ΣΟΥΗΔΙΑ: Αποτελέσματα “Δεύτερης Ευκαιρίας” / Σειρά εμφάνισης Τελικού!

Με την ολοκλήρωση και της “Δεύτερης Ευκαιρίας” πριν από λίγο, το Melodifestivalen 2016 φτάνει στο τέλος του σε μια εβδομάδα. Από τις 4 αποψινές μάχες προέκυψαν 4 τραγούδια και πλέον γνωρίζουμε τα 12 που θα διεκδικήσουν τη νίκη και το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη Σουηδία μέσα στη χώρα τους.

Οι “μάχες” ήταν:

1. Panetoz – ”Håll om mig hårt” vs. Molly Pettersson Hammar – ”Hunger”
2. Albin & Mattias – ”Rik” vs. Boris René – ”Put Your Love on Me”
3. Isa – ”I Will Wait” vs. SaRaha – ”Kizunguzungu”
4. Dolly Style – ”Rollercoaster” vs. Samir & Viktor – ”Bada nakna”

Από αυτές τα τέσσερα τραγούδια που κέρδισαν τη θέση τους στον Τελικό είναι:

Panetoz – ”Håll om mig hårt”
Boris René – ”Put Your Love on Me”
SaRaha – ”Kizunguzungu”
Samir & Viktor – ”Bada nakna”

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των νικητών, δημοσιεύθηκε και η σειρά εμφάνισης και των 12 τραγουδιών στον τελικό:

1. Panetoz – ”Håll om mig hårt”
2. Lisa Ajax – ”My Heart Wants Me Dead”
3. David Lindgren – “We are Your Tomorrow”
4. SaRaha – “Kizunguzungu”
5. Oscar Zia – “Human”
6. Ace Wilder – “Don’t Worry”
7. Robin Bengtsson – “Constellation Prize”
8. Molly Sandén – “Youniverse”
9. Boris René – “Put Your Love on Me”
10. Frans – “If I Were Sorry”
11. Wiktoria – “Save Me”
12. Samir & Viktor – “Bada nakna”

Αλέξανδρος Λιάπης

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναμενομενο, για μενα το αποτελεσμα ειδικα panetoz και samir&viktor τους θεωρουσα σιγουρακια. Αλλα μ’αυτην την σειρα εμφανισης απο οτι βλεπω μαλλον θελουν πολυ η wiktoria να νικησει εκτος και αν υπαρχει καμια εκπληξη με τον frans. Επιπλεον μαλλον για τριτη συνεχη χρονια το αγαπημενο μου τραγουδι sto melfest παει για πατο. Μα δευτερο σε σειρα εμφανισης η Lisa?

      • Σωστά τα λέει.Γιατί τον προτρέπεις να ξαναδιαβάσει το άρθρο;Όντως οι δυο που ανέφερε δεν προκρίθηκαν.

      • Νόμιζα έλεγε την Molly Sanden! αχαχ σόρρυ αρχηγέ μάλλον εγώ θα έπρεπε να το ξαναδιαβάσω!

  2. Η πιο μεγάλη έκπληξη είναι ότι δεν πέρασε η Molly και η Isa, που ως μπαλάντες ήταν μεγάλα φαβορί για να προκριθούν. Κρίμα. Από την άλλη, δε νομίζω πως θα θέλουμε να δούμε τις τύπου κούκλας Dolly Style, γιατί είπαμε: ποπ μουσική αλλά όχι κι’ έτσι.

  3. Λατρεύω molly sanden!!! Η καλυτερη επιλογη για φετος!!!
    Αλλα μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει τι δινουν τα στοιχηματα φετος για το melodifestivalen?

    • αυτη τη στιγμη ειναι 1.Frans 2.Robin Bengtsson 3. Molly 4.Wiktoria 5.Oscar Zia αλλαζουν συχνα ομως.

  4. Από ότι φαίνεται εκτός συγκλονιστικου απροόπτου ο νικητής θα είναι ο Frans..Λίγο το ότι θεωρείται φαινόμενο στη Σουηδία και θα κερδίσει στο televoting, λίγο το ότι στις περισσότερες στοιχηματικες εταιρίες η απόδοση έχει πέσει στο 1 και κάτι και με αρκετή διάφορα από την 2η molly, αρκούν για να καταλάβουμε τον νικητή…!

    • απο που κι ως που ειναι φαινομενο ακριβως? επισης, ο Robin ειναι δευτερος και 3η η Molly

      • Επειδη ηρθε απο το πουθενα. Μονο στη γειτονια του τον ηξεραν. Ενω ολοι οι αλλοι ειναι γνωστοι. Ειναι ομως που προσγειωμενο παιδι απο το λιγο που τον ακουσα. Θα δουμε σε λιγες μερες. Παντως εχει ρευμα.

      • Απ’ότι διάβασα είχε ερμηνευσει πριν 10 χρόνια σε ηλικία 6 ετών,ενα κομμάτι για εναν Σουηδό ποδοσφαιριστή που τον έχουν για Θεό εκεί και απο τότε έγινε αγαπητός στο κοινό,πάντως οντως πολύ προσγειωμένος μου φάνηκε και μενα!

  5. @angela
    1.Frans (αισχος)
    2.molly (<3)
    3.Robin Bengtsson
    4.oscar zia
    5.Wiktoria
    6.Ace Wilder
    7.Lisa Ajax
    8.David Lindgren
    9.SaRaha
    10.Samir & Viktor
    11.panetoz
    12.Boris René

  6. Ο Frans θα κερδίσει. Στην Σουηδία γίνεται χαμός με το τραγούδι (και απορώ γιατι). Είναι no 1 σε itunes, spotify, charts παντού. Σίγουρα θα βγεί πρώτος στο κοινό. Δεν θα κερδίσει μόνο εάν τον χαντακώσουν επιτροπές. Κρίμα για Ιsa που ήταν εξαιρετική και άξιζε το λιγότερο μια θέση στον τελικό.

  7. Από όλα τα άρθρα για το Melodifest γράφετε για 2 ονόματα την molly και την ace! Λοιπόν για να τελειώνουμε φαβορί είναι ο frans και λογικά αυτός θα πάει, αν όχι μάλλον η molly. Η Wilder έχει αστείο τραγούδι πραγματικά απορώ γιατί την βλέπεται φαβορί.

  8. Εγω πιστευω πως οι επιτροπες δεν θα ψηφισουν πολυ τον Frans.Εχω την εντυπωση οτι θα ψηφισουν τον Robin την Molly την Wiktoria και τον Oscar.Ειναι δυσκολο να τα παει τοσο καλα στις επιτροπες οσο στο κοινο ο Frans.Αν βγει 1 στο κοινο και 4-5 στις επιτροπες δεν κερδιζει!

  9. πραγματικα προτιμω να πανε οι samir & viktor παρα ο frans δεν ξερω γιατι αλλα τον εχω αντιπαθησει τρελα.. 😛

  10. Εκτός η Isa… Κρίμα! Αλλά εντάξει μικρή είναι ακόμα, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία και το αξίζει. Όσο για τον φετινό νικητή. Με ανησυχεί πάρα πολύ η θέση 10. Ειλικρινά δεν θέλω καθόλου να κερδίσει αυτό. ΟΚ καλό, radio-friendly τραγουδάκι αλλά μέχρι εκεί. Το φετινό melfest δεν είχε ψηλό επίπεδο αλλά αυτά που είναι τελικό, είναι σχεδόν όλα καλύτερα από το If I Were Sorry κι επίσης μου τη σπάει πάρα πολύ το υφάκι του Frans, λές κι είναι ο Eric Saade κάνει. Ελπίζω να ανατραπούν τα προγνωστικά κι εύχομαι (συγγνώμη που θα το πω) οι διεθνείς επιτροπές να τον χαντακώσουν α λα Yohio. Λυπάμαι.
    Η κατάταξή μου λοιπόν για τον τελικό έχει ως εξής:
    Constellation Prize
    My Heart Wants Me Dead
    Human
    Youniverse
    Put Your Love On Me
    Save Me
    Bada Nakna
    We Are Your Tomorrow
    Don’t Worry
    If I Were Sorry
    Kizuguzungu
    Håll Om Mig Hårt

  11. Με ήδη γνωστές τις LIVE εμφανίσεις όλων των φιναλίστ στο MF και με συντελεστή 1.25 στα στοιχήματα θα εκπλαγώ πολύ αν Frans δεν κερδίσει…

  12. Εγώ θέλω να κερδίσει ο Frans για να έχει η Σουηδία μάλλον την χειρότερη συμμετοχή της εδώ και πολλά χρόνια!

  13. Lisa Ajax, Oscar Zia και Molly δαγκωτό. Robin & Ace μετά. Αίσχος ο Frans… Αν κερδίσει οδηγούμαστε στη χειρότερη χρονιά φέτος. Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν χρονιά σαν τη περσινή (πολύ δυνατή) αλλά…
    Πραγματικό ΕΓΚΛΗΜΑ που άφησαν εκτός την Isa. Αν προκρινόταν θα ήταν η νικήτρια για μένα… 🙁

  14. Κανενα δεν μ’ αρεσει ιδιαιτερα αλλα εκεινο που θεωρω καπως καλυτερο ειναι του Robin. Μετα Oscar, Lisa και Frans. Τα υπολοιπα ειναι απο πολυ μετρια εως χαλια.

  15. δεν μου αρεσει το τραγουδι του francs προτιμω robin και ace και μετα molly και oscar zia…μεταξυ των 5 νομιζω παιζεται!παντως ειναι το πιο αδυναμο melodifestivalen των τελευταιων χρονων!

  16. Απο την πρωτη στιγμη που ακουσα τα τραγουδια ,ο Robin ξεχωρισε ,εχει το καλυτερο τραγουδι και με πολυ καλη φωνη ,θελω πολυ να κερδισει αν και μικρες οι πιθανοτητες με αυτον τον αντιπαθητικο τον Frans.Απο εκει και περα Ace ,Molly ,Wictoria και Oscar επισης δυνατα !Θεωρω πως ειναι ενας πολυ δυνατος τελικος καλυτερος πολλων προηγουμενων..

  17. προσωπικά επειδή οι Σουηδοί δε πάνε απλά για πανε στο διαγωνισμό, όπως πάμε εμείς ας πούμε..πάνε για την νίκη ξεκάθαρα..πρέπει να κάνουν σωστή επιλογή..θεωρώ η Molly είναι η καλύτερη..λόγω φωνής,τραγουδιού και παρουσίασης..μπορεί να μην είναι κάτι διαφορετικό παρουσιαστικά..αλλά σαν τραγούδι παίζει αρκετά ψηλά..εμένα επίσης μ αρέσει πολύ ο Simor και ο Victor είναι πολύ ξεσηκωτικό το κομμάτι..τώρα οι υπόλοιποι είναι πολύ καλοί όλοι, δε το συζητάμε..θα είναι δυνατός ο Σουηδικός τελικός!!

  18. Παντως ρε παιδια ο Σουηδικος τελικος το Meodifestivalen δηλαδη ειναι σαν μια δευτερη Eurovision που αξιζει να παρακολουθεις!Μπραβο στους Σουηδους που τοσα χρονια στελνουν παντα ωραια τραγουδια και γενικοτερα ειναι πολυ μπροστα απο πολλες χωρες στο θεμα μουσικη..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ