OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Κύπρου!

Η Κύπρος είναι το 14ο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 36 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Γαλλία

10 βαθμοί: Ρωσία

8 βαθμοί: Αυστραλία

7 βαθμοί: Ιταλία

6 βαθμοί: Βουλγαρία

5 βαθμοί: Ουκρανία

4 βαθμοί: Ουγγαρία

3 βαθμοί: Σουηδία

2 βαθμοί: Ισπανία

1 βαθμός: Σερβία

Ακολουθούν οι ψηφοφορίες της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο πεια παει παρα πολυ.Συμφωνω η πραγματοκοτητα θα ειναι τελειως διαφορετικη,και ακομα νομιζω θα τα παμε πολυ καλυτερα απο τι φαινεται.

  2. το οτι δεσατε πως ουτε η κυπρος θα μας ψηφισει απο αποτελέσματα 36 μελών του κυπριακού σωματείου ξεπερνά κάθε λογική αν σκεφτει κανεις το συνολικο πληθυσμό της νησου! και οχι μονο στη περίπτωση αυτη….καθε σωματείο αριθμεί απειροελάχιστα μελη σε σχεση με το συνολο του πληθυσμου της καθε χωρας για αυτο εξάλλου συχνα η ψηφοφορία αυτη πεφτει εξω!η ελλαδα με ενα καλο λαιβ κι σκηνικη παρουσια μπορει να τα παει αρκετά καλά με ενα οχι και τοσο δημοφιλές κομμάτι για τη πλειοψηφία των fans…δηλαδη με τη λογικη αυτη η Αρμενία για παράδειγμα θα τερματίσει τοσο χαμηλα ενω χωρες οπως τσεχια αυστρια ισπανια Βουλγαρία τοσο ψηλα…

  3. Ουτε ενας βαθμος απο την Κυπρο;; Τελειως απογοητευμενος ,κακο παιχνιδι αυτο που κανει η Κυπρος. οχι αναγκαστικα να μας δωσει βαθμους αλλα δεν μας δινει που δεν μας δινει το 12αρι πλεον ,ας δωσει κανα βαθμο σαν Ogae μη λενε μετα πως ουτε η Κυπρος δεν εδωσε 1 βαθμο στην Ελλαδα! Λιγη συμμαχία δεν βλαπτει. Ελπιζω να καταλαβατε πως το θέτω, μην παρεξηγηθω. Κρίμα, δεν νομίζω πως θα ψηφισω την Κυπρο φετος.

    • Πέρσι στην ανάλογη ψηφοφορία των ogae κι εμείς δεν είχαμε δώσει ούτε 1 βαθμό στη Κύπρο. Στον τελικό μας έδωσαν 8 κι εμείς 10.
      Για να δούμε φέτος…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ