OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Τουρκίας!

Η Τουρκία είναι το 16ο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 34 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Αυστραλία

10 βαθμοί: Κροατία

8 βαθμοί: Ουκρανία

7 βαθμοί: Ρωσία

6 βαθμοί: Γαλλία

5 βαθμοί: Εσθονία

4 βαθμοί: Άγιος Μαρίνος

3 βαθμοί: Βουλγαρία

2 βαθμοί: Αζερμπαϊτζάν

1 βαθμός: Πολωνία

Ακολουθεί η ψηφοφορία της Πολωνίας.

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το 4 σε αγιο μαρινο με ξεπερνά…..καλοι οι βαθμοι σε Ουκρανία κροατια εσθονια Αζερμπαϊτζάν και Πολωνία που φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι! τα αλλα λιγο εως πολυ αναμενόμενα,με την γαλλια να αυξανει τη διαφορα…(αν και δύσκολα θα κερδισει το μαη)
    παντως η πορεία του Αζερμπαϊτζάν και κυριως της Μάλτας (κομματια στα οποια συνηθως αρέσκονται οι ογκαεδες) είναι καπως ανησυχητική…βρε λες να μεινει καμία απο τις δυο(μαλτα κυρίως) εκτος τελικου…;

  2. Oι Τουρκοι εδωσαν 7!!!! στη Ρωσια, και 4 στον Αγιο Μαρινο που εινια τουρκος βεβαια ο τραγουδιστης του! Στο φιλικο προς αυτους Αζερμπαιτζαν…μολις 2!!! Περιμενα και δωσουν απο 1 ως 4 στα Σκοπια, αλλα παλι καλα! Ευτυχως που δεν εδωσαν τιποτε στην Αυστρια! Το 12 στην Αυστραλια…αρκετα καλο αποδυναμώνοντας την Γαλλια με τους μολις 6 βαθμους!

  3. καλα αυτους που τους ξεπερνα οι 4 βαθμοι στο σαν μαρινο,ας ριξουν μια ματια στην εθνικοτητα του ερμηνευτη του σαν μαρινο

  4. 4 στον Αγιο Μαρινο;; Χαχαχα!! Οκ τουρκος ο τραγουδιστης τους αλλα ποτέ δεν περιμενα να επαιρνε εστω και 1 βαθμο απο καποιο Ogae το Σαν Μαρινο. Για την ακριβεια, ουτε καν να ειναι υποψήφιο για να διεκδικήσει καποιο βαθμό δεν θα επρεπε!! (μεταξυ σοβαρου και αστειου το λεω αυτο, ισως περισσοτερο το πρωτο :ρ )

  5. Πραγματικα το 4 στον Αγιο Μαρινο με ξεπερναει..!!
    δεν ξερω για ποιον λογο αλλα κατι θα υπαρχει.!!

  6. το 12άρι πήγε εκεί που πρέπει. στην καλύτερη τραγουδίστρια του διαγωνισμού.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ