ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Απόψε ο μεγάλος Τελικός!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λιθουανίας LRT, θα πραγματοποιήσει το τελευταίο βήμα της μαραθώνιας διαδρομής, για την επιλογή εκπροσώπου της χώρας. Απόψε, οι έξι συμμετοχές που προκρίθηκαν από τον ημιτελικό της περασμένης εβδομάδας, θα διαγωνιστούν για το χρυσό εισιτήριο της Στοκχόλμης.

Οι διαγωνιζόμενοι του μεγάλου τελικού Eurovizija είναι :

1. Ruslanas Kirilkinas – In my world

2. Ieva Zasimauskaitė – Life (Not that beautiful)

3. Aistė Pilvelytė – You bet

4. Erica Jennings – Leading me home

5. Rūta Ščiogolevaitė – United

6. Donny Montell – I’ve been waiting for this night



Ο εκπρόσωπος της χώρας θα προκύψει από τον συνδυασμό τηλεψηφοφορίας και κριτικής επιτροπής κατά 50% αντίστοιχα. Τα μέλη της εθνικής κριτικής επιτροπής είναι οι Ramūnas Zilnys, Nomeda Kazlaus, Dalia Ibelhauptaitė, Justė Arlauskaitė-Zazzu, Tomas Sinickis και Vaidas Baumila. Τα μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής που αποτελείται από τους Peter Freudenthaler, Denis Ingoldsby και Daisy Syron, θα είναι είναι παρόντες για πρώτη φορά στο σόου, χωρίς να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, παρά μόνο στον σχολιασμό. Ο μεγάλος τελικός του Eurovizija 2016 θα αναμεταδοθεί ζωντανά στις 9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στους παρακάτω υπερσυνδέσμους :

Παραμείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την εκπροσώπηση της Λιθουανίας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2016.

Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα, δεν το πιστεύω! Φτάσανε “κιόλας” στον τελικό τους;!
    1999, 2001, 2010 οι αγαπημένες μου συμμετοχές από τους Λιθουανούς.

  2. Είτε θα πάει ο Donny είτε η Erica κρίνοντας από τον ημιτελικό. Βέβαια προσωπικά δεν αποκλείω τη Rūta αλλά όποιος/α κι αν πάει θα με αφήσει και κάπως αδιάφορο…

  3. Τα αγαπημένα μου είναι ο Donny Montell και η Aiste Pilvelyte.Θα προτιμούσα όμως να νικήσει ο Donny.Αγαπημένη μου συμμετοχή από τη Λιθουανία ήταν αυτή του 2013.

  4. Δεν με ενθουσιάζει κανένα τραγούδι το μόνο που είναι κάπως καλό είναι του Donny.Πάντως δεν βλέπω να περνά τελικό και φέτος.

  5. Donny με χίλια και πιστεύω ότι θα έχει και άνετη επικράτηση
    Αν νικήσει ΤΟΡ 10 φέτος οι Λιθουανοί

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ