ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Απόψε ο τελικός!

6 τραγούδια θα διεκδικήσουν απόψε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού της Ρουμανίας για να κερδίσουν το εισιτήριο για τη Στοκχόλμη και την Eurovision 2016. Η απόφαση στο σημερινό τελικό ανήκει αποκλειστικά στο κοινό σε αντίθεση με τον ημιτελικό της Παρασκευής, στον οποίο 4 συμμετοχές επέλεξε η κριτική επιτροπή και 2 ο κόσμος.

Στη σημερινή βραδιά παρουσιαστές και κριτική επιτροπή θα αναλάβουν να διασκεδάσουν το κοινό. Οι Zoli TOTH Project θα παρουσιάσουν νέα δρώμενο με τίτλο Cocoon, οι Horia Moculescu, Randi και Uddi θα ερμηνεύσουν από κοινού το τραγούδι The stray of mu life και ο κόντρα τενόρος Cezar Ouatu, που εκπροσώπησε τη Ρουμανία στη Eurovision 2013, θα ερμηνεύσει το Rise like a phoenix.

Ο αποψινός τελικός θα ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο eurovision.tv.

Οι 6 συμμετοχές που διεκδικούν τη νίκη είναι:

1. Ovidiu Anton – Moment of silence (Ovidiu Anton) 

2. Dream Walkers – Let it shine (Cristian Faur) 

3. Florena – Behind the shadows (Gabriel Huiban, Laurențiu Duță) 

4. Mihai Traisariu – Paradisio (Mihai Trăistariu, Robby G., Dumi Pădure) 

5. Vanotek feat. the Code & Georgian – I’m coming home (Vanotek, Ionuț Catană, Alex Cotoi, Sorin Seniuc, Adriana Rusu, Anastasia Sandu) 

6. Doru Todorut feat. Irina Baiant – The voice (Doru Todoruț, Irina Baianț) 

Λουκάς Βλαβιανός

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακουσα τα τραγουδια και προσωπικα κανενα δεν με εντυπωσιασε. Το Paradisio το βρήσκω περα για περα βαρετο. Αλλος ενας εθνικος τελικος απροβλεπτος.

  2. Ελλάδα, Ρουμανία και άλλη μία μου διαφεύγει το όνομα της χώρας συμμετέχουν στον τελικό του διαγωνισμού εδώ και χρόνια πάντως! Για να δούμε!!

  3. Moment of Silence με διαφορά
    Μετά ξεχωρίζω το I’m coming home και το Paradisio
    Πιστεύω πως με αυτά τα τρία περνάνε τελικο και αν στείλουν το Moment of silence γιατι όχι και δεκάδα

  4. H Florena θα μπορούσε να είναι η συμμετοχή με την κλασσική μεγάλη μπαλάντα που λείπει φέτος, αν βελτιώσει τα αγγλικά της και γίνει πιο άνετη στη σκηνή.

  5. 1.Vanotek ft The Code & Georgian : 6/10
    2.Florena : 6/10
    3.Doru Todorut ft Irina Baiant : 5,5/10
    4.Dream Walkers : 5/10
    5.Ovidiu Anton : 5/10
    6.Mihai Traistariu : 2/10
    Αδύναμος τελικός…

  6. Στοιχηματικές αποδόσεις
    Vanotek ft The Code & Georgian : 1.75
    Florena : 4
    Doru Todorut ft Irina Baiant : 6
    Ovidiu Anton : 8
    Mihai Traistariu : 9
    Dream Walkers : 12

  7. Tο I’m coming home μου αρεσε πολυ και πιστευω πως τον εχει σιγουρο τον τελικο και μια καλη θεση εκει. Τα υπολοιπα ακουγονται αλλα δεν μπορω να πω πως μ’ αρεσουν. Το Paradisio ειναι το χειροτερο ολων.

  8. Ελπιζω να μην στειλουν το paradisio γιατι ειναι κρίμα για τον Mihai μετα την τραγουδαρα tornero να συμμετασχει με ενα μετριο τραγουδι και να μην παει καλα.

  9. το paradisio ειναι μια αηδια και μιση!επαναλαμβανομενος ηχος και προχειροφτιαχμενο…δε θελω και δε νομιζω να κερδισει ουτε λογω ονοματος….προτιμω περισσοτερο τη florena….αν και ο τελικος της ρουμανιας ειναι πολυ αδυναμος….θεωρω η χωρα το μαη θα εχει ασχημη αποδοση εκτος 20αδας με οριακη προκριση στο τελικο!!!(ο,τι και αν στειλει)

  10. πόσο μου αρέσει η Florena μακάρι να γίνει κάτι και ν πάει Στοκχόλμη… άλλα μάλλον ο Traistariu θα πάει και εννοείτε ότι δεν πάει για ψιλή θέση όπως το τρομερό Tornero…!!!

  11. Παιδιά άσχετο αλλά ξανακούσα πολλές φορές όλα τα φετινά τραγούδια. Κατέληξα πως αυτά π μαρεσουν είναι Γαλλία Αρμενία Ουγγαρία Ουκρανία Κύπρος Ρωσία και Νορβηγία.απο τις χώρες αυτές που είναι ήδη η δεκάδα στα στοιχήματα οι περισσότερες απαυτες έστω.δε θεωρώ απίθανο λόγω των εξελίξεων στο Παρίσι πριν λίγους μήνες μεγάλη μερίδα κόσμου να στηρίξει φέτος τη Γαλλία. Είναι κάτι π χω σκεφτεί και δεν έχω δει γραμμένο σε κανένα ποστ.εχει και καλό κομμάτι καλύτερο και από της Ρωσίας που ίσως βγει αν δε πάνε με βάση τις συμμαχίες και ψηφίσουν έτσι με το σύνθημα #ze suis Paris# που θα ακούσουμε πολλές φορές εκείνο το βράδυ να το θυμάστε..τότε θα βγει η Γαλλία και δικαίως.εχει καλό κομμάτι φέτος.

    • Καλή σκέψη αλλά δύσκολα! Περιμένουμε Σουηδία, Σερβία και Αζερμπαιτζάν για να πούμε ποιος θα είναι το φαβορί. Προς το παρών ο Ρώσος είναι the only one που λέει και το τραγούδι του!

      • Για Σερβία και Σουηδία ξανά δε το κόβω άσε που δεν έχουν κάτι πολύ σούπερ ουαου σαν το περσινό πχ με εφέ και ιστορίες…για Αζερμπαϊτζάν ναι πολύ πιθανό πάντα μαρεσαν οι συμμετοχές τους εκτός απτη χρόνια που το πήραν.λολ.αλλα πάντα στέλνει δυνατά κομμάτια.αν δε στείλει εννοείται πως θα βγει η Ρωσία μέχρι στιγμής εκεί πάει η δεύτερη για μενα είναι η Γαλλία για τους λόγους π προανέφερα κ γιαυτόυς τους λόγους νιώθω κ δε θα πεσω έξω πως θανάι πολύ πολύ ψηλά..Αλλά συμφωνούμε.ας δούμε κ Αζερμπαϊτζάν lavezzi.

  12. Θέλω το paradisio! Πάιζει να είναι από τα χειρότερα τραγούδια της eurovision. Ε και μόνο γι’αυτό αξίζει να το ακούσουμε και στη Στοκχόλμη!
    Προτιμώ της Florena αν και πιστεύω πως ούτε αυτή ούτε ο Traistariu θα νικήσει απόψε.

  13. Mάλλον Florena, αν και πιστεύω ότι έχουν πολλές ελπίδες οι Dream Walkers, ως οι φετινοί- πιο ποπ εννοείται – Ιl Volo.
    To Coming Home ξεκινά καλά αλλά ξέχασαν εντελώς να να γράψουν ρεφρέν.
    Το The Voice ενδιαφέρον μελωδικά με τις διφωνίες του τις ωραίες και τα όλα του, αλλά από καλές φωνές άλλο τίποτα έτσι κι αλλιώς.
    Ο Μιχάι… Κρίμα το παιδί…
    Και ο γκοθοντεθοροκάς, καλός τραγουδιστής, αλλά βρε παιδί μου… από πού να το πιάσεις αυτό το πράγμα…

  14. το paradisio με εκνευριζει σαν τραγουδι αλλα απο την αλλη μου εχει κολησει κιολας 😛

  15. Η κατάταξή μου:
    1. Vanotek feat. the Code & Georgian – I’m coming home
    2. Florena – Behind the shadows
    3. Dream Walkers – Let it shine
    4. Ovidiu Anton – Moment of silence
    5. Doru Todorut feat. Irina Baiant – The voice
    6. Mihai Traisariu – Paradisio

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ