OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Μαυροβουνίου!

Το Μαυροβούνιο είναι το 23ο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 14 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Ρωσία

10 βαθμοί: Γαλλία

8 βαθμοί: Σερβία

7 βαθμοί: Τσεχία

6 βαθμοί: Κροατία

5 βαθμοί: Μάλτα

4 βαθμοί: Ιταλία

3 βαθμοί: Αζερμπαϊτζάν

2 βαθμοί: ΠΓΔΜ

1 βαθμός: Σουηδία

Ακολουθούν οι ψηφοφορίες της Λετονίας και της Σερβίας

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε παλι 2 βαθμοι στα Σκοπια! Εδω που τα λεμε, απο την βλακεια της Αυστριας, τολμω να πω, οτι ειναι καλυτερο των Σκοπίων! Τουλαχιστον η Καλιοπη εχει πολυ καλη φωνη… Για την ωρα 16 χωρες (μαζι και με εμας, που δεν θα παρουμε μαλλον ουτε εναν βαθμο) ειναι με 0 βαθμους!

  2. Να τοι και οι 5 πρώτοι βαθμοί σε Μάλτα.
    Εντύπωση προκαλούν ακόμη οι μηδέν βαθμοί σε Γερμανία και Ολλανδία!
    Τα υπόλοιπα κουλούρια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα (Αλβανία, Γεωργία, Μαυροβούνιο, Ελβετία, Ρουμανία, ΗΒ κτλ)

  3. Περίμενα ότι το Μαυροβούνιο θα έδινε 12 στη Σερβία αλλά θαμπώθηκε από τον Σάκη no 2. Η Κροατία και τα Σκόπια κάτι τσίμπησαν. Κατα ταλλα η ιδια εικονα με τους προηγουμενους.

  4. Επιτελους πηρε κατι η Μαλτα!Απορω πως δεν της εχει δωσει ποντους κανενας αλλος ogae!ειναι το καλυτερο τραγουδι για φετος. 12 points απο μενα!!! #teamwow

  5. Κυριε Καρατζικο ποιον βλεπετε νικητή φετος; Προσωπικα βλεπω την Γαλλια αλλα και η Ρωσια εχει πολλες πιθανοτητες και θεωρω πως αν ειναι εκπληξη ο νικητής θα ειναι ξανα η Σουηδία. Τι λετε;

    • Πιστεύω πως οι μεγάλες πιθανότητες είναι στη Ρωσία. Η Γαλλία πρέπει να ξεπεράσει την οροφή της 8ης θέσης και τις κακές της εμφανίσεις. Η Σουηδία πάλι είναι γρίφος. Φέτος είναι ικανή για όλα, όχι όμως για το βραβείο.

      • συμφωνω κυριε Καρατζικο αλλα και η Αυστρια το 2014 πηγε στην κορυφη μετα απο ασχημες βαθμολογικα θεσεις. εγω ελπιζω σε νικη της Γαλλιας παντως γιατι πρωτον κατ εμε εχει το καλυτερο τραγουδι φετος και δευτερον θελω να επιστρεψει ο διαγωνισμος στις χωρες οπου γεννηθηκε. βεβαια τεραστια σημασια εχει κ η σκηνη… θα δειξει … τι να πω… ο καλυτερος ας κερδισει!

  6. Εγώ προσωπικά θεωρώ πολύ δύσκολο το να ξανακερδίσει η Σουηδία. Η Γαλλία έχει και αυτή τις ίδιες πιθανότητες αν όχι και περισσότερες, πράγμα που θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τη σκηνική παρουσία. Στην λίστα μου για ενδεχόμενη νίκη είναι εκτός από την Αυστραλία και η Ουκρανία, εκτός και αν ο νικητής είναι κάποιος που δεν πάει το μυαλό μας. Η Ρωσία πάντως δεδομένων των συμμαχιών σίγουρα θα μπει στην τριάδα και δε νομίζω ότι θα πέσει πιο κάτω. Όσο για το ποιοι θα συμπληρώσουν τη δεκάδα εκεί θα παιχτούν πολλά.

    • Λόγω τραγουδιού και εμφάνισης. Συνήθως είναι αυτό που βλέπουμε στο Melodi. Δεν το λες εμφάνιση βραβείου αυτό.

    • Ούτε και την εμφάνιση της Lena την έλεγες εμφάνιση βραβείου το 2010, όχι μόνο στον εθνικό τους τελικό, αλλά και στην ίδια την τελική βραδιά. Νομίζω ότι αν κάτι είναι ειλικρινές προς το κοινό, το κοινό θα το εκτιμήσει, και ας μην πληροί τις τυπικές νόρμες της Eurovision.
      Η Ρωσία από την άλλη είναι “ελάτε να φτιάξουμε ένα τραγούδι για τη Eurovision, που πρέπει να είναι έτσι, έτσι και έτσι” σε όλα τα επίπεδα. Δεν βλέπω οι επιτροπές τουλάχιστον να το εκτιμούν ιδιαίτερα αυτό.

      • Η Γερμανία είναι η εξαίρεση που ήθελα να αναφέρω πριν και το ξέχασα. Έχετε απόλυτο δίκιο για τις ειλικρινείς προθέσεις, αλλά πολλές φορές δεν φτάνει αυτό.

  7. Ουτε και η Μαριγια Σεριφοβικ ούτε ο Ελ και η Νικι είχαν εμφανιση αλλα κερδισαν.Μερικες φορες η απλοτητα κανει την διαφορα

    • Όλα τα βραβεία έχουν εμφάνιση. Δεν εννοώ την εξωτερική εμφάνιση του τραγουδιστή. Εννοώ την σκηνική παρουσία. Δεν είχε σκηνική παρουσία μελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια το “Molitva”; Πάντως κι η απλότητα θέλει μελέτη. Που είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η εικόνα του “Running Scared” που φαινομενικά ήταν “απλή”, είχε πάρα πολύ ακριβά tricks από πίσω της. Άλλη μελετημένη εμφάνιση. Κανένα βραβείο δεν είναι τυχαίο.

  8. Οι πρώτες πρόβες θα είναι μια εβδομάδα πριν τους ημιτελικούς σωστά? Επομένως μέχρι τις 3 Μαιου υπομονή !!!

  9. Bella το θεωρώ δύσκολο να ξανακερδίσει κυρίως λόγω περσινής νίκης (όχι όμως και ακατόρθωτο ειδικά αν η επιτροπές την ευνοήσουν). Και το τραγούδι βέβαια δεν με ξετρελαίνει. Έχει στείλει καλύτερα.
    Αναφορικά με το “απλό” και το “υπερπαραγωγή” σε νικητήρια τραγούδια, μπορώ να πω ότι πολλές φορές το απλό ξεχωρίζει πιο πολύ από το φανταχτερό.

  10. Όταν κερδίσαμε εμείς, η σκηνική μας παρουσία ήταν για πρώτο βραβείο! Είχαμε τέλεια χορογραφία, η Έλενα ήταν άψογη φωνητικά, είχαμε ως εύρημα την ποντιακή λύρα αλλά το κυριότερο είχαμε το πιο δυναμικό τραγούδι της βραδιάς. Είχαμε επίσης καλή σειρά εμφάνισης (μετά την Κροατία και πριν τη Ρωσία).

  11. Κυριε Καρατζικο γνωριζετε εαν οι αποδόσεις των στοιχημάτων και η θεση των τραγουδιών οφειλονται μονο στα τραγούδια η και σε ποιες χωρες στοιχηματιζει περισσότερο ο κοσμος;

    • Με τόσες ερωτήσεις αισθάνομαι οτι μου παίρνετε συνέντευξη. 😉

      Όχι δεν μπορώ να ξέρω.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ