OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Ιταλίας!

Η Ιταλία είναι το 18ο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 69 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Γαλλία

10 βαθμοί: Ρωσία

8 βαθμοί: Αυστραλία

7 βαθμοί: Κύπρος

6 βαθμοί: Ισπανία

5 βαθμοί: Βουλγαρία

4 βαθμοί: Τσεχία

3 βαθμοί: Λετονία

2 βαθμοί: Αυστρία

1 βαθμός: Ουγγαρία

Ακολουθεί η ψηφοφορία της Ισλανδίας.

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρωσία και Γαλλία θα κονταροχτυπηθούν για τη νίκη στους OGAE απ ότι φαίνεται από κοντά κ η Αυστραλία.

  2. η γαλλια προηγειται με μικρη διαφορα. βεβαια εχει ψηφισει η ρωσια και η γαλλια ακομα, που σημαινει οτι αν δωσει υψηλη βαθμολογια στη ρωσια, θα ερθει στα ισα το παιχνιδι. στα στοιχηματα επισης η γαλλια ολο και μικραινει η αποδοση της που σημαινει οτι ερχεται η ανατροπη. μακαρι να κερδισει η γαλλια μετα απο 39 χρονια, το αξιζει πολυ φετος. go for gold amir!

  3. Από ότι φαίνεται η Ρωσία δεν είναι και τόσο μεγάλο φαβορί από όσο δείχνουν τα στοιχήματα. Αν η Γαλλία θέλει πραγματικά να κερδίσει, θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι πολύ ωραίο πάνω στη σκηνή. Δεν είναι τυχαίο βέβαια που ακόμη και στα στοιχήματα πλησιάζει πολύ την Ρωσία, ενώ οι γιουροφαν προτιμούν πχ μια νίκη της Γαλλίας παρά της Ρωσίας.

  4. Μπορει ομως να γινει η ανατροπη και να ξανακερδισει η Σουηδία Eurofan!Το κομμάτι του Φρανς ειναι μοντερνο κ πιασαρικο και ειδικα τα κορίτσια θα ξεσκιστουν να τον ψηφισουν.Και οχι μονο…Προσωπικα μου αρεσει αρκετα…

    • Λίγο δύσκολο να κερδίσει φέτος η Σουηδία..Σε σχέση με τ Γαλλία και Ρωσία,δεν έχει την στήριξη των Γιουροφαν…Στις επιτροπές μπορεί να τα πάει καλά,αλλά δεν αρκεί μόνο αυτο..τουλάχιστον όχι για φέτος…Πάντως είναι μέσα στη 5αδα μου και ελπίζω να τερμάτισει σε μια αξιόλογη θέση..!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ