OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Δανίας!

Η Δανία είναι το έβδομο κατά σειρά club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από 71 ψηφοφορίες  έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Ρωσία

10 βαθμοί: Γαλλία

8 βαθμοί: Σουηδία

7 βαθμοί: Κύπρος

6 βαθμοί: Αυστραλία

5 βαθμοί: Ισλανδία

4 βαθμοί: Αυστρία

3 βαθμοί: Βουλγαρία

2 βαθμοί: Πολωνία

1 βαθμός: Ιταλία

Ακολουθούν στις 15/4 η Αλβανία, η Αρμενία και η Ισπανία!

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να και οι πρωτοι βαθμοι για τη κυπρο…η ισλανδια και η σουηδια(δυστυχως αυτη)πηραν τα πανω τους.το πραγμα με την αυστρια εχει καταντησει γελοίο ενω ουγγαρια ισπανια ουκρανια νορβηγια και αρμενια βρισκονται εξαιρετικα χαμηλα!καλοι οι ψηφοι σε ιταλια και πολωνια!
    ΥΓ απο αλβανια και κυριως αρμενια περιμένω κατι καθως η δευτερη ηταν η μοναδικη απο τα σωματεια που ψήφισε το alcohol is free 😛 (την εχω ως γουρι!)

  2. Ρωσία-Γαλλία-Αυστραλία…..!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Θα γίνει τιτανομαχία…!!!!!!!!!!!!!!

    Κομματάρες και τα τρία……!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Τα μόνα σημεία στα οποία διαφωνώ είναι οι βαθμοί 1 και 4… Σιγα πια τα φοβερά κομμάτια…ο Ρώσος συνεχίζει ασταμάτητος στα δωδεκάρια

  4. Ρωσία θα κάνει περίπατο φέτος. Είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ και ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσα mid tempo τραγούδια

  5. Ε οχι,Αυστρια, Σουηδια,Ισλανδια ,αμαν πεια χαλια μαυρα και τα τρεια.Μονο η Σουηδια απο αυτες της τρεις ισως παει καλυτερα γιατι ειναι Σουηδια απλα 🙂

  6. Εάν φέτος κριθεί το αποτέλεσμα στη σκηνική παρουσία (εκεί βλέπω να πηγαίνει το πράγμα) και το παιχνίδι πάει ανάμεσα σε Ρωσία και Γαλλία, τότε μιλάμε για μία άνετη νίκη της Ρωσίας!
    Όσο για την βαθμολογία της Δανίας, για μένα αποτελεί έκπληξη το 8αρι στη Σουηδία. Την περίμενα πιο πάνω.
    Περιμένω τους πρώτους βαθμούς για την Ελλάδα από Αλβανία, Αρμενία και γιατί όχι και από Ισπανία!

  7. ο Γαλλος στο λαιβ ειναι αθλιος…στις ψηλες νοτες δεν του βγαινει η φωνη…αλλα ως γνωστον δεν κερδιζει η καλυτερη φωνη στη γιουροβιζιον οποτε λογικο να πηγαινει τοσο καλα στα στοιχηματα..

  8. Ρωσία-Γαλλία-Αυστραλία αυτες οι τρεις + Λετονια για μενα! Μια απο αυτες τις χωρες ας κερδισουν φετος! Που μαλλον βλεπω Αυστραλια, γιατι εινια η μονη που μπορει οικονομικα να αναλαβει τον διαγωνισμο. Λογικα θα μεταφερθει σε καποια Ευρωπαικη χωρα, αλλα αυτη θα την αναλαβει!

  9. Πάντως στις περισσότερες στοιχηματικες εταιρείες η απόδοση της Ρωσίας έχει πέσει στο 1 και κάτι. Μάλλον δύσκολα θα χάσει!

  10. τι σας αρέσει στο γαλλικό κομμάτι; ένα ρηχό ποπ τραγούδι είναι, τίποτα σπουδαίο. ούτε που θα ακούγεται μετά το Μάιο.

  11. Άντε να κατέβει επιτέλους η eurovision μπας και αλλάξουν τα πράγματα και θυμηθούμε τις καλές παλιές εποχές της eurovision. Tέλος με την Σκανδιναβία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ