Η Μαντώ στο Noiz: Κερδίστε Προσκλήσεις!

Αυτή την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, η Μαντώ θα κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στο Club ΝΟΙΖ στο Γκάζι. Το γνωστό club που πρόσφατα φιλοξένησε και άλλους σχετικούς με τη Eurovision καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Δάντης και η Ευρυδίκη, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μαντώς και όχι μόνο.

“H Μαντώ, η απόλυτη ποπ-ροκ γυναικεία ελληνική φωνή, μας υπόσχεται, μέσα από ένα αξεπέραστο live, να μας παρουσιάσει, τα καλύτερα τραγούδια της, απ’ όλη την, μέχρι σήμερα, δισκογραφία της αλλα και από την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Στην μοναδική της βραδιά στο ΝΟΙΖ, θα απολαύσουμε ξένα και ελληνικά κομμάτια από την τελευταία της δουλειά («Perfection»), και όλες τις προσωπικές της επιτυχίες: «Αυτό το καλοκαίρι», «Στοιχηματίζω», «Εσύ», «Τιμώρησέ με», «Αισθήσεις», «Φωτιά στα πρέπει», «Δωσ’ μου λόγο να σωθώ» κι άλλα πολλά, σ’ ένα live, που θα μας στείλει «Στον έβδομο ουρανό» με την κρυστάλλινη φωνή της και την πανέμορφη σκηνική της παρουσία.”

Ο OGAE Greece εξασφάλισε για δύο τυχερούς, δωρεάν είσοδο μαζί με ένα φίλο ή φίλη τους. (2 + 2). Απαντήστε σωστά στην παρακάτω ερώτηση και στείλτε ένα email με το ονοματεπώνυμο και το κινητό σας, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο ogaegreece@gmail.com με θέμα “ΜΑΝΤΩ”. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email.

Ερώτηση:
Πριν από το 2003, πόσες φορές είχε προσπαθήσει η Μαντώ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ποιες χρονιές και με ποια τραγούδια.

 

Noiz Club

Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιερά Οδός, Γκάζι
Τηλ. 210 3467850
Είσοδος (με ποτό): 12 ευρώ
Δεύτερο ποτό: 7 ευρώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 1989-ΜΟΝΟ ΕΣΥ, 1990-ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ (Ντουέτο με το συνθέτη Νίκο Ιγνατιάδη)!!! Και τα δύο ήρθαν δεύτερα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ