ΡΩΣΙΑ: You are the only one…για τον Sergey Lazarev!

Δόθηκε στη δημοσιότητα το video clip του τραγουδιού You are the only one που θα ερμηνεύσει ο Sergey Lazarev στη Στοκχόλμη για λογαριασμό της Ρωσίας.

Ο Sergey Lazarev επιλέχθηκε από το Ρωσικό RTR για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η ομάδα που θα απαρτήσει τη φετινή Ρώσικη αποστολή αποτελείται από την λεγόμενη Dream Team της Eurovision, το Ρώσο σούπερσταρ Philip Kirkorov, το διεθνούς φήμης Έλληνα συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο και τον πολυτάλαντο Έλληνα χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό.  Είναι η ίδια ομάδα που ήταν πίσω από την Ουκρανία και την Ani Lorak με το Shady Lady  το 2008 στο Βελιγράδι αλλά και την Ρωσία με τις Tolmachevy Twins και το Shine το 2014 στην Κοπεγχάγη.

Μετά τη δεύτερη θέση στη Eurovision το 2015 η Ρωσία για μια ακόμη χρονιά στοχεύει ψηλά. Τη Ρωσία θα τη δούμε στο δεύτερο μισό του Α’ Ημιτελικού στις 10 Μαΐου.

Λουκάς Βλαβιανός

123 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό είναι το τραγούδι που λέτε ότι θα πάρει το βραβείο;Έλεος.Γιατί αποθεώνετε τα μέτρια;Το τραγούδι είναι υπερεκτιμημένο.3άδα σίγουρα γιατί η Ρωσία έχει μια δυναμική στο διαγωνισμό αλλά έχω απογοητευτεί.Το τραγούδι είναι άλλης δεκαετίας.Πολύ ξεπερασμένο άκουσμα.Κρίμα.Οι ελπίδες μου στο ελληνικό τραγούδι.Σε 5 ημέρες θα το ακούσουμε και θα κρίνουμε αναλόγως.

    • Οτι εσύ έχεις απογοητευτέι από αυτό το τραγούδι και περιμένεις πως και πως το ελληνικό???
      χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
      Ορισμένοι έχετε τρελή πλάκα εδώ μεσα!!
      😀 😀 😀

      • Εγώ δεν είμαι Ανθέλληνας φίλε μου.Φυσικά και αναμένω το τραγούδι της χώρας μου.

  2. Αμφιλεγόμενο κομμάτι.. μοιάζει αρκετά με Σάκη.. πιστευω θα παει πολυ καλά αν εχουν σωστη παρουσιαση.. βεβαια με φωκά στην παρουσιαση δεν τους φοβαμαι καθολου.. η Ρωσια θα ειναι ξανά στην πρώτη τριάδα εύκολα! Και αν κρίνουμε απο το γεγονός οτι το περσινο πηρε τη δευτερη θεση, τι φετινο μπορει να παρει κ την πρωτη!!!

  3. Λυπάμαι αλλά έχω απογοητευθεί. Περίμενα κάτι πιο σύγχρονο, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να συμμετέχει 10 χρόνια πριν. Ασφαλώς, θα έχει εξαιρετικό staging (πιστεύω θα είναι παρεμφερές με το video clip) αλλά αυτό δεν είναι νικητήριο τραγούδι και ο τίτλος είναι ολίγον τι ανέμπνευστος… Αλλά σίγουρα θα τα πάει αρκετά καλά. Καλή επιτυχία!

  4. Φανταστικο κλιπακι χωρις λογια απο την αλλη το τραγουδι ειναι καλο οχι τελειο!

  5. Δεν είναι Τραγουδαρα..είναι όμως τραγούδι που θα χτυπήσει top 5..αν δεν ακούσουμε αλλά καλά κομμάτια από δω και πέρα.και νικητή να τον δω δε θα μ φανεί περίεργο..όχι ότι το κομμάτι είναι απίστευτο εμένα δε με τρέλανε αλλά έχει τον αέρα της νίκης.θελω να πάει καλά η Ρωσία.καλη επιτυχία Sergey μέσα απτη καρδιά μου.καλη επιτυχία σε όλη την ελληνική ομάδα που τον πλαισιώνει.να τα λέμε κ αυτα.

  6. 1.Norway
    2.Germany
    3.Latvia
    4.Hungary
    5.Cyprus
    6.Switzerland
    7.Spain
    8.Armenia
    9.France
    10.Italy
    11.Albania*
    12.Russia
    13.Ukraine
    14.Denmark
    15.Ireland
    16.Austria
    17.Finland
    18.Iceland
    19.Moldova
    20.Slovenia
    21.Belarus
    22.Belgium
    23.The Netherlands
    24.Georgia
    25.Montenegro
    26.Bosnia & Herzegovina
    27.United Kingdom
    28.Israelll

  7. Δεν υπαρχει αυτο που γινεται φετος. Απο τα χειροτερα τραγουδια που εχει στειλει ποτε η Ρωσια.
    Αλλη μια βλακεια στις τοσες φετινες.

    Τοπ 28:
    1. Γερμανια 9/10
    2. Γαλλια 8.5/10
    3. Ουγγαρια 7/10
    4. Ισλανδια 7/10
    5. Ελβετια 5/10
    6. Κυπρος 4.5/10
    7. Βελγιο 4.5/10
    8. Νορβηγια 4/10
    9. Δανια 4/10
    10. Ηνωμενο Βασιλειο 4/10
    11. Λευκορωσια 3.5/10
    12. Ισπανια 3.5/10
    13. Μολδαβια 3/10
    14. Αυστρια 3/10
    15. Αρμενια 3/10
    16. Βοσνια Ερζεγοβινη 2.5/10
    17. Ολλανδια 2/10
    18. Φινλανδια 1.5/10
    19. Ιρλανδια1.5/10
    20. Ρωσια 1/10
    21. Μαυροβουνιο 1/10
    22. Ιταλια 1/10
    23. Λετονια 1/10
    24. Ισραηλ 1/10
    25. Ουκρανια 0/10
    26. Γεωργια 0/10
    27. Αλβανια 0/10
    28. Σλοβενια 0/10

  8. Δε θα το ηθελα για πρωτια αλλα εχει πολλες ελπιδες να βγει πρωτη καλυρετο τραγουδι εχει η Ουκρανια παρα η Ρωσια

  9. Η Ρωσία θα πάει σίγουρα ψηλά καθώς οι συμμαχίες που έχει είναι άπειρες. Το τραγούδι είναι κλασικό ποπ σαν αυτα που ακουμε συχνα στον διαγωνισμο. Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθουν να παρουσιασουν τον Ρωσο ως τον απολυτο φαβορι;;; υπερεκτιμημενη κ αυτη η συμμετοχη. Δε λεω πως το τραγουδι ειναι αδιαφορο αλλα ειναι συνηθισμενο χωρις καμια πρωτοτυπια ή κατι ιδιαίτερο. Στη χορογραφία ο Φωκας Ευαγγελινος θα κανει θαυματα δεν υπαρχει αμφιβολια…βλεπω τη Ρωσια 5αδα για τους λογους που ανεφερα.

    • κατι απο Ρουβα που λες κι εσυ λιγο απο this is our night στο κουπλε που το τραγουδα ομως ο Χριστοφορου!χαχαχα αυτος ο κοντοπουλος!επισης ειναι κομματι που δεν το φανταζεσαι μονο στο ραδιοφωνο αλλα κυριως στη σκηνη της eurovision κομμενο και ραμμενο ειναι για αυτην την σκηνη!με λιγα λογια μια μετριοτητα!

  10. ωραιο κλιπ αθλια τα αγγλια του ρωσου απλο ποπ κομματι τιτλος που θυμιζει my number one επιπλεον απο τον τιτλο μου περναει το μηνυμα οτι θελει να νικησει!!!!

  11. ωραιο βιντεοκλεπ…το τραγουδι ok…με ενα καλο live θα παει καλα,αλλα δεν ειναι για νικη…

    • Και ποιο είναι για νίκη δηλαδή? Μην ψάχνετε για Μπετόβεν. Τα λέμε στην Μόσχα 2017 😉

  12. Εγώ πάλι δεν το βρίσκω καθόλου κλασσικό Γιουριβίζιον τραγούδι. Μακάρι να είχε τόσα δυναμικά τραγούδια ο διαγωνισμός.

  13. Κλασσικος Κοντοπουλος,σαν να ακουω το ιδιο τραγουδι καθε φορα….Ποτε μου δεν μου αρεσαν τα τραγουδια του,οπως και αυτο μου φαινεται αδιαφορο! Το 2014 η ελληνικη κριτικη επιτροπη ”ολως τυχαιως”ειχε δωσει τους περισσοτερους βαθμους στο μετριοτατο ρωσικο τραγουδι που ειχε γραψει ο κοντοπουλος και ολο το ελληνικο team , οποτε και φετος κατι τετοιο φανταζομαι θα γινει….και υποτιθεται οτι η κριτικη επιτροπη πρεπει να ειναι αντικειμενικη…ουτε καν!

      • Οι 3 από τους 5 κριτές : H Ροδάνθη Παπαδέα (Στιχουργός), ο Άγγελος Μακρής (Mark Angelo) (Παραγωγός, συνθέτης) και η Μαίρη Συνατσάκη (φίλοι όλοι του Κοντόπουλου) είχαν δώσει στην πρώτη θέση την Ρωσσία ενώ ο Βασίλης Απέργης (Πρόεδρος της επιτροπής – Μουσικός παραγωγός) και ο Κώστας Παντζόγλου (Ραδιοφωνικός παραγωγός, δημοσιογράφος) δεν θυμάμαι ακριβώς σε τι θέση την είχαν κατατάξει αλλά αρκετά ψηλά από όσο θυμάμαι!

  14. Μια χαρά τραγουδι εχει η Ρωσια, η αλήθεια ειναι οτι κ εγώ περίμενα κάτι καλύτερο αλλα μου άρεσε μην λέμε κ οτι θελουμε… Σίγουρα θα εχει μια ξεχωριστή σκηνική παρουσία που θα το κάνει ν ξεχωρίσει μεσα στο χάος και για εμένα η 5αδα μπορεί κ η 3 αδα ν θεωρείται δεδομένη λόγο του οτι ειναι η Ρωσία όπως κ ν το κάνουμε για πρωτιά ας βγουν όλα τα τραγούδια πρώτα και βλέπουμε.

      • Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι αυτό π περιμέναμε.ειναι όμως Ρωσία π πέρσι που υπήρχαν κατέ με πάντα πολύ ωραιότερα απτα φετινά βγήκε δεύτερη.εμπιστευομαι το Φωκά πάρα πολύ κ είναι ένα κομμάτι που θα ναι πολύ ψηλά.εχει κ πολλές συμμαχίες.

  15. Έχει όλα τα θετικά στοιχεία που χρειάζονται για να πάρεις ένα βραβείο. Θέμα τύχης βέβαια, πόσα τέτοια δυνατά κομμάτια θα παρουσιαστούν αψεγάδιαστα την τελική βραδυά και θα στριμωχτούν στην κορυφή για το ποθητό. Είναι πάντως υποφηφία η Ρωσσία για να το πάρει!

  16. Πολύ καλή επιλογή και φέτος η Ρωσία ! Μέχρι τώρα το αγαπημένο μου!
    3. Ολλανδία
    2. Κύπρος
    1. Ρωσία

  17. Λυπάμαι πολύ αλλά περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό από την Ρωσία.Δεν φτάνει τόσο ψηλά για μένα πολύ καλύτερο το τραγούδι της Ουγγαρίας και της Νορβηγίας που είναι στις πρώτες θέσεις των τοπ μου.

  18. Εξαιρετικό τραγούδι συγκρινόμενο με την έως τωρα σαβούρα και με δεδομένα τα θαύματα που εχει κανει και θα ξανακάνει ο Φωκας επι σκηνης, ειναι ο πιο πιθανός διεκδικητής του βραβείου φέτος. Μοσχα 2017 φαινεται εξαιρετικά πιθανό σενάριο !

  19. Αν ήταν διαγωνισμός videoclip θα έπαιρνε άνετα το βραβείο, είναι Master σε κάτι τέτοια οι Ρώσοι. Σαν τραγούδι είναι κάτι που έχουμε ακούσει άπειρες φορές στον διαγωνισμό, όπως και από τον ίδιο τον Κοντόπουλο, θα μπορούσε άνετα να είναι τραγούδι του Ρουβά πριν 10 χρόνια αυτό.
    Από την στιγμή όμως που την σκηνική παρουσία την αναλαμβάνει ο Φωκάς και η Ρωσία έχει πολλές χώρες που την ψηφίζουν, θα βρεθεί άνετα στο top-5 ενώ δεν είναι και απίθανη η πρωτιά μιας και δεν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής το τραγούδι που να ξεχωρίζει.

  20. Ε καλα μην το υπερεκτιμάτε και τοσο. Αν και συμφωνω με τις εκτιμήσεις πολλών απο εδω για υψηλή θεση στον τελικό μιας και ειναι σιγουρο πως στη σκηνοθεσία και τη χορογραφία ο Ευαγγελινός θα κανει παπάδες..κι ο Lazarev εχει και μια σκηνική παρουσια αλφα αλλά αυτο σρ καμια περιπτωση δε σημαινει πως σαν τραγουδι ειναι καλό. Για μενα ειναι μάλλον αδιαφορο προς μέτριο

  21. Ένα τραγούδι αρκετά καλό για να κερδίσει φέτος. Σε συνδυασμό φυσικά με τη παρουσίαση που θα χει.
    Όπως έγινε και με την Σουηδία. Καλούτσικο τραγούδι, πολύ καλή παρουσίαση. Ίδωμεν….

  22. Ειναι πολυ δυναμικο….θελουμε δεν θελουμε μαλλον Μοσχα του χρονου ,,,, Ουτε εγω θελω Μοσχα του χρονου……….. αλλα………. εκτος αν μας εκπληξει ευχαριτα η Πολωνια αποψε στον τελικο γιατι τα 2-3 τραγουδια της υποψηφια ειναι σουπερρρρρρρρρρρρρρ…….

  23. Δυστυχώς ο κοντοπουλος εχει παγιδευτεί εδω και μια δεκαετία στα ίδια και στα ίδια ποπακι. Τραγουδι συνταγή που θα Παει στη δεκάδα λογω τραγουδιστη και χορογράφου. ΥΓ: ποσο άθλιοι οι στιχοι και ανεμπνευστοι; Βάλανε και το ONE να ακούγεται συνέχεια και να παραπέμπει σε παπαριζου.
    Μεχρι και το χεράκι του το ιδιο σήμα κανει με το one….

    • Οντως στιχοι που θα μπορουσαν καλλιστα να εχουν γραψει παιδακια δημοτικου…καλα δεν περιμενα κατι καλυτερο απο τον κοντοπουλο! Απορω με ολους αυτους που εχουν ξετρελαθει με το τραγουδι…τι να πει κανεις!

  24. Αυτό είναι που λέμε WINNING MATERIAL!!! Δυστυχώς για πολλούς από εδώ μέσα από όσο βλέπω η επόμενη eurovision θα γίνει στην Μόσχα 🙂

  25. ειμαι δηλωμενος φαν του κοντοπουλου και το εν λογω τραγουδι μου αρεσει πολυ!!αν εχει και μια καλη σκηνικη παρουσια το βλεπω να φτανει πολυ ψηλα!!

  26. Όλοι νομίζω περιμέναμε περισσότερα. Ο λόγος που όλοι το θεωρούμε σίγουρο top 5 είναι επειδή γνωρίζουμε την ομάδα από πίσω και τις συμμαχίες της Ρωσίας. Θεωρώ πως θα είναι κρίμα να μην έχουμε καλό τραγούδι φέτος ούτε εμείς γιατί είναι μια σχετικά εύκολη χρονια με τα υπάρχον τραγούδια και θα μπορούσαμε να φέρουμε κάτι καλό. Οι μέχρι τώρα που μπορούν να φέρουν την ανατροπή για μένα είναι η Αυστραλία, Πολωνία, Σουηδία και Σερβία. Μακάρι να έχουμε ένα καλό.
    ΥΓ. Αν στέλναμε ένα δυνατό όνομα με ένα καλό τραγούδι π.χ Παπαρίζου, Φουρέιρα, Demy, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε και πρωτιά

  27. Μέτριο τραγούδι, που έχει χιλιοακουστεί πολλές φορές στο διαγωνισμό(βλέπε Dima Bilan, Ρουβά, Λευκορωσία 2007 κτλ) ,δεν πρόκειται να κερδίσει ενώ είναι κ δεν είναι 5αδα! Επίσης είναι πολύ κατώτερο από το περσινό! Το βραβείο οδεύει προς Πολωνία μεριά αυτήν την φορά!

  28. Η μεγάλη επιτυχία του Κοντόπουλου είναι ότι έχει έναν δικό του ήχο που με το που ακούς ένα τραγούδι του λες “Κοντόπουλος”. Αυτό είναι κάτι που όλοι οι μουσικοί θέλουν να καταφέρουν.
    Το άλλο έξυπνο που κάνει όταν έρχεται στην Γιουριβίζιον είναι ότι γράφει τραγούδια που απευθύνονται σε όλους: Ούτε πολύ μοντέρνα για τις μεγάλες ηλικίες, ούτε πολύ παλιακά για τους νέους.
    Σίγουρο τοπ 3 η Ρωσία φέτος.
    Εμείς να δούμε τί θα κάνουμε.

  29. 1. Γαλλια
    2. Ρωσσια
    3. Αρμενια
    4. Ιταλια
    5. Νορβηγια
    6. Κυπρος
    7. Ισπανια
    8. Γερμανια
    9. Λετονια
    10. Βελγιο
    11. Iρλανδια
    12. Ουκρανια
    13. Ισλανδια
    14. Φινλανδια
    15. Aλβανια
    16. Moλδαβια
    17. Ηνωμενο Βασιλειο
    18. Αυστρια
    19. Ουγγαρια
    20. Ολλανδια
    21. Σλοβενια
    22. Λευκορωσια
    23. Ισραηλ
    24. Boσνια Ερζεγοβινη
    25. Δανια
    26. Ελβετια
    27. Μαλτα
    28. Γεωργια
    29. Μαυροβουνιο

  30. ειναι πολυ καλο με βαση τα ως τωρα δεδομενα μπορει να μπει στη 5αδα αν ημασταν 5 6 χρονια πισω ισως να κερδιζε τωρα πιστευω θα βρεθει μεταξυ 2ης με 5ης θεσης! 8.5/10 για την ωρα

  31. Αν οι Tolmachevy Twins και το Shine βγηκαν με ανεση 7ες, χωρις να εχουν ουτε το γκελ και το καλλιτεχνικο εκτοπισμα του Sergey, ουτε και αναλογης δυναμικης κομματι, σε μια χρονια πολυ πιο αδυναμη οπως αυτη φετος, η Ρωσσια θα ειναι σιγουρα στην 2αδα. Για την ακριβεια δεν βλεπω ανταγωνιστη μεχρι τωρα και κραταω απλως καποιες επιφυλαξεις για να ακουσω και τα επομενα που θα βγουν. Το τραγουδι ειναι μετριο αλλα εχει ολα αυτα που πρεπει να διαθετει ο νικητης. Πιασαρικο τραγουδι που να σου μενει με το πρωτο ακουσμα, χαρισματικο τραγουδιστη και πολυ καλη σκηνικη παρουσια. Και η Ρωσσια φετος τα εχει ολα αυτα. Σε μια χρονια με πολλα παρομοια, ιδιου επιπεδου midtempo κομματια, και καποια που πειραματιζονται για τα δεδομενα του διαγωνισμου, οι ψηφοι θα μοιραστουν σε ολα τα υπολοιπα και η Ρωσσια που το μινιμουμ των ποντων που λαμβανει απο συγκεκριμενες χωρες καθε χρονο την βαζουν αυτοματα στην δεκαδα, θα κερδισει. Απο τις απομεινασες χωρες μονο η Σουηδια ή η Αυστραλια θεωρω οτι μπορει να την κοντραρουν. Μην ξεχνατε οτι παιζει ρολο και το ποιος και ποσο θελει και κατα ποσο μπορει να φιλοξενησει τον διαγωνισμο. Και στην τελικη ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που θα κερδισει ενα τραγουδι που δεν ειναι το καλυτερο του διαγωνισμου σε επιπεδο συνθεσης, ερμηνειας ή στιχων. Και σιγουρα η Ρωσσια φετος δεν τα εχει ολα αυτα χειροτερα απο προηγουμενους νικητες.

  32. Η γενική αίσθηση απ’ ότι διαβάζω είναι κοινή. Και συμφωνώ με την πλειοψηφία.
    Ένα κλασικό μέτριο δυναμικό ποπ τραγούδι, από έναν όμορφο σταρ με άριστη σκηνική παρουσια, προφανώς εντυπωσιακό live στη σκηνή και η Ρωσία μας αρέσει δεν μας αρέσει θα παρει την πρώτιά.
    Δεν είναι τραγούδι για πρωτιά όπως για μένα δεν ήταν και το Heroes. Μέτριο, υπερεκτιμημένο, προωθημένο αλλά με ευρηματική εξαιρετική σκηνική παρουσία. Κάπως έτσι και η Ρωσία φέτος. Δεν είναι κακό, απλά είναι χιλιακουσμένο στην ποπ μουσική. Όμως φέτος μέχρι στιγμής σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, διαφοροποιείται και ξεχωρίζει. Είναι το γνήσιο ποπ χωρίς πειραματισμούς και πρωτοτυπίες.
    Φυσικά και είναι κατώτερο του A Million Voices. Και συμφωνώ με έναν φίλο πιο πάνω που είπε πως η συνταγή του Κοντόπουλου είναι πετυχημένη. Ένα τραγούδι ούτε παλιακό ούτε υπερ μοντέρνο αλλά ένα κομμάτι που απευθύνεται σε όλους. Με λίγα λόγια σίγουρο και εμπορικό. Για την κατηγορία του καλό.
    7,5/10 για την ώρα

    • Συγγνώμη, αλλά το Heroes και ως τραγούδι ήταν πολύ πιο κοντά σε αυτό που ακούγεται σήμερα στα ραδιόφωνα, γι’αυτό και ακούστηκε στα ραδιόφωνα. Αμφιβάλω ότι αυτό το κονσερβαρισμένο γιουροβιζιονικό κατασκεύασμα πρόκειται να παιχτεί σε κάποιο ραδιόφωνο.

      • Δεν αναφέρθηκα στην μετέπειτα ραδιοφωνική επιτυχία που δεν γνωρίζω αν έκανε ή δεν έκανε (που δεν το άκουσα ποτέ σε κανένα ελληνικό ραδιοφωνο) αλλά για τον αν άξιζε την νίκη. Που για μένα δεν την άξιζε γιατί εκτός ότι το κουπλέ ήταν ώς γνωστόν κλεμμένο το θεωρώ ένα υπερεκτιμημένο μετριότατο τραγούδι που άλλωστε το είχα 7/10 και που νίκησε λόγω της ευρηματικής σκηνικής παρουσίας, του φωτογενή και καλού performer Mans Zelmerlow και κυρίως λόγω των επιτροπών. Και η ισχυρή Ρωσία λοιπόν κάπως έτσι θα νικήσει μόνο που υποψιάζομαι θα έχει και την πρωτιά στο televoting.
        Αλλά δεν προτρέχω. Θα φανεί. Το τι κάνει επιτυχία μετά τη eurovision δεν έχει να κάνει και δεν έχει σχέση αν είναι το νικητήριο ή κάποιο άλλο. Μέτριους νικητές έχουμε δει άπειρες φορές και από τη στιγμή που το 2011 νίκησε εκείνο κατασκεύασμα του Αζερμπαιτζάν δεν μου προκαλεί εντύπωση οποιοδήποτε μέτριο ή προκάτ τραγούδι μπορεί να πάρει τη νίκη.

      • Αμφιβάλω σοβαρότατα ότι οι επιτροπές πρόκειται να ψηφίσουν αυτό το πράγμα…

      • Ήξερα ότι θα έβαζες 6. Εγώ το έχω για 7 αλλά επειδή μετά τις 2 φορές που το άκουσα μου φάνηκε γνώριμο οικείο και συμπαθητικό το βάζω 7,5.

  33. το τραγουδι ειναι οκ σιγουρα θα παει καλα αλλα αμα το εστελνε η σλοβενια, η κροατια η και τα σκοπια απατο θα πηγαινε…ειναι η πιο υπερεκτιμημενη χωρα στο διαγωνισμο μπαινει κ η πολιτικη στη μεση συνορευει με 20 χωρες αρα τοπ 5 σιγουρα…

  34. ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΔΙΑΑΦΟΡΟ.ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΟΣΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΠΛΟΚ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣΚΛΠ ΣΠΑΝΙΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Π.Χ Η ΓΑΛΛΙΑ Η Η ΑΓΓΛΙΑ Η ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΘΛΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΚΕΤΑ!!ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ!!ΜΞ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ….

  35. Δυστυχώς πολύ μέτριο και παλιομοδιτικο κομμάτι. .λογικό να υπάρχει απογοήτευση, γιατί όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο. Προσωπικά δεν μου φαίνεται για νικητήριο. Βέβαια αν ακούσουμε και το τραγούδι της Πολωνίας που θεωρείται φαβορί, θα καταλάβουμε ότι και εκείνο είναι μια σούπα. Στο τέλος θα το ξαναπάρει η Σουηδία και θα πέσει πάλι κλάμα από τους γιουροφαν..

  36. Τυπικός Κοντόπουλος, πολύ εφέ και από ουσία ελάχιστα πράγματα. Είναι από τα τραγούδια που ακούμε με το κιλό στο Melodivestivalen. Βρίσκω ακόμα και τη φωνή του τραγουδιστή ενοχλητική (ενδεχομένως κακή αγγλική άρθρωση).
    Προφανέστατα δεν πρόκειται να διεκδικήσει το βραβείο.

  37. my top 29
    Λετονία 9.5/10
    Αρμενία 9.2/10
    Ουγγαρία 9/10
    Ουκρανία 8.7/10
    Γαλλία 8.4/10
    Γερμανία 8.2/10
    Κύπρος 8/10
    Ιταλία 7.7/10
    Ισπανία 7.5/10
    Νορβηγία 7.3 /10
    Βέλγιο 7.2/10
    Ελβετία 7/10
    Ισραήλ 6.5/10
    Ισλανδία 6.2/10
    Αλβανία 6/10
    Δανία 5.5/10
    Μαλτα 5.4/10
    Φινλανδία 5.1/10
    Μολδαβία 4.7/10
    Ρωσία 4.3/10
    Σλοβενία 3.7/10
    Ολλανδια 3.2/10
    Αυστρία 3/10
    Ηνωμένο Βασίλειο 2.8/10
    Ιρλανδία 2.4/10
    Βοσνία Ερζεγοβίνη 2.2/10
    Λευκορωσία 2/10
    Γεωργία 1.5/10
    Μαυροβούνιο 1.2/10

  38. 01.SPAIN
    02.FRANCE
    03.HUNGARY
    04.RUSSIA
    05.SWITZERLAND
    06.GERMANY
    07.ICELAND
    08.CYPRUS
    09.NORWAY
    10.FINLAND
    11.DENMARK
    12.AUSTRIA
    13.UKRAINE
    14.LATVIA
    15.ARMENIA
    16.BOSNIA & HERZEGOVINA
    17.THE NETHERLANDS
    18.SLOVENIA
    19.MOLDOVA
    20.UNITED KINGDOM
    21.IRELAND
    22.ISRAEL
    23.BELGIUM
    24.BELARUS
    25.MONTENEGRO
    26.GEORGIA

    ALBANIA (πάνω από ISRAEL)
    ITALY (πάνω από IRELAND)
    MALTA (πάνω από SWITZERLAND)

  39. Γενικά πάντως η ανταπόκριση που έχει στο κανάλι του στο youtube είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
    Και πάρα πολλά like και πάρα πολλά views και πολύ καλά σχόλια.
    Εγώ το βρίσκω πολύ δυνατό το τραγούδι. Σε κρατάει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

    • Ε, με 150 εκατομμύρια Ρώσους και κάποια ακόμα δεκάδες από τους γειτονές τους, κάποιες χιλιάδες να βρεθούν να πουν ότι τους αρέσει, γέμισε το Youtube…

    • Montenegro 2013: 3.154.288 views 19.933 like 2.667 dislike
      Το ότι ένα τραγούδι έχει απήχηση στο YouTube, δε το καθιστά επιτυχημένο στο διαγωνισμό.Ο μέσος τηλεθεατής, ακούει για πρώτη φορά τα συμμετέχοντα τραγούδια τις βραδιές των ημιτελικών και του τελικού.

  40. Το απόλυτο τίποτα στολισμένο με χρυσόσκονη. Δεν τα μασάει αυτά πια ο κόσμος..

    • Οχι απλα τα μασαει αλλα τα κατεβαζει αμασητα. Πες μας δηλαδη οτι καθε χρονο κερδιζει το καλυτερο τραγουδι και οχι αυτο με το καλυτερο περιτυλιγμα, promotion κτλ κτλ. To Heroes περυσι αν δεν ηταν της Σουηδιας, δεν ειχε αυτην την σκηνικη παρουσια και αντι για τον Mans το τραγουδουσε ο τραγουδιστης της Μολδαβιας θα κερδιζε.

  41. Δεν με ενθουσίασε … Περίμενα καλύτερο τραγούδι δεδομένου οτι συμβάλει και ο Δημήτρης Κοντοπουλος …

  42. Καλα θα τα παει επειδη ειναι Ρωσια και επειδη τα περισσοτερα τραγουδια ειναι ετσι κι αλλιως χαλια. Οποτε στο σωρο εχει το προβαδισμα των γειτονικων-συμμαχικων ψηφων.
    Αλλα οχι και πρωτο. Ελεος. Δεν ειναι και τοσο κακογουστο το κοινο της eurovision. Απο κοριτσακια και gay που τον λιγορευονται θα τσιμπησει αρκετες ψηφους αλλα μεχρι εκει. Μαλλον 10αδα αλλα εκτος 5αδας σιγουρα.

    • Καλά αυτά τα “gay και κοριτσάκια” θα συνιστούσα, φιλικά, να μην τα λες ελαφρά τη καρδία για δυο λόγους. Πρώτον γιατί πολλοί θίγονται θεωρώντας οτι προσβάλλονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δικά τους ή και άλλων και δεύτερον ποιος νομίζεις οτι ανέδειξε το 2014 νικητή τον Tom Neuwirth ντυμένο να μην το πω βασιλιά καρνάβαλο να τω πω απλά γυναίκα με γένια αν όχι -κυρίως- μέλη της LGBTQ κοινότητας; Ο διαγωνισμός είτε μας αρέσει είτε όχι εχει τρομερή απήχησει σε αυτην τη μερίδα των ατόμων. τον στηρίζουν, ψηφίζουν μαζικά φαντάζομαι και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Δε μπορούμε να εθελοτυφλούμε

      • 1. Αν τις λεξεις “gay” και “κοριτσακια” της θεωρεις προσβολη, τοτε εχεις προβλημα. Εκτος κι αν θεωρεις ντροπη να ειναι καποιος κατι απο τα δυο, που τοτε εχεις μεγαλυτερο προβλημα.
        2. Η Conchita εδωσε ενα εκπληκτικο σοου για 3 λεπτα στη σκηνη της Κοπεγχαγης και γι αυτο κερδισε. Αλλα ειχε και αξιοπρπες τραγουδι.
        Το τραγουδι του Κοντοπουλου εχει τα μαυρα του τα χαλια. Παρολαυτα λογω εμφανισης και παρουσιας θα κερδισει ψηφους απο ανθρωπους που ελκυονται απο αυτον.ερωτικα. Φυσικα αυτο δεν σημαινει πως οποιος τον ψηφισει τον βλεπει και ερωτικα.

  43. Κλασικός κοντοπουλος. Γλυκερο ποπακι με σύνθεση κατω του μέτριου. Αυτο που απορώ ειναι γιατι δεν πρόσεξαν τους στίχους.

  44. Η ελλαδα αν έστελνε νεα όμορφη κοπελα με καλη φωνη και φιλόδοξη να πετύχει και χωρις να εχει κόλλημα με συγκεκριμένο συνθέτη ( πχ τερζης , Καρβέλας ή κοντοπουλος) τοτε θα πήγαινε τριάδα. Και απο νεες παρουσίες η ΜΑΛΟΥ θα ηταν χρυση επιλογη για ελλαδα. Πανέμορφη χωρις να ειναι ξετσιπωτη σαν αλλες, υπεροχη φωνη και δεν εχει κολλητηλικια με συνθέτη συγκεκριμένο…. Πολλοι θα έδιναν τραγουδι για τη μάλλον γιατι μπορει να υποστηρίξει πολλα είδη. Ειναι η νεα παπαριζου ( καθ καλύτερη ) απλα εχει την ατυχία να πεσει σε κακή δισκογραφικη που φημίζεται για την ανοργανωσιά της. Αυτο το κοριτσι επρεπε να επιλέξει η ΕΡΤ και απλα να βοηθούσε στην εύρεση 3-4 τραγουδιών . Και αν δεν ήθελε τελικο, ας μας έβαζαν να ψηφίσουμε απο το ιντερνετ ποιο θελουμε. Τη μαλου την εχουμε ακούσει και καποιες φορες λάηβ. Ενω τους φετινούς ;;; Ποτε. Αν θέλαν κατι λιγο πιο ποιοτικό δεν ειναι ανάγκη να πήγαιναν ούτε σε φουρειρες ούτε σε ταμτες που ειναι και οι δυο μια παρακμη. Μαλού ή μελισσες με ενα καλής ποιότητας τραγουδι. Μπορούν να τα υποστηρίξουν και η μαλου και οι μελισσες. Και ξέρουμε οτι με αναθεση πήγαιναν άνετα και οι δυο. Απλα η ΕΡΤ συνειδητά αποφάσισε υποβάθμιση φετος αλλα με εναν τοσο ασχημο τροπο που προδιαγράφει την αποτυχία του διαγωνισμου και στο μέλλον. Διότι αν στελνεις με αναθεση καποια παιδια που ειναι ερασιτεχνες , τοτε πως του χρόνου πχ θα κανεις διαγωνισμο ; Ή πως θα ξανακάνεις αναθεση οταν το εχεις ξεφτιλισει τοσο; Εγω αν ημουν καταξιωμένος δε θα πήγαινα μετα τους… Άργκο.

  45. exei aera nikiti afto den mporei na to amfisvitisei kaneis.. kai o tipos kai genika to tragoudi.. entaksei den einai euphoria alla se mia thallasa metrion tragoudion sigoura mporei na kerdisei.. sigxaritiria rossia kai na mn nikisei tha einai stn 3ada sigoura

  46. Εντάξει δεν είναι άσχημο.. Καλό είναι.. Αλλά ως εκεί.. Τι έπαθαν όλες οι χώρες φέτος;; Μόνο την Λετονία, Κύπρο, Νορβηγία ξεχωρίζω λίγο!

  47. Περίμενα ότι η Ρωσία πήγαινε για καλά πράγματα φέτος αλλά διαψευστηκα. Μετριοτατο χιλιοακουσμενο ποπακι τύπου this is our night χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο ούτε στην μουσική ούτε στη στιχουργια. Θα δουλέψουν πολύ για να το παρουσιάσουν ώς τη μουσικοχορευτικη υπερπαραγωγή αλλά νικητής με τίποτα. Να μου έλεγες πριν από 10 χρόνια να έλεγα οκ έχει πιθανότητες. Αλλά μετά απτο περσινό επίπεδο τύπου Ιταλία, Λετονία, Βέλγιο δεν υπάρχει επιστροφή σε τόσο κοινοτοπα τραγούδια. Σύγκρισης με τον περσινό νικητή δεν υπάρχει, που ήταν τουλάχιστον ένα πολύ radio friendly τραγούδι. 5/10 από εμένα, και η Ουκρανία μακράν η αγαπημένη μου ακολουθουμενη από την Ισλανδία και την Κύπρο.

  48. Einai suni8ismeno stil, omws einai akreta dunato tragoudi. to top 10 mou mexri stigmis :

    1) Russia (oti k na leme ksexwrizei apo ta alla)
    2) France ( an k 8a to exoume vare8ei ws tote)
    3) Hungary (dunato )
    4) Norway (dunato)
    5) *Albania (sta aglika einai pragmatika magiko )
    6) Cyprus (polu kalo, 8a paei kala)
    7) Spain (an k 8a patwsei)
    8) Ukraine (nomizw 8a einai 5da teliko)
    9) Germany ( krima pou 8a patwsei episis)
    10) Latvia (kalo to palikari)
    * To alvaniko tragoudi diasur8ike sto youtube to mesimeri alla apesur8ike apo to kratiko kanali tous, gia na to provaloun stis 15 martiou k me video clip. Isws i kaluteri mpalanta mexri twra.
    I Ellada an k dn exw idea apto tragoudi, provlepw teliko k dekada aneta!

  49. Το ίδιο τραγούδι γράφει ο Κοντόπουλος εδώ και μια δεκαετία…
    Δυστυχώς και για λόγους που ουδεμία σχέση έχουν με τη μουσική (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), βλέπω τη Ρωσία μέχρι και για βραβείο…
    6/10 και #22 στα 29 μου

  50. Βαρετό old fashion beat. Ξεκάθαρο το ελληνικό ”χέρι” στην συμμετοχή της Ρωσίας. Βαρετό και ξεπερασμένο το Ρουβίστικο στυλ, όσο το περσίνο βραβείο. Λόγω video και παρουσίασης κερδισε. Σαν τραγούδι τίποτα το σπουδαίο. Το καλύτερο -μακράν- κομμάτι πέρυσι ήταν της Ιταλίας.
    Βέβαια άμα τα ”σκάει” η Ρωσία…….ε! θα της το δώσουν. Δεν νομίζω να κόπτεται πλεόν καμιά χώρα να κερδίσει.
    Πάντως ότι θα πάει πολύ ψηλά, ναι. Σίγουρα.
    Φοβού την Ουκρανία…….όμως…..!

  51. Παντως δεν ειναι δυνατον να μην κερδισε περσυ το αριστουργημα της Λετονιας και να κερδισει αυτο….

  52. Έχει πάει πάντως ήδη νούμερο 1 στην Ρωσία και την Λευκορωσία, νούμερο 3 στο Καζακστάν , 49 στην Ελλάδα κτλ.

    #1 Russia
    #1 Belarus
    #3 Kazakhstan
    #49 Greece
    #105 Israel
    #119 Sweden
    #129 Spain
    #173 Netherlands
    #177 Thailand
    #183 Norway

  53. Καλως η κακώς πλέον δε αφήνουν να νικήσει το καλύτερο κομμάτι με τις επιτροπές
    Πρώτα βάζω το κομμάτι που νίκησε μετά τον πραγματικό νικητή και τέλος το αγαπημένο μου
    2009 Νορβηγία / Νορβηγία / Ισλανδία
    2010 Γερμανία / Γαλλία η Ρουμανία η Γερμανία /Αζερμπαϊτζάν
    2011 Αζερμπαϊτζάν / Σουηδία /Σλοβενία
    2012 Σουηδία /Σουηδία /Σλοβενία
    2013 Δανία /Δανία η Ουκρανία / Αυστρία
    2014 Αυστρία / Ουγγαρία /Ουκρανία
    2015 Σουηδία /Ιταλία /Ιταλία

  54. Λοιπόν… This is our night No 2. ΓΙα το στήσιμο υπέυθυνο το ίδιο team. Άρα θέση εκκίνησης η 9η. Αν σκεφτούμε ότι είναι Ρωσία μας κάνει +5. Επειδή όμως πέρασαν και 6 χρόνια από τοτε και αλίμονο αν ένα τέτοιο καλοφτιαγμένο αλλά προβλέψιμο ποπ έχει την ίδια απήχηση ακόμη -3ή -4..Εκεί προβλέπω θα κάτσει 6-9.

      • Δε θα τολμούσα! Η θέση είναι δική σου, άλλωστε ποιος άλλος μπορεί να βρίσκει έτσι εύκολα τα νικητήρια! 🙂
        Οι διορθώσεις σας ορθές! Τι να κάνουμε, κάποιοι λίγο παλιότεροι έχουμε παραπάνω πληροφορίες στο μυαλό μας από παλιότερες χρονιές και τις μπερδεύουμε.

  55. Συγγνωμη κιολας αλλα ολοι που γράφεται εδω μεσα τα σχολια ειστε απλα κομπλεξικοι ελληναρες που δεν θελετε να παραδεχτειτε οτι ενα τραγουδι μιας αλλης χωρας ειναι ωραιοτατο! Κοιταω σε ολα τα σχολια των τραγουδιων που εχετε σχολιασει μεχρι τωρα και ακουω χηδαια και αβασιμα σχολια ( π.χ αισχος το τραγουδι της Ολλανδίας , απαισιο της αρμενιας) αλλα οταν βγει η συμμετοχη μας (που απ οτι φαινεται θα ειναι απο τα χειρότερα) θα πειτε χιλια δυο καλα! γιατι? γιατι ειναι η ελλαδιτσα σας! Θαυετε καθε συμμετοχη ακομη και εξαιρετικη να ειναι μονο και μονο για να δινετε θαρρος στον εαυτο σας μπας και τα παμε καλα! λετε οτι το επιπεδο ειναι χαλια φετος … σας ειδαμε και περσι με τις μπαλαντες… καθε χρονο τα ιδια!! συνελθετε λιγο!Οσον αφορα της ρωσιας μου αρεσει αρκετα!

    • Μάθε να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων.Όταν η πλειοψηφία λέει ότι είναι μέτριο κάτι παραπάνω από σένα θα ξέρει.Γιατί σώνει και καλά να μας αρέσει ότι αρέσει σε σένα;Φασιστική νοοτροπία.

    • Μα αφου τα περισσοτερα ειναι χαλια, πως θες να τα πουμε;
      Αν και το δικο μας ειναι αναλογο (σαν το περσινο ας πουμε), χαλια θα το πουμε κι αυτο. Κι αν καποιοι δεν το θαψουν ειναι γιατι υποστηριζουν την Ελλαδα ως ομαδα τους. Και την ομαδα σου την υπερασπιζεσαι ακομη κι οταν σε απογοητευει.
      Συνεβαινε και θα συμβαινει παντα αυτο, δεν ειναι κατι καινουριο. Welcome to the real world!

    • Καλα. Τραβα στα αρχεια του 2011 και 2013 στα τραγουδια της Ελλαδας και θα δεις μεεεεεεεεελιαααααα οι “Ελληναρες” για την Ελλαδιτσα.

  56. #ESCGR16 Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο τραγουδι απο οτι καταλαβες το οποιο το θεωρω και εγω ο ιδιος απλα πολυ ωραιο! Λεω οτι σε ΟΛΕΣ τις συμμετοχες υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα. Και αυτο ειναι φασιστική συμπεριφορα … να θαυετε ολες τις υπολειπες για να ξεχωρισετε την δικια σας

    • Είναι θέμα γούστου.Εσύ γιατί λες πως το τραγούδι μας θα είναι το χειρότερο;Πας καλά;

  57. Πολυ γιουροβιζιονιστικο, δραματικο, παλιομοδιτικο, κλισε.
    Οκ, στανταρ 5αδα με τη μιση ευρωπη να ψηφιζει Ρωσια οτι και να στειλει.
    Αλλα, ΔΕΝ κερδιζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

  58. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, ούτε σου μένει ο ρυθμός. Σίγουρα θα έχει εξαιρετική παρουσία και επειδή φέτος στα τραγούδια δεν υπάρχει κάποιο που να έχει φανατικούς υποστηρικτές, πέραν της Πολωνίας που όμως στο live δεν εντυπωσιάζει, θα φτάσει πολύ ψηλά, ίσως κερδίσει κιόλας.
    Εάν γίνει αυτό θα είναι όπως τη νίκη του Azerbaijan το 2011 που σχεδόν κανείς μας δεν θυμάται ούτε τον τίτλο του τραγουδιού.
    Απ’το video clip πάντως προβλέπεται εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, ανάλογη της Σουηδίας πέρισυ!

  59. Κλισέ, κλασσικός ήχος Κοντόπουλου, αν και σαν κομμάτι δεν είναι κακό. Είναι από τις συμμετοχές που ακούγονται τη βραδιά της Eurovision και ξεχνιούνται μετά από λίγο καιρό. Σίγουρα η Ρωσία είναι υποψήφια φέτος για το βραβείο, άλλωστε το φλερτάρει λίγο – πολύ τα τελευταία χρόνια. 7/10 και #14 στο top μου.

  60. Καλό.. αλλά όχι για νίκη!
    Ίσως και υπερεκτιμημένο θα το έλεγα μιας και η Ρωσία πάει καλά τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό.
    Πάντως θα παίξει ψηλά λόγω της ομάδας που κρύβεται από πίσω.

  61. συμφωνώ με τους περισσότερους. ένα σίγουρο top10 αλλά δεν έχει το κάτι διαφορετικό που έχουν συνήθως οι νικητές.

    Της Γκαγκαρίνα πέρσι μου έκανε απείρως καλύτερη πρώτη εντύπωση!!

  62. εμενα μου αρεσε το τραγουδι, πιστευω οτι θα παει αρκετα καλα… για την πρωτια κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος! Προσωπικα δεν το θεωρω μετριο, ουτε τιποτα κτλ… βεβαια γουστα ειναι αυτα! Στο κοινο καλα θα παει…στις επιτροπες δεν ξερω… βεβαια απο την αλλη…οι επιτροπες χαντακωσαν την ποιοτικη Ιταλια και επιβραβευσαν περισυ την εμπορικη Σουηδια σε αντιθεση με το κοινο…αλλα c’ est la vie… Βεβαια δεν εχει ακουστει εως τωρα ενα τραγουδι που θα πεις….”ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ”

  63. Όταν πας με αξιώσεις και θες να κερδίσεις αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα…
    Τρελός αέρας νίκης για τη Ρωσσία και αν δεν έχουμε καμια εκπληξη τελευταίας στιγμής (που δεν το βλέπω) ετοιμαστείτε του χρόνου για Ρωσσία κι αφήστε στην άκρη τους κομπλεξισμούς…
    Κλασσικό ποπάκι,εμπορικό,με σουπερσταρ τραγουδιστή και εγγυημένη επαγγελματική καλή παρουσίαση.Και ιδού η Νίκη!!
    Λες και πέρισυ που υπήρχε ο ύμνος Grande Amore κέρδισε την μετριότητα του Mans..Eurovision είναι..
    Δεδομένη πρωτιά για τη Ρωσσία φέτος..

    • Αλλο θελω να κερδισω και αλλο κερδιζω.
      Δεν υπαρχουν κομπλεξισμοι. Το τραγουδι ειναι 90ις, ντεμοντε, κλισε, ανεμπνευστο. Ξερεις ειναι διαγωνισμος τραγουδιου. Οχι διαγωνισμος οποιος θελει κερδιζει.
      Οπως το ειπες κι εσυ, κλασσικο ποπακι ειναι. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;;;

      • Γιατί έχει το καλύτερο τραγούδι έως τώρα (οκ είναι υποκειμενικό το δέχομαι), θα έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία δεδομένου Κοντόπουλου και Φωκά και τέλος είναι η Ρωσία! Συμμαχίες κτλ αρκούν! Τα λέμε στη Μόσχα του χρόνου!!

    • Τι ειναι η γιουροβιζιον? Διαγωνισμος τραγουδιου;
      2012 Λιθουανια μεσα Φινλανδια εξω
      2013 Φινλανδια μεσα Σαν Μαρινο εξω, 2014 Πολωνια μεσα Ισραηλ εξω, 2015 Ιταλια 3η Σουηδια 1η….
      Να σαι καλα με εκανες και γελασα…..

  64. Εάν στέλναμε εμείς ένα τέτοιο τραγούδι θα είχαμε σχόλια του τύπου: “Πάλι τα ίδια στέλνει η Ελλάδα, κλασικό χιλιοακουσμένο ποπ τραγουδάκι” κ θα καταλήγαμε 20οι όπως με το Rise Up. Τώρα όμως που το στέλνει η Ρωσία είναι φαβορί για το πρώτο βραβείο βέβαια. Καλά…ότι θα μπει στη δεκάδα θα μπει δε χωράει αμφιβολία (εκτός απροόπτου πάντα). Τέλος πάντων
    Υ.Γ.: 4 και σήμερα για το δικό μας τραγούδι !!!

    • ΑΚΡΙΒΩΣ.Συμφωνω απολυτα.
      Ελεος δηλαδη.Ειναι απλα ενα μετριο οκ ποπ τραγουδακι και τιποτα παραπανω.
      Ελπιζω να ΜΗΝ νικησει η Ρωσια φετος.

  65. Το “Σπάσε το χρονο” του ρουβα στα αγγλικά..κλασικός Κοντόπουλος δηλαδή χωρίς ίχνος έμπνευσης.
    Θα παει καλα επειδή είναι Ρωσία αλλα ας περιμένουνε και τα υπόλοιπα και μετά μιλαμε για κορυφές κτλ..

  66. And the winner is…Russia!!! Λοιπόν αρκετά καλό για το είδος του, όχι κάτι το φοβερό όμως…λογικά θα πέσει και πολύ χρήμα στην εμφάνιση-παρουσίαση οπότε και έχει πολλές πιθανότητες να νικήσει. Το video clip πάντως όλα τα λεφτά!!! Καλή επιτυχία!!!

  67. @ λωλοστεφανης.Οκ φιλε. Σεβαστα οσα λες αν και το point μου ηταν αλλού αλλά δεν πειραζει Σορυ αν ημουν εριστικος. Εδω αλλωστε δεν ερχομαστε για να διαπληκτιστουμε.

  68. Εγω το προτιμω απο την Ουκρανια γιατι αντιπαθω πολιτικα μηνυματα στο διαγωνισμο. Το καναμε κι εμεις το 1976 και τοσοι αλλοι. Μεγα λαθος κατα τη γνωμη μου.

  69. Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ τα τραγούδια της Ιταλίας, Γερμανίας, Ουκρανίας και της Γαλλίας.

  70. παιδιά ελεος με αυτό το πράγμα που όποιον τραγουδιστή βλέπετε από την ανατολική Ευρώπη να τραγουδάει ποπ και να χορεύει τον λέτε Σάκη ρουβα της τάδε χώρας…. λες και ο Σάκης ήταν το πρωτότυπο κι όλοι οι άλλοι τον αντιγράφουν…

    τεσπα όσο για το τραγούδι το περίμενα καλύτερο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημο… ίσα ίσα μου αρέσει αρκετά. θα χαιρόμουν πολύ αν κέρδιζε είναι η αλήθεια αλλά δεν το βλέπω… πάντως θα πάει καλά

  71. Θυμιζει Σακη αλλα πολυ καλυτερο απο το τραγουδι του το 2009 αν και ο Φωκας κανει κατι πιο εξυπνο απο το συραπτικο του 2009 παει για τοπ3.Πολλα βιντεοκλιπ φετος και δεν μπορεις να κρινεις τι θα ακουσεις πραγματικα στο λαιβ.Μου αρεσει!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ