Αύριο η παρουσίαση του επίσημου video clip!

Αύριο το μεσημέρι στις 13:00 θα γίνει η παρουσίαση του επίσημου video clip και ταυτόχρονα η πρώτη ακρόαση του τραγουδιού “Utopian Land” του συγκροτήματος Argo που θα μας εκπροσωπήσει στον 61ο διαγωνισμό της Eurovision. Η παρουσίαση θα γίνει στο στούντιο Ε της ΕΡΤ σε περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων δημοσιογράφων και ταυτόχρονα στην εκπομπή “Studio 3” της ΕΡΤ1 που παρουσιάζουν η Μαριλένα Κατσίμη και ο Σίλας Σεραφείμ. Καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι ο συνθέτης της πρώτης Ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό Γιώργος Κατσαρός, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, ο πρόεδρος του OGAE Greece Αντώνης Καρατζίκος και σε πρώτη δημόσια εμφάνιση το συγκρότημα των Argo.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος”  το βιντεοκλίπ του “Utopian Land” γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και στις οθόνες μας θα έρθει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που είχαμε δει τις προηγούμενες χρονιές. Tην οπτικοποίηση με τη μέθοδο του animation ανέλαβε η γνωστή εταιρεία beetroot και το μοντάζ ολοκληρώθηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Δεν πρόκειται να δούμε τα έξι μέλη του συγκροτήματος Argo με τη φυσική τους μορφή, θα δούμε όμως τα δύο μουσικά όργανα που «πρωταγωνιστούν» στο «Utopian Land», το νταούλι και την ποντιακή λύρα. To κόστος παραγωγής του τραγουδιού ήταν χαμηλό, όπως είχε δώσει εντολή η διοίκηση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Επικεφαλής της φετινής ελληνικής αποστολής στη Eurovision, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη μεταξύ 10 και 14 Μαΐου, θα είναι ο Κωνσταντίνος Πατζόγλου και η Αρετή Μπίτα. Promo tour για το τραγούδι δεν προβλέπεται, ωστόσο θα αποσταλεί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το videoclip αλλά και βιντεάκια χαιρετισμού των Argo στα πάρτι όπου έχουν προσκληθεί. Το συγκρότημα αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι).

OGAE Greece

112 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας ελπίσουμε ότι μέσα σε τόσες αδιάφορες συμμετοχές που υπάρχουν φέτος,η δικη μας θα είναι κάτι όμορφο ενδιαφέρον και θα ξεχωρίσει.Πάντως πιστεύω χωρίς ακόμη να έχουμε ακούσει τίποτα ότι θα είναι κάτι πολύ καλό.

  2. Ελπίζω να ακούσουμε ένα καλοδουλεμένο τραγούδι γιατί με κατι μετριο δυσκολα θα προκριθουμε. Πλακα πλακα ο ημιτελικος μας προβλεπεται δυσκολος με τραγουδια που μπορουν να μας κανουν ζημια κ να μας αφησουν εκτος (πραγμα που το απευχομαι). Αυριο τα σπουδαια.

  3. για αλλη μια φορα ο φτωχος συγγενης….
    δε καναμε εθνικο τελικο να αποφυγουμε τα εξοδα υποτιθεται….
    ποσο θα κοστιζε ενα μικρο προμο τουρ δεδομενης της μη διεξαγωγης ελληνικου τελικου;;;
    τα αλλα χρηματα;;;που πηγαν οεο;
    στα θετικα το βιντεο κλιπ εστω και με λιγα εξοδα
    ολα εξαρτωνται απο το κομματι το οποιο ελπιζω και πρεπει να ναι πολυ καλο
    αντε να δουμε και φετος!

  4. promo tour δεν χρειάζεται
    Ελάχιστες χώρες κάνουν..
    Αν το τραγούδι είναι καλό δεν χρειάζεται promo tour,όπως κι αν είναι κακό,to tour δεν το σώζει

  5. Ε ρε γλέντια μακάρι να μην απογοητευτούμε τελείως αλλα λιγο…υπομονή για τα αποκαλυπτήρια …

    • Επίσης νταούλια ακούω και γελαω…. Βασικα να κλαίω πρεπει αλλα τελος πάντων…

  6. Εγώ έχω στερέψει από λόγια διότι δηλώνω απογοητευμένος και αγανακτισμένος με τη διοίκηση της ΕΡΤ που απαξιώνει το πιο ανταγωνιστικό και κερδοφόρο προϊόν της.Απλά λυπάμαι.Εύχομαι ολόψυχα το τραγούδι μας να είναι τουλάχιστον καλό.Ο Θεός μαζί μας!

  7. Καλύτερα που δεν έκαναν promo tour. Για παράδειγμα πέρυσι η Μολδαβία με τόσο promo tour που έκανε δεν κατάφερε καν να προκριθεί στον τελικό.

    Ελπίζω τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν να δόθηκαν ώστε να γίνει καλή μίξη/ενορχήστρωση του κομματιού

    Έχουν ανεβεί και φωτογραφίες του συγκροτήματος στο site της ERT
    http://eurovision.ert.gr/

  8. Πες τε με χαζή, αλλά δεν κατάλαβα. Θα το δείξει δηλαδή η ΕΡΤ1; Μιλάω για την εκπομπή του Σεραφείμ στην ΕΡΤ1 αύριο στη μία το μεσημέρι. Αν όχι, πότε θα ανέβει στο ίντερνετ το βίντεο κλίπ;

  9. και να μην είναι καλό δεν έγινε και τιποτα…εδώ οι 25 απο τις 33 χώρες με εθνικούς τελικούς κτλπ έχουν τραγούδια μέτρια…δεν θα πεθάνουμε κιόλας
    και πέρυσι με τάχα καλό τραγούδι βγήκαμε 19οι και πριν 3 χρονιές πάλι με τάχα καλό,χορευτικό τραγούδι..20οι
    Αν δεν είναι καλό δεν πρζ,ένας διαγωνισμός είναι που στην ουσία κρατάει 1 μέρα για την πλειοψηφία του κόσμου και κυρίως των Ελλήνων

  10. Μονο και μονο που θα ακουστει ποντιακη λυρα, νταουλι και εθνικ ηχος την βραδια του α’ ημιτελικου που θα ειναι πλην της Κροατιας και Βοσνιας (που ομως εχουν χαμηλου τεμπου κομματια) γεματος με δυτικοτροπα ακουσματα, η Ελλαδα θα ξεχωρισει. Ελπιζω σε ενα καλο κομματι. Στα συν το διαφορετικο τυπου βιντεο κλιπ με το animation και γενικοτερα η υπαρξη βιντεο κλιπ. Ευχομαι οι Ελληνες να το αγκαλιασουμε οτι και να ειναι, λεγοντας φυσικα την γνωμη μας θετικη ή αρνητικη. Αρνητικα σχολια και ψηφους το βιντεο κλιπ θα παρει ουτως ή αλλως ειτε καλο ειναι ειτε κακο απο οσους δεν βλεπουν με καλο ματι καθετι ελληνικο (βλεπε Σκοπιανους κτλ). Ας μην το φορτωσουμε και εμεις με τις δικες μας. Στην τελικη ενα τραγουδι ειναι και τιποτα παραπανω. Καλη μας επιτυχια.

    • Ντροπή σου ρε Μάριε.Γιατί υποτιμάς την προσπάθεια των Argo;Έλεος ρε γαμώτο με μερικούς μαλάκες εδώ μέσα!Συγγνώμη αλλά μάθε να σέβεσαι!

      • Όταν θα με πείσει η ΕΡΤ ότι αυτοί οι άγνωστοι ερασιτέχνες δεν επελέγησαν με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ γιατί ήταν κολλητάρια του κάθε στελέχους της εκεί μέσα, τότε και εγώ θα τους αντιμετωπίσω με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αλλά όταν η διαδικασία έχει από μόνη της εκπέσει σε μία φαιδρότητα, δεν θα την πάρω εγώ περισσότερο στα σοβαρά από ότι της αξίζει.

    • Καλα εισαι λιγο υπερβολικος μου φαινεται! Ελεος δεν τους στελνουμε για μοντελα! Χαλαρωστε λιγο λεω εγω…ολα μας φταινε παντα!

    • Η αλήθεια είναι ότι φαίνονται ποντιόφατσες. Δηλαδή τυπικοί πόντιοι. Δεν είναι κακό αυτό βέβαια….

      • Δεν με ενδιαφέρει αν είναι φάτσες ποντίων, σουαχίλι ή αβοριγίνων, το ζήτημα είναι ότι με εξαίρεση τη νεαρή κοπέλα είναι απολύτως μη φωτογενείς, λες και έχουν μαζέψει 4 άσχετους ανθρώπους από το δρόμο.

    • Mάριε βγάλε και δείξε τη δική σου μούρη αν τη θεωρείς καλύτερη. Τραγικό και ανώριμο το σχόλιο σου…

    • Λυπάμαι για το επίπεδό σου!Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.Για ποιο λόγο υποτιμάς και μειώνεις την προσπάθεια των Argo;Κάνε υπομονή μια ημέρα για να ακούσεις το τραγούδι και μετά εξέφρασε την άποψή σου.Δικαίωμά σου είναι άλλωστε.Δημοκρατία πάνω απ’ όλα.Σέβομαι τις απόψεις που γίνονται καλοπροαίρετα.Αλλά επειδή εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις, περίμενε και τις ανάλογες απαντήσεις.Είσαι κομπλεξικός και έχεις ξεπερασμένες αντιλήψεις.Τέρμα ρατσιστής!

      • @#ESCGR16
        Όταν θα βγει το τραγούδι, θα σχολιάσω το τραγούδι. Τώρα που βγήκαν οι φωτογραφίες τους, κρίνω το οπτικό μέρος του πράγματος.

        Είστε υποκριτές όσο δεν πάει. Έχετε εδώ μέσα σχολιάσει με τους σκληρότερους χαρακτηρισμούς την εμφάνιση ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ συμμετεχόντων, χρόνια τώρα. Να μη θυμίσω καλύτερα το τι έχει γραφτεί κατά καιρούς. Και σας έπιασε η όψιμη ευαισθησία επειδή εγώ είπα ότι δεν διακρίνω κανένα “star quality” σε μία συμμετοχή που θα κληθεί να συμμετάσχει σε έναν ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ διαγωνισμό στον οποίο και το πως γράφει κάποιος στην κάμερα έχει τη βαρυτητά του. Εκτός αν έχεις την τραγουδάρα και τη φωνάρα της Σερίφοβιτς, οπότε ναι, αυτό που ακούς ξεπερνά αυτό που βλέπεις. Αλλά δεν είναι η δική μας περίπτωση…

    • Ναι ξεχασαν να τους περασουν πρωτα απο καστινγκ! Εγω ενα ξερω,ολα σας φταινε και δεν εχουμε ακουσει καν το τραγουδι! Οι υποψηφιοι των αλλων χωρων αραγε περασαν απο καστινγκ;; Μα επιτρεπεται να μην ειναι φωτογενεις;; ντροπη τους που πανε ετσι οι κακομοιρηδες…χαχαχα τι αλλο θα ακουσουμε μεχρι τον Μαιο αραγε!

    • Ακομα να βρω το φως μου απο την ομορφια της Λοριν η της Σεριφοβιτς η της Σερταμπ…….
      Α. Κι απο τα μαργαριταρια που διαβαζω…..

      • Aν ελπίζεις ότι από αυτούς θα ακούσεις το νέο Euphoria, Molitva ή έστω Everyway that I can, ματαιοπονείς. Οπότε καλό είναι να είχες και έξι συμπαθητικές φατσούλες στην οθόνη…

      • Ειχαμε και το 2012, το 2014 και το 2015 ομορφες φατσες και σκισαμε! Δεν πανε στα καλλιστεια…. Στη γιουροβιζιον πανε…

    • Και τι θες να τους ξεκολλησουν την μουρι να τους βαλουν καινουρια?βγαζει πολυ μισος και δεν ειναι καθολου ωραιο!

      • Αυτό που λέω στην ουσία είναι ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απευθείας ανάθεση που έκανε. Μπάζει από παντού η επιλογή της.

    • Θα τους πουμε να βαλουν μασκες ηλεκτροκολλησεις,ποσο κακο σχολιο,ελεος πεια!!!

  11. Παιδια οτι ειναι να γινει θα γινει…μεχρι στιγμης η πλειοψηφια των τραγουδιων φετος ειναι τουλαχιστον κατα την γνωμη μου αδιαφορα και μετρια…εγω προσωπικα δεν εχω ξεχωρισει κανενα τραγουδι το οποιο θα μπορουσε να αποτελεσει φαβορι…ειμαι περιεργη φετος να δω τι θα γινει πραγματικα! Εγω τουλαχιστον χαιρομαι που δεν θα στειλουμε καμια ξενοφερτη βλακεια στα αγγλικα….καλη επιτυχια!

    • Μια χαρά θα ήταν να είναι το τραγούδι στα αγγλικά. Θα είναι όμως μισό αγγλικά, μισό ποντιακά, η επιτομή του κιτς. Και τυχαίως όλα τα δυνατά τραγούδια έχουν μαζευτεί στον πρώτο ημιτελικό. Προστέθηκε σήμερα και η Κροατία.

      • Ναι γιατι ως γνωστον ποντιακη λυρα, νταουλια και αγγλικα θα ηταν τελειος συνδυασμος και καθολου κιτς. Με ενα ρεφραινακι στα αγγλικα δεν χαλασε και ο κοσμος. Αν ηταν εξ ολοκληρου στα αγγλικα θα μιλουσαμε για το απολυτο κιτς.

  12. Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη, μακάρι να είναι κάτι πολύ δυνατό το τραγούδι μας 😉

  13. Χρειαζόμαστε κάτι καλό!! Ας ελπίσουμε να το ‘χουμε αύριο, γιατί ο ημιτελικός μας όντως είναι φαρμακερός.Με εξαιρεση Μαυροβούνιο, Φινλανδία και Μολδαβία όλα τα άλλα έχουν αξιώσεις για πρόκριση…

      • Συμφωνώ. Απλά η Βοσνία συνηθίζει να περνά με χειρότερα τραγούδια (μάλλον και για θρησκευτικούς λόγους..) και η Μάλτα ό,τι τραγούδι και να ‘χει τελικά, είναι η Ίρα (η τοπική σταρ) που θα παλέψει να περάσει. Γι’ αυτό πιστεύω ότι παίζουν κι αυτά για τελικό.

  14. Promo tour παιδια εχω την εντυπωση οτι δεν κανει πλεον σχεδον καμια χωρα. Περιοριζεται τα τελευταια χρονια στα κονσερτς σε Αμστερνταμ και Λονδινο. Δεν θυμαμαι δηλαδη περαν του Αζερου περυσι στο Πρωινο του Αντ1 να ηρθε αλλος για προμο τουρ στην Ελλαδα.

  15. 1.SPAIN
    2.FRANCE
    3.HUNGARY
    4.RUSSIA
    5.SWITZERLAND
    6.GERMANY
    7.MALTA
    8.CYPRUS
    9.ICELAND
    10.CROATIA
    11.ARMENIA
    12.FYR MACEDONIA
    13.FINLAND
    14.NORWAY
    15.DENMARK
    16.UKRAINE
    17.ITALY
    18.AUSTRIA
    19.THE NETHERLANDS
    20.LATVIA
    21.BOSNIA & HERZEGOVINA
    22.SLOVENIA
    23.ESTONIA
    24.ROMANIA
    25.MOLDOVA
    26.UNITED KINGDOM
    27.POLAND
    28.ALBANIA
    29.IRELAND
    30.ISRAEL
    31.BELGIUM
    32.BELARUS
    33.MONTENEGRO
    34.GEORGIA

  16. De ksero ti late merikoi gia tin anathesi ktl, emena mou fainetai mia xamilon tenon sumetoxi(ektos ton allon de epitrepetai oikonomikos alli epilogi)etoimazomai prosextika kai xoris polla pilla vtaoulia(ektos isos apo to vtaouli pou tha akousti mesa sto tragoudi) good luck loipon

  17. Σας διακατέχει μια ανασφάλεια.Με ποιο κριτήριο υποθέτετε ότι δε θα προκριθεί η χώρα μας;Αν έχουμε ένα καλό τραγούδι γιατί να έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης οι άλλες χώρες;Σταματήστε να είστε τόσο ηττοπαθείς.Υποστηρίξτε για μια φορά τη συμμετοχή της χώρα σας.Δε βοηθάει σε τίποτα να είσαστε αρνητικοί και μίζεροι.Διαγωνισμός τραγουδιού είναι.Χαρείτε τον!

  18. Είμαστε σε δύσκολο ημιτελικό η πρόκριση της αγαπημένης μου Κύπρου είναι σχεδόν βέβαια πιστεύω το τραγούδι αρέσει κ ευτυχως πιστεύω θα πάει κ καλά αλλά μαζεύτηκαν αρκετές καλές χώρες στον πρώτο ημιτελικό για μας δυσκολεύει αρκετά μακάρι να χουμε κάτι πολύ καλό άσχετα με τη λύρα τα νταουλια κ όλα τα άλλα π λέμε εύχομαι σαν άκουσμα να βγει ένα καλό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής με ότι κ αν στέλνουμε προκρινομασταν αλλά τώρα με όντας δύσκολο ημιτελικό εύχομαι να ναι κάτι πολύ καλό για να χουμε ελπίδες.ας μν είμαστε προκατειλημενοι να το ακούσουμε πρώτα.αλλα να κρατάμε μικρό καλάθι όλα παίζονται φέτος.

  19. Πόσα τραγούδια θα περάσουν ρε παιδιά στο πρώτο ημιτελικό ?έχω κολλήσει τωρα

    • Εχω μπερδευτει, μπαινω σε ενα site και γραφει οτι η παρουσιαση του τραγουδιου θα γινει στις 12:30, σε αλλο λεει 13:00, αλλου λεει 13:30…Τι ωρα θα παρουσιαστει τελικα ?

      • 12:30 παρουσίαση του τραγουδιού σε κλειστό κύκλο στο στούντιο Ε της ΕΡΤ με παρουσία των Argo, στελεχών της ΕΡΤ και περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων δημοσιογράφων
        13:00 παρουσίαση του video clip στο ευρύ κοινό
        13:30 παρουσίαση της συμμετοχής στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ(Πρώτο, Δεύτερο και Κόσμος 93,6 FM)
        13:00-15:00 ΕΡΤ1 Studio 3 με καλεσμένους Κατσαρό, Καρατζίκο και Argo

  20. Tania sakka απο καθε ημιτελικο θα περασουν 10 τραγουδια + 6 που ειναι απευθειας στον τελικο 26

  21. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ.Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ Ν ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΕΙΝΑΙ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  22. Τα σχόλια αύριο θα είναι τόσο προβλέψιμα όπως:
    Ξευτίλα
    Τσίρκο
    Χάλια η αγγλική προφορά
    Αποκλεισμός
    Ντροπή
    και άλλα πολλά όμορφα.
    Ορισμένοι σαφώς έχουν εμμονές και εκφράζονται με τον χειρότερο τρόπο. Αύριο πείτε την άποψη σας για το τραγούδι. Αλλά σχόλια του τύπου δεν έχουν εμφάνιση οι τραγουδιστές δεν τα δέχομαι ούτε από 15χρονους. Ότι ας πούμε αν είχαμε δύο καλλονές και 4 άντρες σαν τον Sergey ή τον Ούγγρο δεν θα μας πείραζε το τραγούδι αλλά τουλάχιστον θα είχαμε να δείξουμε ομορφιά. Ότι να ναι τελικά.
    Τέλος πάντως ο καθένας εδώ μέσα λέει την άποψη του και ας εκτίθεται.
    Απλά άσχημο πράγμα να έχει κάποιος εμμονές.

    • Αν το λες για εμένα (που για εμένα το λες), έχω τεκμηριώσει ΑΠΟΛΥΤΑ τη γνώμη μου για τη συμμετοχή, με βάση ότι ξέρουμε ως τώρα για αυτή. Και αυτή είναι ότι απευθείας ανάθεση στους συγκεκριμένους εξακολουθεί να μην μπορεί να στηριχτεί με τίποτα. Αν κάποιοι απλά δεν έχουν γνώμη για τίποτα και είναι διατεθημένοι να καταναλώνουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τους σερβίρουν υπό το κάλυμμα της “εθνικής εκπροσώπησης”, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Εγώ όταν βλέπω το στραβό θα το λέω. Όπως και το αντίθετο.

      • Θες να μου πεις ότι τώρα εσύ σπάς πλάκα και κάνεις καζούρα με τη συμετοχή μας και δεν το βλέπεις ως εθνική αποτυχία που έχεις καταθέσει την άποψή σου 100 φορές και την έχουμε εμπεδώσει πολύ καλά. Άλλο η λανθασμένη απόφαση Τσακνή άλλο το τραγικό και άκυρο σχόλιο για την εξωτερικη τους εμφάνιση. Είτε μέτριοι ειτε καλλονοί είναι ερασιτέχνες. Στην προσπάθεια σου να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου, χλευάζεις και ξεφεύγεις από το πραγματικό νόημα.
        Δεν υποστηρίζω κανέναν δεν κατακρίνω κανέναν και δεν τα βλέπω όλα ωραία αλλά θα περιμένω να ακούσω το τραγούδι. Νομίζω πάντως πώς σχεδόν όλοι το βλέπουμε χαλαρά το θέμα αλλά εσύ είσαι που έχεις πορωθεί και μόνο πλάκα που δεν κάνεις. Και φιλικά θα πρότεινα λίγο να χαλαρώσεις.

      • Ούτε πλάκα σπάω, ούτε όμως πιστεύω ότι η Eurovision είναι εθνική υπόθεση. Σε κάθε πρίπτωση, όσο πληρώνω από την τσέπη μου της ΕΡΤ του 1,2% τηλεθέαση, θα έχω γνώμη για το πως χρησιμοποιεί τα χρήματά μου.
        Τα σχόλιά μου για τη συμμετοχή την “λανθασμένη απόφαση Τσακνή” υπογραμμίζουν στο τέλος. Και συγγνώμη, εφόσον δεν μιλάμε για όπερα, αλλά για απλή εμπορική ποπ μουσική σε τηλεοπτικό show, σαφώς και το οπτικό μέρος παίζει σημαντικό ρόλο και σαφώς μπορεί να αξιολογείται.

    • Επειδη και εγω εκανα σχολιο για την εμφανιση δεν το καταλαβαινω γιατι αρπαχτηκατε?Ειπα μοιαζουν να μην εχουν γκελ αλλο ωραιος αλλο γκελ αλλα το τι ειναι σιγουρα θα το δουμε αυριο.Εμενα με επηρεαζει η εμφανιση καποιου εκτος πια αν μιλαμε για θεικες φωνες και θεικα τραγουδια.Γιουροβιζιον ειναι το θελετε η οχι η ομορφια δινει καποιους ποντους και το να ειναι κρυος και γλοιωδης καποιος μπορει να του στερησει παλι ποντους.Ας πουμε τον Ρουμανο φετος δεν μπορω να τον βλεπω μου βγαζει αρνητικοτητα ασχετα που και καλη φωνη εχει και μετριο τραγουδι.Τωρα ρατσιστικο ειναι δεν ειναι ολο αυτο αυτο νιωθω αυτο γραφω.

  23. Σταμηστε αυριο θα δωθει απαντηση,ο ζωντανος δεν φαβεται περιμενετε λιγο.Προσωπικα θα ηθελα τα πραγματα να ηταν αλλιως αλλα αυτο μας εκατσε δεν μπορουμε να κανουμε κατι ισως και να εχουν δουλεψει ισως και να ειναι κατι ωραιο.Εξαλλου δειτε πως ολες οι χωρες υποστηριζουν της συμμετοχες τους και κανεντε το ιδιο!!!

    • Οι περισσότερες χώρες κάνουν οι ίδιες πρώτα καζούρα στη συμμετοχή τους και την αποδομούν. Οι μόνοι που έχουν το υστερικό σύνδρομο “μην ματιάσουμε το τραγούδι μας και αποτύχει γιατί θα καταστραφεί το έθνος” και “όποιος τολμήσει να μην του αρέσει είναι προδότης” είναι κάποιοι εδώ (στο site εννοώ, γιατί ο κανονικός κόσμος εκεί έξω απλά σπάει πλάκα κάθε χρόνο)

      • Μαριε και γω την ιδια αποψη εχω με εσενα, οτι δεν ειναι σωστο δεν πρεπει να το δικαιολογουμε και φυσικα να μην εχουμε ενοχικα συνδρομα.

        τι να κανουμε τωρα… η διαδικασια που ακολουθησε η ΕΡΤ ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ… σχεδον στα ορια της ΑΤΙΜΙΑΣ

      • συμφωνω με μαριο. βλεπω απο αγγλους μεχρι και ΣΟΥΗΔΟΥΣ που θαβουν το τραγουδι τους και μαλιστα με αγγλικα σχολια στο επισημο καναλι της γιουροβιζιον. φυσικα και δεν κανουν κακο στη συμμετοχη τους, μην τρελαθουμε τωρα με τα υστερικα της μποκοτα. αν αρεσει το τραγουδι θα παει καλα, οι ακομπλεξαριστοι λαοι μια χαρα ξερουν να κανουν καζουρα στις συμμετοχες τους και να βριζουν και εντονα ακομα οταν διαφωνουν ειτε με τη δημοκρατικοτητα της διαδικασιας επιλογης ειτε με τις υποψηφιοτητες ειτε και απλα με το τραγουδι που τους εκπροσωπει (ανεξαρτητως διαδικασιας με την οποια αυτο επιλεχθηκε). Περσι πολλοι σουηδοι και ρωσσοι εγραφαν οτι δεν τους αρεσε το κομματι τους και προς τιμην τους καποιοι σουηδοι συμφωνουσαν σε σχολια οτι το τραγουδι τους ηταν κλεμμενο. μαλιστα ακομα και μετα το διαγωνισμο, ειδα σουηδους να γραφουν οτι δεν αξιζαν να κερδισουν και οτι ηταν στημμενο και αδικια αυτο που εγινε στην Ιταλια με τις επιτροπες. Μην εχετε κομπλεξ. Φυσικα και θα καυτηριαζουμε ειδικα φετος τα πραγματα γιατι εγιναν σε στυλ ”Καρανίκας”

  24. Ας σχολιασω λοιπον…

    ΘΕΜΑ 1: “Καλεσμένοι της εκπομπής θα είναι ο συνθέτης της πρώτης Ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό Γιώργος Κατσαρός, ο πρόεδρος του OGAE Greece Αντώνης Καρατζίκος και σε πρώτη δημόσια εμφάνιση το συγκρότημα των Argo.”

    Ερωτηση: Ο/οι συνθετης/ες θα ειναι? Μηπως ξεχασαν να τους καλεσουν?? Ή το εγραψαν οι Argo?

    ΘΕΜΑ 2: “To κόστος παραγωγής του τραγουδιού ήταν χαμηλό, όπως είχε δώσει εντολή η διοίκηση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.”

    Ναι, αλλα δεν μας λενε το ποσο…. το χαμηλο για καποιον μπορει να ειναι 1.000ευρω για αλλον 1.000.000ευρω… Αχ αυτη η ΕΡΤ που ειναι τοσο ξεκαθαρη με τις low cost productions….. Ας ρωτησει ο Προεδρος του OGAE αυριο, ποσο πηγε το βιντροκλιπ..αλλα να πουν λεφτα…οχι ηταν χαμηλο… εκτος κιαν ντρεπονται να το πει η ΕΡΤ….

    ΘΕΜΑ 3 Σελιδα ΕΡΤ eurovision.ert.gr

    Πληρης ενημερωση… ειχε να ανανεωθει απο τον τελικο της Ελλαδας το 2015!! ενταξει…360 μερες περασαν…. Τωρα εχει ενα μαυρο… συντομα κοντα σας… μαλλον δεν προλαβαιναν να ανεβασουν φωτογραφια και δυο τρια σχολια για τα μελη του συγκροτηματος…. ισως να σχολασε ο υπευθυνος upload της ΕΡΤ…. (Ειχα στειλει mail σε αυτους.. προ εβδομαδων … αν δε το χρειαζεστε κλειστε το… so simple…)

    ΘΕΜΑ 4
    Εδω φωτογραφιες που θα εμφανιστουν αυριο…

    http://eurovision.ert.gr/wp-content/uploads/2016/03/slideARGO1.jpg

    http://eurovision.ert.gr/wp-content/uploads/2016/03/slideARGO2.jpg

    http://eurovision.ert.gr/wp-content/uploads/2016/03/slideARGO3.jpg

    Ως προς τα σχολια για το πως μοιαζουν κτλ δεν θα ερπεπε να μας ενδιαφερει…. αν εχεις σουπερ τραγουδι και ασχημος να εισαι μια χαρα θα πας…

    ΘΕΜΑ 5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ -Ε.Ρ.Τ. (Ελληνικη Ραδιοτηλεοραση Τσακνη)
    Οχι δεν ειναι κολλημα, ουτε γκρινια! Προσωπικα επικοινωνησα με τους ARGO και τους εγραψα τα σχολια μου σχετικα με την ολη διαδικασια …προς τιμην τους μου απαντησαν. Παρολα αυτα δεν θα σας γραψω τι ειπαν κτλ… απλα αν υποστηριζεις την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ακομη κιαν εχεις αθελα αποδεχτει κατι μη αξιοκρατικο….απλα Παραιτησε!!! Ολα τα αλλα ειναι απλα λογια του αερα και δεν εχουν να κανουν ουτε με το τραγουδι, ουτε με την καλλιτεχνικη αξια ουτε με το τελικο αποτελεσμα!

    Καλη ακροαση αυριο απο την Ελληνικη Ραδιοτηλεοαση Τσακνη….θα παρουσιασει το Επισημο κλιπ….λες και τοσες μερες ειχαμε το ανεπισημο….

    • Ενω ηταν αξιοκρατικη διαδικασια οταν καναμε αναθεση σε Βισση, Παπαριζου, Ρουβα, Μπιγαλη κτλ κτλ. Ηταν αξιοκρατικη διαδικασια οταν ειχαμε ελληνικους τελικους με 3 καλλιτεχνες που τους επεβαλλαν συγκεκριμενες δισκογραφικες. Τα προηγουμενα χρονια που η Ελλαδα ειχε την οικονομικη δυνατοτητα για καλυτερα πραγματα ολα γινοντουσαν μεσα στην αξιοκρατια και φετος ξαφνικα ολα γινονται αναξιοκρατικα. Το ποσο καποιοι ειναι προκατειλημμενοι με την ελληνικη συμμετοχη (για τους δικους τους λογους) φαινεται απο το οτι μεχρι να βγει το κομματι εχουν αντιρρησεις για την ΕΡΤ, τον Τσακνη, τον Συριζα, το γκρουπ, τα αγγλικα, τα ελληνικα, τα ποντιακα, το ραπ, την λυρα, τα νταουλια, την διαδικασια επιλογης, την αναθεση, την μη αναθεση (σε καλλιτεχνες τυπου Φουρειρα, Μελισσες, Ντεμυ, Ζουγανελη κτλ. Αν γινοταν αναθεση σ’ αυτους κανενας δεν θα ελεγε τιποτα, λες και γι’ αυτους η αναθεση δεν ειναι αντιδημοκρατικη κτλ), την εμφανιση των καλλιτεχνων (λες και ενας καλλιτεχνης που δεν τηρει τα προτυπα ομορφιας που οι ιδιοι εχουν στο μυαλο τους απαγορευεται να συμμετεχει ή αν συμμετεχει θα πρεπει να εχει τουλαχιστον νικητηρια συμμετοχη, κατι που εν ετη 2016 το βρισκω απαραδεκτο και ρατσιστικο), γιατι δεν κανουν προμο, γιατι να κανουν αν εκαναν κτλ κτλ κτλ. Και ολα αυτα μεχρι να βγει το τραγουδι και τοτε να αρχισουν να το κραζουν παντου, ειτε τους αρεσει ειτε οχι, αφου και να τους αρεσει θα φανουν χαζοι για το οτι εκραζαν ενα τραγουδι πριν το ακουσουν οποτε συνεχιζουν να το κραζουν. Και ολα αυτα, για ενα τραγουδι που θα ακουστει για 3 λεπτα σε εναν διαγωνισμο και αλλα 3 αν περασει τελικο αναμεσα σε πολλα αλλα του ιδιου επιπεδου ήπολυ χειροτερα απο αυτο. Και στην τελικη ας ηταν μια κακη επιλογη και εκπροσωπηση στην Γιουροβιζιον το χειροτερο πραγμα αυτην την στιγμη στην Ελλαδα. Αλλα δυστυχως δεν ειναι. Και μπορει μια κακη εκπροσωπηση στον διαγωνισμο να κρατησει 3 λεπτα και να χαθει, η κακη νοοτροπια ομως καποιων δυσκολα αλλαζει.

      • Φίλε μου, δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι σχετικά με όσα γράφεις. Είσαι η φωνή της λογικής.

      • Μαλλον τωρα κανουμε το Ασπρο μαυρο…ουτε καν γκρι!
        1. αυτα περι ομορφια κτλ οπως εχεις διαβασει και εγω τα καταδικαζω… δεν εχει να ο διαγωνισμος με τα καλιστεια… απλα να το ξεκαθαρισουμε μιας και το σχολιασες κατω απο δικο μου σχολιο.
        2. Τι σχεση εχει η αναθεση που εγινε σε Ρουβα, Ελενα, Βισση με την φετινη αναθεση! Απολυτως καμμια, ας μην παρουσιαζουμε ανομια πραγματα για να καλυψουμε αναξιοκρατικες μεθδους που εκανε η ΕΡΤ του κυριου Τσακνη. Οι προηγουμενοι καλλιτεχνες ειχαν παρουσιασει τη δουλεια τους και ηταν καταξιωμενοι στο χωρο τους! Μην τα ισοπεδωνουμε ολα…
        3. Ελληνικοι Τελικοι, οταν η ΕΡΤ εκανε προσκληση σε ολες τις δισκογραφικες και ανταποκρινονταν μονο η Panic λογικο ειναι να προωθησει τους δικους της οποτε και εδω ειναι αστοχο το σχολιο περι μη αναξιοκρατιας. Βεβαια οσοι πουν ας εκανε μονη της η ΕΡΤ τον διαγωνισμο με ανοικτη προσκληση, να θυμισω πως η ΕΡΤ ελεγε δεν εχει λεφτα, οποτε εδωσε την διοργανωση στο ΜΑD και στις δισκογραιφκες που συμμετειχαν…αρα οποιος πληρωνει εχει και απαιτησεις!
        4. Προσωπικα δεν κριναμε ΚΑΝΕΝΑ τραγουδι, κριναμε μια Διαδικασια…οποτε εαν μου αρεσει αυριο το Τραγουδι δεν θα εχω κανενα κολλημα να γραψω οτι μου αρεσει και ουτε θα φανω χαζος Ακομη και την πρωτη θεση να παρουν, παλι δεν αλλαζει η αποψη μου σχετικα με την ΕΡΤ.

        Αυτα και ας μην βαζουμε παντα την σταμπα του ρατσιστη σε οποιον γραφει κατι διαφορετικο , γιατι τοτε ο χαρακτηρισμος επιστρεφεται πισω

        Οσο για το εαν εχουμε συμφεροντα και κριτικαρουμε την ΕΡΤ, προσωπικα δεν εχω κανενα…ουτε καν του χωρου δεν ειμαι…. αλλα βαλε τον εαυτο σου στις χιλιαδες αγνωστους καλλιτεχνες που ειναι στην Ελλαδα οπου ενας δημοσιος φορεας δεν σου εδωσε καν την ευκαιρια να διαγωνιστεις και επελξε με το ετσι θελω καποιους… θα το εβρισκες λογικο? Εαν ναι… τοτε παω πασο….

        Οσο για το ολο θεμα της Eurovision εθνικο θεμα δεν ειναι…. ισως εδω μεσα μερικοι να το θεωρουν εθνικο θεμα…ο κοσμος εχει να ασχοληθει με σοβαροτερα θεματα, αλλα μιας και σχολιαζουμε -οσοι σχολιαζουμε- ενα αρθρο κτλ… εχουμε το δικαιωμα να λεμε την αδικια ως αδικια και το Σουπερ κομματι ως σουπερ, ακομη κιαν δεν συμπαθουμε τον καλλιτεχνη…

        Αυτα…

        ΥΓ Προσωπικα την ΕΡΤ δεν θα την καλοπιασω…μιας και δεν εχω καμμια σχεση μαζι της….

      • κανει μπαμ οτι εισαι εργαζομενος της ερτ. θα σε δω αυριο που θα δημοσιοποιηθει ο ποντιακος αχταρμας τι θα λες.

      • Τι άλλο θα ακούσουμε!Συγκρίνουμε την πιθανή ανάθεση στη Ζουγανέλη με αυτή στους άγνωστους Argo που δεν έχουν καν δισκογραφία ή μία επιτυχία!Η Ζουγανέλη μέσα από την επιτυχία της έχει κερδίσει την αποδοχή του κόσμου.Οι Argo μόνο μέσα από έναν τελικό θα κέρδιζαν με το σπαθί τους το δικαίωμα να πάνε eurovision!Όπως και να είναι το τραγούδι τους καλό ή κακό,αυτό δεν αλλάζει.Η επιλογή τους δεν είναι αξιοκρατική.
        Όσο για την δεκαετία του 90 και επιλογές τύπου Μπίγαλη τότε που κανείς δεν ήθελε να πάει στην eurovision και θεωρούνταν ξεπεσμός να ασχολείσαι μ’αυτήν,υπήρχε πολύ συγκεκριμένη διαδικασία.Ανοικτός διαγωνισμός,σφραγισμένοι φάκελοι ώστε να μην είναι γνωστοί οι συντελεστές και επιλογή από μια επιτροπή που όριζε η ΕΡΤ.

  25. ελπιζω πραγματικα ο κυριος καρατζικος που βγαινει συχνα σε εκπομπες στην ερτ και ειναι παντα ευγενικος, αυριο να εκφρασει και λιγο τους φανς που δηλωνουν αρνητικοι σε αυτη αλλα και παρομοιες αναθεσεις στο μελλον. επειδη καλειται σαν μελος του σωματειου θα ηθελα εστω ευγενικα να αναφερει οτι απο την πλειοψηφια των φανς εκφραζονται αντιρρησεις οταν οι αναθεσεις γινονται σε αγνωστους και μη εμπειρους καλλιτεχνες και να αναφερει οτι εκτος της αμφιβολου ποιοτητας αναθεση εγινε και αναθεση τραγουδιου κατι που θα μπορουσε να αποφευχθει δεδομενου οτι τωρα εχουμε ιντερνετ και νεες τεχνολογιες και ΕΣΤΩ το τραγουδι θα μπορουσε να το επιλεξει το κοινο διαδικτυακα (εφοσον μιλαμε για καλλιτεχνες που δεν εχουν δισκογραφια επισημη και αρα πρεπει να κερδισουν την εμπιστοσυνη του κοινου, αφηνοντας αυτο το τελευταιο να επιλεξει εστω το τραγουδι )

  26. Η συγκεκριμένη εκπομπή διαρκεί από τις 13.00 ως τις 15.00.
    Κατά πάσα πιθανότητα το τραγούδι θα μεταδοθεί το τελευταίο μισάωρο της εκπομπής.

  27. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα φέτος (πολλές ψιλοσυμπαθητικές, “καθώς πρέπει” και ισοδύναμες συμμετοχές) το σίγουρο είναι πως οι Argo με τη μουσική που παίζουν και το παρουσιαστικό τους, θα ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες το γάλα.
    Θα τα πάνε καλά το Μάιο. Έτσι γίνεται κάθε φορά που στέλνουμε μύγες.

  28. Γιατι σχολιαζετε την εξωτερικη εμφανιση; οι κοπελες μια χαρα ειναι κ οι αλλοι οκ κουλ.. ημαρτον πια.. διαγωνισμος ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ! και επισης, γιατι η καθε χωρα πρεπει να στελνει απαραιτητα “καλης ποιοτητας” τραγουδι; eurovision ειναι παιδια, οχι διαγωνισμος μουσικης για το παλατι στην Αγγλια.. ξεκολλατε..

  29. Πληρώνεις 1€ για την Ερτ κ κατι έγινε,εχεις κ απαιτήσεις
    Ααα..κ κανει 4%
    Ασχολείστε τόσο με εναν διαγωνισμό που πρατάει στην ουσία 1 μέρα
    Οι περισσότεροι Έλληνες,βασικά το 99,9 των Ελλήνων και των υπόλοιπων κρατών βάζουν την eurovision ως αφορμή για να μαζευτούν με φίλους και να φάνε,ακούνε το τραγούδι της χωρας…μετά αδιαφορούν και μετά παρακολουθούν την ψηφοφορία
    Εσείς το κάνατε εθνικό θέμα,έλεος δηλαδή..
    Αλλά τι λέω..και πέρυσι φωνάζατε πως δεν θα περασουμε τελικό,και πρόπερσι πως θα παμε χάλια κ βγήκαμε 7οι
    Όσοι έχετε τη γκρίνια στο τσεπάκι το ίδιο κάνετε κάθε χρόνο..

    • Εθνικο θεμα θα ηταν εαν επαιζε στα καναλια…ασχολουνταν στη Βουλη κτλ… Αρα δεν παιζει… αληθεια, οσοι δλδ αντιδρουμε στην ολη διαδικασι της ΕΡΤ πως ξερεις οτι ειμασταν εμεις που σχολαιζαμε αρνητικα περισυ ή προπερσυ κτλ… γιατι τοτε να υποστηριξω και γω οτι εδω μεσα μπηκαν ανθρωποι της ΕΡΤ και γραφουν καλα λογια κτλ… δε παει ετσι ομως… μαλλον την κατηγορια προς τους αλλους μερικοι την εχουν ετοιμη…. απλα για να μην λες οτι εχουμε εμεις την γκρινια….

  30. το οτι σχολιαζετε την εξωτερικη εμφανιση;;;….τι να πω!μηπως αναμεσα μας εχουμε το mariano di vaio η την αντριανα λιμα;;τι τιμη!μια χαρα ειναι οι ανθρωποι…..και στη τελικη σε διαγωνισμο μουσιης πανε οχι στο next top model….να στελναμε την καγια;;;επισης ας μου θυμισει καποιος τους νικητες το 2006…..
    σε διαγωνισμο μουσικης και τραγουδιου ειμαστε κι αυτα σχολιαζουμε και αξιολογουμε!λογικη -5!!!
    φιλικα,ενας ασχημος…

    • χαχαχα παντως καθε χρονο γινεται και ενας διαγωνισμος ομορφιας Eurovision – Most beautiful female singer / most handsome male singer κτλ. εχει online polls και videos.

  31. Αν εχεις φραγκα πληρωσε εσυ τη φιρμα ρε εξυπνακια που γραφεις και γραφεις. Εχουμε προβλημα… Καταλαβαινετε Ελληνικα; Δινεις στην ΕΡΤ οσα και για το πομολο του λεβητα στα κοινοχρηστα και νομιζεις οτι μπορεις να κραζεις για ενα διαγωνισμο. Κραχτους για αλλα. Πολυ πιο σοβαρα. Πιανετε ενα πληκτρολογιο και κανετε ψυχοθεραπεια σε βαρος των νευρων μας! Μηπως να μην πηγαιναμε καθολου για να κραζετε χειροτερα; Ποιον ηθελες εσυ; Τη Μουσχουρη; Η μηπως ο περσινος νικητης εχει κανα ωδειο; Η τη δισκογραφια της Μαντονα…
    Ο Λογκαν το 1980 ηταν παντελως αγνωστος στην Ιρλανδια. Ειδαμε και με ονοματαρες τι ψαρια πιασαμε… Κατανταει εμμονη σε καθε σχολιο αφωνοι,ασημοι,που παμε,θα πατωσουμε… Τοσο απογοητευμενοι πια με τη ζωη σας ειστε που ασχολειστε με βλακειες.. Διαμαρτυρηθειτε για πιο σοβαρα πραγματα κι αφηστε την κλαψα και τη γκλαουνα. Αλλωστε απο τετοια σε αυτη τη χωρα εχουμε καβα. Τουλαχιστον εδω ας ξεχνιομαστε λιγο.
    Και κακο να ναι το τραγουδι σπαστε πλακα. Καθε χρονο δλδ η Ελλαδα θα πρεπει να ξεχωριζει; Μην ειμαστε κομπλεξικοι και κυριως κακοτροποι…

  32. H Eurovision ειναι φατε ματια ψαρια. μολις δουνε οι ευρωπαιοι τις φατσες τον argo θα αλλαξουνε καναλι. το τραγουδι θα ειναι σιγουρα στα δεδομενα κοζα και αγαθωνα. τοσο χαλια δηλαδη. ο απολυτος ξεπεσμος. θα χαρω υπερβολικα πολυ μολις αποκλειστουμε φετος για να μαθει ο κυριος τσακνης να επιλεγει τραγουδιστριες που εχουν συγγενεια μαζι του.

    • Είσαι απλά άλλο ένα αξιοθρήνητο τρολ.

      Παρεμπιπτόντως, όταν λες “το τραγουδι θα ειναι σιγουρα στα δεδομενα κοζα και αγαθωνα. τοσο χαλια δηλαδη” εννοείς ότι θα μας φέρει την έκτη θέση; γιατί ο Αγάθωνας και οι Κόζα αυτό έκαναν το 2013.

      Είστε τόσο για λύπηση ορισμένοι.

    • Ε, ψιτ…Οι ΚΜ και ο Αγάθωνας 6οι βγήκαν. Καθόλου δεν άλλαξαν κανάλι οι Ευρωπαίοι…

    • Και σαν καλός γκαίμπελς που είσαι, έβγαλες αμέσως συμπέρασμα ότι ο άλλος είναι υπάλληλος της ΕΡΤ, και προκαταβολικά θεωρείς ότι το τραγούδι θα είναι αχταρμάς.

    • Μια χαρα ηταν οι ΚΜ και ο Αγαθωνας,… δεν τους λες αποτυχημενους… το αντιθετο κιολας.

      Για το τραγουδι ακουστε το πρωτα και μετα σχολιαστε.

      Δεν χρειαζεται να προδικαζετε καταστασεις… παντως καθε χρονο υπαρχουν κοντρες για καθε συμμετοχη μας…ισως το 2001 να αποτελει εξαιρεση….

  33. Καλα μην νευριαζεται μερικοι… σχολιασμους κανουμε… αν νευριαζεται μην διαβαζεται… αρκεστειτε στα οσα γραφει το αρθρο…
    Εκτος κιαν σας αρεσει….

  34. Θελω να πω ποσο διαφωνω με αρκετους που λενε οτι τα περισσοτερα τραγουδια φετος ειναι αδυναμα/μετρια και ο,τι αλλο. Πιστευω οτι η φετινη Eurovision ειναι η πιο ενδιαφερουσα των τελευταιων χρονων μου αρεσουν σχεδον ολα τα τραγουδια και μου αρεσει που υπαρχουν τοσα διαφορετικα ειδη

  35. Στο FB υπαρχει η σελιδα EurovisionERTofficial … με νεα και δειχνει να ειναι της ΕΡΤ…αληθεια το Eurovision EΡΤ δεν τους αρεσε??

    Παντως εκει εχει τους στιχους… μεταφραζουν τα ποντιακα μιας και γιαυτους ειναι ξενη γλωσσα και τα αγγλικα δεν τα μεταφραζουν…. Ποντιακες ριζες δεν εχω… αλλα μερικοι που εχουν τα δεχονται….

    Ευγε Ελληνα….

    Οριστε δειτε (πριν το διορθωσουν, ηδη τους εστειλα μηνυμα)

    https://www.facebook.com/notes/eurovision-ert-official/utopian-land-by-argo-στίχοι/1075587132505260

  36. Εσείς που δεν έχετε να πείτε τίποτα καλό είστε οι που κράζατε την Καλομοίρα και λέγατε που θα στείλουμε την άφωνη,εξαφανιστηκατε μετά την 3η θέση,είστε οι ίδιοι που κράζατε τους Κόζα Μοστρα και τον Λούκα κ ας μας έφεραν 6η και 7η αντιστοίχως θέση
    Ειστε εσείς που περιμένατε νίκη απο τον Ρουβά επειδή έσκιζε τα μπλουζάκια κ πέρυσι μέχρι τον ημιτελικό φωνάζατε πως η Μαρια-Ελενα δεν θα περασει ουτε καν τελικό
    Είστε εσείς που χοροπηδούσατε την χρονιά που στείλαμε το τραμπολίνο και δεν είπατε τίποτα για την 20η θέση αλλά είχατε κράξει τον Αλκαίο που εφερε 8η
    Εγώ θα περιμένω να ακούσω το τραγούδι και σίγουρα δεν θα κρίνω απο την εμφάνιση,όποιος εδώ νομίζει πως είναι μοντέλο ας βάλει και μια φωτο..
    Ααα..ξέχασα,εσείς θέλατε να στείλουμε Φουρέιρα που 3 λεπτά live δεν αντέχει και βγάζει πρόγραμμα με playback ή καμιά Στικούδη που να τραγουδαει δεν ξέρει που δεν ξέρει τουλάχιστον θα ήταν ομορφη
    Οι μόνες αυτή τη στιγμή που αξίζουν να πάνε eurovision είναι Τάμτα και Demy,αλλά όχι με εθνικούς τελικούς με το mad για να καταχράζονται λεφτά η Νεριτ,η δισκογραφική και το Mad…ψάξτε λίγο πόσα πήρε το Mad..και δεν το εδειξε πουθενα
    Τεσπα,τουλάχιστον και χαλια να πάμε δεν ξοδέψαμε λεφτά αλλά όχι να κράζουμε και ν έχουμε απαιτησεις επδ δίνουμε 1€ στην Ερτ
    Διαφωνώ κ εγώ με τη διαδικασία αλλά είναι στο χέρι μας να το καταστήσουμε σαφές πως αν είναι να επιλέγουν έτσι άυομα καλύτερα να μην πηγαίνουμε
    Αλλά…αν φέτος δεν πηγαίναμε eurovision θα κράζατε,τώρα που πάμε έτσι όπως πάμε θα κράζατε,αν διάλεγαν ή αν με τελικό διαλέγαμε άλλον πάλι θα έβγαιναν άλλοι που θα έκραζαν
    Εύχομαι αύριο να ακούσουμε κατι αξιοπρεπές,αλλά ότι κι αν είναι εγώ θα το στηρίξω
    Κατω απο το τραγούδι μας που θα βρουν ευκαιρία να μας βρίσουν οι Σκοπιανοί κτλπ δεν θα προστεθώ κ εγώ

    • Όχι δεν είμαστε όλοι αυτοί που τσουβαλιάζεις.Πέρα από το άσπρο και μαύρο και τον μανιχαιστικό τρόπο σκέψης σου υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις.Οπως εγώ και πολλοί άλλοι που ψηφίσαμε και Καλομοίρα και Λούκα Γιώρκα και Κόζα Μόστρα όχι επειδή τρελαθήκαμε με το τραγούδι αλλά γιατί ήταν το καλύτερο απο τα διαθέσιμα.Και τωρα διαμαρτυρόμαστε για μια αναξιοκρατική απευθείας ανάθεση.Το ότι η Νέριτ καταχράστηκε χρήματα από τους ελληνικούς τελικούς μπορείς να το αποδείξεις με κάποιον τρόπο γιατί πρώτη φορά το ακούω.

    • Εγω που κριτικαρω την ΕΡΤ δεν συμμετειχα στα οσα γραφεις… οποτε μην βαζεις σταμπες σε οσους εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα!

    • πω πω σάλα τραπεζαρία ένα τα έκανες.

      προσωπικά, από αυτούς που λες, μόνο τους Κόζα Μόστρα δεν τους πίστευα καθόλου. στήριζα το κομμάτι της Ηλιάδη που – κατά τη γνώμη μου – είχε δυνατότητες. το μόνο αρνητικό ήταν η κακο-μποτοξαρισμένη φάτσα της.
      Την Καλομοίρα την ψήφισα, τον Αλκαίο με 1000 και το Γιώρκα επίσης (αν και στον εθνικό τελικό ήταν κάπως υποτονικός)

      αν εσύ λοιπόν σε αντίθεση με εμάς, αυτά που υποστήριζες πάντα πήγαιναν καλά, προτείνω να ζητήσεις να σε προσλάβουν στην ΕΡΤ στην επιλογή των καλλιτεχνών/τραγουδιών να μην πάει τόσο ταλέντο χαμένο.

  37. Καλά είμαστε σοβαροί? Θα αποσταλεί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το videoclip αλλά και βιντεάκια χαιρετισμού των Argo στα πάρτι όπου έχουν προσκληθεί.??? Τόσο κοστοβόρο είναι πια να παρεβρεθούν σε μια δύο εκδηλώσεις που συνήθως πηγαίνουν οι περισσότερες χώρες ? Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.

    • Απλα θεωρειτε οτι τα καλα βιντεοκλιπ, τα προμοτουρς κτλ… παιζουν κανα ουσιωδη ρολο?

      Δε νομιζω,… τα 3 λεπτα πανω στην σκηνη κανουν τη διαφορα, και το μονο που παιζει ρολο ειναι πως χειριζεσαι τους δημοσιογραφους, ωστε να πουν καμια καλη κουβεντα την ωρα που εισαι πανω στην σκηνη….

      προσωπικη αποψη/γνωμ

      • Ναι χαίρω πολύ. Αν στείλεις ένα δεύτερο Euphoria, μια κομματάρα τέλος πάντων θα πας καλά, είτε κάνεις video clip και promo , είτε όχι. To θέμα είναι ο ερασιτεχνισμός απο μέρους μας. Δηλαδή μας έστειλαν πρόσκληση να παρεβρεθούμε σε μια συναυλία και εμείς θα τους πούμε ” αχ συγγνώμη δεν μπορούσαμε να ερθουμε λόγω οικονομικών προβλημάτων(πανακριβα τα εισητήρια στη Ryannair βλέπεις) , μπορείτε να μας απολαύσετε όμως απο μακυά. Νά δείτε το clip μας.”

    • Στο ‘Αμστερνταμ ΚΑΙ στο Λονδίνο. Βασικά αυτό ακριβώς έγραψα. Να πάνε σε ένα δύο events που βρισκονται όλες οι άλλες χώρες. Είπαμε δεν είναι εποχές για τρελά promo tour, κανείς δεν τα ζήτησε άλλωστε, αλλα νομίζω το να μην μπορούμε να παρεβρεθούμε σε δυο Ευρωπαικές πρωτεύουσες για να ερμηνεύσουμε το τραγούδι μας είναι ξεφτίλα.

  38. To promo δεν παιζει κανενα ρολο πλεον το θεμα ειναι να αρεσουν και να κανουν ωραια εμφανιση λαιβ.Βλεπω εκδηλωσεις οπου δεν σεβονται τον καλλιτεχνη και γελανε μιλανε μια καταντια κατα την αποψη μου.Η Μαρια Ελενα περσυ κερδισε τις εντυπωσεις με την φωνη της λαιβ αν ειχε και καλο τραγουδι θα πεταγε(αλλα ηταν αυτη που αξιζε να παει απο αυτον τον αχταρμα που ειδαμε).Εγω παντως παιδια δεν ειχα προβλημα με τις συμμετοχες οταν υπηρχε διαγωνισμος παντα το καλυτερο κερδιζε(ασχετα αν μου αρεσε αλλο τραγουδι πριν το λαιβ καθαριζει καταστασεις).Τωρα το rise up νομιζω οτι πληρωσε τον ερασιτεχνισμο των υπευθυνων οταν βλεπεις οτι ο αλλος δεν μπορει να τραγουδισει του κοβεται η αναπνοη βαλε φωνητικα γιατι το λαιβ στην γιουροβιζιον σε ξεγυμνωνει.Η Καλομοιρα χαζη ηταν.

  39. Μακάρι να στείλουμε ένα ωραίο τραγούδι! Φέτος είναι μία μίζερη χρονιά τραγουδιών αν εξαιρέσεις 3 με 4 τραγούδια το πολύ! Πάντως στα ενδιαφέροντα τραγούδια φέτος, συμπεριλαμβάνεται η Κύπρος!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ