EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Πολωνίας!

Σειρά έχει η Πολωνία με το Michal Szpak και το τραγούδι του Color of Your Life.  Ο Τραγουδιστής είναι στο κέντρο της σκηνής πίσω από ένα σταθερό μικρόφωνο, και πλαισιώνεται από τρεις κοπέλες στα δεξιά του με βιολιά,ενώ αριστερά του βρίσκεται μία μουσικός με βιολοντσέλο ,ενώ πίσω του μία πιανίστρια.Στη πρώτη του πρόβα φορούσε ένα αμάνικο ασημένιο ημίπαλτο, το οποίο και αφαίρεσε στις επόμενες πρόβες, καθώς έδειχνε πολύ αταίριαστο πάνω του. Μάλλον ψάχνει ακόμα το χρώμα που θα επιλέξει, θα δούμε. Η σκηνή είναι αρκετά σκοτεινή έως μαύρη, το συγκεκριμένο τραγούδι δεν εκμεταλλεύεται τις τεχνικές δυνατότητες που παρέχουν οι διοργανωτές σε κάθε συμμετοχή, όπως φώτα led, visual effects κλπ., προφανώς δεν το επιθυμούν. Φωνητικά ήταν πολύ καλός και ιδιαίτερα θεατρικός ερμηνευτικά όπως και όταν νίκησε στον εθνικό τελικό.

Γιώργος Πεσίνης

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το τραγούδι της Πολωνίας πως να πω άσχημα λόγια;;αφού ο νιρωπος είναι φωνάρα κ το τραγούδι μαγικό σε ταξιδεύει.κ εντελώς μόνος να εμφανιστεί χωρίς τίποτα γύρω του κ κανέναν πάλι θα σκισει!!!ενώ κάποιες χώρεςδεν ξέρουν τι καρακιτσιαριο να φέρουν στη σκηνή για να εντυπωσιάσουν δήθεν!!!

  2. εδώ αρχίζω και νομίζω ότι οι επιτροπές θα ρίξουν όλη την βαρύτητα τους… ωραίο, μελωδικό, και σοβαρό τραγούδι με πολύ ωραίους στοίχους.. επικίνδυνο τραγούδι τις Πολωνίας το οποίο είναι αθόρυβο ως τώρα, σε έναν διαγωνισμό φέτος που όλοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με οθόνες LED προτζεκτορες με τρισδιάστατα εφέ και πυροτεχνηματα…έλα που τα πυροτεχνηματα όταν φτάσουν στον ουρανό σβήνουν….

  3. Ειναι η περιπτωση του τραγουδιου που ενω κανεις αρχικα δεν του εδινε σημασια περναει τελικο και μαλιστα πιανει ψηλή θεση. Επίσης ειναι απο τις περιπτωσεις οπου η φωνή του τραγουδιστή ειναι αψογη και ακομα πιο καλή απο τη studio version

  4. Νομιζω πως Πολωνία, Ουγγαρία, Σουηδία θα κανουν την εκπληξη.Προσωπικα θα ηθελα μια ανατρεπτικη πενταδα :1) Σουηδια
    2) Ουγγαρια
    3) Γαλλια
    4) Πολωνια
    5)Αυστραλία

    • Χαχαχα να ‘σαι καλά με έκανες και γέλασα.Δηλαδή θέλεις και φέτος νικήτρια τη Σουηδία…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ