EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Ελβετίας!

Τρίτη πρόβα στο σημερινό πρόγραμμα η Ελβετία. Η Rykka στο δρόμο που χάραξαν πολλές διαγωνιζόμενες εμφανίζεται επί σκηνής ξυπόλητη. Φορά  μία φούστα με διάφανη μωβ μουσελίνα και μαύρο κολλητό κορμάκι, ντύσιμο που δεν την κολακεύει και πολύ. Είναι ιδιαίτερα στατική έως ακούνητη στη μεγαλύτερη διάρκεια του τραγουδιού και τουλάχιστον φωνητικά στις επαναλαμβανόμενες της πρόβες διόρθωσε τα όποια προβλήματα. Το φόντο και σ’αυτή τη συμμετοχή ήταν σκοτεινό, πίσω οι οθόνες δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένας έναστρος ουρανός και πάνω που νομίζαμε ότι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ή εντυπωσιακό, στη τελευταία πρόβα της, στο κλείσιμο του κομματιού, η σκηνή πλημμυρίζει από τεχνητή βροχή πυροτεχνημάτων, κάνοντας ιδιαίτερα εντυπωσιακό το φινάλε της.

Γιώργος Πεσίνης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραια φωτα χρωματα το μαλλια εγινε γκρι της πετρας οκ ξεχωριζει η αφανα της.

  2. καθόλου ωραίο ρούχο,τα χρώματα του backround ξεχωρίζουν ωστόσο παραμένει εκτός τελικού για μένα.

  3. Το ότι χτυπιέται σαν τρελή και τα πόδια παραμένουν ακούνητα με ξεπερνάει..Λες και της είπαν αν κουνηθείς έστω και ένα βήμα είσαι νεκρή.. χαχαχαα

  4. καλο τραγουδι απο την Ελβετια αλλα μπορει να περασει οριακα

  5. Δεν μου άρεσε η Ελβετία. Τα χρώματα στο backround φαίνονται ωραία οπτικά, αλλά και πάλι πολύ βαρεμάρα. Το στήσιμο της Rykka καθόλου εντυπωσιακό και το ρούχο της απλά δεν την κολακεύει…..φωνητικά όπως στον εθνικό τελικό.

  6. Δε μπορω να πω οτι δε μου αρεσει το τραγουδι ή οτι με αφηνει αδιαφορο αλλα δεν ειναι κι απο τα αγαπημενα μου φετος. Το μαλλί καλύτερο ετσι. Η φουστα καλύτερα να ηταν αδιαφανής.. σχεδον στραβοκάνα ειναι. Μπορει να αλλάξει ομως.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ