ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο Frans νικητής του Melodifestivalen!

Άλλο ένα Melodifestivalen ανήκει από σήμερα το βράδυ στην ιστορία, με την ολοκλήρωση και του Τελικού στη Στοκχόλμη. Δώδεκα ήταν τα τραγούδια που συμμετείχαν στον αποψινό Τελικό, νικητής του οποίου αναδείχθηκε ο Frans  με το τραγούδι “If I were sorry” .

Τα τραγούδια σε σειρά εμφάνισης ήταν:

  1. Panetoz – Håll om mig hårt
  2. Lisa Ajax – My Heart Wants Me Dead
  3. David Lindgren – We are Your Tomorrow
  4. SaRaha – Kizunguzungu
  5. Oscar Zia – Human
  6. Ace Wilder – Don’t Worry
  7. Robin Bengtsson – Constellation Price
  8. Molly Sandén – Youniverse
  9. Boris René – Put Your Love on Me
  10. Frans – If I Were Sorry
  11. Wiktoria – Save Me
  12. Samir & Viktor – Bada nakna

Τα αποτελέσματα από διεθνή επιτροπή και κοινό ανέδειξαν νικητή τον Frans, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Wiktoria . Η Σουηδία, ως φετινή διοργανώτρια, θα διαγωνιστεί απευθείας στο μεγάλό τελικό της Στοκχόλμης στις 14 Μαΐου.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

 

 

89 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απιστευτο ειχαν τι human και διαλεξαν αυτη την αηδια 38 στο τοπ μου και καλα χασμουριτα αλλο ενα 2013 ιδια ιστορια ξανα για την Σουηδια!!! 0/10!!!Ενα απο το πιο βαρετο τραγουδι στα χρονικα!!!

  2. Μάλλον αναμενόμενο. Πάντως δεν με έπεισε ότι θα είναι ο καθαρός νικητής τον Μάιο. Δεν βγήκε πρώτος στις επιτροπές ενώ και η νίκη του στο televoting δεν ήταν εύκολη.

  3. Δεν αντεχω και αλλη μετριοτητα… btw ο oscar βγηκε δευτερος και η ace τριτη.Η wiktoria ηρθε δευτερη στο κοινο αλλα τεταρτη στο συνολο,διορθωστε το 🙂

  4. 6η η molly? καλα ειναι μεγαλοι παπαρες…ευχομουν τουλαχιστον να κερδισει ο oscar αλλα τελικα οχι :/ πως γινετε ο oscar ειχε τραγουδαραααα

  5. οι σουηδοι απο οτι φανηκε δεν θελουν να νικησουν φετος! οποτε ρωσια η νικητρια φετος!!! το τραγουδι και το παιδακι τραγικα!!!! αν ειναι δυνατον τοσα καλα τραγουδια και επελεξαν αυτο???!!!

  6. για ποιον λογο?! υπηρχαν μακραν πολυ καλυτερα τραγουδια οπως το human (ΚΟΡΥΦΑΙΟ) και το constellation prize..!!
    sorry sweden, no top 5 this year..

  7. Αναμενόμενο, αλλά ευελπιστούσα πως δεν θα συμβεί, όμως συνέβη… Η Σουηδία δεν πάει για 2η σερί νίκη και νομίζω πως όλοι συμφωνούν με αυτό… Δεν είναι κακό κομμάτι αλλά κάπως βαρετό και προσωπικά δεν μου αρέσει. Πάντως είναι κάτι διαφορετικό… Καλή επιτυχία στην οικοδέσποινα!
    Του χρόνου καλύτερα…

  8. Όλα τα είχε η Μαριορη, ο Frans στη Eurovision της έλειπε. Η χειρότερη σουηδική συμμετοχή που έχει υπάρξει. Απλα ΑΘΛΙΟΣ…

  9. Τρελό ξενέρωμα!Γιατί ρε Σουηδία;Γιατί;Είχες τόσο καλά τραγούδια, τόσο δυναμικά, με φωνάρες, και με ιδιαίτερα ακούσματα και κέρδισε αυτός;Έχω γίνει έξαλλος.4 ημιτελικοί, 1 δεύτερη ευκαιρία και ένας τελικός για να κερδίσει αυτός;Τι στο διάλο;Και το 2013 που διοργάνωσε η Σουηδία, πάλι μάπα τραγούδι έστειλε.Και φέτος τα ίδια σκατά.Για μένα ξεκάθαρα νικητής έπρεπε να είναι ένα από τα παρακάτω τραγούδια:
    Oscar Zia – Human
    Ace Wilder – Don’t Worry
    Robin Bengtsson – Constellation Price
    Wiktoria – Save Me
    Τι στο καλό έχει αυτός και είναι ο νικητής;Αν δεν ήταν διοργανώτρια δε θα περνούσε τελικό.Πολύ συνηθισμένο τραγούδι.Ξενέρωσα πάρα πολύ.Απογοήτευση στο φουλ.Εύχομαι να μη τους βγει σε καλό αυτό που επέλεξαν.

    • Επίσης εκτός από αυτό θα προτιμούσα και τα εξής τραγούδια:
      Lisa Ajax – My Heart Wants Me Dead
      SaRaha – Kizunguzungu
      Molly Sandén – Youniverse
      Samir & Viktor – Bada nakna
      Ειλικρινά ένας λόγος που επέλεξαν το χειρότερο!Τόσο καλά τραγούδια!Απίστευτο!Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!Χαμένη ευκαιρία για καλή θέση!Ότι πιο αδιάφορο θα μπορούσαν να επιλέξουν είναι αυτό το τραγουδάκι της σειράς…

  10. Τον παρακολούθησα όλο τον τελικό της Σουηδίας απόψε ζωντανά και μου άρεσε πολύ.Ως εκδήλωση ήταν τέλεια.το αποτέλεσμα όμως με απογοήτευσε κρίμα για τη Σουηδία άθλιο τραγούδι πολύ βαρετό.κρίμα και για τον Oscar Zia ήταν τέλειος αλλά δυστυχώς δεύτερος!ήθελα πολύ να κερδίσει.οι σουηδοί έκαναν μια αποτυχημένη επιλογή απόψε

  11. Το τραγούδι δεν είναι κακό… ούτε καλό βέβαια..
    Την πρώτη φορά που το ακούς σου έρχεται να βάλεις τα γέλια και αναρωτιέσαι πως γίνεται να είναι φαβορί για την νίκη του Melodifestivalen (πως γίνεται να ειναι ο νικητης στην προκειμενη περιπτωση).
    Απο την δευτερη φορα και μετα αρχιζει να σου κολλαει στο μυαλο και να σιγοψιθυριζεις If I were sorry…
    Μετα απο εκει σου φαινεται καλο…
    Είναι παντως ενα τραγουδι που οσο το ακους τοσο το συνηθιζεις και σου αρεσει…

  12. Το δικό μας τραγούδι για έμενα είναι αριστούργημα μπροστά σε αυτό το τραγουδάκι της σειράς…έλεος…άνευρο και ανυπομονείς να σταματήσει να τραγουδάει…χαριστικά #23 για εμένα γιατί είναι και κατευθείαν στον τελικό τρομάρα του(πάλι καλά για αυτούς)…αν ήταν στον ημιτελικό θα έβλεπε την πρόκριση με τα κιάλια…

      • Πάλι εδώ είσαι ρε Μάριε;Τι πετάγεσαι συνέχεια μόλις κάποιος γράψει κάτι θετικό για τη συμμετοχή μας;Έλεος δηλαδή.Δε σου αρέσει, το καταλάβαμε και δικαίωμά σου αλλά σταμάτα πια.Καταντάς γραφικός, κουραστικός και επαναλαμβανόμενος.Μην έχεις εμμονές.

    • Συμφωνω φιλε μου. Μια χαρα ειναι το τραγουδι μας !!! Εμενα μου αρεσει αρκετα. Στο κατω η Γιουροβιζιον ειναι μια γιορτη (για καποιους πανηγυρι)..δεν χρειαζεται να την αναγαγουμε σε εθνικο ζητημα..

      • μια χωρα πρεπει να τσαλακωνεται στις επιλογες της πιστευω και αυτο ειναι κατι το θετικο προσεξε:
        2012-εθνικποπ
        2013-εθνικ
        2014-dance
        2015-κλασικη μπαλαντα
        2016-εθνικ

  13. Είχαν να επιλέξουν ανάμεσα από δεκάδες τραγούδια και στείλανε αυτό???
    Θα συναγωνιστεί πολύ σκληρά με τον Άγιο Μαρίνο για το πιο βαρετό τραγούδι φέτος……

  14. Πατάτα κι απ τη Σουηδία. Να πω κάτι; Υπάρχει κανένα τραγούδι της προκοπής φέτος; Νομίζω είναι η χειρότερη χρονιά του διαγωνισμού. Εντελώς χαμηλό επίπεδο. Κρίμα.

  15. Μαρεσει που η Σουηδια ειναι φαβορι στα στοιχηματα….οι επιτροπες που συνηθιζουν να ψηφιζουν με τρελα τη Σουηδια θα την ψηφισουν και φετος. Το κοινο μαλλον θα αδιαφορησει

  16. Πολύ δίκαιη η νίκη του Frans!Προσωπικά χάρηκα, γιατί πήγε κόντρα στο ρεύμα όλων αυτών που τόσο καιρό πλασαραν ώστε φαβορί την Ace και την Molly!!..Επίσης ο Oscar δεν είχε καμία τύχη με την διαφορά του ενός βαθμού! !..Τέλος, όσον αφορά το κομμάτι, σιγουρα είναι λίγο μονότονο σε studio version, αλλά ανεβαίνει πολύ στο live με την συμμετοχή και την βοήθεια του κοινού! Και από την στιγμή που τον Μάιο η Σουηδία θα ‘παίζει’ εντός έδρας, μόνο απαρατήρητο δεν θα περάσει! !!

  17. Δημήτρη 96 ούτε συζήτηση ότι το δικό μας είναι καλύτερο από αυτό!!!!!το είπα κ σε άλλο σχόλιο μου κ το επαναλαμβάνω αν η Σουηδία δεν ήταν φέτος κατευθείαν τελικό λόγω περσινής νίκης κ περνούσε απο τους ημιτελικούς όπως όλοι οι άλλοι αποκλείεται ναβλεπε τελικό με τον Frans!!

    • χαχαχα δεν είχαν τον άγχος του ημιτελικού οπότε επέλεξαν ότι να είναι…αφού είναι σίγουρα τελικό

  18. Το καλύτερο τραγούδι που παρουσιαστηκε σήμερα ήταν της Σερβίας όλα τα άλλα είναι αδιάφορα

  19. Δεν μου αρέσει το τραγούδι. Αλλα επειδή μπυ αρεσει η Σουηδία θελω να κερδισει! !!

  20. OGAE Greece ανεβάσατε την εμφάνιση του νικητή από τον 4ο ημιτελικό.Ανεβάστε την εμφάνισή του από τον τελικό που τα dislike ξεπερνάνε αυτά των like.Να τα λέμε κι’ αυτά.Αυτός για μένα πάντα, άφωνος είναι και τελείως άπειρος σκηνικά.Τελείως αμήχανος.https://www.youtube.com/watch?v=COAXODxRdPs

  21. πιασαρικο τραγουδι,καλο live,οχι καμια σπουδαια φωνη,αλλα ωραια χροια…θα παει καλα,αλλα δεν πιστευω να κερδισει…δηλαδη αν κερδισει αυτο το τραγουδι σημαινει οτι θα εχουμε κακο νικητη…

  22. λατρευω το τραγουδακι και ο Φρανς ειναι γλυκυτατος..αποψη μου…θα μεινουμε στη Σουηδια κ το 2017

  23. δε μου αρεσε για νικη υπηρχαν τελεια τραγουδια αλλα το ξεραμε οτι θα κερδισει. ειχε τεραστια απηχηση και ηταν 1ος στα στοιχηματα με διαφορα. αν δειτε η σουηδια ειναι και 1η στα στοιχηματα για νικη παλι με αρκετη διαφορα απο τη ρωσσια που ειναι 2η. το ξερω οτι δε πρεπει να μας επηρεαζουν τα στοιχηματα και ειδικα σε αυτη τη φαση αλλα ετσι ελεγα και για το φρανς και να που κερδισε.

    • Είσαι σοβαρός;Ο καθένας έχει τα δικά του ακούσματα.Το ότι λες πως είναι χάλια είναι τελείως υποκειμενικό.Είναι καθαρά θέμα γούστου.Έλεος.

  24. πιο αδιαφορο πεθαινεις…και ο frans κατ’εμε οχι και η πιο τηλεοπτικη φυσιογνωμια….θελω να πιστευω οτι θα βρεθει χαμηλα μεταξυ 15ης-20ης θεσης γιατι για εκει αξιζει!4.5/10 χαμηλα στη καταταξη μου….

  25. Απίστευτο!Ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube η συμμετοχή της Σουηδίας(με το βίντεο κλιπ) και ήδη μέσα σε 30 λεπτά έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και απανωτά χτυπήματα στη μπάρα με τις αρνητικές ψήφους.Ο κόσμος αντιδράει και καλά κάνει.Εγώ εκνευρίζομαι που τη δική μας συμμετοχή την ανέβασαν μετά από ώρες και όλων των άλλων χωρών τις ανεβάζουν λίγο μετά την ανακοίνωσή των συμμετοχών τους.Είναι λάθος επικοινωνιακά γιατί το τραγούδι μας ανέβηκε πρώτα από άλλα κανάλια και ύστερα από το κανάλι της Eurovision και έτσι μοιράστηκαν προβολές και ψήφοι.Αδικία.

  26. To καλύτερο “πακέτο” απόψε νίκησε! Οκ τραγούδι με την πιο αξιοπρεπή σκηνική εμφάνιση.
    Αναμενόμενο ήταν, τέτοιες στοιχηματικές αποδόσεις δεν πέφτουν έξω.
    7/10 και το #16 μου για φέτος.
    Υ.Γ : Να ευχαριστήσω τους Samir & Victor που με την τελευταία τους θέση μου χάρισαν 7.5 E στο στοίχημα 🙂

  27. Όχι μόνο μου αρέσει, αλλά το θεωρώ και ένα από τα 5 καλύτερα φέτος, μαζί με της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας..

  28. Μετριο τραγουδι, αλλα….η Σουηδια δημιουργει τασεις. Μην ξεχναμε οτι εχει βγαλει πληθωρα παγκοσμιου φημης καλιτεχνων κυριως τα παλαιοτερα χρονια. Ο κοσμος την παρακολουθει καλλιτεχνικα. Οποτε το τραγουδι αυτο θα παει πολυυυυ καλυτερα απο οσο του αξιζει. Στανταρ πενταδα.
    Οπως ελεγε και η Μαριλενα στη Ζουμπουλια. Αν εβγαινε ο Λακης Γαβαλας στο δρομο με ρολευ στο κεφαλι ολοι θα νομιζαν οτι ειναι μοδα. Αν εβγαινες εσυ θα νομιζαν οτι το εσκασες απο τις Κομμωσεις Λιτσα 🙂

  29. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που όταν η Σουηδία είναι η διοργανώτρια χώρα, στέλνει αδιάφορα, βαρετά και κάκιστα τραγούδια με εκπροσώπους της μικρής ηλικίας τραγουδιστές που είναι άπειρα.Νομίζω ότι γίνεται ξεκάθαρα για να μην κερδίσει γιατί ο τελικός είχε αξιόλογα τραγούδια και πολύ ανώτερα των υπόλοιπων χωρών που θα συμμετέχουν φέτος.Τέλος πάντων.Θα το ξαναπώ και ας γίνω και γραφικός.Αν δεν ήταν διοργανώτρια χώρα και διαγωνιζόταν σε ημιτελικό δε θα προκρινόταν, όπως συνέβη(πολύ άδικα για μένα) το 2010(η συγκεκριμένη συμμετοχή ήταν η μοναδική από τις συνολικά 55 που στέρησαν στη χώρα μια θέση στον τελικό).

  30. Η σουηδία θέλησε να αποτινάξει τη ρετσινιά πως κερδίζει διαγωνισμούς χάρη στη σκηνική παρουσίαση ή τα εφέ. Και στέλνει ό,τι πιο απλό μπορούσε.
    Και είναι τόσο απλό, σχεδόν τιποτένιο, που καταντά γραφικό, και στο τέλος …συμπαθητικό!
    Πολύ ξεχωριστή συμμετοχή! Εγκρίνω!

    • Η Σουηδια στελνει για δευτερη συνεχομενη χρονια τραγουδι/αντιγραφη. Για ποια ακριβως ρετσινια μιλας;; λολ

  31. Θεωρώ ότι το τραγούδι της Σουηδίας του 2010 με αυτό του Frans δεν έχει καμία σχέση.Το τραγούδι του 2010 το “This is my life” με την Ann ήταν καταπληκτικό πολύ ωραία μουσική ωραία παρουσία κ ωραία φωνή άδικα έμεινε εκτός τελικού,ήταν ένα από τα αγαπημένα μου κ το ακούω μέχρι κ σήμερα.Αντιθέτως του Frans πιστεύω ότι φέτος του αξίζει μια από τις τελευταίες θέσεις του τελικού.Και επιτέλους έχω βαρεθεί όλους αυτό το ντελίριο που τους πιάνει κάθε χρονιά με την Σουηδία η οποία ότι τραγούδι κ να στέλνει το θεωρούν τέλειο κ πρέπει ναναι μέσα στο top5 η να παίρνει τη νίκη.Έλεος!υπάρχουν κ άλλες χώρες εκτός από την Σουηδία με πολύ καλύτερα τραγούδια.και πέρσι η Σουηδία δεν άξιζε τη νίκη με αυτό ρο αδιάφορο τραγούδι μεγάλη αδικία.Έπρεπε να είχε νικήσει η Ιταλία.Η μοναδική πρωτιά της Σουηδίας που άξιζε για μένα ήταν μια μόνο:το Euphoria!

  32. Εμενα δεν μου αρεσει το τραγούδι. Αλλα κατι μου λεει οτι θα κερδισει. Βαρετο αλλα εχει ποιοτητα και οσο και αν δεν μου αρεσει οφειλω να παραδεχτω οτι εχει το κατι…Κατι σαν το calm after the storm το οποιο αρχικα δεν μου αρεσε αλλα στην συνέχεια ακουγα ευχαριστα…

  33. Κρίμα που είχαν τόσο ανώτερα τραγούδια και διάλεξαν αυτό το άνευρο. Ο Oscar , η Wiktoria , η Molly θα ηταν εξαιρετικες επιλογες σε μια αρκετα αδυναμη φετινη χρονια. Πλεον αναμενουμε το Αζερμπαιτζαν και τη Μαλτα για να δουμε αν θα υπαρχει καποιο ξεκαθαρο φαβορι, γιατι οπως φαινεται παμε για χρονια τυπου 2011! Τουλαχιστον θα ειναι ενδιαφερουσα η ψηφοφορια!

  34. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα, καλό τραγούδι με πολύ σωστή σκηνική παρουσία. 7/10 και το #11 στο top μου.

  35. Υποτονικο
    Αρυθμο
    Αγευστο
    Αχαρο
    Ξεκουρδιστο
    Μονοτονο
    Φλυαρο
    Ουσιαστικα δεν τραγουδαει αλλα μουρμουριζει. Ναι σιγουρα σου μενει γιατι επαναλαμβανει τον τιτλο 100 φορες! Το αστειο ειναι οτι θα μας το πασαρουν μεχρι το Μαιο για φαβορι για να γινει η πλυση εγκεφαλου. Ομως μπορει οι Σουηδοι να το προτιμησαν ομως με τοσο αρνητικο κλιμα δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισει αν μιλαμε για τη νικη. Το τραγουδι απ οτι φαινεται δεν αρεσει καθολου. Αφου κοιταμε το τι λενε οι ξενοι και βγαζουμε και συμπερασματα και για το ελληνικο τραγουδι, ας δουμε και της Σουηδιας που ολοι χλευαζουν και ξευτιλιζουν στο διαδικτυο!

    • Θα συμφωνισω μαζι σου. ΟΙ ξενοι το θαβουν. Μιλουν για αλλη μια αντιγραφη, μετα το περσινο. Οι σουηδοι, αν εξαιρεσουμε τα 15χρονα, ειναι αμηχανοι με το αποτελεσμα. Το τραγουδι δεν κερδιζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Το θεμα ειναι ποιο θα κερδισει. Ουτε το ρωσικο μου κανει για νικητηριο, οσο και να το πλασαρουν. Δεν ξερω. Οι μπουκ οπως καθε χρονο εχουν θαψει πολυ ωραια τραγουδια και εχουν υπνωτισει το κοινο αναμεσα σε αυτα τα 2. Λογικα μετα τις προβες θα δουμε αυτα τα καλα να ανεβαινουν πολλεεεες θεσεις. Τι λες εσυ;

      • Τα γραφεία στοιχημάτων σίγουρα κατευθύνουν και επηρεάζουν μεγάλη μερίδα κόσμου.Από κει και πέρα με τα μέχρι τώβρα δεδομένα μπορεί να σου φανεί υπερβολικό αλλά εγώ πίστεύω η Ρωσία θα κάνει περίπατο. Μη κοιτάς αν δεν σου κάνει κάποιο τραγούδι για νικητήριο. Δες το σύνολο των τραγουδιών, την δυναμική των χωρών, τις συγκυρίες και το οτι οι Ρώσοι κατεβαίνουν για την πρωτιά και θα καταλάβεις. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα τραγούδια με δυναμική αλλά πιστεύω η Ρωσία δεν μπορεί να απειληθεί από κάποια άλλη συμμετοχή κι ας μην έχει το καλύτερο τραγούδι. Μου κάνει πίσης εντύπωση πόσο χαμηλά στα στοιχήματα είναι η Εσθονια που είδα έναν ενθουσιασμό εδώ μέσα. Το θέμα είναι οτι πέρσι είχαμε 3 φαβορί από την αρχή μέχρι το τέλος ενώ φέτος μια Ρωσία μόνο χωρίς να έχει την τραγουδάρα.

      • Μ επιασες. Οταν αναφερομουνα σε τραγουδια που οι μπουκ εχουν θαψει αναφερομουνα κυριως στην Εσθονια. Ειναι μακραν το αγαπημενο μου. Εξαιρετικο τραγουδι και παρουσιαση. Υπεροχη φωνη, στοφα καλλιτεχνη, ψυχρος εκτελεστης. Φωναζει 5αδα το κομματι. Αλλα συντελεστη 200 λολ. Αυτο περιμενω να πεσει κατω του 10 σε κανα μηνα. Και τοτε θα το αγαπησει και ο κοσμος λολ. Οσον αφορα τη Ρωσια, δε θα διαφωνισω μαζι σου. Καταλαβαινω τι λες. Απλα ειναι κριμα. Ειναι τραγουδι 10ετιας. Μονο η εισαγωγη μ αρεσει πολυ.

  36. Και επειδη δινεται μια λανθασμενη εντυπωση να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. Μπορει να νικησε χθες αλλα μονο θριαμβο δεν εκανα. Οι 152 βαθμοι που νικησε ηταν οι λιγοτεροι βαθμοι σε νικητηριο απ την αρχη που εχει το Melfest αυτη τη μορφη εδω και 14 χρονια νομιζω. Κυριως το χαμηλο 14% του κοινου.Για να καταλαβετε τα μεγεθη περσι ο Mans νικησε με 288 με 35% του κοινου. Η Σανα το 2014 με 212, Η Lorreen με 268. Αυτοι ειναι θριαμβοι που εδειξαν δυναμικη. Ακομα κ το 2013 το you νικησε με πανω απο 170 με 16% του κοινου. Ακομα και το αισχος του 2007 με πανω απο 200 βαθμους. Για να μη κουρασω με στατιστικα ειναι η πιο χλιαρη νικη σε Melfest και οταν ενα τραγουδι δεν θριαμβευει δεν υπαρχει περιπτωση να παει για νικη.Για χα μη λεμε οτι θελουμε και παρουσιαζουν το Frans για φαινομενο ή οτι εκανε ιστορικη νικη χθες.

  37. Έχει κάτι ωραίο μες στην απλότητα του κ στον τροπο που το τραγουδάει αλλά υπαρχουν πολύ δυνατές συμμετοχες κ φωνές που θα περάσει αδιαφορο

  38. Έχει κάτι που με εκνευρίζει. Το πρόσωπο του έχει μια υπεροψία και τα μάτια του με τρομάζουν. Το τραγούδι άθλιο και αυτή η κίνηση του Justin Bieber που αντιγράφουν ολοι , μα ολοι μου προκαλεί ναυτία …εύχομαι να μην περάσει ούτε καν στον τελικό

    • Δε γνωρίζεις ότι η διοργανώτρια χώρα δε διαγωνίζεται σε ημιτελικό και συμμετέχει απευθείας στον τελικό;;Εκτός κι’ αν δε γνωρίζεις ότι η Σουηδία είναι διοργανώτρια χώρα του φετινού διαγωνισμού.

  39. Εγω Robin ηθελα αλλα πηγαν και το βαλανε αναμεσα στο διαλειμμα,εκει για να κερδισει ο Frans,H wictoria καταπληκτικη αξιζε τη νικη αλλα
    οκ.Παντως η στιγμη που το τραγουδι του Frans μου αρεσει ειναι εκει ακριβως που λες οτι κατανταει μονοτονο και επαναλαμβανομενο στο ,if i were sorry.Ειναι τραγουδι που με ενα μονο ακουσμα το μισεις αλλα αν το ακουσεις ξανα ξανα αρχιζει να σου αρεσει αλλα μεχρι εκει .Για νικη το αποκλειω και μαλλον απο τη δεκαδα.Αυτα τα ξαναλεμε το Μαιο :p

    A το τραγουδι της Αυστραλιας το ακουσατε πραγματικα το αγαπημενο μου .

  40. ωραιο ποπ τραγουδι για ακομα μια φορα απο την Σουηδια 8 βαθμους απο μενα

  41. Παντελώς αδιάφορο, χειρότερο σαν τραγούδι ακόμα και από τους Samir & Victor. Άμα μπει έστω και 15άδα (που δυστυχώς θα μπει γιατί είναι Σουηδία) θα είναι σκάνδαλο.

  42. νομιζω οτι η σουηδια ζηλεψε το περσινο μηδενικο της αυστριας ως χωρας οικοδεσποινας και θελησε να το αντιγραψει!τοσο αδιαφορο και κενο τραγουδι θελει κοπο και τροπο να το στελνεις στη γιουροβιζιον!0 απο μενα

  43. Απορώ τι βρήκαν σε αυτό το τραγούδι και το έβγαλαν πρώτο. Για μένα νικητής το
    Human!

  44. πολύ καλύτερο από πολλά σε αυτό τον διαγωνισμό..το ακούω άνετα και ευχάριστα δεν ξέρω αν κάνει για Εurovision μου θυμίζει πολύ την Γερμανία του 2012 σε στιλ και μακάρι να πάει τόσο καλά όσο και εκείνο τις Γερμανίας και τα δυο μου άρεσαν! η Σουηδία αν ήθελε να παίξει για πρωτιά θα έστελνε την Αce δεν θέλουν όμως να πάνε για βραβείο καπάκι στην προηγούμενη!

  45. Αν και προσωπικά υποστήριζα Constellation Price, το τραγούδι του Frans, που το είχα δεύτερο, δεν με χαλάει καθόλου. Φαινόταν από χιλιόμετρα ότι θα κερδίσει, μιας και ήταν αυτό που είχε το κάτι ξεχωριστό που ήταν σαν τη μύγα μες στο γάλα συγκριτικά τα υπόλοιπα, κατά βάση μέτρια τραγούδια του Melfest, που από το καθένα σαν κάτι να έλειπε… Αν π.χ. το Human το ερμήνευε κάποιος με φωνή θα κέρδιζε αέρα! Γλυκιά μελωδία και ιδιαίτερη επιλογή για τα δεδομένα της Σουηδίας, η οποία διαφοροποιείται και από τις συμμετοχές των άλλων χωρών. 6,5/10 και το Νο 13 στο ΤΟΡ μου

  46. γενικώς η σουηδία όταν νικά επιλέγει να στείλει οτι πιο χάλια ώστε να αποφύγει μια πιθανή συνεχόμενη νίκη.Για θυμηθείτε τι έγινε το 2013…

  47. Χάλια δεν το λες αλλά πολύ αδιάφορο και μονότονο. Η χειρότερη συμμετοχή της Σουηδίας των τελευταίων ετών για μένα. Κρίμα…

  48. Το τραγούδι είναι απίστευτα γνώριμο σαν ήχος…θυμίζει πολύ Ed Sheeran αν και δεν μου έρχεται πιο τραγούδι ακριβώς…Άλλη μια αντιγραφή για την Σουηδία …να δεις που θα πετύχει πάλι η συνταγή και θα πιάσουν 10αδα!

  49. Αλλη μετριατζα απο εδω! Τετοια μονοτονια και ρυθμικη ατονια που λες, πλακα μας κανουν! Παιδικη Εurovision! Θελω να παρει θεση απο 20 ως 26! Καπου εκει…

  50. Μπορει αν καποιος απο εδω μενει Σουηδία να μας πει τι δηλωση εκανε ο Bjorkman για τον Frans;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ