

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ