OGAE INTERNATIONAL POLL: Η ψηφοφορία του OGAE Ελβετίας!

Η Ελβετία είναι το τέταρτο club που έδωσε τα αποτελέσματά του στο OGAΕ international Poll ! Τα αποτελέσματα από τις ψηφοφορίες 49 μελών, έχουν ως εξής:

12 βαθμοί: Γαλλία

10 βαθμοί: Ρωσία

8 βαθμοί: Αυστραλία

7 βαθμοί: Λετονία

6 βαθμοί: Αυστρία

5 βαθμοί: Ισπανία

4 βαθμοί: Ιταλία

3 βαθμοί: Βουλγαρία

2 βαθμοί: Σουηδία

1 βαθμός: Νορβηγία

Ακολουθούν στις 6/4 η Κροατία και στις 8/4 το Λουξεμβούργο!

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των αποτελεσμάτων εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ζαχαραρενιο ροζοσυννεφο της Αυστριας τσεπωσε ακομα ενα 6ρακι ,ενα απο τα αγαπημενα των eurofans που πιθανοτατα θα πατωσει κατι σαν την Ισλανδια την περασμενη χρονια πρωτη ηταν σε παρα πολλα top και πηρε 40,39? δε θυμαμαι,ισως κατι παρομοιο να συμβει.

    • Λοιπόν έχουμε και λέμε: Σίγουρες οι Αρμενία, Αζερμπαιτζάν, Κροατία, Κύπρος, Ουγγαρία, Μάλτα και Ρωσία! Και για 3 θέσεις θα κονταροκτυπηθούν οι Αυστρία, Ολλανδία, Εσθονία και Ισλανδία! Άντε να βάλω για έκπληξη τις Τσεχία και Φιλανδία με ελάχιστες πιθανότητες!! Πραγματική μάχη! Ελβετία πάντως δεν ψηφίζει σε αυτό τον ημιτελικό ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η σειρά εμφάνισης που θα μάθουμε την προσεχή Παρασκευή!!

      • Επιτέλους και ένας λογικός άνθρωπος που συνειδητοποιεί οτι η Μαλτα θα περάσει με αυτο το τραγούδι

  2. Παιδια το τραγουδι της Αυστριας ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ! Δεν μου αρεσει καθολου! Απορω ποιος την ψηφιζει αυτην και το ζαχαρενιο -οπως ειπε και ο απο πανω James- τραγουδι της! Κατα τα αλλα η ψηφοφορια ειναι καλη! Παντα ελπιζω να δω καπου την Ελλαδα να παιρνει 1 βαθμο εστω αλλα ουτε με σφαιρες οπως φαινεται! Ειναι νωρις ομως ακομη! Προς το παρον ανεβηκε στην 32η θεση η Ελλαδα στα στοιχηματα απο την 35η που ηταν την τελευταια φορα που ειχα δει

  3. ωπ οι πρωτοι βαθμοι και για νορβηγια και Σουηδία…. και να μην επαιρναν κατι δε θα με πειραζε!το τοπ 3 ξεκαθαρισε απο την 4η κι ολας ψηφοφορία! ευχαριστοι οι ψηφοι σε ιταλια Λετονία ενω το αστειο με τον Αυστρία συνεχίζεται…το βλεπω ισραηλ 2014 4ο στα σωματεια εκτός τελικού το μαη….επίσης η Βουλγαρία και η Ισπανία ισως ειβαι το “rise up”του 2014…9ο εδω το μαη με το ζορι 20η θεση!μου κανουν εντύπωση οι μηδεν εως ελαχιστοι ψηφοι σε αρμενια Αζερμπαϊτζάν κυπρο γερμανια και Ισλανδία που λογικά θα ανέβουν….
    ελπιζω τουλαχιστον ο δικος μας ogae να ψηφίσει πιο”ρεαλιστικα”όπως συνήθως!!

  4. Θεωρω πως αυτες οι ψηφοφοριες δεν πεφτουν μεσα
    Καθε χρονια,αλλα ψηφιζουν κ τλκ αλλα αποτελεσματα εχουμε
    Ωστοσο θεωρω πως η νικη θα παιχτει αναμεςα σε Ρωσια,Ουκρανια,Αυστραλια Ρωσια και μετα θα ακολουθουν Ιταλια,Κροατια,Αζερμπαιτζαν,Γαλλια…Βουλγαρια
    Η τελεια 10αδα για μενε θα ηταν
    1:Ουκρανια,Ιταλια ή Γαλλια
    2:Ιταλια(αν οχι πρωτη)
    3:Γαλλια
    4:Κροατια
    5:Λετονια
    6:Αυστραλια
    7:Ρωσια
    8:Αζερμπαιτζαν
    9:Βουλγαρια
    10:Γερμανια

  5. ψήφισαν τα φαβορί..τώρα η Αυστρία τόσο σουξέ σε σχέση με άλλα κομμάτια τι να πω..κ εκτός από την Κοντσίτα δεν είναι κ χώρα που μαζεύει ψήφους γενικά στον θεσμό

  6. Οκ..ψήφισαν ένα από τα φαβορί. Το ίδιο περιμένω και από το Λουξεμβούργο! ! Παντως ανάμεσα σε Γαλλία και Ρωσία, η πλειοψηφία των Γιουροφαν συμπαθεί περισσότερο την Γαλλία σαν όλο το πακέτο.

  7. μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι δεν παίρνει πολλούς βαθμούς μέχρι στιγμής η αρμενία?

  8. συμφωνω με το 12,το 7,το 6,το 5,και το 1 διαφωνω με το 4 δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το τραγουδι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ