ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε ο μεγάλος τελικός!

Η μεγάλη στιγμή για τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2012 έφτασε, καθώς διεξάγεται απόψε στη Λευκωσία ο εθνικός τελικός της χώρας, προκειμένου να αναδειχθεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Ήβη Αδάμου στη σκηνή του Μπακού, τον ερχόμενο Μάιο.

Από τα κεντρικά στούντιο του ΡΙΚ η νεαρή εκπρόσωπος της Μεγαλονήσου θα ερμηνεύσει ζωντανά τα τρία υποψήφια τραγούδια της, ένα εκ των οποίων θα κερδίσει το μαγικό εισιτήριο για το Αζερμπαϊτζάν. Ο φετινός τελικός της χώρας τιτλοφορείται “Ένα Τραγούδι για την Ήβη” και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια τηλεοπτική μετάδοση που δε θα θυμίζει σε τίποτα τις αντίστοιχες διοργανώσεις των περασμένων ετών, με στοιχεία show, λαμπερούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις. Παρουσιαστής της βραδιάς είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Χρήστος Γρηγοριάδης.

Οι συμμετοχές που διαγωνίζονται στον αποψινό τελικό είναι οι εξής (σε παρένθεση οι συντελεστές):

1. Call The Police (Lene Dissing / Jakob Glæsner / Mikko Tamminen)

2. La La Love (Alex Papaconstantinou  / Bjorn Djupstrom / Alexandra Zakka / Viktor Svensson)

3. You Don’t Belong Here (Niklas Jarl / Alexander Schold / Sharon Vaugh)

Το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει από συνδυασμό televoting (50%) και ψήφων κριτικής επιτροπής (50%). Στην τηλεψηφοφορία μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι τηλεθεατές από την Κύπρο (οι αριθμοί των τηλεφώνων και των sms δεν ισχύουν για την Ελλάδα). Η προβολή της εκπομπής θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ 1 (για την Κύπρο), το δορυφορικό κανάλι του ΡΙΚ (για την υπόλοιπη Ευρώπη) αλλά και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού (για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά πατήστε εδώ).

Ποιά θα είναι η νικητήρια συμμετοχή που θα συντροφεύσει τη νεαρή Ήβη στο μακρινό Μπακού; Η απάντηση σε λίγες ώρες…!

Θανάσης Νάκος

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. la la love, το τραγούδι με το υπέροχο κουπλέ και το αδιάφορο ρεφραίν, και καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ