OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Ισλανδίας!

Η Ισλανδία είναι το 21ο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 152 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Ρωσία

10 βαθμοί: Γαλλία

8 βαθμοί: Αυστραλία

7 βαθμοί: Σουηδία

6 βαθμοί: Κροατία

5 βαθμοί: Ιταλία

4 βαθμοί: Βουλγαρία

3 βαθμοί: Ισπανία

2 βαθμοί: Νορβηγία

1 βαθμός: Λετονία

Ακολουθούν οι ψηφοφορίες της Λετονίας, Ρουμανίας και Σερβίας

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά, πιστεύω πως η Ολλανδία θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 20 πόντους μέχρι τώρα. Ευτυχώς όμως, αυτή η ψηφοφορία είναι πολύ πιο διαφορετική και ίδια … Στο τέλος θα με κάνουν να πιστέψω ότι εμείς δεν θα περάσουμε τελικό…

  2. Πήρε κ κάτι η Νορβηγία.. Βέβαια ποιος δίνει σημασία σε αυτά..εδώ το 2008 πίστευαν οτι θα κερδίσει η Σουηδία η οποία πέρασε τελικο επειδή μονο κ μονο την επέλεξαν οι επιτροπες

  3. oi πανομοιοτυπες ψηφοφοριες των απανταχου ογκαεδων ειλικρινα μου προκαλουν δυσφορια και εκνευρισμο..μα τοση συμπνοια γουστων βρε παιδι μου?καθε χρονια ψηφιζονται τα ιδια και τα ιδια τραγουδια απο ολους τους ογκαε..απλως προς ενημερωση ολων “δεν τρωμε σανο”

      • δεν εννοω οτι γινεται κατι κατω απο το τραπεζι αλλα εικαζω (με την πιθανοτητα παντα να κανω λαθος) οτι ισως ο ενας ογκαε καποιας χωρας να επηρεαζεται απο την ψηφοφορια της αλλης χωρας με συνεπεια να ψηφιζονται τα ιδια τραγουδια.νιωθω οτι δινεται καποια γραμμη στην αρχη και οι υπολοιποι ογκαε κινουνται εντος πλαισιου…ισως το ξαναλεω να κανω λαθος και απλα να υπαρχει ταυτιση ολων των χωρων σε καποια τραγουδια..εναν προβληματισμο μου απλα εξεφρασα..

    • Ναι όντως.Και εγώ έχω αρχίσει να το αντιλαμβάνομαι αυτό το φαινόμενο.
      Αλλά θεωρώ πως επηρεάζονται πολύ και από τους bookmakers.
      Για αυτό ψηφίζουν όλοι μαζικά το αδιάφορο ποπάκi της Ρωσίας άλλωστε.

  4. Η μάχη μεταξύ Ρωσίας και Γαλλίας συνεχίζεται ! Από κοντά και η Αυστραλία. Έκπληξη μου κάνει το 2 στη Νορβηγία και το 7 στη Σουηδία. Η Σουηδία πάντα 10 ή 12 έπαιρνε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον Μαϊο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο διαφορετικά από την εικόνα εδώ.

    • Κάνεις λάθος..το 2008 περνουσαν στον τελικό 9 τραγούδια από το televoting κ το 10ο ήταν επιλογή επιτροπών κ στους δυο ημιτελικούς..αν ανατρεξεις κ το ψάξεις θα δεις οτι η Σουηδία ήταν 12η στον ημιτελικό

  5. Όλα τα OGAE ψηφίζουν τα ίδια! Μόνο η Πολωνία ψήφισε ωραία για εμένα (κυρίως επειδή εδωσε 12αρι στην Ουκρανία). Τι να πω.. Πιστεύω πως η Γαλλία για άλλη μία χρονιά δεν θα τα πάει καλά, ούτε η Βουλγαρία ούτε η Κροατία. Άποψή μου..

  6. Το ίδιο μοτίβο…Ρωσία-Γαλλία-Αυστραλία,δεν αλλάζει κάτι…!!!!!! Στα ogae θα γίνει μάχη μεταξύ του Γάλλου και του Ρώσου,είναι ξεκάθαρο πλέον.

  7. Θέλω στις 14 του μάη να κερδίσει η Dami im με το τραγούδι: Sound of Silence.

    ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ…………

    ΓΕΡΑΑΑΑ……..ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑ………

    ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Κάτι είναι και αυτό! Περισσότερες προβολές έχει το δικό μας τραγούδι παρά κάποια άλλα που είναι φαβορί κιόλας π.χ. Ουγγαρία, Σουηδία, Νορβηγία.

  9. Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολικές και βαθιές ανάλυσεις των ψηφοφοριών των OGAE Clubs. Είναι ένα “εσωτερικό” παιχνίδι μίας περιορισμένης ομάδας θαυμαστών, συνήθως συγκεκριμένων απόψεων και γούστων. Τα πραγματικά αποτελέσματα θα διαμορφωθούν από πολύ πλατύτερο και ποικιλόμορφο κοινό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ