OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Ολλανδίας!

Η Ολλανδία είναι το 20ο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 53 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Γαλλία

10 βαθμοί: Ρωσία

8 βαθμοί: Ιταλία

7 βαθμοί: Αυστραλία

6 βαθμοί: Λετονία

5 βαθμοί: Αυστρία

4 βαθμοί: Βουλγαρία

3 βαθμοί: Ισλανδία

2 βαθμοί: ΠΓΔΜ

1 βαθμός: Εσθονία

Ακολουθούν οι ψηφοφορίες της Λετονίας, Ρουμανίας και Σερβίας.

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. νομιζω οτι στο πινακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων το 2 του ολλανδικού ogae ειναι για τα σκοπια.

  2. Απ ότι φαίνεται η Γαλλία δεν αστειεύεται. Απειλεί όλο και περισσότερο το super φαβορί και για να πω την αλήθεια μεταξύ Ρωσσίας και Γαλλίας, προτιμώ νικήτρια τη Γαλλία. Ο άλλος θυμίζει Σάκη παλιάς εποχής …

  3. Να κάνω μία πρόβλεψη…????

    Λοιπόν,στα ogae θα βγει πρώτο η Γαλλία…!!!!!!!!

    Στις στοιχηματικές εταιρίες είναι και θα εξακολουθεί να είναι το απόλυτο φαβορί η Ρωσία..!!!!!!!!!!!

    Αλλά το βράδυ του μεγάλου τελικού στις 14 μαίου θα έχουμε μία μεγάλη ανατροπή που θα γράψει ιστορία…!!!!!!

    Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Η Αυστραλία είναι το #1 στο τοπ ,αλλά πραγματικά δεν νομίζω να κερδίσει.Όλα δείχνουν Γαλλία η Ρωσία.My top5 1.Australia(i love Dami)
      2.France,3.Latvia,4.Russia,5.Estonia

  4. Προβλέπω ότι η Γαλλία μέχρι τον Μάιο θα έχει φτάσει στα στοιχήματα την Ρωσία. Ήδη κόβει την ψαλίδα. Θέμα χρόνου είναι. Μακάρι! !!

  5. Αυτό που κατά τη γνώμη μου κάνει εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η ρωσική συμμετοχή φαίνεται να έχει απήχηση (αν κρίνω από τις πολύ υψηλές βαθμολογίες που λαμβάνει) ακόμα και σε χώρες που, λόγω “φιλελεύθερης” παράδοσης, υπάρχει έντονο “αντιρωσικό”-“αντι-Πούτιν” αίσθημα. Η Ολλανδία π.χ. είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση.
    Αν είναι πάντως η όλη φάση τη βραδιά του τελικού να παιχθεί μεταξύ Ρωσίας και Γαλλίας, προτιμώ, χωρίς συζήτηση, τη δεύτερη.

  6. Η σκηνή θα δώσει τον τίτλο φέτος. Ρωσία και Γαλλία θα πάνε στήθος με στήθος μέχρι τις πρόβες. Εκεί θα κάνει την διαφορά η Κόκκινη Αρκούδα…ο καιρός γαρ εγγυής…

    • μην εισαι σιγουρος για τη νικη της ρωσιας. δεν ειναι ιδιαιτερα συμπαθης χωρα στην δυτικη ευρωπη, και το τραγουδι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. μην γελιομαστε. θα εχει ισχυρη σκηνικη παρουσιαση κ βεβαια το ανατολικο μπλοκ να υποστηριξει τη μαμα ρωσια. σε συγκριση με τη γαλλια, η γαλλια πολυ πιο ωραιο τραγουδι κ πιο μοντερνο κ πιο …απο ολα.. καλη επιτυχια σε ολους και ο καλυτερος να κερδισει…

      • Πέρσι ήταν συμπαθής που μάζεψε 302 πόνους τους περισσότερους στην ιστορία της? Η Ρωσία είναι Ρωσία. Δύναμη. Και καλά το 2014 οι φανς την πολέμησαν και τελικά με μέτριο τραγούδι κατάφερε να βγει 7η. Ο Ρώσος πάει ξεκάθαρα για την πρωτιά και μόνο αν οι δυνατοί αντίπαλοι παρουσιάσουν κάτι εξαιρετικό και είναι άριστοι στο Live μπορεί να απειληθέι.

      • Η Ρωσία θα έχει μεγάλο πρόβλημα με τις επιτροπές. Προσωπικά δεν την βλέπω καν στο top3 στο τέλος.

    • επαναλαμβανω γιατι το ειπα και παρακατω
      δεν ειπα οτι δεν αξιζουν οι συμμετοχες της. λαμπρο παραδειγμα το περσινο που ηρθε δευτερο. καλο τραγουδι. και το ψηφισαν. αλλα η γενικη αισθηση για αυτη τη χωρα διεθνως στη γιουροβιζιον δεν ειναι και η καλυτερη.

      • Χάρη συμφωνούμε σε όλα εκτός από τον νικητή. Επίσης πιστεύω ότι θα σκοράρει παραπάνω από τον Γάλλο που έχει μεν συμπαθητικό τραγουδάκι αλλά για νίκη δεν, προσωπικά πάντα. Σε σχέση με τα πολιτικά, ας το καταλάβουν επιτέλους πως αυτός είναι διαγωνισμός τραγουδιού! Ας κερδίσει ο καλύτερος!

  7. Το εχω πει ξανα αν ο Φωκας εχει τρελλα κεφια ο Γαλλος δεν εχει ελπιδα καμια.Οι προβες θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα.

  8. Πω πω κεφια που εχουν με την Αυστρια!!! Τρελά κέφια! Δεν σχολιαζω τους 2 βαθμους στα Σκοπια! Viva France!!!

  9. Εγω θεωρω πως τιποτα δεν ειναι προδιαγεγραμμενο και θα εχουμε χρονια τυπου 2014, οπου τα φαβορι ξεχωρισαν μετα τους ημιτελικους και ειχαμε εκτοξευσεις στα στοιχηματα. Πιστευω πως η Ουκρανια αν το προσεξει και σκηνικα εχει καθε δυνατοτητα να νικησει, ειναι και πιο συμπαθης στην Ευρωπη σα συνολο και το τραγουδι θα εχει απηχηση σε κοινο και σε επιτροπες. Παντως αν ειχα διλημμα Γαλλια/Ρωσια θα επελεγα σιγουρα τη Γαλλια αν και κανενα απο τα δυο τραγουδια δεν με τρελαινει σε αντιθεση με την πλειονοτητα. (τη Γαλλια την εχω 29η και τη Ρωσια 32η). Οσον αφορα την Αυστραλια θα παει καλα, αλλα νταξει δεν ειναι και για νικη!

    • Giorgos δεν ειπα οτι δεν εχει στειλει και ποτε αξιολογες συμμετοχες στο παρελθον η ρωσια

  10. Η Γαλλια ειναι η καλυτερη φετος και η Σουηδία. Ποια Ρωσια και ποια Αυστραλία; Πρεπει να κερδισει η Γαλλια και δευτερη η τριτη η Σουηδία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ