EUROVISION 2016: Η πρώτη μέρα προβών! Στις 11.40 η Ελλάδα!

Ανεβαίνει αύριο Δευτέρα 2/5 στη Στοκχόλμη η αυλαία για τον 61ο διαγωνισμό της Eurovision με τις τεχνικές πρόβες των εννέα πρώτων χωρών που θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό της 10ης Μαΐου. Το πρόγραμμα των αυριανών προβών, μεταξύ των οποίων θα είναι και η ελληνική καθώς εμφανίζεται δεύτερη στον ημιτελικό της επόμενης Τρίτης, είναι σε ώρα Ελλάδος το παρακάτω:

11.00  1η πρόβα Φινλανδίας

11.40  1η πρόβα Ελλάδας

12.20  1η πρόβα Μολδαβίας

13.00  1η πρόβα Ουγγαρίας

14.40  1η πρόβα Κροατίας

15.20  1η πρόβα Ολλανδίας

16.00  1η πρόβα Αρμενίας

17.00  1η πρόβα Αγίου Μαρίνου

17.40  1η πρόβα Ρωσίας

Καθώς τα τελευταία χρόνια δεν επιτρέπεται η πρόσβαση για τους δημοσιογράφους  στην πρώτη τεχνική πρόβα στο χώρο του σταδίου, παρά μόνο από το Κέντρο Τύπου, θα σας ενημερώνουμε για τις πρόβες σε άρθρα τεσσάρων χωρών που θα ανανεώνονται διαρκώς, με εξαίρεση φυσικά την Ελλάδα.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να δούμε!! Εχω μεγαλη περιεργεια πως θα ειμαστε στη σκηνη!! Προσωπικα, ειμαι ανθουσιασμενος με την συμμετοχη μας και θελω να τα παμε καλα!!
    Μπορειτε να δειτε φωτογραφιες απο το αεροδρομιο ,απ την Σουηδια κλπ απο την σελιδα των Argo στο facebook! Καλη μας επιτυχια!!

  2. Καλή μας επιτυχία!!! Παρεμπίπτοντος με την ελληνική επιτροπή που δεν εμφανίζεται πουθενά τι συμβαίνει;;;

    • Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα η οποία δεν έχει ανακοινώσει τα μέλη της κριτικής της επιτροπής ενώ από την Πολωνία, λείπει ένα μέλος.

    • Και εμένα αυτό είναι το ερώτημά μου.Με προβληματίζει που δεν έχουν ανακοινωθεί τα μέλη της ελληνικής κριτικής επιτροπής.Αν γνωρίζει κάποιος το λόγο, ας μας απαντήσει παρακαλώ.

    • Διάβασα σε ξένο site ότι η ΕΡΤ έδωσε εγκαίρως τη λίστα με το ονόματα της επιτροπής αλλά δεν εγκρίθηκαν όλα τα μέλη της από την EBU. Εδωσαν χρόνο στην ΕΡΤ για να βρει αντικαταστάτες.

  3. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους Argo.Είναι πολύ συμπαθείς φυσιογνωμίες και μου αρέσει η απλότητά τους.Χαρείτε το διαγωνισμό χωρίς γκρίνιες παιδιά.#ΑγάπηΜόνο

  4. Όχι ρε γαμώτο!Κι θα διάβαζα αύριο για τις εξετάσεις του μαίου στο σχολείο!Απο τι μου φαίνεται δεν θα διαβάσω τίποτα στις διακοπές για το σχολείο

  5. Δεν θα έχουμε καμία ενημέρωση για την εμφάνιση έως την 2 η πρόβα ?

  6. Ανυπομονω πολυ για τις προβες της Ελλάδας, Κροατίας, Αρμενίας, Ρωσίας!

  7. Xριστος Ανεστη και καλη πρωτομαγια! Με το δεξι να πατησουν το ποδι τους οι Argo στη σκηνη και καλη τους επιτυχια!

  8. Με το καλό λοιπόν να ανέβουν στη σκηνή τα παιδιά! Μου είναι όλοι τους πολύ συμπαθητικοί και με χαμηλό προφίλ. Ανυπομονώ να δω την πρώτη τους πρόβα 🙂 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!

  9. Καλή επιτυχία όλα θα πάνε τέλεια!!!!!σίγουρα θα είμαστε τελικό.στέλνω στα παιδιά όλη την αγάπη μου κ τη θετική ενέργεια και σκέψη μου.

  10. Αν δειτε καμια επιτροπη με ψευτοκουλτουριαριδες που δεν τους ξερει κανεις αλλα τα βιογραφικα τους εχουν να επιδειξουν μεγαλο εργο που παλι δεν θα εχει ακουστα κανεις μην σας φανει περιεργο!
    Η ΕΡΤ που τοσο πολυ θελαν καποιοι να επιστρεψει ειναι η προσωποποιηση του ξεπεσμου,του εξευτελισμου και το προσωπικα αγαπημενο μου του αριστερου φασισμου!
    Αλλα δεν βαριεσαι υγεια πανω απ ολα!
    Χρονια πολλα σε ολους! 😀

    • Προς Βαμπιρ…
      Εκανες λαθος. Εδω μιλαμε για ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ, δεν ειναι σαιτ της ΝΔ. Μπορεις να αναζητησεις τετοια στη μηχανη αναζητησης της γκουγκλ.

      • κι εσυ μαλλον πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι site ουτε του συριζα και του τσακνη..ευχομαι καλη επιτυχια στην ελληνικη αποστολη!

  11. Έφτασαν λοιπόν οι 2 ωραιότερες εβδομάδες από τις 52 που έχει ο χρόνος! Καλή μας διασκέδαση!

  12. Συντονιζόμαστε όλοι στις 17,40 να δούμε τι καλό έχει ετοιμάσει η μαμά Ρωσία… κάτι μου λέει ότι θα τρίβετε τα ματάκια σας…

    • πολυ το θελω αυτο γιατι η ρωσσια παρολο που ειναι #3 σε εμενα θελω πολυ να κερδισει παρα η γαλλια φυσικα αριστουργηματα ( ελβετια , λετονια)

  13. Η ταβερνιλα της κυβερνησης Συριζα περασε και στην Γιουροβιζιον. Ενα τραγουδι αχταρμας, ανεμπνευστο, εν πολλοις κλεμμενο, με προχειρους στιχους και παλιομοδητικη βλαχομπαροκ αισθητικη. Πρωτη φορα η Ελλαδα εκτος τελικου. Κριμα.

  14. Αλέξανδρε καταλαβαίνουμε πόσο κολλημένος είσαι και με παρωπίδες που ανακατεύεις τα πολιτικά με τον θεσμό της eurovision !!! Θα ήθελα να δω το σχόλιό σου αν τυχόν η αποστολή πάει καλά .

  15. Κωστα οταν γινεται απευθειας αναθεση απ το διοικητικο προσωπικο της ΕΡΤ το οποιο αποτελειται μονο απο κυβερμητικους ειναι αυτονοητο να συνδεεται η πολιτικη με τον θεσμο. Μηπως τις παρωπιδες τις φορας εσυ; Φιλικα παντα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ