EUROVISION 2016: Πρώτη πρόβα Κύπρου!

Τη σκυτάλη στη σκηνή παίρνουν οι Minus One για την Κύπρο. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο κέντρο, πίσω αριστερά του ο ντράμερ μέσα σε ένα κλουβί και δεξιά του οι υπόλοιποι μουσικοί πίσω από μια κατασκευή που μοιάζει με παραβάν με κάγκελα, ντυμένοι όλοι στα μαύρα. Χαρακτηριστικό της σκηνικής παρουσίασης είναι η έντονη εναλλαγή με το γκρουπ πάνω στη σκηνή και με έναν λύκο στο video wall σε ολόγραμμα και τα μάτια του λύκου. Έντονα φώτα ροκ παρουσίασης, καπνοί που καλύπτουν όλη τη σκηνή προς το τέλος και ένας σταθερά καλός ερμηνευτής.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θεου θελοντος και ευρωπαιων επιτρεποντος φετος θα τους δωσουμε ξανα 12αρι και αυτοι θα μας δωσουν κανενα 6αρι ή 7αρι ξεγυρισμενο..!!
    καλη επιτυχια!!!!

  2. Να πω την αλήθεια τα κλουβιά δεν με ενθουσίασαν. Περίμενα κάτι καλύτερο να πω την αλήθεια. Να δούμε στην τηλεόραση πως θα φανεί…
    Καλή επιτυχία Κύπρο!

  3. Το τραγούδι μου αρέσει πολύ ,αλλά μπορώ να πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα πολύ από το staging.Βέβαια 30sec δεν βγάζεις άκρη..

  4. Πολύ προσεγμένο staging και απ’ότι βλέπω (και ακούω) από το βιντεάκι είναι και φωνητικά καλοί. Βέβαια είμαι σίγουρος πως στους Σουηδούς θα τους θυμίσει εν πολλοίς το staging του Echo των Outtrigger από το Melodifestivalen 2014, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό ασφαλώς. Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  5. Το τραγούδι στήθηκε όπως ακριβώς θα στηνόταν ένα τραγούδι με ροκ διάθεση. Τα κελιά χαλάνε την όλη εικόνα και ειδικά έτσι όπως είναι τοποθετημένα. Ας δούμε τη δεύτερη πρόβα για να πούμε περισσότερα.

  6. Εξαιρετική η Κύπρος φέτος. Για μένα αξίζει θέση στην τριάδα. Μπραβο τους!

  7. Καλησπέρα παιδιά, εύχομαι να απολαμβάνετε όπως εγώ τις πρόβες.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θεωρείτε άδικο που τα σημερινά αποσπάσματα είναι μεγαλύτερης διάρκειας από τα χθεσινά.

  8. κακιστη ιδια τα κλουβια…..μην την πατησουν στο τελος και μεινουν απ εξω….σε αυτον τον ημιτελικο δεν ξερεις τι σου ξημερωνει….

  9. τα κλουβια κλοτσανε λιγο σαν εικονα αλλα κατα τ αλλα ειναι εντυπωσιακη η παρουσια τους

  10. Όντως τα κλουβιά θυμίζουν την συμμετοχή του Melodifestivalen…προσωπικά δεν είδα και κάτι το εντυπωσιακό…Νομίζω ότι γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα για την συγκεκριμένη συμμετοχή.

  11. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, φέρνει κάπως σε Outtrigger, αλλά δυστυχώς δεν γέμισαν το stage με κλουβιά, αλλά έβαλαν μόνο ένα και κάτι άλλα, που μοιάζουν με διαχωριστικά κιγκλιδώματα συναυλιών… 🙂 Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα, ωστόσο ελπίζω με τους φωτισμούς και το λύκο στο φόντο, να ξεχωρίσει. Φωνητικά φαίνεται πολύ καλός πάντως! Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας, που δε νομίζω να δυσκολευτεί να προκριθεί!

  12. Mathame oloi na krinoume ta panta les kai an eimastan emeis stn thesi tous tha kaname kalitera pragmata.. den kitame tin diki mas simetoxi pou einai i ftoxoteri olwn kai as min krinoume tous ipolipoun.. kata tin gnomi m den eida kati entiposiako alla prova einai.. souidiko team einai ola alazoun kai st telos tis imeras otan perasoun teliko kai emeis oxi tha ta xana poume!!

    • Μας συγχωρείτε που λέμε την γνώμη μας. Θα προσπαθήσουμε να μην το ξανακάνουμε. Μέχρι η συμμετοχή μας να είναι η πλουσιότερη όλων δεν θα ξαναβγάλουμε κουβέντα. Πιπέρι στο στόμα…
      Όταν στέλναμε μεγάλες παραγωγές είχαμε το δικαίωμα να κρίνουμε.Τώρα όχι.. Σας ευχαριστούμε που μας επανέφερες στην τάξη…
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Α! Μη το ξεχάσω. Αν περάσουμε κι εμείς στον τελικό δεν θα τα ξαναπούμε;
      Τι κρίμα!

  13. δεν ξέρω τι λέτε..αλλα εμένα το outfit του performer μου άρεσε (άσχετο)…!

    όσον αφορά το τραγούδι ειναι μέτριο σε σχέση με ροκιές και αλλα που έχει γράψει ο Thomas G:son.

    βέβαια το τραγούδι ενδείκνυται ώστε να πάει καλύτερα από το αναμένομενο αν σκηνοθετηθεί με καλα πλάνα κλπ κλπ..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ